Rendelési vonatjegy MOST

Olcsó CFL vonatjegyek és utazási árak

Itt található az összes információ Olcsó CFL vonatjegy és CFL utazási árak és előnyei.

 

Témakörök: 1. CFL vonat fénypontjai
2. A CFL-ről 3. A legjobb betekintés egy olcsó CFL vonatjegy megszerzéséhez
4. Mennyibe kerülnek a CFL jegyek 5. Utazási útvonalak: Miért jobb CFL vonatokat használni?, és nem utazzon repülőgéppel
6. Milyen különbségek vannak a rövid idő között, és napijegyek a CFL-en 7. Van CFL előfizetés
8. Mennyi ideig kell megérkeznem a CFL indulása előtt 9. Melyek a CFL vonat menetrendjei
10. Mely állomásokat szolgálja a CFL 11. CFL GYIK

 

CFL vonat fénypontjai

  • Magas pontossággal 96%, CFL (A hivatalos luxemburgi vasúttársaság) az egyik legmegbízhatóbb vasúti szolgáltató Európában.
  • Minden évben, CFL vesz 25 millió ember és 105 millió tonna áru Luxemburgon belül és Európa-szerte.
  • A CFL nagyon környezetbarát, CO2-mentes, és 100% villamos energiájuk megújuló energiából származik.
  • A CFL Luxemburg legnagyobb mobilitási szolgáltatója.

 

A CFL-ről

CFL, Luxemburgi Vasutak Nemzeti Társasága, a luxemburgi nemzeti vasút másik neve. 2007 - ben alapították 1946, A CFL mobilitási szolgáltatásokat nyújtott luxemburgi állampolgároknak.

CFL ajánlatok vasúti szolgáltatások Luxemburgon belül és egész Európában. A megfelelő jegyen, meglátogathatja a legjobbakat nyaralási helyek Európában. Különböző kategóriájú jegyekkel, A CFL mindenki igényeit kielégíti.

CFL vonatok gyakori vasútvonalak vannak, Luxemburg – Brüsszel, Luxemburg – Párizs, Ettelbruck – hűbéres, Wasserbillig – Düsseldorf. CFL vonatokkal eljuthat az Európán belüli szomszédos országokba: Franciaország, Németország, és Belgium.

A vállalat egészén, 3,090 az alkalmazottak azon dolgoznak a vasúton, hogy az utasok milliói naponta biztonságosan elérjék úticéljukat.

 

CFL train heading to luxembourg

Menj Mentés a vonatra vagy használja ezt a modult a kereséshez vonatokat jegyeket CFL:

Mentés a vonatra iPhone App

Mentés egy vonatra Android alkalmazás

 

Ments meg egy vonatot

Eredet

Cél

Indulási időpont

Visszatérítési dátum (Választható)

Felnőtt (26-59):

Ifjúság (0-25):

Idősebb (60+):


 

A legjobb betekintés egy olcsó CFL vonatjegy megszerzéséhez

Szám 1: Foglalja le CFL jegyeit előre, amennyire csak tud

Az ára CFL vonatjegyek emelkedik, ahogy az utazás napja közeledett. Pénzt takaríthat meg, ha a CFL vonatjegyeket az indulási naptól a lehető legtávolabb foglalja (Normális esetben 3 hónap előtt áll a maximum). A korai foglalás biztosítja, hogy a legolcsóbb CFL vonatjegyeket kapja meg. Ezek száma korlátozott, tehát minél előbb rendel, az olcsóbb az Ön számára. Spórolni a CFL vonatjegyeken, vásárolja meg jegyeit korán.

Szám 2: Utazás CFL-rel csúcsidőn kívül

Mint minden vasúti üzemeltetőnél, A CFL vonatjegyek vannak olcsóbb a csúcsidőn kívüli időszakokban, a hét elején, és napközben. Biztos lehet benne, hogy megkapja Olcsóbb vonatjegy a héten belül. Kedden, szerda, és csütörtökön, A CFL vonatjegyek a leggazdaságosabbak. Volumene miatt üzleti utazók reggel és este munkába járni, a vonatjegyek legtöbbször drágábbak. Sokkal olcsóbb a reggeli és az esti ingázás között utazni. A hétvégék újabb csúcsidő a vonatok számára, különösen pénteken és szombaton. A CFL vonatjegy ára is tovább emelkedik munkaszüneti napok és iskolai szünidők, és az iskolai szünetek Európában tarthatnak 3 minden héten.

Szám 3: Rendelje meg jegyeit a CFL-re, amikor biztos benne, hogy utazási menetrendjében szerepel

CFL vonatok nagy igény van, és minimális versennyel, jelenleg továbbra is a luxemburgi vonatok legjobb választása. Megengedhetik maguknak, hogy olyan vonatjegy korlátozásokat szabjanak meg, mint amilyen náluk van, amely tiltja a jegyek cseréjét vagy visszatérítését, hacsak nem a vasúti jegy üzleti típusú. Annak ellenére, hogy még mindig vannak olyan weboldalak, ahol használtan adhatja el jegyeit az embereknek, A CFL nem engedélyezi a használt jegyek értékesítését. Hogyan segít ez pénzt megtakarítani?? Rendelje meg a jegyét, amikor biztos benne, hogy menetrendje megspórolna egy jegy kétszeri lefoglalását, mert valami előkerült, és nem tudta használni az eredeti vásárolt jegyet.

Szám 4: Vásárolja meg CFL jegyeit a Save A Train oldalon

Mentsd meg a vonatot a legnagyobb, legjobb, és a legolcsóbb vonatjegyek Európában. Jó kapcsolatunk számos vasúttársasággal, melyek a vonatjegy források, és az ezzel kapcsolatos technológiai algoritmusokkal kapcsolatos ismereteink, hozzáférést biztosít a legolcsóbb vonatjegy-ajánlatokhoz. Nem csak olcsó vonatjegy-ajánlatokat kínálunk kizárólag CFL-hez; ugyanezt biztosítjuk a CFL egyéb alternatíváira is.

Luxemburg és Colmar vonatok árai

Luxemburg és Brüsszel között

Antwerpen és Luxemburg vonatok árai

Metz és Luxemburg vonatok árai

 

onboard the CFL train

 

Mennyibe kerülnek a CFL jegyek?

Tömegközlekedés belül Luxemburgi Nagy Douchy néha ingyenes, néha pedig nem, az útvonaltól és attól függően, hogy Ön állampolgár. azonban, 1első osztály a CFL vonatokon, mindig pénzbe kerül, de nem is drága választás. A CFL vonatjegyek € 3 és € 6 között kezdődnek egyetlen vonatútra. Az CFL vonatjegy ára attól függ, hogy milyen típusú jegyet vásárol, és mikor dönt az utazás:

Ár
Rövid idő 3 €
Napijegy 6 €

 

 

Utazási útvonalak: Miért jobb CFL vonatokat használni?, és nem utazzon repülőgéppel

1) Mindig a Belvárosba érkezik. Ez a CFL vonatok egyik előnye a repülőgépekhez képest. CFL vonatok és minden egyéb vonatút bárhonnan a városból a következő város központjáig. Időt és időt takarít meg egy taxival a repülőtérről a városközpontba. Vonatmegállókkal, könnyebb eljutni a város bármely pontjára, ahova tartózkodik. Nem számít, honnan utazol, Brüsszel, Nancy, Párizs, vagy Amszterdam, a városközpont megállói a CFL vonatok fő előnye! Például, A luxemburgi repülőtér 20 percre a városközponttól.

2) Repülőgéppel történő utazáshoz legalább a repülőtéren kell lennie 2 órával a repülési idő előtt. Biztonsági ellenőrzéseket kell végeznie, mielőtt felszállnának a repülőgépre. CFL vonatokkal, csak kevesebb mint az állomáson kell lennie 30 perc előre. Ha figyelembe veszi azt az időt is, amelybe a repülőtérről a város központjába lehet ingázni, rájön, hogy a CFL vonatok jobbak a teljes utazási idő szempontjából.

3) A CFL vonatjegy még akkor is olcsó, ha összehasonlítja őket a repülőjegyekkel. Ráadásul, ha összehasonlítja az összes érintett díjat, A CFL vonatjegyeknek még kedvezőbb az ára. Más költségekkel, például poggyászdíjakkal, amelyeket nem kell fizetnie a vonatokon, CFL-el utazva a legjobb.

4) A vonatok környezetbarátak. A vonatok és a repülőgépek összehasonlításában, a vonatok mindig a csúcsra kerülnének. A repülőgépek erősen szennyezik a légkört az általuk kibocsátott magas széntartalommal. A vonatok összehasonlítva adnak ki Szén 20x kevesebb mint a repülőgépek.

 

Milyen különbségek vannak a rövid idő között, és napijegy a CFL-en?

A CFL-nek különböző típusú jegyei vannak a különböző költségvetésekhez és az utazások időtartamához: akár üzleti, akár szabadidős. Biztos lehet benne, hogy ezek a jegyek ideálisak lennének az első osztályú utazáshoz Luxemburgban a CFL nemzeti vonatokon.

Rövid idejű CFL jegyek:

A rövid időre szóló jegy csak I. osztályra érvényes 2 órával az érvényesítés pillanatától számítva. A CFL vonathálózaton korlátozás nélkül utazhat, de figyelembe veszi a vonat célállomásig tartó érkezési idejét, menetrend szerint. Ha rövidebb időn belül kell utaznia, meg kell szereznie ezt a jegyet. Ön nem korlátozott egy adott vonatra, és megválaszthatja a kapcsolatot.

CFL Napijegyek:

A CFL Day jegyek hosszú ideig tartó, 1. osztályú jegyek, és a kiadás pillanatától egészen addig érvényesek 4 másnap vagyok. A CFL Day vonatjegyet egy jegykiadó automatából vásárolhatja meg, jegypénztár, vagy mentse el a vonatot.

 

 

Van CFL előfizetés?

Tömegközlekedés, beleértve a kiválasztott CFL vonatszolgáltatásokat, Luxemburgon belül, ingyenes. Ebből adódóan, nincs szükség CFL előfizetésre, hacsak nem szívesebben utazik az 1. osztályba. Luxemburg állampolgárai, akik gyakran utaznak határokon át Franciaországba, élvezheti a Flexway 1. osztály havi bérletét, mert 85 €. Továbbá, A luxemburgi állampolgárok alacsony áron élvezhetik a németországi havi jegyeket. Tehát hol kaphat további információkat erről?

– CFL jegypultok.

– A CFL ügyfélszolgálati telefonján 2489 2489

 

Mennyi ideig kell megérkeznem a CFL indulása előtt?

Nehéz pontosan megmondani a másodiknak, de a Save a Train azt tanácsolja, hogy kb 30 perccel az indulási idő előtt. Ezzel az időkerettel, akkor is lesz elég ideje vásárolni a szükséges dolgokat tegye meg a vonatútját a lehető legkönnyebb.

 

Melyek a CFL vonat menetrendjei?

Valós időben megismerheti honlapját a Mentés a vonaton oldalunkon. Csak írja be az aktuális tartózkodási helyét és a kívánt rendeltetési helyet, és megmutatnánk az információkat.

Luxemburg és Köln vonatainak árai

Luxemburg és Koblenz vonatok árai

Párizs és Luxemburg közötti vonatárak

Brüsszel és Luxemburg vonatok árai

 

old style CFL trains

 

Mely állomásokat szolgálja a CFL?

A CFL luxemburgi állomása a város központjában található Place de la Gare-n található.

Troisviergesben, CFL vonatok induljon és érkezzen a vonalon található Troisvierges állomásról 10, összekötve Luxemburg városát az ország északi részével. Troisvierges ad otthont Luxemburg két legmagasabb dombjának.

A CFL vonatok szintén indulnak és megérkeznek a franciaországi Nancy városába. A CFL vonatok minden alkalommal indulnak a luxemburgi központi pályaudvarról Nancyba 1 óra.

A belga Flandriát vonattal lehet felfedezni Luxemburgból Gentbe és / vagy Brüsszelbe. A CFL vonatok óránként indulnak Luxemburgból Belgium csodálatos városaiba és bájos óvárosok Európában.

 

 

CFL GYIK

Vannak-e kerékpárok a fedélzeten CFL vonatok?

A CFL vonatokon ingyenesen lehet kerékpározni, és amíg a kerékpárok számára kijelölt helyeken tárolja őket. A helyeket tároló kerékpárokat a CFL-ajtók zöld jelölése alapján találhatja meg.

A gyermekek szabadon utazhatnak a CFL vonatokon?

Igen, de csak éves koráig 12 évek. Gyermekek fiatalabbak 12 évek, ingyen utazhatnak, ha évnél idősebb személy kíséri őket 12, érvényes jeggyel és személyi igazolvánnyal.

Háziállatok megengedettek a CFL vonatokon?

Igen, A CFL szereti a minden méretű kutyákat és ezeket 4 a lábú emberek ingyen utazhatnak a CFL vonatokon. A kutyáknak vezető helyen kell lenniük, és nem ülhetnek az üléseken.

Melyek a CFL beszállási eljárásai?

Minden utasnak érvényes jegyet és személyi igazolványt kell bemutatnia. Ha elvesztette a vonatjegyét, vagy sietett, és nem vett előre jegyet, megteheti a vonaton, a CFL képviselőitől.

A legtöbbet kért CFL GYIK – Előre kell-e rendelnem helyet a CFL-en??

Nem, nincs helyfoglalás a CFL nemzeti vagy nemzetközi vonatokon, ott ülsz, ahol van szabad helyed, és mindig lesz szabad helye, ha előre megvásárolta a vonatjegyet.

Van-e Wi-Fi internet a CFL vonatokon?

Nem. Élvezheted Ingyenes Wi-Fi internet a kiválasztott CFL pályaudvarokon, de a CFL vonatokon nem elérhető a Wi-Fi.

Luxemburg és Ettelbruck vonatok árai

Ettelbruck és Junglinster vonatok árai

Mersch és Luxemburg vonatok árai

Clervaux és Luxemburg vonatok árai

 

Brand new CFL Train

 

Ha elolvasta eddig, tud mindent, amit tudnia kell a CFL vonatokról, és készen áll arra, hogy megvásárolja CFL vonatjegyét a következő útjára Ments meg egy vonatot.

 

Van vonatjegyünk ezeknek a vasúti üzemeltetőknek:

DSB Denmark

Dán DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

intercity trains
Intercity vonatok
SJ Sweden Trains

SJ Svédország

NS International Cross border trains

NS Nemzetközi Hollandia

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvégia

Switzerland Sbb railway

SBB Svájc

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

mélyül

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Németország

European night trains by city night line

Éjszakai vonatok

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Németország

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cseh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logó

Eurail

 

Szeretné beágyazni ezt az oldalt a webhelyén?? Kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-cfl%2F%0A%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot), Vagy közvetlenül is linkkel erre az oldalra.

copyright © 2021 - Ments meg egy vonatot, Amszterdam, Hollandia
Ne hagyja nélkül jelen - Get Kupon és hírek !