Rendelési vonatjegy MOST

Olcsó Eurostar vonatjegyek és utazási árak

Itt található az összes információ Olcsó Eurostar vonatjegyek és Eurostar utazási árak és előnyei.

 

Témakörök: 1. Eurostar a vonat kiemeli
2. Az Eurostarról 3. Legfontosabb betekintés olcsó Eurostar vonatjegyre
4. Mennyibe kerül az Eurostar jegyek? 5. Miért jobb az Eurostar vonattal szállni?, és nem utazzon repülőgéppel
6. Melyek a különbségek a standard?, Standard Premier és Business Premier az Eurostaron 7. Van Eurostar előfizetés?
8. Mennyi ideig érkezik az indulás előtt 9. Milyen az Eurostar vonat menetrendje?
10. Mely állomásokat szolgálja fel az Eurostar 11. Eurostar GYIK

 

Eurostar a vonat kiemeli

  • Az Eurostar vállalat november 14-én indult 1994
  • Európa egyik leggyorsabb vonata az Eurostar, Az Eurostar sebessége 320km / óra
  • Az Eurostar csatornaalagút 50.45 km hosszú vagy 31.5 mérföldre. Ez megegyezik 169 Az Eiffel-tornyok egymásra vannak rakva
  • 2h15. utazási idő Párizs és London között az Eurostar fedélzetén
  • Amikor az Eurostarral utazik az Egyesült Királyságból Európába, neked van 1 órával vissza az időben
  • A Csatorna-alagút átlépése szükséges 35 percek

 

Az Eurostarról

Az Eurostar nagysebességű vonatok olyan szolgáltatás, amely összeköti Nyugat-Európát Londonba és Kentbe az Egyesült Királyságban, Az európai összeköttetés Párizs és Lille Franciaországban található, Brüsszel, és Antwerpen Belgiumban, Rotterdam és Amszterdam Hollandiában. Is, vonattal lehet eljutni Londonból a Párizsi Disneylandbe (Marne La Vallee Chessy pályaudvar) és még szezonális úti célok Franciaországban, például Marseille és Moutiers a Francia Alpokban. Az összes Eurostar vonatok átmennek a La Manche csatornán a Csatorna-alagúton keresztül.

Az Eurostar vasúti szolgáltatás vonatok haladnak akár 320 km óránként nagysebességű vasútvonalakon. Mivel az Eurostar 2006 - ban kezdte meg működését 1994, új vonalakat építettek Belgiumban és az Egyesült Királyságban az Eurostar úticélok közötti utazási idő csökkentése érdekében. A kétlépcsős csatorna-alagút vasúti összeköttetése november 14-én befejeződött 2007, amikor az Eurostar londoni terminálját áthelyezték a Waterloo International-ról a London St Pancras International vasútállomás.

 

Eurostar train

Menj Mentés a vonatra vagy használja ezt a modult a kereséshez vonatjegyek az Eurostar vonatra

Mentés a vonatra iPhone App

Mentés egy vonatra Android alkalmazás

 

Ments meg egy vonatot

Eredet

Cél

Indulási időpont

Visszatérítési dátum (Választható)

Felnőtt (26-59):

Ifjúság (0-25):

Idősebb (60+):


 

Legfontosabb betekintés olcsó Eurostar vonatjegyre

Szám 1: Foglalja le Eurostar jegyét előre, amennyire csak tudsz

Eurostar vonatjegyek között állnak rendelkezésre 3 hónapokig 6 hónappal a vonat indulása előtt. A vonatjegyek előre történő foglalásakor ügyeljen a legolcsóbb jegyekre, és a legolcsóbb Eurostar vonatjegyek nagyon korlátozottak. Az Eurostar vonatok jegyárak áremelkednek, amikor közel állsz az utazás napjához, tehát annak érdekében, hogy pénzt takaríthat meg a vonatjegy vásárlásánál, amennyire csak lehetséges előre megrendelni.

Szám 2: Az Eurostar utazása csúcsidőn kívüli időszakokban

Eurostar, A jegyárak csúcsidőben olcsóbbak, a hét elején, és napközben. A hét közepén vonatutak (kedd, Szerda és csütörtök) gyakran kínálja a legolcsóbb árakat. A legjobb áron, Ne vegye be az Eurostárt kora reggel és kora este a hét folyamán (sok üzleti utazó miatt), kerüld el az Eurostar túrákat péntek és vasárnap este (kedvező a hétvégi kirándulásokhoz), alatt munkaszüneti napokon és iskolai szünetek alatt is az Eurostar emelkedő ára.

Szám 3: Rendelje meg jegyét az Eurostar-ba, ha biztos benne az utazási ütemtervében

Az Eurostar vonatok szolgáltatása jelenleg nagyon igényes, egyetlen Eurostar vasúttársaság üzemeltet vonatokat a La Manche alagútban, ebből adódóan, nincs verseny. Az Eurostar, mivel az egyetlen vonatkezelő az Anglia és Nyugat-Európa közötti útvonalakon, bizonyos vonatjegy-korlátozásokat állapított meg. Csak Business Premier Type vonatjegy váltható, a többi vonatjegyet nem lehet cserélni vagy visszatéríteni, de vannak fórumok az interneten, ahol használtan eladhatod a vonatjegyeidet. Így, Mentés a vonatra vonatkozóan Eurostar utazás foglalni, ha biztos benne az utazási ütemtervében.

Szám 4: Vásároljon Eurostar jegyet a Mentés a vonaton

A Save A Train a legnagyobb vonatjegy-kínálatot Európában és világszerte, és hatalmunk miatt, találjuk a legolcsóbb Eurostar jegyeket. Sok vasúti szolgáltatóhoz és forráshoz kapcsolódunk, és technológiai algoritmusaink mindig a legolcsóbb Eurostar jegyekkel szolgálnak, és néha más vasúti üzemeltetők kombinációival más rendeltetési helyekre. Alternatívákat is találhatunk az Eurostar számára.

 

Amszterdam és London vonatjegyek

Párizs és London jegyek

Jegyek a Berlin és London között

Brüsszel és London jegyek

 

Mennyibe kerül az Eurostar jegyek??

A jegyárak a promóció idején 35 eurótól kezdődhetnek, de az utolsó pillanatban elérhetik a 310 eurót. Eurostar árak a választott osztálytól függ. Itt egy összefoglaló táblázat az egy osztályonkénti átlagárakról egy London-Párizs között / London-Brüsszel / London-Amszterdam utazások:

Egyirányú jegy Körút
Alapértelmezett 35 € – 190 € 68 € – 380 €
Normál Premier 96 € – 290 € 190 € – 490 €
üzleti Premier 310 € 600 €

 

Londonból Brüsszelbe vonattal

London Párizs vonattal

Lille és London között vonattal

London és Amszterdam között vonattal

 

Miért jobb az Eurostar vonattal szállni?, és nem utazzon repülőgéppel?

1) Az Eurostar utazás előnye, hogy közvetlenül a városközpontba érkezik bármelyik városból, ahonnan utazik, ez a vonatokra nagyon egyedi, tehát ha vonattal utazik Párizsból, Brüsszel, Amszterdam, Rotterdam, Antwerpen, Lille vagy London, ez jelentős előnyt jelent az Eurostar számára. Amikor arra kerül sor Eurostar árképzés, általában változik. Egyes akciók lehetővé teszik az Eurostar olcsó jegyek beszerzését. De az indulás előtti utolsó napokban, az árak egyre magasabbak. Ha szereted a sima utazást, Az Eurostar az Ön számára!

2) Repülőgéppel történő utazás repülőtéri biztonsági eljárásokkal jár, és ez azt jelenti, hogy legalább lennie kell 2 órával a tervezett indulás előtt, az Eurostarral igazságosnak kell lenned 1 órával előre. Is, a belvárosból ingázni kell a repülőtérre. Tehát ha a teljes utazási időt számolja, Az Eurostar mindig nyeri a teljes utazási időt.

3) Időnként a vonatárak magasabbak, mint a repülőjegyeknél a jegy névértékén, de az összehasonlításnak tartalmaznia kell, mennyit fizet, ha bármilyen szállítóeszközt elvisz a repülőtérre, emellett bizonyos esetekben akkor is kap szabadidejét, amikor az Eurostar utazik, és végül az Eurostar esetében nincs poggyászdíja.

4) A repülőgépek az egyik oka bolygónk magasabb szennyezettségének, összehasonlítási szinten, vonatok vannak sokkal környezetbarátabb, és ha összehasonlítja a repülőgépet a vonattal való utazáshoz, A vasúti utazás 20x-kal kevesebb szénszennyezőt jelent, mint a repülőgépek.

easyjet vs eurostar

 

London To London jegyek

Antwerpen és London jegyek

Rotterdam és London jegyek

Jegyek Lyonból Londonba

 

Melyek a különbségek a standard?, Normál Premier, és a Business Premier az Eurostaron?

Az Eurostar vonatok több osztályú szolgáltatást kínálnak, amelyek bármilyen költségkeret mellett megépíthetők, és bármilyen típusú utazó, akár üzleti utazó, akár szabadidős vagy mindkettő 🙂

Normál Eurostar jegyek:

Az Eurostar standard jegy a legolcsóbb a rendelkezésre álló viteldíjak közül. A legjobb a jegyet előre megrendelni, a normál jegyek miatt alacsony áron – gyorsan eladják. A normál jeggyel rendelkező utazók elvihetik 2 bőröndök + 1 kézipoggyász ingyen. A szokásos Eurostar jegyeken utazók ingyenes Wi-Fi-vel és üléssel is rendelkeznek. A standard jegyek általában nem téríthetők vissza.

Premier Standard Eurostar Jegyek:

Ez a jegyosztály drágább, mint a szokásos Eurostar jegy típus, az Premier Standard jegy kiegészítő szolgáltatásokat kínál. A Standard jegyek előnyein túl, amiről már írtunk, A Premier Standard jegyek szebb üléseket kínálnak, több lábtérrel, a folyóiratok és újságok széles választéka ingyenes, és könnyű ételeket és italokat kapnak az Eurostar fedélzetére. A Premier Standard jegyek az úticéltól függően díjszabással módosíthatók.

Business Premier Eurostar jegyek:

Az Eurostar Business Premier jegy A vásárlók élvezhetik az összes előnyt, amiről már írtunk, de ugyanakkor, az Eurostar Business Premier utasai részesülnek a kedvezményekből 3 poggyász táskák helyett 2, egy luxus forró menü, amelyet a híres Raymond Blanc séf készített, A Business Premier utasai előcsarnokot élvezhetnek, mielőtt felszállnak a vonatba Londonba vagy Londonból indulva, emellett csak speciális bejelentkezés 10 perc és egy taxi foglalás csak nekik. A legfontosabb, az ilyen típusú Eurostar Business Premier vonatjegy lehetővé teszi a rugalmas utazást: módosíthatja és visszavonhatja az utazást, indulás előtt vagy akár 60 nappal az indulás után, mindezt külön díj nélkül.

 

Van Eurostar előfizetés??

Nem, és éppen ellenkezőleg, Az Eurostar csak point-to-point jegyekkel támogatott, és egyetlen utazási bérlet sem támogatja, de ha sokat utazik az Eurostarral, csatlakozhat az Eurostar Clubhoz, ez egy hűségprogram, amely felkínálja a vasúti utazási pontok gyűjtését, így ezeket a pontokat jegyekre vagy kedvezményekre válthatja be. Ön keresni 1 pontot minden elköltött 1 fontért, és ezek a pontok különleges kiváltságokra jogosítanak fel:

– Tól től 200 pont: Kapsz Eurostar jegyeket alacsonyabb áron.

– Ha kapsz 500 pont: lehet kapni 1 vonat szolgáltatás frissítése.

– És ha sikerült elérned 1,000 pont: megválthatod 1,000 rámutat egy oda-vissza útra Eurostar Londonba bárhonnan Nyugat-Európából.

 

Mennyi ideig érkezik az indulás előtt?

Ahhoz, hogy megszerezze Eurostarját, és időben legyen megfelelő, a vasút azt javasolja, hogy érkezzen legalább 1 egy órával az Eurostar vonat indulása előtt. Mi a Save A Trainnél, mivel sokat utaztunk az Eurostar vonatain, ez elég idő, és ha nem lesz hosszú a sor az útlevélellenőrzésnél, élvezheti a boltokat is, és megkaphatja azokat az elemeket, amelyekre szüksége van a vonatos utazás a lehető legegyenletesebb legyen.

 

Londonból Marseille vonatokba

Londonból a Moutiers vonatokba

Hága Londonba vonatok

Londonból Bourg Saint Maurice vonatokba

 

Milyen az Eurostar vonat menetrendje??

Ez egy nehéz kérdés, amelyre a Save A Train valós időben válaszolhat, lépjen a honlapunkra, és írja be származási és rendeltetési helyét, és megtalálhatja a legpontosabbat Eurostar vonat menetrendek vannak, Vannak vonatok innen 7 reggel 9 este bármelyik Eurostar útvonalon és a leginkább elfoglalt útvonalakon, például Párizsból Londonba vagy Londonból Párizsba, van Eurostar vonatok, amelyek óránként fél óránként közlekednek, csak ki kell választania a megfelelő Eurostar jegyet, amely kényelmes az utazási ütemtervéhez.

 

Vonatjegy London és Antwerpen között

London és Rotterdam közötti jegy

Disneyland Marne-la-Vallee és London közötti jegy

London és Lille közötti jegy

 

Mely állomásokat szolgálja fel az Eurostar?

Az Eurostar Párizs vasútállomását elnevezik Paris Gare du Nord, A vasútállomás Párizs 10. kerületében található, ami +-30 perc sétára a Notre Dame-i székesegyháztól. Az Eurostar felvétele, be kell lépnie az állomásra, és fel kell mennie 1 emelet a Gare du Nord belsejében, az állomás közepén található mozgólépcsőkkel.

A párizsi Disneylandnél, Az Eurostar megérkezik az állomásra Marne La Vallee Chessy, amely található 5 Percek sétára a Disneyland Resort és a Disneyland Hotels szállodától. Az állomáson belül van egy csomagmegőrző, ahol élvezheti a parkot, anélkül hogy aggódna az értékes rakomány miatt.

Londonban, Manapság az Eurostar vonatok indulnak és érkeznek St Pancras Nemzetközi Állomás, London belvárosától északra található. Előtt 2007, Az Eurostar vonatok érkeztek a londoni Waterloo állomáshoz.

Az Brüsszel Midi-Zuid (Dél-Brüsszel) állomás található Brüsszel közepén, de ügyeljen arra, hogy megértse, hogy szüksége van rá Brüsszel Midi-Zuid és nem a brüsszeli központi pályaudvart, A Brüsszel Midi-Zuid vasútállomásnál van 22 vonatok peronjai, és az Eurostar jegyiroda az emelvény közelében található 8. Az Eurostar vonatjegy lehetővé teszi a szabad mozgást Brüsszel Midi Zuid és Brüsszel Központ között.

Amszterdam központi (Amszterdam központi pályaudvara) Amszterdam belvárosában található, közvetlenül a folyó mellett, amikor elhagyja a vasútállomást, Amszterdam főutcája tele van olyan látnivalókkal, mint a Madame Tussauds, és nem onnan a vörös lámpás negyed is. Mint sok nagy vasútállomáson Európában, poggyászraktárai vannak, amelyek korán nyitnak, és későn zárnak, ha csak azért szeretnétek meglátogatni 1 napon vagy azt megelőzően, hogy bejelentkezzen a szállodában.

Lille-ben, neked van 2 vasútállomások nem messze vannak egymástól, de meg kell emlékezni a Eurostar terminál Lille-ben, jelentése Lille Európa és nem Lille Flandres, de még ha ezt is megkönnyíti, hogy hibát kövessen el, a vasútállomások 5 perc egymástól.

Antwerpeni központi pályaudvar itt száll fel az Eurostarra Antwerpenben, Belgium 2. legnagyobb városában, Ha Antwerpenből utazik, azt javasoljuk, hogy valóban érkezzen a vasútállomásra, mint az ajánlott 1 egy órával indulás előtt, mert ez A vasútállomás díjat nyert a díszítésért és az építészet és megvan 5 emelet és annyira kedves benne navigálni.

Rotterdamból és onnan utazáskor, fogsz használni Rotterdami központi pályaudvar vagy holland nevében Rotterdam Central, ez a vasútállomás úgy épül fel, mint egy kis bevásárlóközpont belülről kifelé, így élvezheti a kellemes vásárlást az Ön előtt és után Eurostar utazás.

 

Eurostar GYIK

Mit kellene magammal vinni az Eurostaron??

Alapvető fontosságú, hogy elinduljon az Eurostar utazásához, de tetejére győződjön meg arról, hogy magával vitte-e Eurostar úti okmányát, egy másik kötelező érvényű útlevél, és mindig is van jó, ha utazási biztosítás van.

Milyen társaság tulajdonosa az Eurostar?

Az Eurostar tulajdonosa, meglepő módon az Eurostar International Limited, 55% az SNCF tulajdonában van, 30% CDPQ Kanada, 10% A Hermes szövetség és a fennmaradó rész a belga vasúthoz tartozik, SNCB.

Eurostar GYIK arról, hogy hova léphetek az Eurostar segítségével?

Párizstól eltekintve, London, Amszterdam és Brüsszel, Rotterdam, és Lille, Az Eurostar szezonális járatokat is üzemeltet. A nyári időszakban, július és szeptember között, néhány Eurostar vonatok közvetlenül Avignonba és Marseille-be indulnak, míg a téli hónapokban, december és április között, Az Eurostar vonatok közvetlenül az Alpok síterületére menhetnek, mint például a Moutiers vagy a Bourg St Maurice, amelyek kulcsfontosságú városok a síközpontokhoz, például a La Plange-hez., Kiválasztásuk, Tignes és Val Thorens.

Milyen beszállási eljárások vannak az Eurostar számára?

Amikor eljut a vasútállomásra és a kijelölt területre, átvizsgálja az Eurostar jegyét, Manapság az emberek inkább a QR-kódot használják, de vehetsz nyomtatott másolatot a vonatjegyéről, és beolvashatod azt, akkor biztonsági ellenőrzést kell végeznie (amelyek sokkal gyorsabbak, mint a repülőtereken), menjen útlevél-ellenőrzésbe, átlépje a határt, aztán sétál a vonathoz, ahogyan több üzlete van, vagy az Eurostar társalgója, a következő videóban láthatja az egész folyamatot, a vasútállomásra érkezésétől az Eurostar vonatba való beszállásig.

https://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Milyen szolgáltatásokat kínál az Eurostar?

Az Eurostar vonaton van egy hely, amely italoknak és könnyű ételeknek szentelt az Eurostar vonatokon, A menü szendvicseket tartalmaz, csokoládé chips, ételek, csokoládé, kávé, forró csokoládé vagy tea. Ezután enni és inni lehet ebben az étteremben a vasúti kocsiban, vagy visszateheti az ülésére a vásárolt termékeket. Az Eurostar vonatain az ülése mellett lévő elektromos nyílásokat használhatja.

Hogyan jutok el London St. A Pancras International indul az Eurostar vonattal?

Mint minden londoni közlekedési igénynél, A londoni metró használata a St Pancras International Station-hez a legegyszerűbb út. Hat különböző metróvonal érkezik a Kings Cross állomásig, és onnan gyalog néhány perc alatt elérhető a St Pancras International. A London St Pancras International szintén csak pár percre található az Euston vasútállomástól, ha London déli oldaláról érkezik.

Lehet-e szállítani az Eurostar vonatokat London és Amszterdam között?

Április óta 2018, köszönet az Eurostarnak, London és Amszterdam között kb 3-4 órák, és nincs szükség vonatok cseréjére Brüsszelben, bár az Eurostar néhány vonat Londonból Amszterdamba közlekedik, megáll Brüsszelben, de ez attól függ, hogy milyen Eurostar jegyeket vásárolt.

A legkeresettebb Eurostar GYIK – Előzetesen le kell foglalnom egy helyet az Eurostaron?

Ha Eurostar vonatjegyet vásárol, a helyfoglaláskor automatikusan kiosztanak egy helyet. És ha vannak szabad helyek, amikor a vonaton tartózkodik, akkor szabadon mozoghat, hogy más hely legyen.

Van-e WiFi internet az Eurostarban??

Élvezheted Ingyenes WiFi internet az összes Eurostar vonaton és az összes utazási osztály, ha előre megvásárolja az Eurostar jegyeket.

 

Ha elérted ilyen messzire, mindent tud, amit tudnia kell az Eurostar vonatokról, és készen áll arra, hogy megvásárolja az Eurostar vonatjegyét SaveATrain.com

 

Van vonatjegyünk ezeknek a vasúti üzemeltetőknek:

DSB Denmark

Dán DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

intercity trains

Intercity vonatok

SJ Sweden Trains

SJ Svédország

NS International Cross border trains

NS Nemzetközi Hollandia

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvégia

Switzerland Sbb railway

SBB Svájc

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

mélyül

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Németország

European night trains by city night line

Éjszakai vonatok

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Németország

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cseh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logó

Eurail

 

Be szeretné ágyazni ezt az oldalt a webhelyére? Kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot), Vagy közvetlenül is linkkel erre az oldalra.

copyright © 2021 - Ments meg egy vonatot, Amszterdam, Hollandia
Ne hagyja nélkül jelen - Get Kupon és hírek !