För en tågbiljett NU

Billiga Eurostar-tågbiljetter och resepriser

Här kan du hitta all information om Billiga Eurostar-tågbiljetter och Eurostar resepriser och fördelar.

 

ämnen: 1. Eurostar med tåg Höjdpunkter
2. Om Eurostar 3. Toppinblick för att få en billig Eurostar-tågbiljett
4. Hur mycket kostar Eurostar-biljetter 5. Varför är det bättre att ta Eurostar-tåget, och inte resa med flygplan
6. Vilka är skillnaderna mellan Standard, Standard Premier och Business Premier på Eurostar 7. Finns det ett Eurostar-prenumeration
8. Hur länge innan avresan ska komma 9. Vilka är Eurostars tågplaner
10. Vilka stationer betjänas av Eurostar 11. Vanliga frågor om Eurostar

 

Eurostar med tåg Höjdpunkter

  • Eurostar-företaget lanserades den 14 november 1994
  • Ett av de snabbaste tågen i Europa är Eurostar, Eurostars hastighet är 320 km i timmen
  • Eurostar Channel Tunnel är 50.45 km lång eller 31.5 mil. Det är motsvarigheten till 169 Eiffeltorn staplade ovanpå varandra
  • 2h15 restid mellan Paris och London ombord på Eurostar
  • När du reser med Eurostar från Storbritannien till Europa, du har 1 timme tillbaka i tiden
  • Korsningen av kanaltunneln tar 35 minuter

 

Om Eurostar

Eurostar höghastighetståg är en tjänst som förbinder Västeuropa med London och Kent i Storbritannien, Anslutningarna från Europa är Paris och Lille i Frankrike, bryssel, och Antwerpen i Belgien, Rotterdam och Amsterdam i Nederländerna. Också, du kan åka med tåg från London till Disneyland Paris (Marne La Vallee Chessy tågstation) och även säsongsbestämda destinationer i Frankrike Såsom Marseilles och Moutiers i de franska Alperna. Alla Eurostar-tåg korsar den engelska kanalen genom kanaltunneln.

De Eurostars tågtrafik tågen reser upp till 320 km i timmen på höghastighetståglinjer. Sedan Eurostar började arbeta i 1994, nya linjer har byggts i Belgien och Storbritannien för att minska resetiderna mellan Eurostar-destinationerna. Tvåstegsprogrammet Channel Tunnel Rail Link slutfördes den 14 november 2007, när Londonterminalen i Eurostar överfördes från Waterloo International till London St Pancras International tågstation.

 

Eurostar train

Gå till Spara ett tåghemsida eller använd den här widgeten för att söka efter tåg biljetter till Eurostar

Spara en tåg iPhone-app

Spara en tåg Android-app

 

Rädda ett tåg

Ursprung

Destination

Avgångsdatum

Återlämningsdatum (Valfri)

Vuxen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Toppinblick för att få en billig Eurostar-tågbiljett

siffra 1: Boka dina Eurostar-biljetter i förväg så mycket du kan

Eurostars tågbiljetter finns tillgängliga mellan 3 månader till 6 månader före tågavgång. Att boka tågbiljetter i förväg, se till att du får de billigaste biljetterna och att de billigaste Eurostar-tågbiljetterna är mycket begränsade. Eurostar-tågbiljettpriserna stiger i pris när du kommer nära resedagen, så för att spara pengar på ditt köp av tågbiljetter, beställ så mycket som möjligt i förväg.

siffra 2: Res med Eurostar under lågtrafikperioder

Eurostar, biljettpriserna är billigare under öppetider, i början av veckan, och under dagen. Mitten av veckan tågresor (tisdag, onsdag och torsdag) erbjuder ofta de billigaste priserna. För de bästa priserna, ta inte Eurostar tidigt på morgonen och tidigt på kvällen under veckan (på grund av många affärsresenärer), undvik också att ta Eurostar-åk på fredag ​​och söndag kvällar (gynnsam för weekendresor), under allmänna helgdagar och även under skolhelgen priserna på Eurostar skyrocket.

siffra 3: Beställ dina biljetter till Eurostar när du är säker på ditt resplan

Eurostars tågtjänst är efterfrågad och för närvarande, enda järnvägsbolaget Eurostar driver tåg i Engelska kanaltunneln, därför, det finns ingen konkurrens. Eurostar som den enda tågoperatören i linjerna mellan England och Västeuropa har fastställt vissa tågbiljettbegränsningar. Endast Business Premier Type-tågbiljetter kan bytas, de andra tågbiljetterna kan inte bytas ut eller återbetalas, men det finns forum på internet där du kan sälja dina tågbiljetter i andra hand. Så, Spara en tågrekommendation för Resor till Eurostar är att boka när du är säker på ditt resplan.

siffra 4: Köp dina Eurostar-biljetter på Save A Train

Save A Train har de största erbjudandena av tågbiljetter i Europa och över hela världen, och på grund av vår kraft, vi hittar de billigaste Eurostar-biljetterna. Vi är anslutna till många järnvägsoperatörer och källor och våra teknologialgoritmer ger dig alltid de billigaste Eurostar-biljetterna och ibland med kombinationer av andra tågoperatörer till andra destinationer. Vi kan också hitta alternativ till Eurostar.

 

Amsterdam till London tågbiljetter

Tågbiljetter från Paris till London

Tågbiljetter från Berlin till London

Tågbiljetter från Bryssel till London

 

Hur mycket kostar Eurostar-biljetter?

Biljettpriserna kan börja på € 35 vid kampanjen men kan nå 310 € i sista minuten. Eurostar priser beror på vilken klass du väljer. Här är en sammanfattningstabell över genomsnittspriserna per klass för ett London-Paris / London-Bryssel / London-Amsterdam resor:

Enkelbiljett Rundresa
Standard 35 € – 190 € 68 € – 380 €
standard Premier 96 € – 290 € 190 € – 490 €
Business Premier 310 € 600 €

 

London till Bryssel med tåg

London till Paris med tåg

Lille till London med tåg

London till Amsterdam med tåg

 

Varför är det bättre att ta Eurostar-tåget, och inte resa med flygplan?

1) Fördelen med Eurostar-resor är att du åker direkt till centrum i någon av städerna du reser från, detta är något som är mycket unikt för tåg, så om du tåg resa från Paris, bryssel, amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Lille eller London är detta en stor fördel för Eurostar. När det kommer till Eurostars prissättning, det varierar vanligtvis. Vissa kampanjer gör att du kan få billiga Eurostar-biljetter. Men under de sista dagarna före avresan, priserna blir högre. Om du gillar smidig resa, Eurostar är för dig!

2) Att resa med flygplan har säkerhetsförfaranden på flygplatsen, och det betyder att du måste vara åtminstone 2 timmar före din planerade avgång, med Eurostar måste du vara rättvis 1 timme i förväg. Också, du måste pendla till flygplatsen från centrum. Så om du räknar hela resetiden, Eurostar vinner alltid den totala restiden.

3) Ibland är tågpriserna högre än med flygplan på biljettens nominella värde, men jämförelsen bör inkludera, hur mycket det kostar dig att ta något transportmedel till flygplatsen, förutom i vissa fall får du också fritid när reser med Eurostar, och slutligen med Eurostar har du inte bagageavgifter.

4) Flygplan är en av anledningarna till den högre föroreningen av vår planet, på en jämförelsesnivå, tåg är mycket mer miljövänligt, och om du jämför flygplan med tågresor, tågresor är 20x mindre koldioxidförorenare än flygplan är.

easyjet vs eurostar

 

Luxemburg till London biljetter

Antwerpen till London biljetter

Rotterdam till London biljetter

Lyon till London biljetter

 

Vilka är skillnaderna mellan Standard, standard Premier, och Business Premier på Eurostar?

Eurostar-tågen har flera klasstjänster som är byggda för alla budgetar, och alla typer av resenärer, oavsett om du är affärsresenär eller fritidsresenär eller både och 🙂

Standard Eurostar-biljetter:

De Eurostar Standard-biljett är den billigaste av alla tillgängliga priser. Det är bäst att boka denna tågbiljett i förväg, på grund av Standard biljetter lågt pris – de säljer snabbt. Resenärer som har en standardbiljett kan ta 2 resväskor + 1 bärbagage gratis. Passagerare på Standard Eurostar-biljetter kan också njuta av gratis WiFi och platsval. Standardbiljetter återbetalas oftast inte.

Premier Standard Eurostar biljetter:

Denna biljettklass är dyrare än standardtypen Eurostar, de Premier Standard-biljett erbjuder ytterligare tjänster. Förutom fördelarna med Standardbiljetter som vi skrev ovan, Premier Standard-biljetter erbjuder trevligare platser med mer benutrymme, ett brett urval av tidningar och tidningar ges gratis, och du får serveras en lätt måltid och drinkar till din plats ombord på Eurostar. Premier Standard-biljetter kan ändras med en avgift beroende på din destination.

Business Premier Eurostar biljetter:

De Eurostar Business Premier-biljett köpare kan njuta av alla fördelarna vi skrev ovan men också, passagerare till Eurostar Business Premier kommer att dra nytta av 3 bagage påsar istället för 2, en lyxig meny designad av den berömda kocken Raymond Blanc, Passagerare från Business Premier kan njuta av en lounge innan de går ombord på tåget på väg till London eller från London, dessutom en speciell incheckning endast 10 minuter och en taxireservationsservice endast för dem. Viktigast, denna typ av Eurostar Business Premier-biljett möjliggör flexibla resor: du kan ändra och avbryta din resa, före din avgång eller fram till 60 dagar efter din avgång, allt utan extra avgift.

 

Finns det ett Eurostar-prenumeration?

Nej, och tvärtom, Eurostar stöds endast av punkt till punktbiljetter och stöds inte av något resepass, men om du reser mycket med Eurostar kan du gå med i Eurostar Club, detta är ett lojalitetsprogram som erbjuder dig att samla in tågresepoäng så att du kan lösa in dessa poäng till biljetter eller rabatter. Du tjänar 1 poäng för varje £ 1 som du spenderat och dessa poäng ger dig rätt till specifika privilegier:

– Från 200 poäng: Du får Eurostar-biljetter till reducerade priser.

– Om du får 500 poäng: du kan få 1 uppgradering av tågtjänsten.

– Och om du lyckades nå 1,000 poäng: du kan lösa in 1,000 pekar på en rundtur genom Eurostar till London var som helst i Västeuropa.

 

Hur länge innan avresan ska komma?

För att få din Eurostar och vara rätt i tid, järnvägen rekommenderar att du anländer åtminstone 1 timme innan ditt Eurostar-tåg avgår. Vi på Save A Train eftersom vi rest mycket på Eurostars tåg att detta är tillräckligt med tid och om kön till passkontrollen inte blir lång, Du kan också njuta av butikerna och få de saker du behöver för tågresa för att vara så smidig som möjligt.

 

Tåg från London till Marseilles

Tåg från London till Moutiers

The Hague till London Tåg

Tåg från London till Bourg Saint Maurice

 

Vilka är Eurostars tågplaner?

Detta är en tuff fråga och en som Save A Train kan svara i realtid, gå till vår hemsida och skriv in ditt ursprung och destination, och du kan hitta det mest exakta Eurostars tågplaner det finns, Det finns tåg från 7 på morgonen till 9 på kvällen till någon av Eurostar-rutter och i de mest ockuperade rutter som Paris till London eller London till Paris, du har Eurostar-tåg som kör varje timme en halvtimme, du behöver bara välja rätt Eurostar-biljett som är bekväm för ditt resplan.

 

Tågbiljett från London till Antwerpen

Tågbiljett från London till Rotterdam

Disneyland Marne-la-Vallee till London tågbiljett

Tågbiljett från London till Lille

 

Vilka stationer betjänas av Eurostar?

Paris järnvägsstation för Eurostar heter Paris Gare du Nord, tågstationen ligger i det 10: e distriktet i Paris, vilket är +-30 minuters promenad från Notre Dames katedral. Att ta Eurostar, du måste ange stationen och gå upp 1 golv inuti Gare du Nord med rulltrappor som ligger mitt i stationen.

På Disneyland Paris, Eurostar anländer till stationen Marne La Vallee Chessy, som ligger 5 minuters promenad från Disneyland Resort och Disneyland Hotels. Det finns en vänster bagageförvaring inne i stationen och du kan njuta av parken utan att oroa dig för din dyrbara last.

I London, Numera avgår Eurostartåg och anländer till St Pancras internationella station, beläget norr om London centrum. Innan 2007, Eurostar-tåg brukade anlända till Waterloo Station i London.

De Bryssel Midi-Zuid (Bryssel söder) stationen ligger mitt i Bryssel, men se till att du förstår att du behöver Bryssel Midi-Zuid och inte Bryssels centralstation, Bryssel Midi-Zuid tågstation har 22 tåg plattformar, och Eurostars biljettkontor ligger nära plattformen 8. Med Eurostar-tågbiljetten kan du resa fritt mellan Bryssel Midi Zuid och Bryssel Central.

Amsterdam Central (Amsterdams centralstation) ligger i Amsterdam centrum precis intill floden, när du lämnar tågstationen, du ser Amsterdam Main Street full av attraktioner som Madame Tussauds och inte därifrån också Red Light District. Som på många stora järnvägsstationer i Europa, du har bagagedepåer som öppnar tidigt och stänger sent om du bara vill besöka för 1 dagen eller innan du kan checka in på ditt hotell.

I Lille, du har 2 tågstationer inte långt från varandra, men du måste komma ihåg Eurostar terminal i Lille, är Lille Europa och inte Lille Flandres, men även om du gör det enkelt att göra ett misstag, tågstationerna är 5 minuters mellanrum från varandra.

Antwerpen centralstation är där du går ombord på Eurostar i Antwerpen, den näst största staden i Belgien, Om du reser från Antwerpen, Vi rekommenderar att du faktiskt kommer till tågstationen längre än det rekommenderade 1 timme före avgång eftersom detta järnvägsstationen har vunnit priser för dekoration och arkitektur och det har det 5 golv och det är så trevligt att navigera i det.

När du reser från och till Rotterdam, du kommer att använda Rotterdams centralstation eller i dess holländska namn Rotterdam Central, denna järnvägsstation är byggd som ett litet köpcentrum inifrån och ut, så att du kan njuta av trevlig shopping före och efter din Eurostar resa.

 

Vanliga frågor om Eurostar

Vad ska jag ta med mig på Eurostar?

Att ta dig själv till din Eurostar-resa är avgörande, men ovanpå det bör du se till att du har ditt Eurostar resedokument med dig, ett annat måste-ha är ett giltigt pass och det är alltid bra att ha en reseförsäkring.

Vilket företag som äger Eurostar?

Företaget som äger Eurostar, heter inte överraskande Eurostar International Limited, 55% ägs av SNCF, 30% CDPQ Kanada, 10% Federated Hermes och de återstående tillhör de belgiska järnvägarna, SNCB.

Eurostar FAQ om vart kan jag åka med Eurostar?

Bortsett från Paris, london, Amsterdam och Bryssel, Rotterdam, och Lille, Eurostar driver också säsongsrederier. Under sommaren, mellan juli och september, vissa Eurostar-tåg går direkt till Avignon och Marseilles, medan under vintermånaderna, mellan december och april, Eurostars tåg kan gå direkt till skidregioner i Alperna som Moutiers eller Bourg St Maurice som är de viktigaste städerna att gå från till skidorter som La Plange, Att välja de, Tignes och Val Thorens.

Vad är boardingförfarandena för Eurostar?

När du kommer till tågstationen och det angivna området, du skannar din Eurostars biljett, För närvarande föredrar människor att använda QR-koden, men du kan också ha en kopia av din tågbiljett med dig och skanna det, då måste du gå igenom en säkerhetskontroll (vilket är mycket snabbare än på flygplatser), gå till passkontroll och korsa gränsen och sedan gå till ditt tåg och på det sättet du har flera butiker eller Eurostar-loungen, i följande video kan du se hela processen från när du anländer till järnvägsstationen tills du går ombord på ditt Eurostar-tåg.

https://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Vilka tjänster på Eurostar?

Det finns en plats i Eurostar-tåget som ägnas åt drycker och lätt mat på Eurostar-tågen, På menyn finns smörgåsar, chokladbitar, snacks, chokladkakor, kaffe, varm choklad eller te. Sedan kan du äta och dricka i denna restaurangståg eller ta det du köpte tillbaka till din plats. Du kan använda kraftuttag bredvid din plats i Eurostars tåg.

Hur kommer jag till London St. Pancras International tar Eurostar-tåget?

Som med alla transportbehov i London, att använda tunnelbanan i London för att komma till St Pancras International Station är det enklaste sättet. Sex olika tunnelbanelinjer når Kings Cross Station och därifrån kan du gå till fots till St Pancras International på bara några minuter. London St Pancras International ligger också bara några minuter från Euston tågstation om du kommer från södra London.

Är det möjligt att ta Eurostar-tågen mellan London och Amsterdam?

Sedan april 2018, tack vare Eurostar, du kan resa mellan London och Amsterdam i ungefär 3-4 timmar, och inget behov av att byta tåg i Bryssel även om några av Eurostar-tågen från London till Amsterdam, stoppar i Bryssel, men det beror på de Eurostar-biljetter du köper.

Vanliga frågor om Eurostar – Måste jag boka plats i förväg på Eurostar?

När du köper en Eurostar-tågbiljett, en plats tilldelas automatiskt till dig när du gör din bokning. Och om det finns fria platser när du är på tåget, du får flytta runt för att ha ett annat utrymme.

Finns det WiFi-internet i Eurostar?

Du kan njuta Gratis WiFi på alla Eurostar-tåg och alla resekurser när du köper Eurostar-biljetter i förväg.

 

Om du nådde så långt, du vet allt du behöver veta om dina Eurostar-tåg och är redo att köpa din Eurostar-tågbiljett på SaveATrain.com

 

Vi har tågbiljetter för dessa järnvägsoperatörer:

DSB Denmark

Danska DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains

Intercity-tåg

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Nederländerna

OBB Austria logo

OBB Österrike

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Schweiz

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

fördjupas

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattåg

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjeckiska

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logotyp

Eurail

 

Vill du bädda in den här sidan på din webbplats? Klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden), Eller så kan du bara länka direkt till den här sidan.

Copyright © 2021 - Rädda ett tåg, amsterdam, nederländerna
Lämna inte utan en present - Få kuponger och nyheter !