För en tågbiljett NU

Billiga ICE-tågbiljetter och priser för resvägar

Här hittar du all information om Tysklands Billiga ICE-tågbiljetter och ICE resepriser och fördelar.

 

ämnen: 1. ICE by Train Höjdpunkter
2. Om ICE Train 3. De bästa insikterna för att få en billig ICE-tågbiljett
4. Hur mycket kostar ICE-biljetter 5. Resvägar: Varför är det bättre tta ICE-tåget, och inte resa med flygplan
6. Vad är skillnaderna mellan standardklass och första klass på ICE 7. Finns det ett ICE-abonnemang
8. Hur lång tid innan ICE-tåget anländer 9. Vilka är ICE: s tågscheman
10. Vilka stationer betjänas av ICE 11. Vanliga frågor om ICE-tåg

 

ICE by Train Höjdpunkter

 • Det snabbaste tåget i Tyskland är ICE-tåget med en hastighet på 300 km / tim.
 • TICE-tåget i det tyska järnvägssystemet förbinder varje stad i Tyskland.
 • Av alla tåg som kör på Tyska järnvägssystemet, ICE tillhör kategori A.
 • ICE-tåg är utformade för att konkurrera med flygplan när det gäller komfort och tid till destination.
 • Internationella ICE-rutter inkluderar Frankrike, Belgien, Danmark, Österrike, Nederländerna, och Schweiz.

 

Om ICE Train

Intercity-Express eller i dess genvägsnamn ICE är ett system av höghastighetståg ägs av Deutsche Bahn, Tysklands nationella tågleverantör. De ICE-tåg är kända för lyx, fart, och komfort när de förbinder varje stad i Tyskland.

Med hastigheter så höga som 300 km i timmen, resa med ett ICE-tåg är det snabbaste sättet att resa mellan avlägsna städer som Köln och Hamburg.

ICE-resvägar är inte begränsade till Tyskland. Tåget går på internationella rutter till Österrike, Frankrike, Belgien, Schweiz, Danmark, och Nederländerna.

ICE Trains in a train station

Gå till Spara ett tåghemsida eller använd den här widgeten för att söka efter tågbiljetter till Ice Trains

Spara en tåg iPhone-app

Spara en tåg Android-app

 

Rädda ett tåg

Ursprung

Destination

Avgångsdatum

Återlämningsdatum (Valfri)

Vuxen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

De bästa insikterna för att få en billig ICE-tågbiljett

siffra 1: Boka dina ICE-biljetter i förväg så mycket du kan

Om du vill få billiga ICE-biljetter, ju tidigare du köper dem, ju större är dina chanser att få dem billigt. Det finns 3 typer av billiga ICE-priser och alla tre biljettyperna är tillgängliga vid den första försäljningstiden, men spararen kostar, Sparandepris, och Super sparpreis kanske inte är tillgängliga då avresedagen närmar sig. Du kan boka spara biljetter så tidigt som 6 månader före avgång.

siffra 2: Beställ dina ICE-tågbiljetter när du är säker på din färdväg

Att vara säker på din resa och avresedatum sparar pengar i återbetalningsavgifter. Återbetalningsgraden och möjligheten att returnera oanvända ICE-biljetter beror på vilken typ av biljett du köper. Också, återbetalningsavgiften är lägre för biljettpriser än för standardbiljetter. Observera att DB inte skulle återbetala dig kontant när du returnerar din biljett. DB-återbetalningar görs via DB-kuponger, som du kan använda för att betala för alla tjänster de erbjuder. Du kan också sälja din ICE-tågbiljetter online på internetforum om du vill få tillbaka pengarna.

siffra 3: Res med ICE-tåg under lågtrafikperioder

ICE-biljetter är billigare under lågtrafikperioder (tisdag, onsdagar, torsdagar, och lördagar). Under toppdagar, de billiga biljetterna säljs mycket snabbt, lämnar bara Flexpreis-biljetter. Att resa på toppdagar, boka i förväg för att få biljetter till sparare. Om du inte kan få sparare biljetter, se till att resa mellan sent på morgonen och tidig eftermiddag (på grund av affärsresenärer) eftersom Flexpreis-biljetter skulle vara billigare då. Slutligen, undvik att resa vidare offentlig och skollov eftersom ICE-biljettpriserna också skulle öka.

siffra 4: Köp dina ICE-biljetter på Save A Train

Du hittar det bästa utbudet av ICE-tågbiljetter i Europa på vår webbplats, Rädda ett tåg. Vi har de största erbjudandena av tågbiljetter i Europa och världen. Med vår anslutning till otaliga järnvägsoperatörer och rätt algoritmer, Vi erbjuder dig de billigaste ICE-biljetterna du någonsin kan hitta. Också, vi hittar billiga alternativ för andra tåg än ICE.

Frankfurt till Berlin Tåg

Leipzig till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

Arriving ICE Train

 

Hur mycket kostar ICE-biljetter?

Priset på en ICE-biljett beror på vilken typ av biljett och vilken plats du vill ha. Rent generellt, Tyska järnvägen är känd för sin låga ICE-biljettpriser. Det finns tre biljettyper för ICE-tåget - standard- eller Flexpreis-biljett, biljettpriserna till Supersaver eller Supersparpreis, och sparpriset eller Sparpreis ICE-biljetter. Spara biljetter är billigare än vanliga biljetter, men tillgängliga biljetter minskar när avresedagen närmar sig. ICE-biljettpriser beror på vilken klass du väljer och här är en sammanfattningstabell över genomsnittspriserna per klass:

Enkelbiljett Rundresa
Standard 17 € – 50 € 30 € – 120 €
Premie 21 € – 70 € 58 € – 152 €
Företag 40 € – 87 € 80 € – 180 €

 

Dusseldorf till Munich Tåg

Dresden till Munich Tåg

Nuremberg till Munich Tåg

Bonn till Munich Tåg

 

Resvägar: Varför är det bättre att ta ICE-tåget, och inte resa med flygplan?

1) Undvik förfaranden innan förvaring. Om du har en flygning 9 är, du är bättre att vara på flygplatsen åtminstone av 7 följaktligen när du måste ha gått igenom procedurerna för ombordstigning och säkerhetskontroller, det kommer nästan att vara dags för dig att gå ombord på planet.

Med ICE-tåg, Du kan anlända när som helst före avgång så länge du tar dig in i tåget innan du flyttar. Detta är möjligt eftersom det inte finns några procedurer före ombordstigning eller långvariga säkerhetskontroller. Bara dyka upp till stationen, lokalisera ditt tåg på indikatorn, och styrelse!

Totalt restid, ICE vinner över flygplan i Tyskland precis som det gör till pris också. Bortsett från tid som slösas bort i förberedelserna, flygplan tappar mer totalt sett restid i pendling (från flygplatsen till den exakta platsen).

2) Bagageavgifter. Du kan vara säker på att du betalar extra för resväskor om du reser med ett flygplan. i alla fall, Om du reser med ICE-tåg är bagageavgifter en extra kostnad som du inte kommer att göra om du köper billiga ICE-tågbiljetter. Att förtydliga, med billiga ICE-priser, du behöver inte betala för någon resväska du reser med. Det gör ICE till ett billigare och bättre resealternativ.

3) Tåg är mer miljövänliga. De ICE-tåg är också mer miljövänlig än flygplan, vilket bidrar till luftföroreningar. Att resa med tåg är 20 gånger mindre koldioxidutsläpp än att resa med flyg.

Berlin till Hamburg Tåg

Bremen till Hamburg Tåg

Hannover till Hamburg Tåg

Köln till Hamburg Tåg

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Vilka är skillnaderna mellan standardklassen och första klass på ICE?

Till skillnad från andra tåg med biljetter till olika fack (standard-, företag, verkställande, etc.) som i Trenitalia, Tysklands ICE är lite annorlunda. Det finns två klasser i varje ICE-tåg - den första klassen och den andra klassen. De största skillnaderna mellan båda kategorierna är priset, flexibilitet, och tjänster som erbjuds.

När det gäller biljetter och klassrummen i ICE-tåget, varje biljettyp kan vara i första klass. Detta innebär att även billiga ICE-tågbiljetter, spararen priset, och Super sparpreis har råd med förstklassiga platser. i alla fall, priset varierar för båda klasserna, som sett ovan.

First Class ICE biljetter:

ICEs första klass sätter standarden för lyx, bekvämlighet, och utmärkt service i det tyska järnvägssystemet. Designad för konkurrerande flygplan, ICE-tåg ger komfort för långväga resor. Dessutom, första klassens fack utgör ungefär en tredjedel av tåget och kan vara så många som tre fack beroende på ICE-tåget.

De första klassens sätena är större och arrangerade annorlunda i en 2-1 arrangemang snarare än a 2-2 i andra klassen. Och detta frigör mer gångyta för passagerare. Dessutom, sätena i ICEs första klass är också täckta i konstläder och är större än de i andra klassen. Som affärsmän använder normalt den första klassen, det finns fasta bord tillgängliga för passagerare som vill göra lite arbete på resvägen.

Extra tjänster som skiljer första klass från andra klass på ICE-tåg inkluderar gratis, dagstidningar, gratis obegränsad WI-FI, och specialförstärkare för att förhindra avbrott vid mottagning av mobiltelefoner. Förstklassiga passagerare kan också beställa sina måltider från sina platser om de inte vill gå till restaurangen ombord på tåget.

En annan fördel som är begränsad till ICE-förstklassiga resenärer är platsreservation. Alla biljetter till första klass, inklusive billiga ICE-biljetter, njut av denna fördel. Du behöver inte oroa dig för att slumpmässigt få en fönstersits; Du kan välja vilken plats du vill ha när du bokar och få det reserverat.

Offenburg till Freiburg tågpriser

Stuttgart till Freiburg tågpriser

Leipzig till Freiburg tågpriser

Nürnberg till Freiburg tågpriser

 

 

Second Class ICE-biljetter:

Andra klassens fack är inte så långt borta från First Class i komfort. Dessutom, sätena i andra klassens fack är bättre än genomsnittliga flygplatssäten. Plus, de är ergonomiska, kommer med nackstöd, och är täckta i mönstrad tyg. Detta ger en bekväm resa på lång avstånd.

Det finns fler andra klassens fack per ICE-tåg än förstklassiga. särskilt, sittplatsen i andra klass är lite snävare än den i första klassens fack. Det finns fyra platser per rad (2-2 sätesarrangemang), med vartannat säte som delar mellanhandstödet.

Ytterligare, passagerare i andra klass har tillgång till vissa av tjänsterna i första klass men med begränsningar. Ta WI-FI till exempel. I andra klass, Wi-Fi är inte obegränsat som för första klassens passagerare. Andra klassens passagerare har inte heller tillgång till dagstidningar utan kostnad, så om du vill få en tidning i andra klass, du måste köpa en.

Andra klassens passagerare måste gå till restaurangen om de vill beställa mat. De kan inte beställa från sina platser som det är i ICEs förstklassiga fack. Också, ICE-klassens andra biljetter i både Flexpreis- och sparpriset täcker inte automatiskt platsreservationer. Om du vill reservera plats i andra klassen, måste du betala en extra summa på € 6. På samma sätt har både första klass och andra klass passagerare ett eluttag vid varje säte.

Nürnberg till Bamberg Tåg

Frankfurt till Bamberg Tåg

Stuttgart till Bamberg Tåg

Dresden till Bamberg Tåg

 

Finns det ett ICE-abonnemangtion?

ICE erbjuder tågpass vid billiga ICE-tågpriser för obegränsad resa över hela Tyskland eller Europa. Det finns tre typer av järnvägspass:

tyska järnvägspasset

Det tyska järnvägspasset är för obegränsad resa inom Tyskland. Också, det är för resenärer som inte bor i Europa, Kalkon, och Ryssland. Några fördelar med det tyska järnvägspasset inkluderar:

 • Innehavare av tågpasset kan besöka vissa bonusplatser utanför Tyskland (Salzburg, Venedig, och Bryssel)
 • Rabatterade ICE-tågbiljetter för alla under 28 år
 • Obegränsad resa i hela Tyskland
 • Två personer kan spara mer pengar genom att använda Twin Pas när de reser tillsammans
 • Flexibilitet gör det möjligt för innehavare av det tyska järnvägspasset att resa var som helst när som helst

Innehavare av det tyska passet kan välja mellan 3 till 15 på varandra följande resedagar inom en månad när man köper ett pass.

Eurail pass

Eurail-passet tillåter icke-européer som bor utanför Ryssland, Europa, och Turkiet för att resa obegränsat runt om i Europa. Vissa förmåner inkluderar:

 • Kuponger och rabatter för turistattraktioner.
 • Olika kategorier att välja mellan - Vuxen, Senior, och ungdom.
 • Obegränsad resa genom 31 europeiska länder, inklusive Turkiet.

InterRail-pass

InterRail-passet ger personer som bor i Ryssland, Kalkon, eller Europa obegränsad resa i hela Europa. Avgifter för detta pass inkluderar:

 • Rabatter på ICE-tågbiljetter för både yngre och äldre.
 • Obegränsad resa till 33 länder i Europa
 • Gratis tågresor för passinnehavare som reser med upp till två barn under 11 år.
 • Reseperiod för 3 dagar till 3 månader per individ.

Varje pass är tillgängligt och bör aktiveras inom 11 månader av inköp.

Munich till Salzburg Tåg

Salzburg till Passau

Wien till Salzburg Tåg

Salzburg till Wien Tåg

 

Hur lång tid innan ICE-tåget anländer?

För att säkerställa att du anländer i tid för att gå ombord, bosätta sig, och även bläddra i butikerna, du rekommenderas att komma åtminstone 30 minuter före avgångstiden.

 

Vilka är ICE: s tågscheman?

Tågplanerna är inte fixade, vilket gör det svårt att svara. i alla fall, du kan komma åt ICE-tågscheman i realtid på Save A Train-hemsidan. Ange ditt ursprung och destination och få omedelbar tillgång till alla ICE-tågscheman. Det tidigaste ICE-tåget går förbi 6 är, med tåg som lämnar varje 30 minuter till större destinationer.

 

Vilka stationer betjänas av ICE?

ICE internationella rutter avgår från flera internationella stationer, bland dem är Bryssel Midi Zuid (Bryssel Midi South Station på engelska), Arnhem Central, och Amsterdam Central, och många fler.

För ankomst, ICE-tåg anlända vid 11 Tyska stationer och en Schweizstation. Också, stora ankomststationer inkluderar Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf, Köln, Frankfurts flygplats (Frankfurt Main flygplats), Manheim, Siegburg, och andra.

Ytterligare, Düsseldorf är en vacker stad som ligger längs Rhen med en rik kulturhistoria och känsla. Det finns många anmärkningsvärda kulturella och historiska attraktioner att se och natursköna vägar för promenader och ett bra shoppingområde. Det är en perfekt plats för en helgetur med vänner eller familj.

Från Amsterdam Central (Centraal är på nederländska och det betyder centralstation), du kan anlända till Frankfurt, staden känd som Europas finansiella kapital. Vad mer, det finns vackra stränder, museer, och restauranger att besöka.

Köln är konstens centrum, arkitektur, och rik historia. Med ICE-tåg från Amsterdam Centraal, du kan anlända till Köln för att fördjupa dig i skönheten i denna stad.

Verkligen, det finns otroligt vackra botaniska trädgårdar, restauranger med brett sortiment av kulinariska mästerverk, djurparker, museer, och pubar att njuta av. Också, om du inte är säker på vilken station du ska välja, vår algoritm hjälper dig att välja.

Frankfurt till Heidelberg Tåg

Stuttgart till Heidelberg Tåg

Nürnberg till Heidelberg Tåg

Bonn till Heidelberg Tåg

 

Vanliga frågor om ICE-tåg

Vad ska jag ta med mig till ICE?

Bortsett från dig själv? Ta med ditt resedokument, ett giltigt pass, och reseförsäkring är inte obligatoriskt men detta dokument är bra för din hälsa.

Vilket företag äger ICE?

Intercity-Express (IS) ägs av Tysklands nationella tågleverantör, Deutsche Bahn, och DB ägs av den tyska federala regeringen.

Var kan jag gå med ICE?

ICE går främst genom alla städer i Tyskland. Det finns några internationella ICE-resvägar till vissa länder som gränsar till Tyskland.

Vad är ombordstigningsförfarandena för ICE-tåg?

Det finns inga snygga boardingförfaranden. När du anländer till stationen, kolla indikatorbrädorna för att hitta ditt tåg. Dessutom, Du kan sedan gå ombord på tåget när som helst innan det är planerat att gå.

Vilka tjänster finns på ICE-tåget?

ICE Train erbjuder transittrestauranger där menyn innehåller måltider, lätt snacks, och drycker av alla slag. dessutom, det finns laddningsportar bredvid varje säte, gratis wifi (obegränsad i första klass), och förstärkare för oavbruten mobilmottagning (endast för första klass).

Vanliga frågor om ICE – Måste jag boka plats i förväg på ICE?

Du behöver inte boka plats i förväg, men du kan göra en platsreservation om du vill. Om du köper en förstklassig biljett, du är automatiskt kvalificerad för en gratis reserverad plats.

Finns det WiFi-internet i ICE?

Ja, det finns. I andra klassens fack, WI-FI internet är gratis men inte obegränsat som det är i första klass.

Konstanz till Lindau Tåg

Memmingen till Lindau Tåg

Biberach till Lindau Tåg

Ulm till Lindau Tåg

 

DB ICE Train First class Seat type

 

Till sist, Om du nådde så långt, du vet allt du behöver veta om ICE-tåg och är redo att köpa din ICE-tågbiljett på SaveATrain.com.

 

Vi har tågbiljetter för dessa järnvägsoperatörer:

DSB Denmark

Danska DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains

Intercity-tåg

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Nederländerna

OBB Austria logo

OBB Österrike

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Schweiz

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

fördjupas

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattåg

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjeckiska

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Vill du bädda in den här sidan på din webbplats? Klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-ice%2F%0A%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden), Eller så kan du bara länka direkt till den här sidan.

Copyright © 2021 - Rädda ett tåg, amsterdam, nederländerna
Lämna inte utan en present - Få kuponger och nyheter !