Nalog za železniška vozovnica ZDAJ

Cene vozovnic ICE in cene potovalnih poti

Tu lahko najdete vse informacije o Nemčiji Poceni vozovnice za ICE in ICE potovalne cene in koristi.

 

Teme: 1. ICE z vlaki izpostavlja
2. O vlaku ICE 3. Najboljši vpogledi za pridobitev poceni vozovnice za ICE
4. Koliko stanejo karte ICE 5. Potovalne poti: Zakaj je bolje to se peljite z vlakom ICE, in ne potovati z letalom
6. Kakšne so razlike med standardnim in prvim razredom na ICE 7. Ali obstaja naročnina na ICE
8. Koliko časa pred odhodom vlaka ICE 9. Kakšni so vozni redi ICE?
10. Katere postaje služi ICE 11. Pogosta vprašanja o vlakih ICE

 

ICE z vlaki izpostavlja

 • Najhitrejši vlak v Nemčiji je vlak ICE s hitrostjo 300 km / h.
 • Tvodilni vlak ICE nemškega železniškega sistema povezuje vsa mesta znotraj Nemčije.
 • Od vseh vlakov, ki vozijo po Nemški železniški sistem, ICE spada v kategorijo A.
 • Vlaki ICE so zasnovani tako, da tekmujejo z letali glede udobja in časa do cilja.
 • Mednarodne poti ICE vključujejo Francijo, Belgija, Danska, Avstrija, Nizozemska, in Švica.

 

O vlaku ICE

Intercity-Express ali v njegovem bližnjičnem imenu ICE je sistem hitri vlaki v lasti Deutsche Bahna, Nemški nacionalni ponudnik vlakov. V ICE vlaki so znani po razkošju, hitrost, in udobje, saj povezujejo vsako mesto v Nemčiji.

S hitrostmi do 300 km na uro, potovanje z vlakom ICE je najhitrejši način potovanja med oddaljenimi mesti, kot sta Köln in Hamburg.

Potovalne poti ICE niso omejene na Nemčijo. Vlak vozi po mednarodnih progah do Avstrije, Francija, Belgija, Švica, Danska, in Nizozemska.

ICE Trains in a train station

Pojdi do Shrani domačo stran z vlakom ali uporabite ta pripomoček za iskanje vlaki vozovnice za ledene vlake

Shrani aplikacijo iPhone iPhone

Shrani aplikacijo za Android Android

 

Shrani vlak

Poreklo

destinacija

Datum odhoda

Datum vračila (Neobvezno)

Odrasli (26-59):

Mladina (0-25):

Starejši (60+):


 

Najboljši vpogledi za pridobitev poceni vozovnice za ICE

Število 1: Vstopnice ICE rezervirajte vnaprej, kolikor lahko

Če bi radi dobili poceni ICE karte, prej jih kupite, večje so možnosti, da jih boste poceni dobili. obstajajo 3 vrste poceni vozovnic ICE in vse tri vrste vozovnic so na voljo ob prvem času prodaje, ampak varčnejši cene, Ekonomična cena, in Super sparpreis morda ne bodo na voljo, saj se dan odhoda bliža. Varčevalne vozovnice lahko rezervirate že v začetku 6 mesecev pred odhodom.

Število 2: Naročite vozovnice za vlak ICE, ko ste prepričani v svoj načrt potovanja

Če se prepričate o svojem potovanju in datumu odhoda, bi prihranili denar za povračilo stroškov. Stopnja vračila in možnost vračila neuporabljenih vstopnic za ICE sta odvisna od vrste vozovnice, ki jo kupite. tudi, povračilo pristojbine je nižje za cenejše vozovnice kot za običajne vozovnice. Upoštevajte, da vam DB ne bo vrnil denarja, ko vrnete vozovnico. Vračila DB se opravijo prek kuponov DB, ki jih lahko uporabite za plačilo katere koli storitve, ki jo ponujajo. Lahko tudi prodate svojega ICE vozovnice na spletu na spletnih forumih, če želite denar vrniti.

Število 3: Potujte z vlakom ICE v obdobjih, ko ni konic

Vstopnice ICE so v obdobjih, ki niso največ, cenejše (Torek, Ob sredah, Ob četrtkih, in sobotah). V dneh vrhuncev, poceni vstopnice se prodajo zelo hitro, pri čemer ostanejo samo vozovnice Flexpreis. Potovati v vršnih dneh, rezervirajte vnaprej, da pridobite varčne vozovnice. Če ne morete dobiti varčevalnih vozovnic, ne pozabite potovati med poznim jutrom in zgodnjim popoldnevom (zaradi poslovnih popotnikov) saj bi bile takrat vozovnice za Flexpreis cenejše. Nazadnje, izogibajte se potovanju naprej javnosti in šolske počitnice saj bi se povečale tudi cene vstopnic za ICE.

Število 4: Nakupite svoje ICE vozovnice na Save A Train

Na naši spletni strani boste našli najboljšo ponudbo vozovnic za vlak ICE v Evropi, Shrani vlak. Imamo največjo ponudbo vozovnic za vlak v Evropi in na svetu. Z našo povezavo s številnimi železniškimi operaterji in pravimi algoritmi, ponujamo vam najcenejše karte ICE, ki jih lahko kadar koli najdete. tudi, najdemo poceni alternative za vlake, ki niso ICE.

Frankfurt na berlinskih vlakih

Leipzig, da Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

Arriving ICE Train

 

Koliko stanejo karte ICE?

Cena ICE vozovnice je odvisna od vrste vozovnice in razreda sedežev, ki ga želite. Na splošno, nemški železniški je znan po svojem nizke cene vstopnic za ICE. Za vlak ICE obstajajo tri vrste vozovnic - standardna ali Flexpreisova vozovnica, vozovnice Supersaver ali Supersparpreis, in cene varčevanja ali karte Sparpreis ICE. Karte za varčne cene so cenejše od standardnih vozovnic, vendar se razpoložljive vozovnice zmanjšujejo, ko se bliža dan odhoda. Cene vstopnic ICE odvisno od razreda, ki ga izberete in tukaj je povzetek tabele povprečnih cen na razred:

Enosmerna vozovnica Povratno potovanje
Standardno 17 € – 50 € 30 € – 120 €
Premium 21 € – 70 € 58 € – 152 €
Poslovni 40 € – 87 € 80 € – 180 €

 

Dusseldorf, da Munchen vlakih

Dresden v München vlakih

Nürnberg v München vlakih

Bonn, da Munchen vlakih

 

Potovalne poti: Zakaj je bolje vzeti vlak ICE, in ne potovati z letalom?

1) Izogibajte se postopkom pred vkrcanjem. Če imate let 9 am, bolje je, če ste vsaj na letališču 7 posledično do takrat, ko ste že morali opraviti postopke pred vkrcanjem in varnostne preglede, skoraj bo čas, da se vkrcate na letalo.

Z vlaki ICE, lahko pridete kadar koli pred odhodom, dokler se vkrcate v vlak, preden se odpeljete. To je mogoče, ker ni postopkov pred vkrcanjem ali dolgotrajnih varnostnih pregledov. Samo pokaži na postajo, poiščite svoj vlak na kazalniku, in krovu!

Skupni čas potovanja, ICE zmaga nad letali v Nemčiji, tako kot tudi po ceni. Razen časa, zapravljenega v postopkih pred vkrcavanjem, letala na splošno izgubijo več potovalni čas na poti v službo (od letališča do natančne lokacije).

2) Pristojbine za prtljago. Lahko ste prepričani, da boste plačali za kovčke, če boste potovali z letalom. Vendar, Če potujete z vlaki ICE, ki plačujejo pristojbine za prtljago, so dodatni stroški, ki jih pri nakupu ne boste ustvarili poceni vozovnice za vlak ICE. Razčistiti, z poceni ICE cene, ne bo vam treba plačati za noben kovček, s katerim potujete. Zaradi tega je ICE cenejša in boljša možnost potovanja.

3) Vlaki so okolju prijaznejši. V ICE vlak je tudi okolju bolj prijazen kot letala, kar prispeva k onesnaževanju zraka. Potovanje z vlakom povzroča 20-krat manj emisij ogljika kot potovanje z zrakom.

Berlin Hamburg vlakih

Bremen Hamburg vlakih

Hannover za Hamburg vlakih

Köln za Hamburg vlakih

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Kakšne so razlike med standardnim razredom in prvim razredom na ICE?

Za razliko od drugih vlakov z vozovnicami za različne predelke (standardno, poslovni, izvršni, itd) kot v Trenitaliji, Nemški ICE je nekoliko drugačen. V vsakem ICE vlaku sta dva razreda - prvi in ​​drugi razred. Glavne razlike med obema kategorijama so cena, prožnost, in ponujene storitve.

Kar zadeva vozovnice in predale za razred v vlaku ICE, katera koli vrsta vozovnic je lahko v prvem razredu. To pomeni, da tudi poceni vozovnice za vlak ICE, varčevalna cena, in Super sparpreis si lahko privoščijo prvovrstne sedeže. Vendar, cena se razlikuje za oba razreda, kot je razvidno zgoraj.

Vstopnice za prvi razred ICE:

ICE-jev prvi razred postavlja standarde za luksuz, udobje, in vrhunsko storitev v nemškem železniškem sistemu. Zasnovana za rivalska letala, Vlaki ICE zagotavljajo udobje za dolga potovanja. Poleg tega, prvorazredni predelki sestavljajo približno tretjino vlaka in bi lahko bili do tri pregrade, odvisno od ICE vlaka.

Prvovrstni sedeži so v a 2-1 ureditev namesto a 2-2 v drugem razredu. In to sprosti več prostora za prehode potnikov. Poleg tega, sedeži v prvem razredu ICE so prav tako prevlečeni iz umetnega usnja in so večji od sedežev v drugem razredu. Kot poslovneži običajno uporabljajo prvi razred, na voljo so trdne mize za potnike, ki želijo med potjo opraviti nekaj dela.

Dodatne storitve, ki ločujejo prvi razred od drugega razreda na vlakih ICE, vključujejo brezplačne storitve, dnevniki, brezplačen neomejen WI-FI, in posebni ojačevalniki za preprečevanje motenj v sprejemu mobilnih telefonov. Potniki prvega razreda si lahko obroke naročijo tudi s sedežev, če nočejo v restavracijo na vlaku.

Druga ugodnost, omejena na ICE prvovrstne popotnike, je rezervacija sedežev. Vse vstopnice za prvovrstne, vključno z poceni ICE karte, uživajte v tej ugodnosti. Ni vam treba skrbeti, ali boste naključno dobili sedež za oknom; lahko med rezervacijo izberete sedež, ki ga želite, in rezervirajte ga.

Cene vlakov iz Offenburga za Freiburg

Cene vlakov od Stuttgarta do Freiburga

Leipzig za Freiburg Cene vlakov

Cene vlakov od Nürnberga do Freiburga

 

 

Vstopnice za ICE drugega razreda:

Predalčki drugega razreda niso tako udobno oddaljeni od prvega razreda. Poleg tega, sedeži v kupeju drugega razreda so boljši od povprečnih letalskih sedežev. Plus, so ergonomski, pridite z vzglavnikom, in so prekriti z vzorčasto tkanino. To omogoča udobno potovanje na dolge razdalje.

Na vlak ICE je več predelkov drugega razreda kot prvorazrednih. še posebej, razporeditev sedežev v drugem razredu je nekoliko ožja kot v prvovrstnem predelku. V vrsti so štirje sedeži (2-2 razporeditev sedežev), pri čemer imata vsaka dva sedeža srednji naslon za roke.

Nadaljnje, potniki v drugem razredu imajo dostop do nekaterih storitev v prvem razredu, vendar z omejitvami. Vzemimo na primer WI-FI. V drugem razredu, Wi-Fi ni neomejen, tako kot za potnike prvega razreda. Potniki drugega razreda tudi nimajo brezplačnega dostopa do dnevnih časopisov, če bi radi dobili časopis v drugem razredu, jo boste morali kupiti.

Potniki drugega razreda morajo v restavracijo, če želijo naročiti hrano. Ne morejo naročiti s svojih sedežev, kot je v prvovrstnem predelku ICE. tudi, Vstopnice za ICE v drugem razredu tako pri vozovnicah Flexpreis kot tudi pri varčnejših ne vključujejo samodejno rezervacij sedežev. Če želite rezervirati sedež v drugem razredu, plačati boste morali dodatnih 6 evrov. Podobno imajo potniki prvega in drugega razreda električno vtičnico na vsakem sedežu.

Nürnberg do Bamberg vlakih

Frankfurt na Bamberg vlakih

Stuttgart na Bamberg vlakih

Dresden na Bamberg vlakih

 

Ali obstaja naročnina na ICEzveze?

ICE ponuja železniške vozovnice na poceni cene ICE vlakov za neomejena potovanja po Nemčiji ali Evropi. Obstajajo tri vrste železniških prehodov:

Nemški železniški prelaz

Nemška železniška vozovnica je namenjena neomejenemu potovanju znotraj Nemčije. tudi, namenjen je popotnikom, ki ne živijo v Evropi, puran, in Rusija. Nekaj ​​prednosti nemške železniške vozovnice vključuje:

 • Imetniki železniške vozovnice lahko obiščejo določene bonus lokacije zunaj Nemčije (Salzburg, Benetke, in Bruselj)
 • Vstopnice za vlak ICE s popustom za vse mlajše 28 let
 • Neomejeno potovanje po Nemčiji
 • Dve osebi lahko prihranita več denarja, če uporabljata Twin Pas, ko potujeta skupaj
 • Prilagodljivost imetnikom nemške železniške vozovnice omogoča potovanje kamor koli kadarkoli

Imetniki nemške vozovnice lahko izbirajo 3 do 15 zaporednih potovalnih dni v enem mesecu pri nakupu vozovnice.

Eurail Pass

Prehod Eurail omogoča neevropejcem, ki živijo zunaj Rusije, Evrope, in Turčija, da neomejeno potujeta po Evropi. Nekatere ugodnosti vključujejo:

 • Vavčerji in popusti za turistične atrakcije.
 • Različne kategorije med katerimi lahko izbirate - odrasli, Starejši, in Mladi.
 • Neomejeno potovanje skozi 31 evropske države, vključno s Turčijo.

InterRail Pass

InterRail vozovnica odobri ljudi, ki živijo v Rusiji, puran, ali neomejeno potovanje po Evropi. Perki tega prelaza vključujejo:

 • Popusti na ICE vozovnice tako za mlajše kot za starejše ljudi.
 • Neomejeno potovanje v 33 evropskih državah
 • Brezplačne vožnje z vlaki za imetnike vozovnic, ki potujejo z do dvema otrokoma pod 11 let.
 • Obdobje potovanja za 3 dni do 3 mesecev na posameznika.

Vsak prehod je na voljo in ga je treba aktivirati znotraj 11 mesecev nakupa.

München Salzburg vlakih

Salzburg do Passau

Dunaj Salzburg vlakih

Salzburg Dunaj vlakih

 

Koliko časa pred odhodom vlaka ICE?

Da bi zagotovili pravočasno vkrcavanje, umiri se, in celo brskanje po trgovinah, svetujemo vam, da prispete vsaj 30 minut pred odhodom.

 

Kakšni so vozni redi ICE??

Vozni redi niso določeni, kar otežuje odgovor. Vendar, do voznega reda ICE vlakov lahko sproti dostopate na domači strani Save A Train. Vnesite svoj izvor in cilj in pridobite takojšen dostop do vseh voznih redov ICE. Najzgodnejši vlak ICE odhaja mimo 6 am, z vlaki, ki zapustijo vsakega 30 minut do glavnih ciljev.

 

Katere postaje služi ICE?

Mednarodne proge ICE odhajajo z več mednarodnih postaj, med njimi so Bruselj Midi Zuid (Bruselj Midi South Station v angleščini), Arnhem Central, in Amsterdam Central, in še veliko več.

Za prihod, ICE vlaki prispejo na 11 Nemške postaje in ena Švicarska postaja. tudi, glavne postaje prihoda vključujejo Oberhausen, Duisburg, Dusseldorf, Köln, Letališče v Frankfurtu (Letališče Frankfurt na Majni), Manheim, Siegburg, in drugi.

Nadaljnje, Dusseldorf je čudovito mesto ob Renu z bogato kulturno zgodovino in občutkom. Obstaja veliko pomembnih kulturnih in zgodovinskih znamenitosti, ki jih je treba videti scensko poti za sprehode in odlično nakupovalno območje. To je odlična lokacija za vikend odhod s prijatelji ali družino.

Iz amsterdamske centralne (Centraal je v nizozemščini in pomeni Central Station), lahko prispete v Frankfurt, mesto, znano kot finančna prestolnica Evrope. Kaj je več, obstajajo lepe plaže, muzeji, in restavracije za obisk.

Köln je središče umetnosti, arhitektura, in bogata zgodovina. Z vlakom ICE iz Amsterdam Centraal, lahko pridete v Köln, da se potopite v lepoto tega mesta.

Prav zares, obstajajo neverjetno lepi botanični vrtovi, restavracije s široko paleto kulinaričnih mojstrovin, živalski vrtovi, muzeji, in pivnice za uživanje. tudi, če niste prepričani, katero postajo izbrati, naš algoritem vam bo pomagal pri izbiri.

Frankfurt na Heidelberg vlakih

Stuttgart, da Heidelberg vlakih

Nürnberg, da Heidelberg vlakih

Bonn, da Heidelberg vlakih

 

Pogosta vprašanja o vlakih ICE

Kaj naj prinesem s seboj v ICE?

Razen sebe? Prinesite s seboj potovalni dokument, veljaven potni list, in potovalno zavarovanje ni obvezno, vendar je ta dokument koristen za vaše zdravje.

Kakšno podjetje ima v lasti ICE?

Intercity-Express (ICE) je v lasti nemškega nacionalnega ponudnika vlakov, Deutsche Bahn, in DB je v lasti nemške zvezne vlade.

Kam lahko grem z ICE?

ICE primarno poteka po vseh mestih v Nemčiji. Obstaja nekaj mednarodnih ICE potovalne poti v nekatere države, ki mejijo na Nemčijo.

Kakšni so postopki vkrcanja na vlake ICE?

Ni nobenih domišljijskih postopkov vkrcanja. Ko prispete na postajo, preverite kontrolne table, da najdete svoj vlak. Poleg tega, lahko se nato vkrcate na vlak kadar koli, preden je predviden odhod.

Katere storitve obstajajo na vlaku ICE?

ICE Train ponuja obedne prehrane, kjer jedilnik vsebuje obroke, lahki prigrizki, in pijače vseh vrst. Poleg tega, ob vsakem sedežu so polnilna vrata, brezplačen WiFi (neomejeno v prvem razredu), in ojačevalniki za nemoten sprejem mobilnih telefonov (samo za prvi razred).

Najpogostejša vprašanja ICE – Ali moram na ICE predhodno rezervirati sedež?

Ni vam treba rezervirati sedeža vnaprej, lahko pa rezervirate sedež, če želite. Če kupite vozovnico prvega razreda, samodejno ste usposobljeni za prosti rezervirani sedež.

Ali je znotraj ICE WiFi internet?

Da, tukaj je. V predalčku drugega razreda, Internet WI-FI je brezplačen, vendar neomejen, kot v prvem razredu.

Konstanz za Lindau vlakih

Memmingen za Lindau vlakih

Biberach za Lindau vlakih

Ulm za Lindau vlakih

 

DB ICE Train First class Seat type

 

končno, Če ste prišli tako daleč, veste vse, kar morate vedeti o vlakih ICE in ste pripravljeni kupiti svojo vozovnico za ICE SaveATrain.com.

 

Za te železniške prevoznike imamo vlakovne vozovnice:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Medkrajevni vlaki

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Nizozemska

OBB Austria logo

OBB Avstrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norveška

Switzerland Sbb railway

SBB Švica

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

poglablja

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Nemčija

European night trains by city night line

nočni vlaki

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Nemčija

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Čeh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

logotip eurail

Eurail

 

Ali želite vdelati to stran na svoje spletno mesto? Klikni tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-ice%2F%0A%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku), Lahko pa preprosto povežete neposredno na to stran.

Avtorske pravice © 2021 - Shrani vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne puščajte brez darilo - Get Kuponi in novice !