Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 19/08/2022)

glej in izkušnje toliko bolj, ki se vkrcajo na evropski železniške avanturo. Potovanje z vlakom v Evropi je tipičen način za touring Evropo in ni skrivnost, zakaj. V železniško omrežje je zelo razvita, tako da lahko potniki osvojiti več držav in kultur v eni epski potovanje. Tako kot pri kateri koli obliki vožnje, je dobro, da se pripravite, da boste imeli najlažji in najbolj prijetno potovanje čim. Tukaj so naši 5 nasveti za potovanje z vlakom po Evropi.

 

Če Potujete Zgoraj 14 Dnevi – Raziskave različnih železniških vozovnic

Če načrtujete, da vidim številne države med potovanjem z vlakom v Evropi je morda pametno razmisliti vlaganjem v InterRail Pass, ali kaj državljani niso članice EU, pokličite Eurail. InterRail Pass bo vaš potovanje vlak lažje. Vendar, Če ste na strožji proračunski, posamezne vstopnice lahko izšlo ceneje (še posebej, če so večinoma potujejo vzhodno od Nemčija). Razmislite vaš proračun in narediti nekaj raziskav, preden si rezervirajte svoj železniško vozovnico. Naša spletna stran saveatrain.com je idealen kraj za začetek, da vam pomaga načrtovati vaše potovanje po Evropi.

Frankfurt na Köln vlakih

Bruselj Köln vlakih

Dunaj za Köln vlakih

Hannover za Köln vlakih

 

potovanje z vlakom po Evropi

Poskusite rezervirati svoje sedeže

Vozovnice za vlak in rezervacije sedeža sta dve različni stvari. Vstopnica vam omogoča, da se vkrca na vlak, in rezervacije vam zagotavlja sedež na posebnem vlaku. pred vaše potovanje poskrbite, da boste razumeli, ali je vaš vlak potrebuje, priporoča, ali ne sprejema rezervacij sedežev.

Če je možno, poskusite rezervirate svoj sedež, še posebej, če potujete v uber priljubljenih državah, kot so Francija, Italija, oz Španija. Za večino potovanj z vlakom v Evropi, vam ni treba, da rezervirate svoj sedež, vendarle, vkrcanje na vlak in v upanju na najboljši ni dobra ideja. Lahko bi rekel, da gremo ven iz vaše sredine sedeža potovanje če je nekdo drug rumeni karton. Z rezervacijo svoje mesto, lahko izberete, ali želite za prehode ali okno sedež. Lahko vsede in uživajte v Vožnja z vlakom vedoč, da ne bo prekinjena, da se premaknete.

Milan na Rim vlakih

Florence v Rim vlakih

Bologna, da Rim vlakih

Neapelj v Rimu vlakih


Naj bo vaše stvari varno

Potovanje z vlakom po Evropi je znan kot eden izmed najvarnejši način za potovanje. Vendar, je pomembno, da pazi za pickpocketers, predvsem z vlaki, ki se ustavijo v večjih mestih. Ne pustite vaše prtljage nevarovano na vlaku ali pri postajo. Vklopljeno nočni vlaki, če nameravate spati, Poskrbite, da se zagotovi prtljage na stojalo z majhno ključavnico kolesa. Da bi imeli mir uma, nositi pas paket pod vašo obleko, da bo svoj potni list, telefon, in vse pomembne dokumente zaščititi pred morebitnimi tatovi.

Luxembourg, da Bruselj vlakih

Antwerpen, da Bruselj vlakih

Amsterdam, da Bruselj vlakih

Pariza v Bruselj vlakih

 

potovanje z vlakom po Evropi

Manj je več – nasveti za potovanje z vlakom po Evropi

Going od države do države ali mesto mesto je zabavno in razburljivo potovanje. Vendar, potovanje lahko postane utrujajoče, če se nosi težko breme. Pack bistvene in pusti nobenega izdelka ali izdelkov, ki niso potrebne za.

Glede na vlaku potujete na, ne more biti omejen prostor za shranjevanje v več kot nosilce sedeža in police, ko potujejo z vlakom po Evropi. Namesto nosi velik in težko kovček, kakovost lahek nahrbtnik je še en način za osvetlitev vašega tovora.

Interlaken za Zurich vlakih

Luzern za Zurich vlakih

Bern do Zurich vlakih

Ženeva, da Zurich vlakih

 

Pack prave oskrbe za potovanje za potovanje z vlakom po Evropi

Potovanje z vlakom v Evropi zagotavlja senzacionalno ogledov; vendarle, to je dobra ideja, da bi nekaj ključnih elementov, ki vam pomaga prenesti čas še posebej, če ste se vkrcajo na potovanje z več kot 2 ure. Preberi knjigo, gledati film na tabličnem računalniku, pisati v potovalni dnevnik ali stavke pogovor z drugim potnikom in preden se zaveš, boste na vaš naslednji cilj.

Bruselj v Antwerpen vlakih

Amsterdam, da Antwerp vlakih

Lille do Antwerp vlakih

Pariz, da Antwerp vlakih

 

 

Večina vlakov ima restavracijo, kavarniške kočije, ali vozički s prigrizki, ki pridejo ob prodaji sendvičev, brezalkoholne pijače in še več. Ampak, če ste na tesen potujočo proračuna ali imate posebne prehranjevalnih zahtev, je pametno, da bi nekaj prigrizkov z vami na vaši poti.

 

Razmišljam o potovanju z vlakom po Evropi? Pojdi do Prihranite vlaku spletu da si ogledate vse naše ekskluzivne cene in začnete načrtovati svojo naslednjo avanturo!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-tips-for-traveling-by-train-in-europe%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)