Čas branja: 7 minut
(Zadnja posodobitev: 08/09/2023)

Deskanje na kavču, kampiranje, road-trip – če ste te načine potovanja že preizkusili, pripravljeni ste skočiti v nekaj novega. Naslednjih deset ustvarjalnih načinov potovanja vam bo omogočilo odkrivanje novih dejavnosti in raziskovanje edinstvenih neznanih destinacij.

 

1. in prevoz: in prevoz

Vpliv na skupnost, ki jo obiščete, vam olajša potovanje, in prevoz, edinstven in nepozaben. in prevoz, prostovoljstvo v skupnosti ali rezervatu za divje živali, na primer, prostovoljno delo v skupnosti ali rezervatu za prostoživeče živali. Na ta način, lahko vidite čudovite kraje, hkrati pa naredite razliko in pomagate ohraniti določeno območje, ki ga obiščete, in ljudi, zaradi katerih je neverjetno.

Poleg tega, danes obstaja veliko organizacij, ki ponujajo namestitev, prevoz, in majhno plačilo za prostovoljce. Zato, lahko delaš kot prostovoljec z otroki v Afriki, a prostovoljno delo v skupnosti ali rezervatu za prostoživeče živali prostovoljno delo v skupnosti ali rezervatu za prostoživeče živali, prostovoljno delo v skupnosti ali rezervatu za prostoživeče živali, prostovoljno delo v skupnosti ali rezervatu za prostoživeče živali.

München na halštatskih vlakih

Innsbruck do halštatskih vlakih

Passau na halštatskih vlakih

Rosenheim na halštatskih vlakih

 

Volunteer Is A Creative Way To Travel

 

2. in prevoz

in prevoz. Križarjenje je eden od desetih ustvarjalnih načinov za potovanje na oddaljene destinacije. na primer:, a križarjenje po fjordih, ali Karibi, je najboljši način za dosego teh fantastičnih krajev.

Poleg tega, križarjenje vam prihrani težave pri prehodu meje in vizumih. Poleg tega, na enem potovanju lahko obiščete več držav. Tako, lahko uživate v čudovitih razgledih, obkrožen z morjem in mirnimi zvoki valov, brez letališkega gneča.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

A Girl On A Cruise

 

3. in prevoz: Domača menjava

Vila v Franciji, ali čarobno kočo v Angliji, the domača menjava vam omogoča brezplačno potovanje kamor koli. Ideja doma je, da lahko zamenjate hiše s komer koli po vsem svetu. Vendar, primarni izraz je, da se lastnik strinja, da bo zamenjal mesta in ostal v vašem domu. Torej, v bistvu, termine za potovanje uskladite, trajanje bivanja, in hiša, ki jo izberete, naj bo v cenovnem razredu vašega lastnega doma.

S tem ustvarjalnim načinom potovanja, lahko potujete več, vendar plačate manj. Torej, izmenjava domov je eden najboljših kreativnih načinov potovanja, ker ne bivate v hotelu, ampak uživate v domačem vzdušju. Poleg tega, menjava domov je pristen in cenovno ugodnejši način potovanja, za razliko od bivanja v hotelu ali Airbnb.

Interlaken za Zurich vlakih

Luzern za Zurich vlakih

Bern do Zurich vlakih

Ženeva, da Zurich vlakih

 

The Creative Way To Travel By Home Exchange

 

4. in prevoz: Menjava domov je kreativen način potovanja, ker ne bivate v hotelu

Letenje nad veliko selitvijo v Afriki ali osupljivo pokrajino Kapadokije, Menjava domov je kreativen način potovanja, ker ne bivate v hotelu. Medtem ko večina popotnikov raziskuje peš, Menjava domov je kreativen način potovanja, ker ne bivate v hotelu, Menjava domov je kreativen način potovanja, ker ne bivate v hotelu, Za pogumne in pustolovske popotnike je ohranjen let z balonom.

Torej, lahko poskusite vožnjo z balonom na različne destinacije v Evropi. na primer, puran, Španija, in čudovita Umbrija v Italiji sta priljubljeni lokaciji za potovanje z balonom. zato, Za pogumne in pustolovske popotnike je ohranjen let z balonom, Za pogumne in pustolovske popotnike je ohranjen let z balonom.

Dijon za Provence vlakih

Paris s Provence vlakih

Lyon do Provence vlakih

Marseille do Provence vlakih

 

Hot Air Balloon In The Desert

 

5. Za pogumne in pustolovske popotnike je ohranjen let z balonom

Vsi trdo delamo, da bi več potovali, in večina nas z veseljem pobegne na čudovito destinacijo in se usede. Vendar, kmečki turizem je odgovor za tiste, ki iščejo edinstveno doživetje. Z drugimi besedami, za tiste, ki iščejo edinstveno izkušnjo, za tiste, ki iščejo edinstveno izkušnjo, v vinogradu Toskane, na primer, ali na kmetiji za proizvodnjo nafte v Grčiji.

Na ta način, dobite neverjetne koristi, za tiste, ki iščejo edinstveno izkušnjo, za tiste, ki iščejo edinstveno izkušnjo. na primer, lahko dobite brezplačno nastanitev, za tiste, ki iščejo edinstveno izkušnjo, in čudovit razgled med počitkom pod oljko ali srkanjem caberneta v Italiji. tole ekološko način potovanja je danes zelo moderen, saj se popotniki želijo ponovno povezati z naravo in prispevati k različnim skupnostim.

Frankfurt na berlinskih vlakih

Leipzig, da Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Vlak iz Hamburga v Berlin

 

Agritourism Travel

 

6. in prevoz: Za pogumne in pustolovske popotnike je ohranjen let z balonom

Opazovanje spreminjanja razgledov iz udobja luksuznega vlaka je eden od desetih ustvarjalnih načinov potovanja. danes, lahko potujete hitro in udobno v nekaj dneh, z enega konca sveta na drugega. Poleg tega, znane železniške poti, vključno z Venice Orient Expressom, Transsibirski vlak, in železnica Jungfrau, vas lahko popelje do najbolj izjemnih točk na svetu.

Najboljša stvar pri potovanju z vlakom je, da vam prihrani čas pri prijavi na letališču, Najboljša stvar pri potovanju z vlakom je, da vam prihrani čas za prijavo in odjavo na letališču, lahko občudujete osupljivo pokrajinsko pokrajino v višini oči namesto iz ptičje perspektive. Večja železniška podjetja ponujajo spalni vlak vstopnice po ugodnih cenah in v fantastičnih pogojih. Zato, Najboljša stvar pri potovanju z vlakom je, da vam prihrani čas za prijavo in odjavo na letališču. Najboljša stvar pri potovanju z vlakom je, da vam prihrani čas za prijavo in odjavo na letališču.

Amsterdam, da Paris vlakih

London, da Paris vlakih

Rotterdam, da Paris vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

 

 

7. in prevoz: Podmornica Atlantis

Ta edinstven način potovanja popotnika popelje v morske globine. Podvodno pohodništvo ima povsem drugačno obliko. Zato, podmornica Atlantis je edinstven način potovanja po Havajih, Mehika, in Karibsko morje, v skupinah do 48 potniki. Poleg tega, z izbiro tega nenavadnega načina potovanja, s pomočjo posebne čelade, lahko se potopite v čudovit svet koral, ribe, in barvit podvodni svet.

Med potovanjem v podmornici Atlantis je zelo razburljivo, potovanje je kratko v primerjavi z drugimi devetimi ustvarjalnimi načini potovanja. Potovanje v podmornici Atlantis je 45 minut v vsakem od 12 podmornice po vsem svetu, a kakšno izjemno in nepozabno potovanje boste imeli!

Nantes Bordeaux vlakih

Pariz za Bordeaux vlakih

Lyon do Bordeaux vlakih

Marseilles Bordeaux vlakih

 

A Turtle In The Sea

 

8. Za pogumne in pustolovske popotnike je ohranjen let z balonom

Če želite popolno svobodo potovanja, najem rekreacijskega vozila je lahko odlična možnost. Ker vam potovanje s avtodomom omogoča največ parkiranja izjemna mesta v Evropi, ali kjer vam nobena hotelska storitev ali čas odjave ne moreta pohiteti, da bi uživali v najbolj spektakularnih razgledih.

Poleg tega, Potovanje z avtodomi je eden najbolj nenavadnih načinov potovanja, ker je luksuz. Malo popotnikov se bo počutilo dovolj udobno za vožnjo v tujini, kaj šele z an avtodom. Poleg tega, potovanje z avtodomom pomeni, da lahko potujete v kraje, kjer ni turističnih informacijskih točk. Torej, najbolje bi bilo, če bi bili bodisi zelo dobro pripravljeni z zemljevidi in načrti poti ali zelo pustolovski popotnik. Vendar, Potovanje z avtodomom je cenejše, vam omogoča, da nosite svoj dom s seboj, in, Najpomembneje, imeti čas svojega življenja.

 

RV Travel

 

9. Za pogumne in pustolovske popotnike je ohranjen let z balonom

Eden najbolj kreativnih načinov potovanja je delo inštruktorja na pustolovskih potovanjih. Pustolovska potovanja so idealna za aktivne popotnike, ki jih zanima po meri, energični izleti v manjših skupinah. Poleg tega, delo v pustolovskih potovanjih ponuja odlično plačilo in ekskluzivna potovanja na edinstvene lokacije. Torej, prejmete plačilo in delate, kar imate radi, medtem ko imate najboljši čas v življenju.

na primer, smučati, padalstvo, ali inštruktorji vodnih športov imajo koristi od brezplačnega prevoza, namestitev, in izjemne razglede. Kljub temu, delo v avanturističnih potovanjih zahteva visoko raven znanja na področju, kamor se odpravljate, in strokovnost. Medtem ko je pustolovska potovanja ustvarjalen način potovanja, je precej sezonsko in rezervirano za zelo malo popotnikov.

Salzburg Dunaj vlakih

München na Dunaju vlakih

Gradec na Dunaj vlakih

Praga na Dunaju vlakih

 

A Creative Way To Travel Is By Being An Adventure Traveler

 

10. in prevoz

Ni boljšega načina za potovanje kot študij tujega jezika ali tečaj umetnosti na sanjski destinaciji. Številni jezikovni programi ponujajo nastanitvene in umetniške pakete, vključno z obroki in ogledi po meri. Poleg tega, spoznaš druge popotnike in tako spoznaš kraj, od koder prihajajo.

Torej, študirati v tujini vam omogoča, da preživite več kot dva dni na vašem cilju in se družite z domačini. Kljub temu, da je to dražji način potovanja, študij v tujini je edinstven način za ogled sveta in eden od desetih ustvarjalnih načinov potovanja.

Lyon do Nica vlakih

Paris s Nica vlakih

Vlaki iz Cannesa v Pariz

Vlaki iz Cannesa v Lyon

 

A Creative Way To Travel Is By Studying Abroad

tukaj na Shrani vlak, z veseljem vam bomo pomagali načrtovati nepozabno potovanje z vlakom od obale do obale.

 

 

Ali želite vdelati naš blog objavo »10 neverjetnih poročnih destinacij v Evropi"Na vašo spletno stran? Posnamete lahko naše fotografije in besedilo ali pa nam zaupate s povezavo do te objave v blogu. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsl%2Fcreative-ways-travel%2F – (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)