Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 08/09/2023)

Surfing pe canapea, camping, drum-excursie – dacă ai încercat deja aceste moduri de a călători, ești gata să sari în ceva nou. Următoarele zece moduri creative de a călători vă vor face să descoperiți noi activități și să explorați destinații unice necunoscute.

 

1. rezervație naturală: Voluntar pentru o cauză

A avea un impact asupra comunității pe care o vizitați vă face călătoria, chiar mai mult, unic și memorabil. În timp ce majoritatea călătorilor trec prin locuri, voluntariat într-o comunitate sau rezervație faunistică, de exemplu, este un mod unic de a călători. Pe aici, poți vedea locuri frumoase în timp ce faci diferența și contribui la păstrarea zonei pe care o vizitezi și a oamenilor care o fac incredibilă.

în plus, astăzi există multe organizații care oferă cazare, transport, și plăți mici pentru voluntari. prin urmare, poți să faci voluntariat cu copiii din Africa, A rezervație naturală rezervație naturală, rezervație naturală, rezervație naturală.

München la trenuri Hallstatt

Innsbruck la trenuri Hallstatt

Passau la trenuri Hallstatt

Rosenheim la trenuri Hallstatt

 

Volunteer Is A Creative Way To Travel

 

2. rezervație naturală

rezervație naturală. Croaziera este una dintre cele zece moduri creative de a călători către destinații îndepărtate. De exemplu, A rezervație naturală, sau Caraibe, este cel mai bun mod de a ajunge în aceste locuri fantastice.

În plus,, o croazieră te scutește de problemele legate de trecerea frontierei și vizele. în plus, puteți vizita mai multe țări într-o singură călătorie. Prin urmare, luarea unei croaziere te scutește de problemele legate de trecerea frontierei și vize, luarea unei croaziere te scutește de problemele legate de trecerea frontierei și vize, luarea unei croaziere te scutește de problemele legate de trecerea frontierei și vize.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

A Girl On A Cruise

 

3. rezervație naturală: Schimb de casă

luarea unei croaziere te scutește de problemele legate de trecerea frontierei și vize, luarea unei croaziere te scutește de problemele legate de trecerea frontierei și vize, cel luarea unei croaziere te scutește de problemele legate de trecerea frontierei și vize luarea unei croaziere te scutește de problemele legate de trecerea frontierei și vize. Ideea din spatele casei este că poți face schimb de case cu oricine de pe tot globul. in orice caz, termenul principal este că proprietarul este de acord să facă schimb de locuri și să stea în casa ta. Asa de, luarea unei croaziere te scutește de problemele legate de trecerea frontierei și vize, tu coordonezi datele de călătorie, durata sejurului, iar casa pe care o alegeți ar trebui să fie în intervalul de preț al propriei case.

Cu acest mod creativ de a călători, poți călători mai mult, dar plătești mai puțin. Asa de, Schimbul de acasă este una dintre cele mai creative moduri de a călători, deoarece nu stați într-un hotel, ci vă bucurați de o atmosferă acasă departe de casă.. în plus, Schimbul de casă este un mod autentic și mai accesibil de a călători, spre deosebire de un sejur la hotel sau Airbnb.

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

The Creative Way To Travel By Home Exchange

 

4. rezervație naturală: Balon cu aer cald

Zburând deasupra marii migrații din Africa sau a peisajului uluitor din Cappadocia, un balon cu aer cald este una dintre cele mai creative moduri de a călători. În timp ce majoritatea călătorilor explorează pe jos, drumeții pe dealuri și munți, sau călătorind cu jeep-uri, un zbor cu balonul cu aer cald este păstrat pentru călătorii curajoși și aventuroși.

Asa de, poți încerca o plimbare cu balonul cu aer cald către diverse destinații din Europa. De exemplu, Curcan, Spania, și frumoasa Umbria din Italia sunt locații populare pentru călătoriile cu balonul cu aer cald. Prin urmare, dacă nu ți-e frică de înălțimi, atunci o plimbare cu balonul cu aer cald este o experiență pe care ar trebui să o încerci măcar o dată în viață.

Dijon la trenuri Provence

Paris Trenurile Provence

Lyon Trenurile Provence

Marsilia la trenuri Provence

 

Hot Air Balloon In The Desert

 

5. Călătorii în agroturism

Cu toții muncim din greu pentru a călători mai mult, iar cei mai mulți dintre noi suntem fericiți să evadem într-o destinație frumoasă și să ne așezăm pe spate. in orice caz, agroturismul este răspunsul pentru cei care caută o experiență unică. Cu alte cuvinte, agroturismul constă într-o muncă grea, dar este în aer liber, într-o vie din Toscana, de exemplu, sau într-o fermă producătoare de petrol din Grecia.

Pe aici, primești beneficii incredibile, fără a face bătaie de cap în cele mai dorite destinații din lume, aproape gratuit. De exemplu, puteți obține cazare gratuită, mancare proaspata, și priveliști uimitoare în timp ce vă odihniți sub un măslin sau savurați Cabernet în Italia. Acest ecologic modul de a călători este foarte la modă astăzi, deoarece călătorii doresc să reia legătura cu natura și să contribuie la diferite comunități.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Trenul Hamburg la Berlin

 

Agritourism Travel

 

6. rezervație naturală: stați într-o fermă pentru cules de mere

Privind cum se schimbă priveliștile din confortul unui tren de lux este una dintre cele zece moduri creative de a călători. Astăzi, puteți călători rapid și confortabil în câteva zile, de la un capăt la altul al lumii. în plus, trasee de tren celebre, inclusiv Venice Orient Express, de la un capăt la altul al lumii, de la un capăt la altul al lumii, te poate duce în cele mai extraordinare puncte din lume.

Cel mai bun lucru despre călătoria cu trenul este că vă economisește timp la check-in la aeroport, de la un capăt la altul al lumii, puteți admira peisajul uimitor la nivelul ochilor, nu din vedere de ochi de pasăre. Principalele companii feroviare oferă tren de dormit bilete la prețuri accesibile și în condiții fantastice. prin urmare, unele dintre cele mai pitorești călătorii cu trenul din lume pot fi o modalitate creativă de a călători pentru călătorii cu orice buget. Călătoriile cu trenul Coast to Coast sunt una dintre cele mai bune modalități de a călători în lume.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

 

7. rezervație naturală: Submarinul Atlantis

Acest mod unic de a călători îl duce pe călător în adâncul mării. Drumețiile subacvatice iau o formă complet diferită. prin urmare, submarinul Atlantis este un mod unic de a călători în Hawaii, Mexic, și Marea Caraibelor, în grupuri de până la 48 pasageri. în plus, prin alegerea acestui mod neobișnuit de a călători, cu ajutorul unei căști speciale, te poți scufunda în frumoasa lume a coralilor, peşte, și lumea subacvatică colorată.

În timp ce călătoriți în submarinul Atlantis este foarte interesant, călătoria este scurtă în comparație cu celelalte nouă moduri creative de a călători. O călătorie în submarinul Atlantis este 45 minute în fiecare dintre 12 submarine din întreaga lume, dar ce călătorie excepțională și de neuitat vei avea!

Nantes la trenuri Bordeaux

Paris Trenurile Bordeaux

Lyon Trenurile Bordeaux

Marsilia la trenuri Bordeaux

 

A Turtle In The Sea

 

8. stați într-o fermă pentru cules de mere

Dacă vrei libertate totală de călătorie, Închirierea unui vehicul de agrement poate fi opțiunea perfectă. Deoarece călătoriile cu RV vă permit să parcați cel mai mult locuri extraordinare din Europa, sau unde niciun serviciu hotelier sau ora de check-out nu vă poate grăbi să vă bucurați de cele mai spectaculoase priveliști.

în plus, Călătoria cu RV este una dintre cele mai neobișnuite moduri de a călători, deoarece este un lux. Nu mulți călători se vor simți suficient de confortabil pentru a conduce în țări străine, darămite cu o RV rulotă. în plus, a călători într-un RV înseamnă că puteți călători în locuri unde nu există puncte de informare turistică. Asa de, cel mai bine ar fi să fii fie foarte bine pregătit cu hărți și itinerarii, fie un călător foarte aventuros. in orice caz, Călătoria cu RV este mai ieftină, vă permite să vă duceți acasă cu dvs, și, cel mai important, ai timpul vieții tale.

 

RV Travel

 

9. stați într-o fermă pentru cules de mere

Una dintre cele mai creative moduri de a călători este lucrul în călătoriile de aventură ca instructor. Călătoria de aventură este ideală pentru călătorii activi interesați de personalizarea, excursii energice în grupuri mici. În plus, lucrul în călătoriile de aventură oferă excursii excelente plătite și exclusiviste în locații unice. Asa de, ești plătit și faci ceea ce îți place în timp ce ai cel mai bun timp din viața ta.

De exemplu, schi, parapantă, sau instructorii de sporturi nautice beneficiaza de transport gratuit, cazare, și vederi remarcabile. cu toate acestea, lucrul în călătoriile de aventură necesită un nivel ridicat de cunoștințe în domeniul către care te îndrepți și profesionalism. Deci, în timp ce călătoria de aventură este un mod creativ de a călători, este destul de sezonieră și rezervată pentru foarte puțini călători.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

A Creative Way To Travel Is By Being An Adventure Traveler

 

10. stați într-o fermă pentru cules de mere

Nu există o modalitate mai bună de a călători decât să studiezi o limbă străină sau să urmezi un curs de artă într-o destinație de vis. Multe programe lingvistice oferă cazare și pachete de retragere artistică, inclusiv mese și tururi personalizate. în plus, întâlnești alți călători și astfel înveți despre locul de unde provin.

Asa de, a studia in strainatate vă permite să petreceți mai mult de două zile la destinație și să vă amestecați cu localnicii. În ciuda faptului că este o modalitate mai scumpă de a călători, studiul în străinătate este o modalitate unică de a vedea lumea și una dintre cele zece moduri creative de a călători.

Lyon Trenurile Nisa

Paris Trenurile Nisa

Trenuri de la Cannes la Paris

Trenuri de la Cannes la Lyon

 

A Creative Way To Travel Is By Studying Abroad

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o călătorie de neuitat cu trenul de la coasta la coastă.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „10 destinații uimitoare de nuntă în Europa”Pe site-ul dvs.? Puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesaje sau să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fcreative-ways-travel%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)