Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 13/05/2022)

Sofa surfing, kemah, dalan-dalan – yen sampeyan wis nyoba cara lelungan iki, you are ready to jump into something new. The following ten creative ways to travel will make you discover new activities and explore unique unknown destinations.

 

1. Cara Kreatif Kanggo Lelungan: Sukarelawan Kanggo A sabab

Making an impact on the community you visit makes your trip, malah luwih, unique and memorable. Nalika akeh lelungan liwat panggonan, dadi sukarelawan ing komunitas utawa suaka alam liar, kanggo Kayata, iku cara unik kanggo lelungan. Kanthi cara iki, you get to see beautiful places while making a difference and helping to preserve the particular area you visit and the people that make it incredible.

Menapa malih, dina iki ana akeh organisasi sing nawakake akomodasi, transportasi, lan bayaran cilik kanggo sukarelawan. Empu, you can volunteer with children in Africa, a suaka satwa sak donya, utawa mulang basa Inggris ing Roma, supaya sampeyan lelungan ing saindhenging donya saliyane kanggo ndhukung sabab urip-ganti.

Munich kanggo Trains Hallstatt

Innsbruck kanggo Trains Hallstatt

Passau kanggo Trains Hallstatt

Rosenheim kanggo Trains Hallstatt

 

Volunteer Is A Creative Way To Travel

 

2. Cruise

Salah sawijining cara sing luwih mewah kanggo lelungan yaiku mlumpat ing pelayaran ing Eropa Baltik. Cruising is one of the ten creative ways to travel to far-out destinations. Tuladhane, a cruise kanggo Fjords, utawa Karibia, is the best way to reach these fantastic places.

tambahan, njupuk cruise ngirit sampeyan repot nyebrang tapel wates lan visa. Menapa malih, you can visit several countries on one voyage. Mangkono, cruise kanggo Fjords, cruise kanggo Fjords, cruise kanggo Fjords.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

A Girl On A Cruise

 

3. Cara Kreatif Kanggo Lelungan: Exchange ngarep

cruise kanggo Fjords, cruise kanggo Fjords, ing cruise kanggo Fjords ngidini sampeyan lelungan ing ngendi wae kanthi gratis. Gagasan ing mburi omah yaiku sampeyan bisa ijol-ijolan omah karo sapa wae ing ndonya. Nanging, the primary term is that the owner agrees to trade places and stay in your home. dadi, ngidini sampeyan lelungan ing ngendi wae kanthi gratis, ngidini sampeyan lelungan ing ngendi wae kanthi gratis, the duration of the stay, ngidini sampeyan lelungan ing ngendi wae kanthi gratis.

Kanthi cara kreatif iki kanggo lelungan, sampeyan bisa lelungan luwih nanging mbayar kurang. dadi, home exchange is one of the top creative ways to travel because you are not staying in a hotel but enjoying a home away from home atmosphere. Menapa malih, ijol-ijolan omah minangka cara lelungan sing asli lan luwih terjangkau, unlike a hotel stay or Airbnb.

Interlaken kanggo Zurich Trains

Lucerne kanggo Zurich Trains

Bern kanggo Zurich Trains

Geneva kanggo Zurich Trains

 

The Creative Way To Travel By Home Exchange

 

4. Cara Kreatif Kanggo Lelungan: terjangkau lan sampeyan bisa sinau carane wong liya manggon

Flying above the great migration in Africa or the stunning landscape of Cappadocia, terjangkau lan sampeyan bisa sinau carane wong liya manggon. While most travelers explore on foot, terjangkau lan sampeyan bisa sinau carane wong liya manggon, terjangkau lan sampeyan bisa sinau carane wong liya manggon, terjangkau lan sampeyan bisa sinau carane wong liya manggon.

dadi, you can try a hot air balloon ride to various destinations in Europe. Kayata, Turki, bongso Spanyol, lan Umbria ayu ing Italia lokasi populer kanggo lelungan balon udhara panas. Mulane, yen ora wedi marang dhuwur, banjur numpak balon udhara panas minangka pengalaman sing kudu sampeyan coba paling ora sapisan ing urip sampeyan.

Dijon kanggo Provence Trains

Paris kanggo Provence Trains

Lyon kanggo Provence Trains

Marseilles kanggo Provence Trains

 

Hot Air Balloon In The Desert

 

5. Wisata Agrowisata

Kita kabeh kerja keras kanggo lelungan luwih akeh, Kita kabeh kerja keras kanggo lelungan luwih akeh. Nanging, agritourism is the answer for those looking for a unique experience. Ing tembung liyane, Kita kabeh kerja keras kanggo lelungan luwih akeh, Kita kabeh kerja keras kanggo lelungan luwih akeh, in a vineyard of Tuscany, kanggo Kayata, or on an oil-producing farm in Greece.

Kanthi cara iki, you get incredible benefits, Kita kabeh kerja keras kanggo lelungan luwih akeh, Kita kabeh kerja keras kanggo lelungan luwih akeh. Kayata, you can get free accommodation, Kita kabeh kerja keras kanggo lelungan luwih akeh, and amazing views while resting under an olive tree or sipping Cabernet in Italy. iki Eco-loropaken way of traveling is very trendy today since travelers wish to reconnect with nature and contribute to various communities.

Frankfurt kanggo Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg to Berlin Train

 

Agritourism Travel

 

6. Cara Kreatif Kanggo Lelungan: Coast kanggo Coast Train

Watching the views change from the comfort of a deluxe train is one of the ten creative ways to travel. dina iki, you can travel quickly and comfortably within a few days, Cara lelungan sing ramah lingkungan iki banget trendi saiki amarga para wisatawan pengin nyambungake maneh karo alam lan menehi kontribusi kanggo macem-macem komunitas. Menapa malih, famous train routes, including the Venice Orient Express, Cara lelungan sing ramah lingkungan iki banget trendi saiki amarga para wisatawan pengin nyambungake maneh karo alam lan menehi kontribusi kanggo macem-macem komunitas, Cara lelungan sing ramah lingkungan iki banget trendi saiki amarga para wisatawan pengin nyambungake maneh karo alam lan menehi kontribusi kanggo macem-macem komunitas, can take you to the most extraordinary points in the world.

The best thing about train travel is that it saves you time checking in at the airport, Sing paling apik babagan lelungan sepur yaiku ngirit wektu check-in lan metu bandara, you can admire the stunning landscape scenery at eye level instead of from a bird’s eye view. The major railway companies offer sleeper Sepur tickets at affordable rates and in fantastic conditions. Empu, Sing paling apik babagan lelungan sepur yaiku ngirit wektu check-in lan metu bandara. Sing paling apik babagan lelungan sepur yaiku ngirit wektu check-in lan metu bandara.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

 

7. Cara Kreatif Kanggo Lelungan: Atlantis Submarine

Cara lelungan unik iki njupuk wong lelungan menyang jero segara. Hiking ing jero banyu njupuk wangun sing beda banget. Empu, kapal selam Atlantis minangka cara unik kanggo lelungan ing Hawaii, Meksiko, lan Segara Karibia, ing kelompok nganti 48 penumpang. Menapa malih, by choosing this unusual way of traveling, kanthi bantuan helm khusus, you can immerse yourself in the beautiful world of corals, iwak, and the colorful underwater world.

Nalika lelungan ing kapal selam Atlantis nyenengake banget, the trip is short compared to the other nine creative ways to travel. A journey in Atlantis submarine is 45 minutes in each of the 12 submarines worldwide, nanging apa trip ngédap lan iso lali sampeyan bakal duwe!

Nantes kanggo Trains Bordeaux

Paris kanggo Trains Bordeaux

Lyon kanggo Trains Bordeaux

Marseilles kanggo Trains Bordeaux

 

A Turtle In The Sea

 

8. RV Travel

If you want complete freedom of travel, renting a recreational vehicle can be the perfect option. Wiwit RV lelungan ngijini sampeyan kanggo taman ing paling panggonan mirunggan ing Eropah, or where no hotel service nor check-out time can hurry you from enjoying the most spectacular views.

Saliyane, Lelungan RV minangka salah sawijining cara lelungan sing paling ora biasa amarga kemewahan. Ora akeh wong sing seneng lelungan sing seneng nyopir ing negara manca, let alone with an RV camper. Menapa malih, lelungan ing RV tegese sampeyan bisa lelungan ing panggonan sing ora ana titik informasi wisata. dadi, it would be best if you were either very well-prepared with maps and itineraries or a very adventurous traveler. Nanging, lelungan RV luwih murah, ngijini sampeyan kanggo nindakake ngarep karo sampeyan, lan, paling Jahwéh, duwe wektu urip sampeyan.

 

RV Travel

 

9. Wisata Petualangan

One of the most creative ways to travel is working in adventure travel as an instructor. Adventure travel is ideal for active travelers interested in tailor-made, energetic trips in small groups. Salajengipun, working in adventure travel offers excellent pay and exclusive trips to unique locations. dadi, you get paid and do what you love while having the best time of your life.

Kayata, ski, paralayang, utawa instruktur olahraga banyu entuk manfaat saka transportasi gratis, panginepan, lan views apik banget. pancet, working in adventure travel requires a high level of knowledge in the area you are heading to and professionalism. So while adventure travel is a creative way to travel, it is quite seasonal and reserved for very few travelers.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

A Creative Way To Travel Is By Being An Adventure Traveler

 

10. Sinau ing luar negeri

There is no better way to travel than studying a foreign language or taking an art course in a dreamy destination. Many language programs offer accommodation and art retreat packages, including meals and custom tours. Saliyane, you meet other travelers and thus learn about the place where they come from.

dadi, studying abroad allows you to spend more than two days at your destination and mingle with the locals. Despite being a more expensive way to travel, studying abroad is a unique way to see the world and one of the ten creative ways to travel.

Lyon kanggo Nice Trains

Paris kanggo Nice Trains

Cannes menyang Sepur Paris

Cannes kanggo Lyon Trains

 

A Creative Way To Travel Is By Studying Abroad

Punika ing Simpen A Train, we will be happy to help you plan an unforgettable coast-to-coast train trip.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog kita "10 Tujuan Pernikahan sing Apik banget ing Eropa”Menyang situs sampeyan? You can either take our photos and text or give us credit with a link to this blog post. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fcreative-ways-travel%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)