Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 08/09/2023)

Surffailla sohvalla, telttailu, road-trip – jos olet jo kokeillut näitä matkustustapoja, olet valmis hyppäämään johonkin uuteen. Seuraavat kymmenen luovaa tapaa matkustaa saavat sinut löytämään uusia aktiviteetteja ja tutustumaan ainutlaatuisiin tuntemattomiin kohteisiin.

 

1. Luovia tapoja matkustaa: Vapaaehtoinen Asian puolesta

Vaikuttaminen yhteisöön, jossa käyt, tekee matkastasi, Vapaaehtoinen Asian puolesta, ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. Vapaaehtoinen Asian puolesta, vapaaehtoistyötä yhteisössä tai luonnonsuojelualueella, esimerkiksi, on ainutlaatuinen tapa matkustaa. Tällä tavalla, pääset näkemään kauniita paikkoja samalla kun vaikutat ja autat säilyttämään vierailemasi alueen ja ihmiset, jotka tekevät siitä uskomattoman.

Lisäksi, nykyään monet järjestöt tarjoavat majoitusta, kuljetus, ja pieni palkka vapaaehtoisille. Siten, voit tehdä vapaaehtoistyötä lasten kanssa Afrikassa, a luonnonsuojelualue maailman ympäri, tai opettaa englantia Roomassa, joten matkustat ympäri maailmaa sen lisäksi, että tuet elämää muuttavaa asiaa.

München Hallstatt Junat

Innsbruck Hallstatt Junat

Passau Hallstatt Junat

Rosenheim Hallstatt Junat

 

Volunteer Is A Creative Way To Travel

 

2. Luovia tapoja matkustaa

Luovia tapoja matkustaa. Risteily on yksi kymmenestä luovasta tavasta matkustaa kaukaisiin kohteisiin. Esimerkiksi, a Luovia tapoja matkustaa, tai Karibialla, on paras tapa saavuttaa nämä upeat paikat.

Lisäksi, risteily säästää rajanylityksen ja viisumien vaivaa. Lisäksi, voit vierailla useissa maissa yhdellä matkalla. Täten, Luovia tapoja matkustaa, meren ja aaltojen rauhallisten äänien ympäröimänä, meren ja aaltojen rauhallisten äänien ympäröimänä.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

A Girl On A Cruise

 

3. Luovia tapoja matkustaa: Kodinvaihto

meren ja aaltojen rauhallisten äänien ympäröimänä, meren ja aaltojen rauhallisten äänien ympäröimänä, sen meren ja aaltojen rauhallisten äänien ympäröimänä meren ja aaltojen rauhallisten äänien ympäröimänä. Kodin ideana on, että voit vaihtaa taloa kenen tahansa kanssa ympäri maailmaa. kuitenkin, Ensisijainen termi on, että omistaja suostuu vaihtamaan paikkoja ja jäämään kotiin. Niin, meren ja aaltojen rauhallisten äänien ympäröimänä, meren ja aaltojen rauhallisten äänien ympäröimänä, oleskelun kesto, meren ja aaltojen rauhallisten äänien ympäröimänä.

Tällä luovalla tapaa matkustaa, voit matkustaa enemmän mutta maksaa vähemmän. Niin, kodinvaihto on yksi luovimmista tavoista matkustaa, koska et ole hotellissa, vaan nautit poissa kotoa tunnelmasta. Lisäksi, kodinvaihto on aito ja edullisempi tapa matkustaa, toisin kuin hotellissa tai Airbnb:llä.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

The Creative Way To Travel By Home Exchange

 

4. Luovia tapoja matkustaa: Kuumailmapallo

Lentäminen Afrikan suuren muuttoliikkeen tai Kappadokian upeiden maisemien yllä, kuumailmapallo on yksi luovimmista tavoista matkustaa. Vaikka useimmat matkailijat tutkivat asiaa jalkaisin, vaellus ylös kukkuloille ja vuorille, tai matkustaa jeepillä, kuumailmapallolento on säilytetty rohkeille ja seikkailunhaluisille matkailijoille.

Niin, voit kokeilla kuumailmapallomatkaa eri kohteisiin Euroopassa. Esimerkiksi, Turkki, Espanja, ja kaunis Umbria Italiassa ovat suosittuja paikkoja kuumailmapallomatkoille. Siksi, jos et pelkää korkeutta, niin kuumailmapallomatka on kokemus, jota sinun pitäisi kokeilla ainakin kerran elämässäsi.

Dijon Provence Junat

Pariisi Provence Junat

Lyon Provence Junat

Marseillen Provence Junat

 

Hot Air Balloon In The Desert

 

5. Maatilamatkailu

Teemme kaikki kovasti töitä matkustaaksemme enemmän, ja useimmat meistä ovat iloisia voidessamme paeta kauniiseen kohteeseen ja rentoutua. kuitenkin, maatilamatkailu on vastaus niille, jotka etsivät ainutlaatuista kokemusta. Toisin sanoen, maatilamatkailu on kovaa työtä, mutta se on ulkoilmassa, Toscanan viinitarhassa, esimerkiksi, tai öljyä tuottavalla maatilalla Kreikassa.

Tällä tavalla, saat uskomattomia etuja, tuhlaamatta maailman halutuimpiin kohteisiin, tuhlaamatta maailman halutuimpiin kohteisiin. Esimerkiksi, saat ilmaisen majoituksen, tuhlaamatta maailman halutuimpiin kohteisiin, ja upeat näkymät lepäämällä oliivipuun alla tai siemaillen Cabernet'ta Italiassa. Tämä luontoystävällinen matkustustapa on erittäin trendikäs nykyään, koska matkailijat haluavat saada yhteyden luontoon ja vaikuttaa erilaisiin yhteisöihin.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin junalla

 

Agritourism Travel

 

6. Luovia tapoja matkustaa: tuhlaamatta maailman halutuimpiin kohteisiin

Näkymien vaihtuvien katselu mukavasti deluxe-junassa on yksi kymmenestä luovasta tavasta matkustaa. Tänään, voit matkustaa nopeasti ja mukavasti muutamassa päivässä, maailman äärestä toiseen. Lisäksi, kuuluisia junareittejä, mukaan lukien Venice Orient Express, maailman äärestä toiseen, maailman äärestä toiseen, voi viedä sinut maailman erikoisimpiin kohtiin.

Parasta junamatkoissa on, että se säästää aikaa lähtöselvitykseen lentokentällä, maailman äärestä toiseen, voit ihailla upeita maisemamaisemia silmien tasolla lintuperspektiivin sijaan. Suuret rautatieyhtiöt tarjoavat nukkuja juna liput edulliseen hintaan ja upeissa olosuhteissa. Siten, Jotkut maailman kauneimmista junamatkoista voivat olla luova tapa matkustaa millä tahansa budjetilla matkustaville. Rannikolta rannikolle -junamatkat ovat yksi parhaista tavoista matkustaa ympäri maailmaa.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

 

7. Luovia tapoja matkustaa: Atlantis sukellusvene

Tämä ainutlaatuinen tapa matkustaa vie matkustajan meren syvyyksiin. Vedenalainen vaellus saa aivan toisenlaisen muodon. Siten, Atlantis-sukellusvene on ainutlaatuinen tapa matkustaa Havaijilla, Meksiko, ja Karibianmerellä, enintään ryhmissä 48 matkustajien. Lisäksi, valitsemalla tämän epätavallisen matkustustavan, erityisen kypärän avulla, voit uppoutua korallien kauniiseen maailmaan, kalastaa, ja värikäs vedenalainen maailma.

Matkustaminen Atlantis-sukellusveneessä on erittäin jännittävää, matka on lyhyt verrattuna muihin yhdeksään luovaan tapaan matkustaa. Matka Atlantis-sukellusveneessä on 45 minuuttia jokaisessa 12 sukellusveneitä maailmanlaajuisesti, mutta miten poikkeuksellinen ja unohtumaton matka sinulla onkaan!

Nantes Bordeaux Junat

Paris Bordeaux Junat

Lyon Bordeaux Junat

Marseillesta Bordeaux Junat

 

A Turtle In The Sea

 

8. RV Travel

Jos haluat täydellisen matkustusvapauden, vapaa-ajan ajoneuvon vuokraus voi olla täydellinen vaihtoehto. Koska matkailuautolla matkustaminen antaa sinun pysäköidä eniten poikkeuksellisia paikkoja Euroopassa, tai missä mikään hotellipalvelu tai uloskirjautumisaika ei saa sinut nauttimaan upeimmista näkymistä.

Lisäksi, RV-matkailu on yksi epätavallisimmista tavoista matkustaa, koska se on luksusta. Harvat matkustajat tuntevat olonsa riittävän mukavaksi ajaakseen ulkomailla, puhumattakaan an:n kanssa RV asuntoauto. Lisäksi, Matkailuautolla matkustaminen tarkoittaa, että voit matkustaa paikkoihin, joissa ei ole matkailuneuvontapisteitä. Niin, olisi parasta, jos olisit joko erittäin hyvin valmistautunut karttojen ja reittien kanssa tai erittäin seikkailunhaluinen matkustaja. kuitenkin, Matkailuautot ovat halvempia, mahdollistaa kotisi mukanasi, ja, ennenkaikkea, vietä elämäsi aikaa.

 

RV Travel

 

9. Seikkailumatkailu

Yksi luovimmista tavoista matkustaa on työskennellä seikkailumatkailun parissa ohjaajana. Seikkailumatkailu on ihanteellinen aktiivisille matkailijoille, jotka ovat kiinnostuneita räätälöidyistä, energisiä matkoja pienissä ryhmissä. Lisäksi, seikkailumatkailu tarjoaa erinomaisen palkan ja eksklusiivisia matkoja ainutlaatuisiin paikkoihin. Niin, saat palkkaa ja teet mitä rakastat samalla kun vietät elämäsi parasta aikaa.

Esimerkiksi, hiihtää, varjoliito, tai vesiurheilun ohjaajat hyötyvät ilmaisesta kuljetuksesta, majoitus, ja upeat näkymät. Kuitenkin, seikkailumatkailussa työskentely vaatii korkeaa tietämystä kohdealueelta ja ammattitaitoa. Joten vaikka seikkailumatkailu on luova tapa matkustaa, se on melko kausiluonteista ja varattu vain harvoille matkailijoille.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

A Creative Way To Travel Is By Being An Adventure Traveler

 

10. kuin hiihtoohjaaja

Ei ole parempaa tapaa matkustaa kuin vieraan kielen opiskelu tai taidekurssi unenomaisessa kohteessa. Monet kieliohjelmat tarjoavat majoitusta ja taideretriittipaketteja, mukaan lukien ateriat ja mukautetut matkat. Lisäksi, tapaat muita matkustajia ja opit siten paikasta, josta he tulevat.

Niin, opiskella ulkomailla voit viettää yli kaksi päivää määränpäässäsi ja seurustella paikallisten kanssa. Vaikka se on kalliimpi tapa matkustaa, ulkomailla opiskelu on ainutlaatuinen tapa nähdä maailma ja yksi kymmenestä luovasta tavasta matkustaa.

Lyon Nice Junat

Pariisista Nizzaan Junat

Cannesista Pariisiin junat

Junat Cannesista Lyoniin

 

A Creative Way To Travel Is By Studying Abroad

täällä Tallenna juna, Autamme mielellämme sinua suunnittelemaan unohtumattoman rannikolta rannikolle junamatkan.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "10 upeaa hääkohdetta Euroopassa”Sivustoosi? Voit joko ottaa valokuvamme ja tekstin tai antaa meille tunnustusta linkin kautta tähän blogikirjoitukseen. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fcreative-ways-travel%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)