Jotta junalippu NYT

Blogipostaus

10 Unohtumattomimmat paikat Euroopassa

Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/04/2022)

Irlannista Saksi-Sveitsiin, ja Moravian Toscana, viehättäviä kyliä, ja maailman suurin jääluola, näissä Euroopassa on joitain maailman upeimmista paikoista. Seuraava 10 unohtumattomista paikoista Euroopassa on henkeäsalpaavat vuoristomaisemat, salaperäisiä polkuja, ja ainutlaatuisia luonnon ihmeitä löytää.

 

1. Provencen laventelipellot

Ääretön violetti kauneus, Provencen laventelipellot ovat henkeäsalpaava näky. Kävelemässä peltojen läpi, ottaa raikasta tuoksuilmaa, ja maisemien ihailu on yksi upeimmista tekemistä Provencessa. Laventelipeltojen lisäksi, Provence on maaginen paikka matkustaa Ranskassa. Tämä ranskalainen helmi on inspiroinut suuria taiteilijoita, kuten Van Gogh, Picasso, ja Paul Cezanne. Maailmankuulujen maalareiden maalaukset kuvaavat kauniisti unohtumattomia maisemia.

Siksi, Ei ole ihme, että laventelipellot houkuttelevat niin paljon vierailijoita keväällä. Niin, sen lisäksi, että otat upeita kuvia violetista laventelista, voit vierailla monissa kukkulan kylissä, kuten Les Baux-de-Provence ja vaikuttavan linnan rauniot.

Dijon Provence Junat

Pariisi Provence Junat

Lyon Provence Junat

Marseillen Provence Junat

 

Woman in Lavender fields Provence

 

2. Unohtumattomimmat paikat Euroopassa: Procida, Napolinlahti

Capriin matkustavat jäävät usein kaipaamaan, ja Napoli, pieni Procidan saari on Napolinlahti piilotettu jalokivi. Värikkäiden maisemien lisäksi, Procida ja Napolinlahti ovat rento, huoleton tunnelma, mikä lisää heidän taikuuttaan. Täten, ole valmis hämmästymään vieraillessasi Procidassa ja Napolin saarilla, koska tämä matka on yksi ikimuistoisimmista elämäsi aikana.

Jos meidän pitäisi hypätä suoraan asioihin, jotka tekevät Procidasta yhden 10 unohtumattomia paikkoja Euroopassa, määrä 1 on merimies. Näkymä Marina di Corricellalle ansaitsi Procidan listallamme kärkipaikan. Kun kiipeät tietä ylös linnaan, tulet näkökulmaan, jonka alla on 1700-luvun kalastajien taloja, ja monia kirkkaanvärisiä taloja, meren rannalla. Jos tämä maalausmainen kuva ei ole unohtumaton, mikä on?

Milan Napoli Junat

Firenze Napoli Junat

Venetsia Napoli Junat

Pisa Napoli Junat

 

 

Unforgettable Place In Italy: Procida, Bay of Naples

 

3. Moherin kalliot, Irlanti

Ihan mielettömän näyttävää, Cliff of Moher on esittänyt monia elokuvia ja ohjelmia viime vuosina. Moherin luonnollinen kauneus, peitetty ylenpalttisella vihreällä, näkymät Atlantin valtamerelle, eeppisiä näkymiä pitkin 20 km vaellusreitti, tämä paikka on yksi Irlannin ja Yhdistyneen kuningaskunnan unohtumattomimmista paikoista.

Täten, jos olet kiinnostunut löytämään ainutlaatuisia paikkoja, sitten matka Cliffs of Moheriin on täydellinen. Ensinnäkin, vaellus on 4-5 tunnin pituisia. toiseksi, polku yhdistää viehättävät Liscannorin ja Doolinin kylät. Niin, pakata parhaat kävelykengät, ja kamera, koska sinulla on edessäsi upea päivä Irlannissa.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Cliffs of Moher, Ireland

 

4. Keukenhofin puisto, Hollanti, Alankomaat

Suihkulähteiden kanssa, Keinotekoiset järvet, vihreitä ruohomaita, ja värikkäitä polkuja, Keukenhof-puistossa on paljon paikkoja upeiden kuvien ottamiseen. The suurin tulppaanipuutarha maailmassa herää talviunesta upeissa väreissä. Kirjaimellisesti, Jokainen Keukenhof-puiston polku paljastaa tulppaaneja monissa kauniissa väreissä.

Niin, jos et ole koskaan käynyt Alankomaissa keväällä, nyt sinulla on uskomaton syy tulla. Vain junamatkan päässä Amsterdamista, tulppaanien ihmemaa on a mahtava päiväretki määränpää.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

 

5. Unohtumattomimmat paikat Euroopassa: Dordognen laakso, Ranska

Kivitaloja vihreillä kukkuloilla, vaikuttavat Dordogne- ja Vezere-joet, Dordogne Valley on Ranskan kaunein alue. Alkaen Puy de Sancyn vulkaanisesta vuoresta, Massif Centraliin, Dordognessa on monia vaellusreittejä ja näköalapaikkoja upeaan laaksoon.

Lisäksi, voit tutkia 10 viehättäviä kyliä Dordogne Valleyssa. Jokainen kylä on säilyttänyt ranskalaisen maaseutuluonnon, ja mikä tärkeintä, keskiaikaiset linnoitukset ja arkkitehtuuri. Niin, Dordogne Valley on yksi Euroopan unohtumattomista paikoista, arkkitehtuurin ja luonnon loiston ansiosta.

Nantes Bordeaux Junat

Paris Bordeaux Junat

Lyon Bordeaux Junat

Marseillesta Bordeaux Junat

 

Unforgettable Place In Europe: Dordogne Valley, France

 

6. Unohtumattomimmat paikat Euroopassa: Durbuy, Belgia

Vanhan Durbuyn pienin kaupunki on parasta tutustua jalkaan. Muinainen mukulakivikatuja, ja kalkkikivitaloja, ovat hyvin säilyneet. Yksi parhaista paikoista nähdä koko kaupunki on Belvederestä, jossa voit ihailla kaupunkia ja Ourthe-jokea. Ihana Durbuy on yksi kauneimmista päiväretkistä Brysselistä, ja sinulla on unohtumaton aika löytää Belgian piilotettu helmi.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

Durbuy, Belgium

 

7. Bernin ylämaa, Sveitsin Alpit

Lauterbrunnenin laakson upeiden vesiputousten koti, ja Eiger vuorikiipeily, Bernin ylängöt ovat tunnetuin alue Sveitsin Alpeilla. Kanssa henkeäsalpaavat vuoristomaisemat, lumiset kalliot, lammas, ja puiset mökit, yhdessä rikkaiden ja luonnon ihmeiden kanssa, Bernese on unohtumaton paikka maailmanlaajuisesti.

Itse asiassa, sanat eivät koskaan välitä kaikkea Sveitsin Alppien kauneutta. Niin, vasta kävelemällä Bernin ylämailla näet, kuinka kauniita ja ikimuistoisia ne ovat.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

Breathtaking Bernese Highlands, Swiss Alps

 

8. Unohtumattomimmat paikat Euroopassa: Eisriesenwelt, Itävalta

Piilossa Hochkogol-vuoren alla, lähellä Salzburgia Itävallassa, Eisriesenwelt tarjoaa unohtumattomia näkymiä. Ennen kaikkea, ainutlaatuinen luolamuodostelma, ja salaperäinen tila sen sisällä, Tee Eisriesentwelt-jääluolasta yksi Itävallan erikoisimmista paikoista.

Näkymien lisäksi luolan sisällä, maisemat matkalla Eisriesenweltiin, ja siitä, on henkeäsalpaava. Vaikka Eisriesenwelt jääluola on 40 km pitkä, voit vain tutkia 1 km sisällä, tämä kävely luo muistoja, jotka kestävät eliniän.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Unforgettable Place In Europe: Eisriesenwelt, Austria

 

9. Bastei, Saksa

Yhdessä rosoitetut, ryhmä hiekkakivikalliomuodostelmia, tunnetaan nimellä Bastei, houkutella miljoonia kävijöitä vuosittain. Ensinnäkin, jättimäiset Bastein kivet ovat pystyssä maasta. toiseksi, pääelementtejä ovat kolme kivisillalla yhdistävää huippua, torniin, ja lisää dramaattista vaikutusta. Lopuksi, kaunis luonto ympärillä on Bastei on henkeäsalpaava, erilaisten puiden kanssa, ja vihreitä kasveja, joista on näkymät Elbe-joelle.

Yhteenvetona kaiken, Bastei-alue on yksi Saksi-Sveitsin merkittävimmistä vierailukohteista. Tämä alue on yksi 5 unohtumattomia luonnonsuojelualueita Euroopassa. Niin, päiväretki Basteille Dresdenistä, Berliini, ja jopa Praha on ikimuistoisin päivä matkallasi Saksaan.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

The colors of The Bastei, Germany

 

10. Unohtumattomimmat paikat Euroopassa: Tšekki, Moravia

Tšekin tasavallalla on oma vehreä Toscana. Moravian kentät ovat kumpuilevia vihreitä kukkuloita, harvoilla puilla silkkisten kukkuloiden poikki. Voit vierailla Moravian Toscanassa, lähimmästä kaupungista, Kyjov. Lisäksi, kauneimmat näkymät ovat lähikylissä, esimerkiksi, Karlin, ja Sardice.

Täten, unohtumattomalle päivälle, pakata viltti, ja paikallista viiniä, ja löydä paikka, josta on upeat näkymät Moravian pelloille. Kaiken kukkuraksi, upea kaikkina vuodenaikoina, kultainen syksyllä, ja ylellisen vihreää talvella, se on aina hyvä aika mennä Moraviaan.

Nürnbergin Praha Junat

München Praha Junat

Berliini Praha Junat

Wienistä Prahaan Junat

 

Unforgettable Place In Europe: Czechia, Moravia

 

täällä Tallenna juna, Autamme mielellämme suunnittelemaan lomaasi näihin 1o unohtumattomiin paikkoihin junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "10 unohtumattominta paikkaa Euroopassa" sivustollesi?? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Funforgettable-places-europe%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)

Tekijänoikeus © 2021 - Tallenna juna, Amsterdam, Alankomaat
Älä jätä ilman läsnä - Hanki kuponkeja ja uutiset !