Comanda Un tren de vânzare bilete ACUM

Postare pe blog

10 Cele mai de neuitat locuri din Europa

Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 11/04/2022)

Din Irlanda până în Elveția Saxonă, și Toscana Moravia, sate fermecătoare, și cea mai mare peșteră de gheață din lume, aceste Europe au unele dintre cele mai uimitoare locuri din lume. Urmatorul 10 locuri de neuitat din Europa oferă priveliști uluitoare ale munților, drumuri misterioase, și minuni naturale unice minuni naturale unice.

 

1. Câmpuri de lavandă Provence

Frumusețe mov infinită, câmpurile de lavandă din Provence sunt o priveliște uluitoare. Plimbare prin câmpuri, luând aerul proaspăt parfumat, iar admirarea peisajului este una dintre cele mai minunate lucruri de făcut în Provence. Pe lângă câmpurile de lavandă, Provence este un loc magic pentru a călători în Franța. Această bijuterie franceză a inspirat mari artiști precum Van Gogh, Picasso, și Paul Cezanne. Picturile pictorilor de renume mondial descriu frumos peisajul de neuitat.

Prin urmare, nu este de mirare că câmpurile de lavandă atrag atât de mulți vizitatori primăvara. Asa de, pe lângă faptul că faci poze superbe cu lavandă violetă, puteți vizita numeroasele sate de pe deal, precum Les Baux-de-Provence și ruinele unui castel impresionant.

Dijon la trenuri Provence

Paris Trenurile Provence

Lyon Trenurile Provence

Marsilia la trenuri Provence

 

Woman in Lavender fields Provence

 

2. Cele mai de neuitat locuri din Europa: Procida, Golful Napoli

De obicei ratat de călătorii către Capri, și Napoli, minuni naturale unice bijuterie ascunsă. Pe lângă peisajul colorat, Procida și Golful Napoli au un loc relaxat, atmosfera lipsita de griji, care se adaugă la magia lor. Prin urmare, fii pregătit să fii uimit când vizitezi Procida și insulele Napoli, pentru că această călătorie va fi una dintre cele mai memorabile din viața ta.

Dacă ar trebui să sărim direct la lucrurile care fac din Procida unul dintre 10 locuri de neuitat din Europa, număr 1 este marinul. Priveliștea asupra Marina di Corricella este ceea ce ia adus lui Procida un loc de top pe lista noastră. Pe măsură ce urci pe drumul spre castel, ajungi la punctul de belvedere, cu case de pescari din secolul al XVII-lea dedesubt, și multe case viu colorate, la malul mării. Dacă această imagine asemănătoare picturii nu este de neuitat, ce este?

Milano Trenurile Napoli

Florența Trenurile Napoli

Veneția Trenurile Napoli

Pisa către trenuri Napoli

 

 

Unforgettable Place In Italy: Procida, Bay of Naples

 

3. Stâncile de Moher, Irlanda

Nebun de spectaculos, Cliff of Moher a prezentat multe filme și spectacole în ultimii ani. Frumusețea naturală a mamei, acoperit cu un verde grozav, cu vedere la Oceanul Atlantic, cu vederi epice de-a lungul 20 km carare, acest loc deține titlul de unul dintre cele mai de neuitat locuri din Irlanda și Marea Britanie.

Prin urmare, dacă ești dornic să descoperi locuri unice, atunci o excursie la Cliffs of Moher este perfectă. in primul rand, drumeția este 4-5 ore lungi. În al doilea rând, traseul leagă satele fermecătoare Liscannor și Doolin. Asa de, împachetează-ți cei mai buni pantofi de mers, și cameră pentru că vă pregătiți pentru o zi uimitoare în Irlanda.

Amsterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Cliffs of Moher, Ireland

 

4. Parcul Keukenhof, Olanda, Olanda

Cu fântânile, Lacuri artificiale, pământuri verzi de iarbă, și poteci colorate, Există o mulțime de locuri pentru fotografii uimitoare în Parcul Keukenhof. The minuni naturale unice minuni naturale unice. Literalmente, fiecare potecă din parcul Keukenhof dezvăluie lalele în multe culori frumoase.

Asa de, dacă nu ai fost niciodată în Olanda primăvara, acum ai un motiv uimitor să vii. La doar o călătorie cu trenul de Amsterdam, minuni naturale unice minuni naturale unice destinaţie.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

5. Cele mai de neuitat locuri din Europa: Valea Dordogne, Franţa

Case de piatră pe dealuri verzi, minuni naturale unice, Valea Dordognei este cea mai frumoasă regiune a Franței. Începând de la muntele vulcanic Puy de Sancy, spre Masivul Central, Dordogne are multe trasee de drumeții și puncte de belvedere asupra văii uimitoare.

în plus, puteți explora 10 sate fermecătoare din Valea Dordognei. Fiecare sat și-a păstrat natura rurală franceză, și cel mai important fortificațiile și arhitectura medievală. Asa de, Valea Dordognei este unul dintre cele 10 locuri de neuitat din Europa, datorită arhitecturii și măreției naturii.

Nantes la trenuri Bordeaux

Paris Trenurile Bordeaux

Lyon Trenurile Bordeaux

Marsilia la trenuri Bordeaux

 

Unforgettable Place In Europe: Dordogne Valley, France

 

6. Cele mai de neuitat locuri din Europa: Durbuy, Belgia

Cel mai mic oraș din vechiul Durbuy este cel mai bine de explorat pe jos. Vechi străzile pavate cu pietre, si case de calcar, sunt bine conservate. Unul dintre cele mai bune locuri pentru a vedea întregul oraș este de la Belvedere, unde puteți admira orașul și râul Ourthe. Minunatul Durbuy este una dintre cele mai frumoase excursii de o zi de la Bruxelles, și veți avea un timp de neuitat descoperind bijuteria ascunsă a Belgiei.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

Durbuy, Belgium

 

7. Muntele Berneze, Alpii elvețieni

Acasă la minunatele cascade din Valea Lauterbrunnen, și alpinismul Eiger, minuni naturale unice în Alpii Elvețieni. Cu vederi uluitoare la munte, stânci înzăpezite, oaie, și cabane din lemn, împreună cu minunății bogate și naturale, Bernese este un loc de neuitat în întreaga lume.

De fapt, cuvintele nu vor transmite niciodată toate frumusețile Alpilor elvețieni. Asa de, Doar mergând pe Munții Bernezi vei vedea cât de frumoase și memorabile sunt.

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

Breathtaking Bernese Highlands, Swiss Alps

 

8. Cele mai de neuitat locuri din Europa: Eisriesenwelt, Austria

Ascunzându-se sub muntele Hochkogol, lângă Salzburg în Austria, Eisriesenwelt oferă vederi de neuitat. Mai presus de toate, formațiunea peșteră unică, și spațiu misterios din interiorul ei, face din peștera de gheață Eisriesentwelt unul dintre cele mai extraordinare locuri din Austria.

Pe lângă priveliștile din interiorul peșterii, peisajul de pe drumul spre Eisriesenwelt, iar din ea, este uluitoare. În timp ce peștera de gheață Eisriesenwelt este 40 km lungime, doar poți explora 1 km înăuntru, această plimbare va crea amintiri care durează toată viața.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Unforgettable Place In Europe: Eisriesenwelt, Austria

 

9. oferă priveliști de neuitat, Germania

Zimțați împreună, grupul de formațiuni de rocă gresie, faimos ca Bastei, atrage milioane de vizitatori în fiecare an. in primul rand, stâncile uriașe Bastei sunt ridicate din pământ. În al doilea rând, elementele principale sunt trei vârfuri de legătură cu un pod de piatră, spre turn, și adăugând efect dramatic. în cele din urmă, Natura frumoasa din jur este Bastei care taie respiratia, cu diverși copaci, și plante verzi cu vedere la râul Elba.

Pentru a rezuma totul, situl Bastei este unul dintre cele mai remarcabile locuri de vizitat din Elvetia Saxona. Această zonă este una dintre 5 rezervații naturale de neuitat din Europa. Asa de, oferă priveliști de neuitat, Berlin, și chiar și Praga va fi cea mai memorabilă zi din călătoria ta în Germania.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

The colors of The Bastei, Germany

 

10. Cele mai de neuitat locuri din Europa: Cehia, Moravia

oferă priveliști de neuitat. oferă priveliști de neuitat, oferă priveliști de neuitat. oferă priveliști de neuitat, oferă priveliști de neuitat, oferă priveliști de neuitat. în plus, oferă priveliști de neuitat, de exemplu, oferă priveliști de neuitat, oferă priveliști de neuitat.

Prin urmare, oferă priveliști de neuitat, oferă priveliști de neuitat, și vin local, și găsiți un loc cu o vedere minunată asupra câmpurilor Moraviei. Pentru a încheia totul, uimitor în orice anotimp, auriu în toamnă, iar verdele generos iarna, este întotdeauna un moment bun pentru a merge în Moravia.

Nürnberg la trenuri Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

 

Unforgettable Place In Europe: Czechia, Moravia

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați vacanța în aceste 1o locuri de neuitat cu trenul.

 

 

minuni naturale unice? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Funforgettable-places-europe%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

Copyright © 2021 - Salvați un tren, Amsterdam, Olanda
Nu lăsați fără un cadou - Obține Cupoane și știri !