Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 28/08/2021)

Amsterdam este un oras magnific pentru a vizita. Există atât de mult pentru a vedea și de a face aici, pe care probabil că vei plictisi niciodată. in orice caz, ar fi în continuare mare pentru a amesteca lucrurile. Acest lucru se datorează faptului că Amsterdam este un punct de plecare pentru mai multe excursii de o zi uimitoare.

Asa de, dacă vrei să mergi pe unele dintre cele mai bune excursii de o zi din Amsterdam, trebuie să alegeți locul potrivit. În acest articol, vom acoperi primele cinci excursii de o zi, puteți lua de la Amsterdam. De asemenea, vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie și la modul de a ajunge la aceste locuri cu trenul. Până la sfârșitul piesei, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a începe o aventură incredibilă în Amsterdam!

 

1. Londra: Una dintre cele mai bune excursii de o zi din Amsterdam!

Atunci când se decide să meargă într-o excursie de o zi de la Amsterdam, cei mai mulți oameni opta pentru nimic în apropiere. Ceea ce vine în minte sunt orașe din Țările de Jos, Belgia, și poate Germania. in orice caz, rareori decid să meargă la Londra.

În opinia noastră, aceasta este una dintre cele mai bune excursii de o zi de la Amsterdam, puteți lua. De ce? Aceasta se datorează faptului că această excursie de o zi este adesea trecute cu vederea. Pentru acest motiv, puteți avea o experienta unica fără a hassle de prea mulți turiști aglomerarea spatiul tau.

Pe deasupra, Londra este un oras masiv, cu o mulțime de lucruri interesante pentru a vedea și de a face. Plus, este plin de istorie și arhitectură minunată. În cazul în care nu toate aceste, vei primi, de asemenea, șansa de a trece pe sub celebru canal englezesc.

Dacă vă decideți să mergeți, aici este un pic mai multe informații aveți nevoie pe călătorie cu trenul. Este nevoie de aproximativ patru ore pentru a ajunge la Londra cu trenul. Este un pic mai mult, dar cât mai mulți oameni călătoresc în zone îndepărtate în mod egal de la Amsterdam, este mai mult decât fezabil. Tot ce trebuie să faceți este să înceapă mai devreme și de a reveni târziu, și vei sfârși prin a avea o zi întreagă la Londra.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

London Best Day Trips from Amsterdam

 

2. folosit: În cazul în care basmul Începe

Știm cu toții că frumusețea Amsterdam, în principal, se află în canalele și arhitectura sa. in orice caz, ai știut că toate acestea există în Bruges, Belgia? Dupa toate acestea, este Bruges ei numesc Veneția Nordului, nu Amsterdam!

Ce este mai mult, Bruges nu numai că are toate că, dar este una dintre cele mai bune de basm orașe din toată Europa. Asta face o excursie acolo una dintre cele mai bune soluții pentru excursii de o zi dvs. din Amsterdam.

Dacă vă decideți să mergeți la Bruges, vei primi șansa de a admira unele dintre cele mai frumoase clădiri medievale din toată Europa. Și în cazul în care nu au fost suficient de, Bruges are unele dintre cele mai delicioase ciocolată manual!

Când merge de la Amsterdam la Bruges, puteți cu ușurință mergi cu trenul. Întreaga călătorie este foarte ieftin, și vă va dura mai puțin de trei ore pentru a ajunge în orașul magic.

Amsterdam Trenurile Bruges

Bruxelles la trenuri Bruges

Antwerp Trenurile Bruges

Gent la trenuri Bruges

Bruges: Where The Fairy Tale Begins

 

3. Haga: Nu o puteți rata!

Dintre toate călătoriile zilei de la Amsterdam, puteți lua, Haga este una care nu trebuie ratat. Principalul motiv pentru aceasta este faptul că Haga este unul dintre cele mai importante orașe din Olanda. Este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase.

Unul nu ar trebui să nevoie de mai multe motive pentru a vizita. in orice caz, dacă vrei să afli mai multe, ar trebui să fie conștienți de faptul că Haga este foarte aproape de Amsterdam. The călătorie cu trenul doar durează în jur de o oră și este extrem de ieftin.

Haga este sediul guvernului în Țările de Jos, astfel încât vă puteți aștepta pentru a vedea o mulțime de clădiri impresionante. Orasul este, de asemenea, locația Curții Internaționale de Justiție, care este un alt trebuie să vezi locul.

La sfarsit, atunci când ajunge la Haga, asigurați-vă că pentru a vizita Madurodam. Este o miniatură parcati va cu siguranta adore.

Bruxelles Trenurile Haga

Anvers Trenurile Haga

Gent trenurilor Haga

Brugge la Trenurile Haga

 

 

4. Koln: O bijuterie adesea pierdute din Germania

Germania este o țară plină cu multe orașe uimitoare. in orice caz, oamenii foarte rar ia în considerare cele mai multe dintre ele pentru una din călătoriile lor o zi de la Amsterdam.

Chiar dacă este cazul, Germania este încă în valoare de vizita. Acest lucru este valabil mai ales dacă vă decideți să mergeți la Koln, o bijuterie de multe ori uitat de Germania de Vest. Magnific se află orașul de pe malurile la fel de magnific râul Rin. Ce este mai mult, Köln este centrul economiei, cultură, și turism din Germania de Vest.

Dacă decideți să mergeți la acest oraș minunat, va avea mii de ani de istorie pentru a admira. În chiar centrul orașului se află o catedrala masiva. Este una dintre cele mai locuri uimitoare de cult veți obține pentru a vedea în toată Europa.

Bun lucru despre Köln este că acesta este doar în jur de trei ore distanță prin tren. Asa de, dacă vă decideți să mergeți acolo pentru o excursie de o zi, veți ajunge în oraș, în cel mai scurt timp.

Berlin Trenurile Aachen

Frankfurt la Koln Trenuri

Dresda Trenurile Köln

Aachen Trenurile Koln

Cologne: An Often Missed Gem Of Germany

 

5. Excursie de o zi la Paris de la Amsterdam: Ce mai mult de spus?

Tren excursii de la Amsterdam la Paris pentru a fi folosit foarte mult timp. in orice caz, ca de tarziu, ei doar ultimul în jurul valorii de trei ore, făcând din Paris o destinație perfectă pentru unul dintre dvs. excursii de o zi de la Amsterdam.

Faimos pentru muzeele sale de artă, arhitectură, și bucătărie, Paris este o destinație care nu are nevoie de introducere. Există puține lucruri de spus despre acest oraș faimos care ar putea romantez sau să te amăgească în continuare.

De la Turnul Eifel la Versailles, Paris este umplut până la refuz cu locuri de vizitat și lucruri de făcut. Orașul luminii este cea mai populară destinație din întreaga lume, și știm cu toții de ce. Asa de, nu pierde lectură timp despre el și doar du-te acolo!

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

Paris Best Day Trips from Amsterdam

 

Linia de fund

Aceste cele mai bune cinci excursii de o zi din Amsterdam sunt sigur de a face vacanta de neuitat, și pentru că acestea sunt ușor accesibile cu trenul, nu ai nici o scuză pentru a nu vizita atunci când vă aflați în Europa!

 

Și, daca ai vreo intrebare, nu ezitați să contactați Salvați un tren!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cele mai bune excursii de o zi din Amsterdam Cu trenul” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-amsterdam/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)