Waktu membaca: 5 minit
(Lepas Kemaskini: 28/08/2021)

Amsterdam ialah bandar yang indah untuk lawatan. Terdapat begitu banyak untuk dilihat dan dilakukan di sini bahawa anda akan mungkin tidak pernah bosan. Walau bagaimanapun, ia masih akan menjadi besar untuk mencampurkan perkara. Ini kerana Amsterdam adalah titik permulaan yang besar untuk beberapa lawatan sehari menakjubkan.

jadi, jika anda mahu pergi pada beberapa lawatan sehari terbaik daripada Amsterdam, anda perlu memilih tempat yang betul. Dalam artikel ini, kita akan meliputi lima lawatan sehari untuk anda boleh mengambil dari Amsterdam. juga, kami akan memberikan anda semua maklumat yang anda perlukan dan bagaimana untuk sampai ke tempat ini dengan kereta api. Pada akhir sekeping, anda akan mempunyai semua yang anda perlukan untuk memulakan pengembaraan yang luar biasa di Amsterdam!

 

1. London: Satu Of The Trips Hari Yang Terbaik Dari Amsterdam!

Apabila membuat keputusan untuk pergi pada hari perjalanan dari Amsterdam, kebanyakan orang memilih untuk apa-apa di kawasan itu. Apa yang datang ke fikiran adalah bandar di Belanda, Belgium, dan mungkin Jerman. Walau bagaimanapun, mereka jarang membuat keputusan untuk pergi ke London.

Pada pendapat kami, ini adalah salah satu daripada lawatan sehari yang terbaik dari Amsterdam anda boleh mengambil. mengapa? Itu adalah kerana perjalanan hari ini sering diabaikan. Untuk tujuan itu, anda boleh mempunyai pengalaman yang unik tanpa perlu terlalu ramai pelancong kesesakan ruang anda.

Tambahan pula, London adalah sebuah bandar besar dengan banyak perkara yang menarik untuk dilihat dan dilakukan. Tambahan pula, ia penuh dengan sejarah dan seni bina yang menakjubkan. Jika tidak semua itu, anda juga akan mendapat peluang untuk lulus di bawah terkenal Saluran Inggeris.

Jika anda membuat keputusan untuk pergi, di sini adalah maklumat kecil yang anda perlu di perjalanan dengan kereta api. Ia mengambil masa lebih kurang empat jam untuk sampai ke London melalui kereta api. Ia adalah sedikit lebih lama, tetapi ramai orang pergi ke tempat sama jauh dari Amsterdam, ia adalah lebih daripada dilaksanakan. Semua yang anda perlu lakukan adalah bermula awal dan kembali lewat, dan anda akan berakhir mempunyai satu hari di London.

Kereta api Amsterdam To London

Paris untuk Trains London

Berlin untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

London Best Day Trips from Amsterdam

 

2. digunakan: Di mana The Fairy Tale Bermula

Kita semua tahu bahawa keindahan Amsterdam terutamanya terletak pada terusan dan seni bina. Walau bagaimanapun, adakah anda tahu bahawa semua yang wujud di Bruges, Belgium? Lagipun, ia adalah Bruges mereka panggil Venice of the North, tidak Amsterdam!

Apa yang lebih, Bruges bukan sahaja mempunyai semua itu tetapi adalah salah satu yang terbaik kisah dongeng bandar-bandar di seluruh Eropah. Yang membuat perjalanan terdapat salah satu penyelesaian yang terbaik untuk lawatan sehari anda dari Amsterdam.

Jika anda membuat keputusan untuk pergi ke Bruges, anda akan mendapat peluang untuk mengagumi beberapa yang paling bangunan zaman pertengahan yang indah di seluruh Eropah. Dan jika itu tidak cukup, Bruges mempunyai antara yang paling lazat coklat buatan tangan!

Apabila pergi dari Amsterdam ke Bruges, anda boleh dengan mudah pergi dengan kereta api. Perjalanan keseluruhan sangat murah, dan ia akan membawa anda kurang daripada tiga jam untuk sampai ke bandar ajaib.

Amsterdam untuk Trains Bruges

Brussels untuk Trains Bruges

Antwerp untuk Trains Bruges

Ghent untuk Trains Bruges

Bruges: Where The Fairy Tale Begins

 

3. The Hague: Anda tidak boleh ketinggalan!

Daripada semua lawatan sehari dari Amsterdam anda boleh mengambil, Hague adalah salah satu yang tidak patut dilepaskan. Sebab utama ia adalah kenyataan bahawa Hague adalah salah satu bandar terpenting di Belanda. Ia juga merupakan salah satu yang paling indah.

Kita tidak seharusnya memerlukan lebih banyak sebab untuk melawat. Walau bagaimanapun, jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, anda harus sedar bahawa Hague adalah sangat dekat dengan Amsterdam. yang perjalanan dengan kereta api hanya mengambil masa lebih kurang satu jam dan amat murah.

The Hague adalah kerusi kerajaan di Belanda, jadi anda boleh mengharapkan untuk melihat banyak bangunan yang mengagumkan. Bandar ini juga merupakan lokasi Mahkamah Keadilan Antarabangsa, yang merupakan satu lagi tempat mesti dilihat.

Pada akhirnya, apabila anda sampai ke Hague, pastikan untuk melawat Madurodam. Ia kecil yang meletak anda akan paling pasti adore.

Brussels ke The Hague Kereta api

Antwerp ke The Hague Kereta api

Ghent ke The Hague Kereta api

Brugge ke The Hague Kereta api

 

 

4. Cologne: An Sering Terlepas Permata Jerman

Jerman adalah sebuah negara yang penuh dengan banyak bandar-bandar yang menakjubkan. Walau bagaimanapun, jarang sekali orang menganggap sebahagian besar daripada mereka untuk salah satu daripada lawatan sehari mereka dari Amsterdam.

Walaupun itu berlaku, Jerman masih bernilai melawat. Yang terutama berlaku jika anda membuat keputusan untuk pergi ke Cologne, permata yang sering dilupakan Jerman Barat. Pembohongan bandar indah di tebing Sungai Rhine sama indah. Apa yang lebih, Cologne adalah pusat ekonomi, budaya, dan pelancongan Jerman Barat.

Jika anda membuat keputusan untuk pergi ke bandar yang menakjubkan ini, anda akan mempunyai beribu-ribu tahun sejarah untuk mengagumi. Di pusat bandar terletak sebuah katedral besar. Ia adalah salah satu yang paling tempat-tempat yang menakjubkan ibadat anda akan dapat melihat di seluruh Eropah.

Baik perkara tentang Cologne adalah bahawa ia adalah hanya kira-kira tiga jam perjalanan kereta api melalui. jadi, jika anda membuat keputusan untuk pergi ke sana untuk lawatan sehari, anda akan sampai ke bandar dalam masa yang singkat.

Berlin untuk Trains Aachen

Frankfurt ke Kereta api Cologne

Dresden untuk Trains Cologne

Aachen untuk Trains Cologne

Cologne: An Often Missed Gem Of Germany

 

5. Lawatan sehari ke Paris Dari Amsterdam: Apa yang lebih untuk mengatakan?

perjalanan kereta api dari Amsterdam ke Paris digunakan untuk menjadi sangat panjang. Walau bagaimanapun, sehingga lewat, mereka hanya sekitar tiga jam lepas, membuat Paris destinasi yang sempurna untuk salah satu daripada anda lawatan sehari dari Amsterdam.

Terkenal dengan muzium seninya, seni bina, dan masakan, Paris adalah salah satu destinasi yang tidak perlu diperkenalkan. Ada sedikit yang boleh dikatakan mengenai bandar yang terkenal ini yang lanjut boleh meromantisir atau menarik anda.

Dari Eifel Tower kepada Versailles, Paris penuh sesak dengan tempat-tempat untuk melawat dan perkara yang perlu dilakukan. Bandar cahaya adalah destinasi yang paling popular di seluruh dunia, dan kita semua tahu mengapa. jadi, jangan buang masa membaca anda mengenainya dan hanya pergi ke sana!

Amsterdam untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Rotterdam untuk Trains Paris

Brussels untuk Trains Paris

Paris Best Day Trips from Amsterdam

 

Garisan bawah

Lima lawatan sehari terbaik daripada Amsterdam pasti untuk membuat percutian anda tidak dapat dilupakan, dan kerana mereka semua mudah dicapai dengan kereta api, anda tidak mempunyai alasan untuk tidak melawat apabila anda berada di Eropah!

 

dan, jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, berasa bebas untuk kenalan Simpan Kereta Api!

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “5 Trips Hari Best Dari Amsterdam Dengan Kereta Api” ke laman web anda? Kau bisa mengambil foto kami dan teks dan memberikan kami kredit dengan link ke pos blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-amsterdam/?lang=ms ‎- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)