Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 03/02/2023)

Aveți o mulțime de opțiuni atunci când decide cum să călătorească. La fel ca numele celebrului film, poti trece prin avioane, trenuri, și automobile. Când este vorba de a lua o tur al Italiei, in orice caz – există unele avantaje definite la mersul cu trenul.

 

TREN despre confort

copil se bucură de o plimbare cu trenul

 

locuri de avion sunt de notorietate pe scurt spațiu pentru picioare, și nu au voie să folosească dispozitive electronice în timpul decolare și aterizare. Acest lucru înseamnă că pentru zborurile mai scurte, te limitează la locul tau mic pentru majoritatea zborului fără distragere oferite de smartphone-uri și tehnologie, aceasta este cu adevărat diferită de o călătorie cu trenul.

Mașini oferă adesea un pic mai mult spațiu, dar cursa poate fi hopuri, iar unele persoane suferă de o boală auto – în special pe călătorie lungă atunci poate doriți să citiți sau să joace jocuri. o plimbare cu trenul, pe de altă parte, oferă scaune confortabile și un drum lin – neîntreruptă de decolare și de lungă ori de aterizare, din nou o experiență diferită la o plimbare cu trenul.

Atunci când călătoresc cu trenul în Italia, puteți încerca extrem scaune ergonomice confortabile si cabine izolate fonic ale noului viteza mare sageata rosie 1000 tren.

Napoli la trenuri Genoa

Torino la trenuri Genova

Rimini Trenurile Genova

Siena la Genova Trenurile

 

VEDERI de mers cu trenul

Călătoriile aeriene oferă vederi spectaculoase aeriene, dar numai pentru o perioadă scurtă de timp, până când avionul urcă mult deasupra mediu rural. În timp ce autostrăzi nu sunt, de obicei pitoresc, drumuri între orașe pot oferi vederi superbe. in orice caz, șoferul trebuie să se concentreze asupra drumului, astfel încât doar ceilalți pasageri se pot admira dealurile sau ocean, frumos. Cu trenul permite tuturor călătorilor să se bucure de frumusețea naturală în afara ferestrelor.

Unul dintre lucrurile pe care le aud de la oameni care au călătorit în Italia pe calea ferată este modul superb este de a călătorie cu trenul în timpul apus de soare.

Tren călătorii în Italia sunt deosebit de frumoase deci asigurați-vă că călătoriți de-a lungul Cinque Terra între Levanto și La Spezia sau de a lua o excursie în jos pe coasta de est de la Rimini la Catania.

Messina la trenuri Palermo

Syracuse la trenuri Palermo

Sicilia la Palermo Trenuri

Catania la Palermo Trenuri

 

 

COST

călătorie cu trenul este mult mai accesibile decât de zbor. Închirieri mașini pot fi rentabile, dar atunci când adăuga asigurare, gaz, si timpul (mai mult timp de conducere înseamnă mai mult nopți de cazare) călătoria dvs. poate obține scump rapid. Puteți lua, de asemenea, o plimbare cu trenul peste noapte, în acest fel veți plăti pentru cazare și transport într-un singur.

Roma Trenurile Levanto

Siena la Trenurile La Spezia

Rimini Trenurile La Spezia

La Spezia la trenuri Levanto

 

MEDIUL

timp apus de soare peste munți

 

Trenurile care emit mult mai puține emisiile de carbon decât avioanele sau mașinile. Conform unui studiu, mașinile emit dublu cantitate de CO2 ca trenurile.

Avioane provoca cel mai mult impact asupra mediului. La alegerea între care zboară sau de a lua un tren, Gandeste-te la asta: avioane folosesc cea mai mare parte a combustibilului lor pentru decolare și aterizare. În timp ce această nivelează pe întreaga lungime zborurile pe distanțe lungi, înseamnă că se folosește mult mai mult combustibil pe kilometru zboruri mai scurte, cum ar fi călătoresc în Italia.

În plus față de, cei mai mulți oameni călătoresc la aeroport cu mașina sau cu taxiul, adăugând mai multe emisii de carbon la totalul acestora. Acest lucru înseamnă că are mai mult sens de mediu pentru a face o plimbare cu trenul Intercity decât un zbor scurt sau o unitate.

În afară de utilizarea benzinei și motorinei, există și zgomot și poluarea aerului, precum și nevoia de parcare autoturisme în orașe care deja nu dispun de spații verzi.

Milano la Torino Trenuri

Lacul Como la trenuri Torino

Genoa la trenuri Torino

Parma la trenuri Torino

 

TREN SAFELY RIDE

La măsurarea deceselor pe milă de pasageri, zbor este mult mai sigur decât conducere. Iata de ce: există mai puține șanse de erori umane, și este mult mai dificil să devii pilot decât să obții un permis de conducere. Luând în considerare condițiile drumului și oboseala pe drumuri lungi, este ușor de înțeles de ce alegerea unui plan este mai sigur decât o mașină.

Comparativ cu trenuri, in orice caz, avioanele nu sunt destul de la fel de sigure. Trenurile de călătorie de-a lungul liniei la viteze mai lent, ceea ce înseamnă există mai puține șanse de crashing în comparație cu avioane. În cazul unei deraieri, vitezele mai lent înseamnă un risc mai mic.

Florența Trenurile Rimini

Roma Trenurile Rimini

Milano Trenurile Rimini

Veneția Trenurile Rimini

 

TIMP DE CALATORIE

O bandă medie Freeway se mișcă 2,500 persoane pe oră – în timp ce o linie de tren tipic poate transporta 50,000 persoane pe oră. Acest lucru face de călătorie cu trenul în mod substanțial mai repede decât condusul, mai ales atunci când factor în trafic aglomerat, opri străzile, semafoare și virajele greșite inevitabile. Pe deasupra, șoferul trebuie să se concentreze pe drum, astfel încât acestea vor fi în imposibilitatea de a citi, studiu, dormi, sau muncă.

Zborul pe distanțe lungi poate fi mai rapid decât călătoria cu trenul, dar pentru distanțe scurte, transportul aerian nu economisi timp. Primul, aveți nevoie pentru a ajunge la aeroport – de multe ori situate departe de zonele rezidențiale. De asemenea, trebuie să fii acolo cu cel puțin o oră înainte de ora de decolare pentru a verifica și du-te prin securitate. daca tu verifica bagajele, va trebui să așteptați pentru ea la carusel. Și asta e tot înainte de orice întârzieri de zbor sau plimbare sau cu autobuzul între terminalele aeroportului și porți.

Genoa la trenuri Veneția

Torino la trenuri Veneția

Parma la trenuri Veneția

La Spezia la trenuri Veneția

 

ACCESIBILITATE

soare și stația de tren

 

Aeroporturile sunt adesea situate în afara orașului, ceea ce înseamnă după ce accesați, va trebui în continuare să ia o mașină, autobuz, sau să te antrenezi în oraș. Când vine vorba de a vedea obiectivele turistice, drumurile din centrele orașelor pot fi congestionate și dificil de accesat Cu mașina, astfel încât a lua un tren face o mulțime de sens în zonele metropolitane.

 

Doriți să cumpărați bilete de călătorie cu trenul fără taxe de rezervare? Vizita SaveATrain.com to avea acces la cele mai ieftine tarife de tren.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-a-train-ride-is-the-best-way-to-see-italy%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)