Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 03/02/2023)

Imate ogromno možnosti, ko ste se odločili, kako potovati. Kot ime slavnega film, lahko greste preko letala, vlaki, in avtomobili. Ko gre za ob ogled v Italiji, vendarle – obstaja nekaj določenih ugodnosti za vožnjo z vlakom.

 

TRAIN Udobnost med voznjo

otrok, ki uživajo v vožnji z vlakom

 

Letalske sedeži so notoričen primanjkuje za noge, in ti se ne smejo uporabljati elektronskih naprav med vzletom in pristankom. To pomeni, da za krajše lete, ste omejeni na svojo majhno sedež za večino leta brez motečega, ki jih ponujajo pametne telefone in tehnologija, to je res drugačno od vožnje z vlakom.

Avtomobili pogosto zagotavljajo malo več prostora, vendar je vožnja lahko grbinastih in nekateri ljudje trpijo zaradi prometne bolezni – zlasti na dolgo potovanje ko boste morda želeli prebrati ali igranje iger. vožnja z vlakom, po drugi strani, omogoča udobnejše sedeže in udobno vožnjo – neprekinjeno ga dolgo vzletanje in pristajanje krat, ponovno drugačna izkušnja od vožnje z vlakom.

Pri potovanju z vlakom v Italiji, lahko poskusite zelo udobni ergonomski sedeži in zvočno izolirane kabine za novo visoka hitrost Rdeča puščica 1000 vlak.

Neapelj v Genovo vlakih

Torino, da Genova vlakih

Rimini, da Genova vlakih

Siena, da Genova vlakih

 

Train Ride POGLEDI

Letalski prevoz ponuja spektakularne dvižne poglede, vendar le za kratek čas, dokler se letalo vzpenja daleč nad podeželje. Medtem ko so avtoceste običajno ne slikovito, ceste med mesti lahko ponudimo krasen razgled. Vendar, Voznik mora osredotočiti na cesti, tako da lahko le drugi potniki uživali ob gričev ali lepa ocean. vlakom omogoča vsem potnikom, da uživajo v naravnih lepotah zunaj okna.

Ena od stvari, ki jih slišite od ljudi, ki so potovali v Italijo z vlakom, kako krasen je, da Vlak potovanje v sončnem zahodu.

Železniške vožnje v Italija je še posebej lepa zato se prepričajte, da potujete po Cinque Terra med Levantom in La Spezio ali se odpravite na izlet dol vzhodni obali od Riminija do Catania.

Messina do Palerma vlakih

Syracuse do Palerma vlakih

Sicilija do Palerma vlakih

Catania do Palerma vlakih

 

 

STROŠKI

vlakom potovanje je veliko bolj dostopni kot letenje. Najem avtomobila lahko stroškovno učinkovito, ko pa ti dodaj zavarovanje, plin, in čas (več časa vožnje pomeni bolj noči nastanitve) vaše potovanje lahko dobite drago hitro. Lahko tudi vožnjo z vlakom čez noč, na ta način boste plačali nastanitev in transport v enem.

Rim Levanto vlakih

Siena La Spezia vlakih

Rimini La Spezia vlakih

La Spezia za Levanto vlakih

 

OKOLJE

sončni zahod čas, čez gore

 

Vlaki, ki oddajajo veliko manj ogljikovi izpusti kot letala ali avtomobili. Glede na študijo, avtomobili oddajajo dvojno količina CO2 kar vlaki počnejo.

Letala povzročajo največ okoljski udarec. Pri izbiri med letenja ali z vlakom, da je to: letala uporabljajo večino svojega goriva za vzlet in pristanek. Medtem ko je ta izniči po dolžini polete na dolge razdalje, to pomeni, da se porabi veliko več goriva na kilometer krajši leti, kot potovanja v Italiji.

Poleg tega, večina ljudi potuje do letališča z avtomobilom ali taksijem, dodajanjem več emisij ogljika njihove parova. To pomeni, da je bolj okoljsko smiselno, da se vožnja za medmestno vlakom kot kratek letom ali pogon.

Poleg bencina in dizelskega goriva, obstaja tudi hrup in onesnaženje zraka, kot tudi, da je treba za parkiranje avtomobilov v mestih, ki so že primanjkuje zelenih površin.

Milan za Torino vlakih

Lake Como na Torino vlakih

Genova za Torino vlakih

Parma na Torino vlakih

 

TRAIN RIDE VARNO

Pri merjenju smrtnih žrtev na potniško miljo, Letenje je veliko varnejši kot vožnja. Tukaj je, zakaj: tam je manj možnosti za človeške napake, in veliko težje je postati pilot kot pridobiti vozniško dovoljenje. Upoštevajoč razmere na cesti in utrujenost na dolgih vožnjah, to je težko razumeti, zakaj je izbira letalo varnejši od avtomobila.

V primerjavi z vlaki, vendarle, letala pa niso tako varne. Vlaki, ki potujejo po progi pri nizkem številu, kar pomeni, da je manj možnosti, da zruši v primerjavi z letal. V primeru iztirjenja, za daljši čas pomeni manj tveganja.

Firence, da Rimini vlakih

Rim Rimini vlakih

Milan da Rimini vlakih

Benetke Rimini vlakih

 

POTOVALNI ČAS

Povprečna avtocesto pas giblje okoli 2,500 ljudje na uro – medtem ko lahko tipična vlak linija opravljanje 50,000 ljudje na uro. To omogoča vožnjo vlaka potovanja bistveno hitreje kot vožnja, še posebej, če ste dejavnik pri gostega prometa, stop ulicah, semaforji in neizogibne napačnih zavojev. Na vrhu, da, Voznik se mora osredotočiti na cesti, tako da ne boste mogli prebrati, študija, spanje, ali dela.

Letenje na dolge razdalje je morda hitrejše od potovanja z vlakom, ampak za kratke razdalje, potovanje z letalom, ne prihranili čas. prva, boste morali priti do letališča – Pogosto se nahaja daleč od stanovanjskih območij. Moraš biti pa tudi vsaj eno uro pred svojim vzletno čas, da se prijavijo in iti skozi varnosti. Če ti preveri svojo prtljago, boste morali čakati na to na vrtiljaku. In to je vse prej morebitne zamude letov ali sprehod ali avtobusom med letaliških terminalih in vrata.

Genova, da Benetke vlakih

Torino za Benetke vlakih

Parma na Benetke vlakih

La Spezia v Benetke vlakih

 

DOSTOPNOST

Sonce in železniška postaja

 

Letališča so pogosto nahaja izven mesta, kar pomeni, ko ste pristali, boste še vedno morali vzeti avto, avtobus, ali se odpeljite v mesto. Ko gre za videnje znamenitosti, ceste v mestnih središčih se lahko preobremenjena in težko dostopnih z avtom, tako z vlakom naredi veliko smisla v mestnih območjih.

 

Ali želite kupiti vozovnice za vlak brez stroškov rezervacije?? Obiščite SaveATrain.com to dostop do najcenejše cene vlakov.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-a-train-ride-is-the-best-way-to-see-italy%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)