Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 02/07/2021)

Evropa je polna umetnosti, zgodovina, in kultura. Ni presenetljivo, da je tudi dom najboljših sončnih zahodov. z Shrani vlak, vožnja vlaka je vse o potovanju, ni vedno cilj. Torej, vsede in se sprostite in se pripravite. To se dogaja, da se fotografski praznik najboljših voženj vlakov v Evropi.

 

Za začetek si seznam najboljših voženj vlakov v Evropi, smo izbrali nenavadno – HRVAŠKA

Kjer ne moreš ujeti lep pogled iz okna vlaka, ko je obiskal Hrvaško. Hrvaška je dobro znan po svojih neverjetnih in diha sončnih zahodov, zato poskrbite, da ima vaš fotoaparat pripravljen kot boste zagotovo našli najboljše vožnja vlakov v Evropi med sončnim zahodom tukaj.

 

NEMČIJA

Ko pomislite na Nemčija, da ne pomislim, da imajo najboljše vožnja vlakov v Evropi, v sončnih zahodov, vendar boste prijetno presenečeni, kaj lahko ponudi. Dobite tudi to stališče vsak dan od angleškega vrta v München. Pomislite oblakov nebo in lepo skyline mesta.

Nemčija ponuja tudi nočni vlaki V primeru, da želite nadaljevati v sončni zahod z vlakom.

Berlin za Munchen vlakih

Frankfurt v München vlakih

Dunaj Munchen vlakih

Stuttgart, da Munchen vlakih

 

potovanje sončni zahod je najboljši vlak vožnja v Evropi

SARDINIJA, ITALIJA

To je eden od najbolje varovanih skrivnosti! in eden izmed najboljših voženj vlakov v Evropi, To se nahaja v zalivu na Sardinija Zahodna obala, Italija. S'Archittu je malo morje letovišče le tiste v znanje! Glavna plaža je zagotovo nekaj čudite, vendar poskrbite, da boste vzeli malo tlakovane-zadet steze manj potoval. Na koncu boste našli tisto, kar je pravi dragulj vasi: apnenčasta obok s stalnim delovanjem morja izravnati. Ali je morje mirno, kot je to običajno v poletje, ali grobo, tipična zimski čas, sončni zahod v S'Archittu je vedno razlog, da se sprostite in vzeti čas, da strmijo.

Olbia za Cagliari vlakih

Cagliari na Olbia vlakih

Sassari na Olbia vlakih

Olbia za Sassari vlakih

 

 

Naša zadnja država za najboljše vožnjo vlakov v Evropi, TOSKANA, ITALIJA

Obstaja razlog, zakaj "pod toskanskim soncem" je tako povsod stavek. Svetloba v Toskani, je res neverjetno. To preprosto moral biti na našem seznamu najboljših voženj vlakov v Evropi v času sončnega zahoda. Pričakujte awe-zanosen sončni zahodi noč za nočjo. Poveži to z vinogradi, domiseln vasi, omamljanje plaž, in zgodovinske znamenitosti in imate recept za čisto magijo.

Milan Siena vlakih

Firence za Siena vlakih

Neapelj Siena vlakih

Rim Siena vlakih

 

Toskana je eden najboljših voženj vlakov v Evropi

 

Prepričajte se, da je tvoja edina skrb ima vaš fotoaparat ali telefonska aplikacija pravočasno pripravljeni, da ob sončnih zahodih uživate v lepoti Evrope. Rezervirajte svoje najboljše vožnje vlakov v Evropi z nami SaveaTrain.

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vaši strani, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-train-rides-europe-sunset%2F%0A%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)