Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/07/2021)

Eurooppa on täynnä taidetta, historia, ja kulttuuri. Ei ole ihme, että se on myös koti paras auringonlaskuista. Kanssa Tallenna juna, junamatka on kyse matkasta, ei aina määränpää. Niin, rentoutua ja voidaan valmistaa. Tämä tulee olemaan valokuvaus juhlaa paras ajeluja Euroopassa.

 

Potkia lista parhaista ajeluja Euroopassa, päätimme epäsovinnainen – KROATIA

Jossa voi saalis kaunis Hanko oman junan ikkunasta käydessään Kroatia. Kroatia on tunnettu hämmästyttävästä ja hengästynyt auringonlaskuja, joten varmista, että on kamera valmiina kuten olet varmasti löytää paras ajeluja Euroopassa auringonlaskun tässä.

 

SAKSA

Kun ajattelet Saksa, et ajattele sitä ottaa paras ajeluja Euroopassa aikana auringonlaskuja, mutta sinua iloisesti yllättynyt siitä, mitä sillä on tarjota. Saat myös tätä mieltä päivittäin päässä Englanti Garden München. Ajattele pilvetön taivas ja kaunis kaupungin siluettia.

Saksa tarjoaa myös yöjunat jos haluat jatkaa kohti auringonlaskua kanssa junamatkan.

Berliini München Junat

Frankfurtista München Junat

Wien München Junat

Stuttgart München Junat

 

auringonlasku matka on paras ajeluja Euroopassa

SARDINIA, ITALIA

Tämä on yksi parhaiten säilyneistä salaisuuksista! ja yksi parhaista ajeluja Euroopassa, Se sijaitsee lahden Sardinia länsirannikko, Italia. S'Archittu on pieni meri keinona vain ne tietävät! Tärkein ranta on varmasti jotain ihmettelemään, mutta varmista, että otat vähän kivetty kivitetty kävelytiet kuljettu vähemmän. Päädyt siihen, mikä on kylän todellinen helmi: kalkkikivi kaari tasoitetaan jatkuva toiminta meren. Onko meri on tyyni, kuin yleensä on kesä, tai karkea, tyypillistä talviaika, auringonlaskua S'Archittu on aina syytä rentoutua ja ottaa aikaa tuijottaa.

Olbia Cagliari Junat

Cagliari Olbia Junat

Sassari Olbia Junat

Olbia Sassari Junat

 

 

Viimeinen maa Best ajeluja Euroopassa, TOSKANA, ITALIA

On syy miksi ”Toscanan auringon alla” on sellainen kaikkialla lause. Valo Toscanassa on uskomaton. Se vain piti olla listallamme Best ajeluja Euroopassa auringonlaskun. Odottaa kunnioitusta herättävä auringonlaskuja yö toisensa jälkeen. Yhdistä tämä Viinitilat, omituinen kyliä, upeita rantoja, ja historiallisten maamerkkien ja sinulla on resepti puhdasta magiaa.

Milan Siena Junat

Firenze Siena Junat

Napoli Siena Junat

Rooma Siena Junat

 

Toscana on yksi parhaista ajeluja Euroopassa

 

Varmista, että ainoa huolenaihe on ottaa kameran tai puhelinsovelluksessa valmiina ajoissa ihastelemaan Euroopan kauneutta auringonlaskun aikaan. Varaa paras ajeluja Euroopassa kanssamme SaveaTrain.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-train-rides-europe-sunset%2F%0A%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)