Lukuaika: 9 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 07/08/2021)

Vaikuttava arkkitehtuurissa, rikas historia, että kauneimmista kaupungeista maailmassa, sen 10 tunnetuimmat maamerkit vierailla rautateillä, joiden pitäisi olla sinun bucket list. Euroopasta Kiinaan, läpi Berliinin kuuluisimman portin, ja Kiellettyyn kaupunkiin, tässä on hiipiä kurkistaa maamerkkeihin, jotka saavat sinut hämmästymään.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, Sen Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Pariisin Eiffel-torni

On todella vaikeaa jättää huomioimatta tämä upea maamerkki, 300 metriä korkea rautatorni. Olitpa kävelylle Le Maraisissa, Our Lady, tai Latinalaisen korttelin, tämä massiivinen Pariisin kuvake on näkyvissä koko ajan.

Niin, jos matkustat Pariisiin ensimmäistä kertaa, vierailet ehdottomasti Eiffel-tornissa päivänvalossa ja yöllä, jotta näkymä Eiffeliin palaa. Siksi, sinun pitäisi olla hyvin valmistautunut vierailulle ja tietää, että paras tapa matkustaa Pariisin Eiffel-tornille, tai muualla Euroopassa.

Kuinka päästä Eiffel-tornille rautateitse?

Paras matkustaa Eiffel-tornille on junalla. Sen julkinen liikenne Pariisin järjestelmä on erittäin tehokas ja mukava. Alueiden ja maamerkkien yli matkustaminen on erittäin helppoa, ja Eiffel-tornin keskeinen sijainti kaupungissa tarkoittaa, että se on hyvät yhteydet Ranskan rautateille.

Champ de Mars / Tour Eiffel on lähin rautatieasema, ja Eiffel-torni on oikeudenmukainen 2 minuutin kävelymatkan päässä asemalta. kuitenkin, poistuminen Trocaderon asemalta tarjoaa maagisemmat näkymät tornille ja Seineelle. Voit ottaa RER-linjan C Eiffel-tornille muutaman minuutin välein, ja metrolippu yhdelle matkalle on € 1.9.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Eiffel-torni Pariisissa yöllä

 

2. Kuuluisimmat maamerkit, joihin pääsee rautateitse: Kiinan muuri

Maailman suurin ihmisen tekemä maamerkki, Kiinan muuri otti vallan 2000 vuotta rakentaa. Ensimmäinen seinärakennus alkoi 7. vuosisadan alussa, ja myöhemmin lisättiin lisää muureja vahvistamaan ja muuttamaan Kiinan muuri yhdeksi maailman valtavista ja järkyttävistä maamerkeistä.

Koska Kiinan muuri on niin suuri, voit ihailla sitä monilta paikoissa ympäri Kiinaa, ja voi kestää jopa 175 päivää ylittää se kokonaan. kuitenkin, paras paikka ihailla Kiinan muuria on Peking, Pekingin lähiöissä, ja Badalingin kaltaisissa kaupungeissa. lopuksi, Kiinan muurin koko, historiallinen merkitys, ja out-of-this-world-muotoilu tekevät siitä yhden 10 tunnetuimmat maamerkit vierailla rautateitse.

Kuinka päästä Kiinan suurelle muurille Pekingistä?

Sinun tulisi matkustaa Huoying-asemalle metrolla tai ottaa Airport Express -linja. Ota sitten Huangtudianin rautatieasemalta S2-juna Badalingin rautatieasemalle. Näet Suuren muurin sisäänkäynnin 20 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta.

 

Kuuluisa maamerkki vierailla rautateitse: Kiinan muuri

 

3. Kuuluisimmat maamerkit, joihin pääsee rautateitse: Sikstuksen kappeli Vatikaani

Michelangelon kauniit freskot ovat olleet hämmästyttäviä kävijöitä jo ikuisesti. Sikstuksen kappeli Vatikaanivaltio on parasta vierailla perjantai-iltaisin ja öisin kesällä, kun se on vähemmän tungosta. Maailman suurimpaan taideteokseen pääsee Vatikaanin museoiden kautta, eikä sinun tarvitse varata aikaa sen kirjoittamiseen.

Sikstuksen kappeli on nimetty kuudennen paavin mukaan, joka rakensi sen 1400-luvulla. Täten, Sikstuksen kappelin kattoa koristavat freskot kuvaavat 1.Mooseksen kirjan tarinoita. Huomattavilla maalauksilla ja väreillä, freskot ovat hyvin säilyneet, ja voit viettää koko päivän helposti ihaillen kohtauksia.

Kuinka päästä Sikstuksen kappeliin Roomasta?

Sikstuksen kappeli on Vatikaanissa, Rooman ulkopuolella. siksi, jos vierailet Milanosta, Firenze tai muu kohde Euroopassa, sinun tulisi ensin ottaa a pikajuna Roomaan. Sitten, mene junalla Roma Tiburtinasta Roma St. Pietron asema, ja se on 14 minuutin kävelymatkan päässä Sikstuksen kappelista.

 

Sikstuksen kappeli Vatikaani Kaupunki ylhäältä

 

4. Kaarlensilta Praha

Budapestista tai Wienistä, Kaarlen sillalle matkustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa mistä tahansa Euroopasta. Se ei ole yllättävää, Ottaen huomioon tosiasian, että Prahan Kaarlensilta on yksi kuuluisimmista maamerkeistä, joihin vierailla junalla. Goottilainen kivisilta, patsaat, keskeinen sijainti Mala Stranan ja vanhankaupungin välillä, ovat vain muutamia syitä sen kunniaan.

Lisäksi, Kaarlensilta on yksi Euroopan kauneimmista ja vanhimmista silloista. Siksi, kohtaat satoja turisteja etsimässä parasta Instagram-kuva paikalla sillalla. Joo, milloin tahansa päivästä ja vuodesta, Liityt Prahan monien kävijöiden joukkoon ihailemaan yhtä kuuluisimmista paikoista maailmassa.

Miten päästä Kaarlensillalle rautateitse?

junamatka Euroopassa on erittäin mukava ja nopea, joten voit matkustaa Kaarlensillalle mistä tahansa naapurimaasta. Päärautatieasemalta (Paikallisella kielellä: Keskus asema), siinä on kyse 13 minuutin metromatkan päässä Kaarlensillalta. Voit päästä sinne myös jalkaisin, se on 25 minuutin kävelymatkan päässä Kaarlensillalta rautatieasemalta, mutta vähemmän suositeltavaa, jos tulet Dresdenistä, Budapest, tai Zermatt.

Nürnbergistä Prahaan junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

Maamerkki Kaarlen silta, Praha

 

5. Kuuluisimmat maamerkit, joihin pääsee rautateitse: st. Basil's Cathedral Moscow

Yksi kaikista upeita aukioita maailmassa, Moskovan punaisella torilla on henkeäsalpaavin katedraali. st. Basil's Cathedral on upea, kanssa 6 kappeleita, kauniisti ja taiteellisesti maalattu geometrisiin kuvioihin. Upea katedraali on kaunis julkisivussa ja sisätiloissa, jokainen kappeli on koristeltu kaiverruksilla ja maalauksilla.

st. Basilin katedraali on yksi Moskovan suosituimmista kuvakkeista, ja se rakennettiin voiton symbolina kauhean Ivanin tappioon, Kazanin khan. Täten, siitä asti kun 1561 se houkuttelee miljoonia turisteja joka vuosi 1 Venäjän henkeäsalpaavimmista maamerkeistä.

Kuinka päästä St.. Basil's Cathedral?

Pyhän Vasilin katedraali on Punaisella torilla, ja voit mennä metrolla Leningradskin asemalta Okhotny Ryadiin. Jos haluat nähdä Venäjän parhaat puolet, sitten pikajuna St.. Pietari on ihanteellinen tapa matkustaa.

 

Kuuluisa maamerkki vierailla rautateitse: st. Basil's Cathedral Moscow Russia

 

6. Peterhofin palatsi St.. Petersburg

Venäjän Versaillesin rakensi Pietari Suuri maan kartanoksi. Sinun matka Peterhofin palatsiin, vierailet Lower Parkissa, Yläpuutarha, Sea Channel, ja kaksi pientä palatsia – Monplaisir ja Marlin palatsi. Pietari Suuri vierailee Versailles'ssa 1770-luvulla ja toteutti ranskalaisen mestariteoksen yhdeksi Venäjän tunnetuimmista maamerkeistä tänään.

Tsaarin palatsi on tunnetuin suihkulähteistä, Grand joet, raamatulliset patsaat, ja puutarhat. Saksalaiset tuhosivat tämän upean palatsin toisen maailmansodan aikana, mutta kunnostivat sen onnistuneesti a Unescon maailmanperintökohteiden paikka.

Kuinka päästä Peterhofiin?

Peterhofin palatsi on yksi suosituimmista nähtävyyksistä St.. Petersburg. Voit matkustaa Peterhofiin junalla Baltiskiyn asemalta Noviy Peterhofin asemalle.

 

Kultainen maamerkki, Peterhofin palatsi St.. Petersburg

 

7. Kuuluisimmat maamerkit, joihin pääsee rautateitse: Rooman Colosseum

Colosseum on yksi modernin maailman seitsemästä ihmeestä, siksi, on parasta vierailla Colosseumissa opastetulla kierroksella. Muuten, sen koko rikas historia tästä upeasta rakenteesta menetetään sinulle. Flavian keisarit rakensivat tämän mestariteoksen amfiteatteriksi, ajatuksella suojella väkijoukkoja sateelta ja tuulelta, mielessä.

Tänään voit käydä Colosseumin kaikilla tasoilla, tai ihailla sitä lähellä olevista monista ravintoloista ja kahviloista. Lisäksi, kaikkien aikojen suurin Colosseum, käytetään nykyään a elävän musiikin konserttipaikka. Tässä, näet musiikkimaailman suurimmat nimet, kuten Elton John.

Kuinka päästä Colosseumille?

Colosseumille pääsee Rooman molemmilta lentokentiltä, junalla. Jokaisesta lähtee junia 15 minuuttia Tiburtinan asemalle, ja sitten metrolla suoraan tähän italialaiseen kuvakkeeseen. ilmeisesti, Rooman historiallisesta keskustasta on erittäin helppo päästä Colosseumille.

Milano Roomaan junalla

Firenzestä Roomaan junalla

Pisa Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

 

Kuuluisa maamerkki ylhäältä: Colosseum Roomassa

 

8. Kuuluisimmat maamerkit, joihin pääsee rautateitse: Westminsterin palatsi Lontoossa

Englannin tunnetuin maamerkki on Westminsterin palatsi ja Big Ben-torni. Parlamentin talot. Victoria Tower ja maailman tunnetuin torni, Big Ben, muodostavat Englannin tunnetuimman maamerkin.

Näkymät Thames-joelle, Lontoon Eye-nähtävyys lähellä, Westminsterin palatsin ympäristö on loistava. Upeat panoraamanäkymät, vieraile London Eyessä ympäri vuoden, koska sisäänkäynti Westminsteriin on mahdollista vain lauantaisin, heinä- ja elokuussa.

Kuinka päästä Westminsterin palatsiin ja Big Beniin?

Valitse ympyrän putkilinja Westminsterin tai Trafalgarin asemille. Jos saavut Lontoon lähiöstä, missä tahansa Isossa-Britanniassa tai Euroopassa, sitten South Western Railway on paras tapa matkustaa.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Westminsterin palatsi, London UK

 

9. Kielletty kaupunki Kiina

Pekingin sydämessä, löydät sisäänkäynnin maailman suurimpaan keisarilliseen palatsiin. Suurempi kuin Peterhof, Louvre, Kreml, ja Vatikaani, Kielletyn kaupungin palatsilla on 980 palatsirakennukset tutkia. Toisin kuin muut maamerkit maailmassa, tämä on kaikki valmistettu puusta. Kanssa 25 Kiinan keisarit asuivat palatsissa aiemmin, Kielletty kaupunki on maailman suurin museo.

Ylimääräinen maamerkki on ansainnut vanhurskaasti nimensä nykyäänkin. Tämä johtuu siitä, että 40% Palatsin palatsi on edelleen kielletty vierailijoille. kuitenkin, voit silti nähdä koko kompleksin kukkulan laella Jingshan Parkissa. Kielletty kaupunki ei ehkä kuulu niihin Euroopan värikkäimmät ja kauneimmat palatsit, mutta se on kiehtovinta.

Kuinka pääsen kiellettyyn kaupunkiin?

Shanghai Pekingiin on noin 5 tuntia junalla, mutta Pekingissä, voit mennä metrolla Kiellettyyn kaupunkiin.

 

 

10. Kuuluisimmat maamerkit, joihin pääsee rautateitse: Brandenburgin portti Berliini

Brandenburgin portti on Berliinin tärkein maamerkki, koska se on rautaesiripun symboli ja kerran jaettu Berliini. Portin rakensi alun perin Preussin kuningas Frederick William II, 1700-luvulla. Täten, paras tapa oppia tämän kuvakkeen takana olevasta historiasta, lyhyesti ja tapaamalla muita matkustajia, tapahtuu opastetulla kävelykierroksella.

Iltapäivisin ja viikonloppuisin, Pariser Platzista tulee näyttämö monille paikallisille taiteilijoille ja muusikoille. Voit myös todistaa paikallisten pyöräilevän portin läpi ja vain istumassa, chattailuun, odottaa auringon säteiden näkymistä portin läpi.

Kuinka pääsen Brandenburgin portille?

Kätevin tapa matkustaa Brandenburgin portille on S-Bahn-linjat, metrojärjestelmä. Ota mikä tahansa linja, joka menee Brandenburger Tor -asemalle.

Lopuksi, sijainti, historiallinen merkitys, arkkitehtuuri, ja monet näistä maamerkeistä houkuttelevat miljoonia turisteja vuosittain. Kun seisot jokaisen maamerkin edessä, Euroopassa, Venäjä, tai Kiinassa, olet yksinkertaisesti hämmästynyt jokaisen sivuston kauneudesta ja luomisesta.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

Brandenburgin portti Berliiniin pilvisenä päivänä

 

täällä Save A Train, autamme mielellämme suunnitellessasi yhden näistä 10 maailman tunnetuimpia maamerkkejä rautateitse.

 

 

Haluatko upottaa blogikirjoituksemme “10 tunnetuinta maamerkkiä rautateitse” sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fmost-famous-landmarks-visit-rail%2F - (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)