Temps de lectura: 9 minuts
(Darrera actualització de: 29/10/2021)

Impressionant en arquitectura, rica en història, en el ciutats més boniques en el món, el 10 llocs de referència més famosos per visitar en ferrocarril que haurien de ser al vostre pas llista de cub. D’Europa a la Xina, a través de la porta més famosa de Berlín, i a la Ciutat Prohibida, aquí teniu un cop d'ull a les fites que us deixaran meravellats.

  • El transport ferroviari és l'Eco-friendly forma de viatjar. Aquest article està escrit per educar sobre viatges en tren per Save Un tren, El Web dels bitllets més barats del tren En el món.

 

1. La Torre Eiffel de París

És realment difícil perdre’s aquesta fita espectacular, 300 torre de ferro de metres d'altura. Tant si passegeu per Le Marais, Mare de Déu, o Barri Llatí, aquesta icona massiva de París estarà a la vista en tot moment.

Tan, si viatgeu a París per primera vegada, segur que visitarà la Torre Eiffel a la llum del dia i a la nit per gaudir d’una vista sobre l’Eiffel tot il·luminat. per tant, hauríeu d’estar ben preparats per a la vostra visita i saber que la millor manera de viatjar a la Torre Eiffel a París, o a qualsevol lloc d’Europa.

Com arribar a la torre Eiffel amb ferrocarril?

El millor per viatjar a la Torre Eiffel és en tren. El transport públic sistema a París és molt eficient i còmode. Viatjar pels arrondissements i els llocs d'interès és molt fàcil, i la ubicació cèntrica de la Torre Eiffel a la ciutat significa que està ben comunicada amb el ferrocarril francès.

Champ de Mars / Tour Eiffel és l'estació de tren més propera, i la Torre Eiffel és justa 2 minuts a peu de l'estació. malgrat això, baixar a l’estació de Trocadero oferirà unes vistes més màgiques de la torre i del Sena. Podeu agafar la línia RER C fins a la Torre Eiffel cada pocs minuts, i el bitllet de metro per a un sol viatge és de € 1.9.

Amsterdam a París amb tren

Londres a París amb tren

Rotterdam a París amb tren

Brussel·les a París amb tren

 

The Eiffel Tower in Paris at night

 

2. Llocs històrics més famosos per visitar amb ferrocarril: La gran Muralla Xinesa

La fita artificial més gran del món, es va fer càrrec de la Gran Muralla Xinesa 2000 anys per construir. La primera construcció de muralles va començar a principis del segle VII, i més tard es van afegir murs addicionals per reforçar i convertir la Gran Muralla Xinesa en un dels grans i al·lucinants fites del món.

Atès que la Gran Muralla Xinesa és tan extensa, el podeu admirar de molts llocs de tota la Xina, i pot trigar fins a 175 dies per creuar-lo completament. malgrat això, el millor lloc per admirar la Gran Muralla Xinesa és Pequín, els suburbis de Pequín, i ciutats com Badaling. Concloure, La mida de la Gran Muralla de la Xina, significació històrica, i el disseny fora d’aquest món el converteixen en un dels 10 llocs de referència més famosos per visitar en ferrocarril.

Com arribar a la gran muralla xinesa des de Pequín?

Haureu de viatjar a l'estació de Huoying amb metro o agafar la línia Airport Express. A continuació, des de l'estació de tren de Huangtudian agafeu el tren S2 fins a l'estació de tren de Badaling. Veureu l’entrada a la Gran Muralla a 20 minuts a peu de l’estació de ferrocarril.

 

Famous Landmark To Visit By Rail: The Great Wall Of China

 

3. Llocs històrics més famosos per visitar amb ferrocarril: La Capella Sixtina Ciutat del Vaticà

Els bells frescos de Miquel Àngel han estat sorprenents pels visitants durant segles. La Capella Sixtina a Barcelona La ciutat del Vatica és millor visitar-los els divendres al vespre i a la nit a l’estiu, quan hi ha menys gent. Les obres d'art més grans del món són accessibles a través dels museus del Vaticà, i no cal reservar cap hora per entrar-hi.

La Capella Sixtina rep el nom del sisè Papa, qui el va construir al segle XV. així, els frescos que adornen el sostre de la capella Sixtina representen els contes del llibre del Gènesi. Amb traços i colors notables, els frescos estan ben conservats, i podeu passar fàcilment tot un dia admirant les escenes.

Com arribar a la capella Sixtina des de Roma?

La Capella Sixtina és a la Ciutat del Vaticà, fora de Roma. per tant, si visiteu des de Milà, Florència o un altre destí a Europa, primer hauríeu de prendre un tren ràpid a Roma. Aleshores, agafar el tren de Roma Tiburtina a Roma St.. Estació de Pietro, i és 14 minuts a peu fins a la capella Sixtina.

 

The Sistine Chapel Vatican City Top view

 

4. Pont de Carles Praga

Des de Budapest o Viena, mai no ha estat més fàcil viatjar a Charles Bridge des de qualsevol punt d’Europa. Això no és d’estranyar, tenint en compte el fet que el pont de Carles a Praga és un dels llocs més famosos per visitar amb tren. El pont gòtic de pedra, estàtues, ubicació cèntrica entre Mala Strana i el nucli antic, són només algunes de les raons de la seva glòria.

a més, El pont de Carles és un dels ponts més bells i antics d’Europa. per tant, us trobareu amb centenars de turistes que busquen el millor Foto d'Instagram lloc al pont. si, en qualsevol moment del dia i de l'any, us unireu als nombrosos visitants de Praga per admirar un dels llocs més famosos del món.

Com arribar al pont de Charles amb ferrocarril?

El viatge en tren a Europa és molt còmode i ràpid, de manera que podeu viatjar a Charles Bridge des de qualsevol dels països veïns. Des de l’estació de tren principal (En l'idioma local: Estació Central), es tracta de 13 minuts en metro fins al pont de Carles. També s’hi podria arribar a peu, és un 25 minuts a peu del pont de Charles des de l'estació de tren, però menys recomanable si arribeu des de Dresden, Budapest, o Zermatt.

Nuremberg a Praga amb un tren

Munic a Praga amb tren

Berlín a Praga amb tren

Viena a Praga amb tren

 

The landmark Charles Bridge, Prague

 

5. Llocs històrics més famosos per visitar amb ferrocarril: St. Basílica de la Catedral de Moscou

Un dels més places espectaculars en el món, la plaça Roja de Moscou acull la catedral més impressionant. St. La catedral de Basilio és meravellosa, amb 6 capelles, bellament i artísticament pintats amb patrons geomètrics. La magnífica catedral té una bella façana i interiors, amb cada capella adornada amb gravats i pintures.

St. La catedral de Basilio és una de les principals icones de Moscou i es va construir com a símbol de la victòria davant la derrota del Terrible Ivan, el Khan de Kazan. així, des 1561 atrau a milions de turistes cada any per a la seva visió 1 dels llocs més impressionants de Rússia.

Com arribar a St.. Catedral de Basilio?

La catedral de Sant Basili és a la plaça Roja, i podeu agafar el metro des de l’estació de Leningradsky fins a Okhotny Ryad. Si voleu veure el millor de Rússia, després un tren d’alta velocitat des de St.. Petersburg és la forma ideal de viatjar.

 

Famous Landmark To Visit By Rail: St. Basil's Cathedral Moscow Russia

 

6. Peterhof Palace A St.. Petersburg

El Versalles rus va ser construït per Pere el Gran com a finca rústica. En el teu viatge al palau Peterhof, visitarà el parc inferior, Jardí Superior, Canal de mar, i dos palaus petits – Monplaisir i el Palau Marli. Pere el Gran va visitar Versalles a la dècada de 1770 i va realitzar l'obra mestra francesa en un dels llocs més famosos de Rússia actual.

El palau del tsar és el més famós per les fonts, Grans rius, estàtues bíbliques, i jardins. Els alemanys van destruir aquest magnífic palau a la Segona Guerra Mundial però el van renovar amb èxit per convertir-lo en un Patrimoni Mundial per la UNESCO lloc.

Com arribar a Peterhof?

El palau Peterhof és un dels llocs emblemàtics per visitar a St.. Petersburg. Podeu viatjar a Peterhof en tren des de l’estació de Baltiskiy fins a l’estació de Noviy Peterhof.

 

Golden Landmark, The Peterhof Palace In St. Petersburg

 

7. Llocs històrics més famosos per visitar amb ferrocarril: El Coliseu de Roma

El Coliseu és una de les set meravelles del món modern, per tant, el millor és visitar el Coliseu amb una visita guiada. D'una altra manera, el tota la rica història d'aquesta gran construcció es perdrà per a vosaltres. Els emperadors flavians van construir aquesta obra mestra com a amfiteatre, amb la idea de protegir les multituds de la pluja i el vent, en ment.

Avui podeu visitar tots els nivells del Coliseu, o admireu-lo des dels nombrosos restaurants i cafeteries que hi ha a prop. A més, el coliseu més gran mai construït, s'utilitza avui com a sala de concerts de música en directe. aquí, veureu els noms més importants del món musical, com Elton John.

Com arribar al Coliseu?

Podeu arribar al Coliseu des dels dos aeroports de Roma, amb tren. Hi ha trens que surten de tots 15 minuts a l'estació de Tiburtina, i després en metro directament a aquesta icona italiana. Evidentment, és molt fàcil arribar al Coliseu des del centre històric de Roma.

Milà a Roma amb tren

Florència a Roma amb tren

Pisa a Roma amb tren

Nàpols a Roma amb tren

 

Famous Landmark from above: The Colosseum in Roma

 

8. Llocs històrics més famosos per visitar amb ferrocarril: Westminster Palace a Londres

El lloc més famós d’Anglaterra és el palau Westminster i la torre Big Ben. Les Cambres del Parlament. Torre Victoria i la torre més famosa del món, big Ben, formen la fita més famosa d’Anglaterra.

Amb vistes al riu Tàmesi, amb l’atracció London Eye a prop, l'entorn al voltant del palau de Westminster és excel·lent. Per a vistes panoràmiques increïbles, visiteu el London Eye tot l'any, perquè l'entrada a Westminster només és possible els dissabtes, durant juliol i agost.

Com arribar al palau de Westminster i al Big Ben?

Agafeu la línia de metro circular fins a les estacions de Westminster o Trafalgar. Si arribeu des dels suburbis de Londres, a qualsevol lloc del Regne Unit o Europa, llavors South Western Railway serà la millor manera de viatjar.

Amsterdam a Londres amb tren

París a Londres amb tren

Berlín a Londres amb tren

Brussel·les a Londres amb tren

 

Westminster Palace, London UK

 

9. La ciutat prohibida Xina

Al cor de Pequín, trobareu l’entrada al palau imperial més gran del món. Més gran que Peterhof, el Louvre, Kremlin, i el Vaticà, el Palau de la Ciutat Prohibida té 980 edificis de palau per explorar. En contrast amb les altres fites del món, aquest és tot de fusta. amb 25 Els emperadors xinesos vivien al palau en el passat, la Ciutat Prohibida és el museu més gran del món.

L’extraordinària fita ha guanyat el seu nom amb justícia encara avui. Això es deu al fet que 40% del palau encara està prohibit als visitants. malgrat això, encara es pot veure tot el complex des d’un cim al turó de Jingshan Park. La Ciutat Prohibida potser no és una de les més acolorides i bells palaus d'Europa, però és molt fascinant.

Com puc arribar a la ciutat prohibida?

Xangai a Pequín està a punt 5 hores en tren, però a Pequín, podeu agafar el metro fins a la Ciutat Prohibida.

 

 

10. Llocs històrics més famosos per visitar amb ferrocarril: Porta de Brandenburg Berlín

La Porta de Brandenburg és el punt de referència més important de Berlín, ja que és el símbol del teló de ferro i un cop dividit Berlín. La porta va ser construïda inicialment pel rei prussià Frederic Guillem II, al segle XVIII. així, la millor manera d'aprendre sobre la història que hi ha darrere d'aquesta icona, breument i mentre es reunia amb altres viatgers, és mitjançant una visita guiada a peu.

A la tarda i els caps de setmana, la Pariser Platz es converteix en un escenari per a molts artistes i músics locals. També podeu presenciar els habitants de la ciutat pedalant per la porta i asseguts, xerrant, esperant que els raigs del sol es vegin per la porta.

Com puc arribar a la porta de Brandenburg?

La forma més còmoda de viatjar a la porta de Brandenburg és mitjançant línies S-Bahn, el sistema de metro. Agafeu qualsevol línia que vagi a l'estació de Brandenburger Tor.

Concloure, la localització, significació històrica, arquitectura, i la magnitud de molts d’aquests punts de referència atrau milions de turistes cada any. Mentre us poseu davant de cada punt de referència, a Europa, Rússia, o la Xina, simplement us sorprendrà la bellesa i la creació de cada lloc.

Frankfurt a Berlín amb tren

Leipzig a Berlín amb tren

Hannover a Berlín amb tren

Hamburg a Berlín amb tren

 

Brandenburg Gate Berlin on a cloudy day

 

aquí, a Salvar un tren, estarem encantats d'ajudar-vos a planificar-ne un 10 llocs de referència més famosos del món per ferrocarril.

 

 

Voleu inserir al vostre lloc la nostra publicació al bloc "10 punts de referència més famosos per visitar amb ferrocarril"?? Pot prendre les nostres fotos i text i donar-nos crèdit amb un enllaç a aquest blog. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fca%2Fmost-famous-landmarks-visit-rail%2F – (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)