Olvasási idő: 9 percek
(Utoljára frissítve: 29/10/2021)

Lenyűgöző az építészetben, gazdag történelem, ban,-ben legszebb városok a világban, az 10 leghíresebb tereptárgyak, amelyeket vasúton kell meglátogatni, és amelyeknek az Ön számára kell lennie bakancslista. Európától Kínáig, Berlin leghíresebb kapuján át, és a Tiltott Városba, itt van egy bepillantás a tereptárgyakra, amely meghökkent.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

1. Az Eiffel-torony Párizsban

Nagyon nehéz elmulasztani ezt a látványos tereptárgyat, 300 méter magas vastorony. Akár Le Marais-ban sétálgat, A mi hölgyünk, vagy Latin negyed, ez a hatalmas párizsi ikon mindenkor látható lesz.

Így, ha először utazik Párizsba, akkor minden bizonnyal meglátogatja az Eiffel-tornyot napfényben és éjjel, hogy az Eiffelre néző kilátás mind világítson. Ebből adódóan, jól fel kell készülnie a látogatására, és tudnia kell, hogy a párizsi Eiffel-toronyba való utazás legjobb módja, vagy bárhol Európában.

Hogyan lehet eljutni az Eiffel-toronyhoz vasúton?

Az Eiffel-toronyhoz a legjobb vonattal utazni. Az tömegközlekedés a párizsi rendszer nagyon hatékony és kényelmes. A körzetek és tereptárgyak közötti utazás rendkívül egyszerű, Az Eiffel-torony központi elhelyezkedése a városban azt jelenti, hogy jól kapcsolódik a francia vasúthoz.

A Champ de Mars / Tour Eiffel a legközelebbi vasútállomás, és az Eiffel-torony igazságos 2 perc sétára az állomástól. azonban, Trocadero állomáson leszállva varázslatosabb kilátás nyílik a toronyba és a Szajnára. A RER C vonallal néhány percenként eljuthat az Eiffel-toronyig, és a metrójegy egyetlen útra € 1.9.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

The Eiffel Tower in Paris at night

 

2. A leghíresebb tereptárgyak, amelyeket vasúton kell meglátogatni: A kínai Nagy Fal

A világ legnagyobb ember alkotta nevezetessége, a kínai nagy fal vette át 2000 éveket építeni. Az első falépítés a 7. század elején kezdődött, később pedig további falak kerültek beépítésre, hogy megerősítsék és a Kínai Falat a világ egyik hatalmas és észbontó tereptárgyává tegyék..

Mivel a kínai nagy fal olyan hatalmas, sokan megcsodálhatják helyeken Kínában, és eltarthat akár 175 nap, hogy teljes egészében átlépje. azonban, a kínai fal megcsodálására a legjobb hely Peking, Peking külvárosában, és olyan városok, mint Badaling. Következtetni, A kínai nagy fal mérete, történelmi jelentőségű, és a világon kívüli formatervezés teszi az egyik 10 leghíresebb tereptárgyak, amelyeket vasúton lehet meglátogatni.

Hogyan juthatunk el a kínai nagy falhoz Pekingből?

A Huoying állomásra metróval vagy az Airport Express vonalon kell utaznia. Ezután a Huangtudian pályaudvarról menjen az S2 vonattal a Badaling pályaudvarra. A Nagy Fal bejáratát 20 perc sétára a vasútállomástól fogja látni.

 

Famous Landmark To Visit By Rail: The Great Wall Of China

 

3. A leghíresebb tereptárgyak, amelyeket vasúton kell meglátogatni: A Sixtus-kápolna Vatikán

Michelangelo gyönyörű freskói már évek óta meghökkentik a látogatókat. A Sixtus-kápolna Vatikán város a legjobb, ha nyáron péntek este és éjszaka látogat el, amikor kevésbé zsúfolt. A világ legnagyobb műalkotása a vatikáni múzeumokon keresztül érhető el, és nem kell időt foglalnia a belépéshez.

A Sixtus-kápolna a hatodik pápáról kapta a nevét, aki a 15. században felépítette. És így, a Sixtus-kápolna mennyezetét díszítő freskók a Genezis könyvének meséit ábrázolják. Figyelemre méltó festékvonásokkal és színekkel, a freskók jól megőrződtek, és könnyedén eltölthet egy egész napot a jelenetek csodálásával.

Hogyan juthatunk el a Sixtus-kápolnába Rómából?

A Sixtus-kápolna Vatikánban található, Rómán kívül. ebből adódóan, ha Milánóból látogat, Firenze vagy más európai rendeltetési hely, először meg kell tennie egy gyorsvonat Rómába. Akkor, menjen vonattal Roma Tiburtinából a Roma St. Pietro állomás, és ez 14 perc sétára a Sixtus-kápolnáig.

 

The Sistine Chapel Vatican City Top view

 

4. Károly-híd Prága

Budapestről vagy Bécsből, soha nem volt ilyen egyszerű utazás a Károly-hídhoz Európa bármely pontjáról. Ez nem meglepő, figyelembe véve azt a tényt, hogy a prágai Károly-híd az egyik leghíresebb vonat, amelyet meg kell látogatni. A gótikus kőhíd, szobrok, központi elhelyezkedés Mala Strana és az óváros között, csak néhány dicsőségének oka.

Továbbá, A Károly-híd Európa egyik legszebb és legrégebbi hídja. Ebből adódóan, több száz turistával találkozhat, akik a legjobbakat keresik Instagram kép folt a Hídon. Igen, a nap és az év bármely szakában, csatlakozik a sok látogatóhoz Prágában, hogy megcsodálja a világ egyik leghíresebb helyét.

Hogyan lehet eljutni a Károly-hídhoz vasúton?

Vonat utazás Európában nagyon kényelmes és gyors, így bármelyik szomszédos országból eljuthat a Károly-hídhoz. A főpályaudvartól (A helyi nyelven: Központi állomás), ez körülbelül 13 perc alatt metróval a Károly-hídhoz. Gyalog is eljuthatott oda, ez egy 25 perc sétára a Károly-hídhoz a vasútállomástól, de kevésbé ajánlott, ha Drezdából érkezik, Budapest, vagy Zermatt.

Nürnberg Prágába vonattal

München és Prága között egy vonattal

Berlin és Prága között egy vonattal

Bécs és Prága között egy vonattal

 

The landmark Charles Bridge, Prague

 

5. A leghíresebb tereptárgyak, amelyeket vasúton kell meglátogatni: utca. Basil's Cathedral Moszkva

Az egyik legtöbb látványos terek a világban, a moszkvai Vörös téren található a leglélegzetesebb székesegyház. utca. Bazil székesegyház csodálatos, val vel 6 kápolnák, gyönyörűen és művészien geometrikus mintákra festve. A csodálatos katedrális gyönyörű a homlokzaton és a belső téren, minden metszetekkel és festményekkel díszített kápolnával.

utca. A Basil -székesegyház Moszkva egyik legfontosabb ikonja, és a Szörnyű Iván vereségének győzelmi szimbólumaként épült, a kazanyi kán. És így, mivel 1561 évente turisták millióit vonzza 1 Oroszország leglélegzetelállítóbb nevezetességei közül.

Hogyan lehet eljutni St.. Bazil székesegyház?

A Szent Bazil-székesegyház a Vörös téren van, és metróval eljuthat Leningradsky állomásától Okhotny Ryadig. Ha Oroszország legjobbjait szeretné megtekinteni, majd egy gyorsvonat St. Petersburg az ideális utazási mód.

 

Famous Landmark To Visit By Rail: St. Basil's Cathedral Moscow Russia

 

6. Peterhof-palota a St.. Pétervár

Az orosz Versailles-t Nagy Péter építette vidéki birtokaként. Tiéden kirándulás a Peterhof palotába, meglátogatja az Alsó parkot, Felső kert, Tengeri csatorna, és két kis palota – Monplaisir és a Marli-palota. Nagy Péter az 1770-es években látogatta meg Versailles-t, és a francia remekművet Oroszország egyik leghíresebb nevezetességévé tette..

A cár palotája a szökőkutakról a leghíresebb, Grand folyók, bibliai szobrok, és kertek. A németek a második világháborúban elpusztították ezt a csodálatos palotát, de sikeresen felújították, hogy a UNESCO világörökség webhely.

Hogyan lehet eljutni Peterhofba?

A Peterhof-palota az egyik legnépszerűbb látnivaló St.. Pétervár. Peterhofba vonattal lehet eljutni a Baltiskiy állomásról a Noviy Peterhof állomásra.

 

Golden Landmark, The Peterhof Palace In St. Petersburg

 

7. A leghíresebb tereptárgyak, amelyeket vasúton kell meglátogatni: A Colosseum Róma

A colosseum egyike a modern világ hét csodájának, ebből adódóan, a legjobb a Colosseumot vezetett túrával meglátogatni. Másképp, az egész gazdag történelem ennek a nagyszerű konstrukciónak elveszik az Ön számára. A fláviai császárok ezt a remekművet amfiteátrumként építették, azzal a gondolattal, hogy megvédje a tömeget az esőtől és a széltől, gondolatban.

Ma meglátogathatja a Colosseum minden szintjét, vagy megcsodálhatja a közeli számos étterem és kávézó közül. Továbbá, az eddigi legnagyobb kolosszeum, ma használják a élő zenei koncertek helyszíne. Itt, látni fogja a zene világának legnagyobb neveit, mint például Elton John.

Hogyan juthatunk el a Colosseumba?

A Colosseum mindkét római repülőtérről érhető el, vonattal. Mindegyikből indulnak vonatok 15 perc Tiburtina állomásra, majd metróval egyenesen ehhez az olasz ikonhoz. Magától értetődően, Róma történelmi központjából nagyon könnyen el lehet jutni a Colosseumhoz.

Milánó Rómába egy vonattal

Firenze vonattal Rómába

Pisa Rómába egy vonattal

Nápoly és Róma között egy vonattal

 

Famous Landmark from above: The Colosseum in Roma

 

8. A leghíresebb tereptárgyak, amelyeket vasúton kell meglátogatni: Westminster palota Londonban

Anglia leghíresebb nevezetessége a Westminster palota és a Big Ben torony. A Parlament házai. A Victoria-torony és a világ leghíresebb tornya, Big Ben, alkotják Anglia leghíresebb tereptárgyát.

Kilátás a Temzére, a közelben található London Eye látványossággal, a Westminster-palota környéke kiváló. A csodálatos panorámás kilátásért, egész évben látogassa meg a London Eye-t, mert Westminsterbe csak szombaton lehet bejutni, július és augusztus folyamán.

Hogyan lehet eljutni a Westminster-palotába és a Big Ben-be?

Forduljon a körvezetékkel a Westminster vagy a Trafalgar állomásokig. Ha a londoni külvárosból érkezik, bárhol az Egyesült Királyságban vagy Európában, akkor a délnyugati vasút lesz a legjobb utazási mód.

Amszterdam és London között egy vonattal

Párizs és London között egy vonattal

Berlin és London között egy vonattal

Brüsszelből Londonba Vonattal

 

Westminster Palace, London UK

 

9. A tiltott város Kína

Peking szívében, megtalálja a bejáratot a világ legnagyobb császári palotájába. Nagyobb, mint Peterhof, a Louvre, Kreml, és a Vatikán, a Tiltott Városi Palotának van 980 palota épületei felfedezésre. A világ többi nevezetességével ellentétben, ez mind fából készült. Val vel 25 Kínai császárok a múltban a palotában éltek, a Tiltott Város a világ legnagyobb múzeuma.

A rendkívüli nevezetesség napjainkban méltán nyerte el nevét. Ez annak köszönhető, hogy 40% palota továbbra is tilos a látogatók számára. azonban, a Jingshan Park egyik dombtetőjéről még mindig láthatja az egész komplexumot. A Tiltott Város talán nem tartozik a legszínesebbek és gyönyörű paloták Európában, de a legizgalmasabb.

Hogyan juthatok el a tiltott városba?

Sanghaj Pekingbe kb 5 óra vonattal, hanem Pekingben, metróval eljuthat a Tiltott Városig.

 

 

10. A leghíresebb tereptárgyak, amelyeket vasúton kell meglátogatni: Brandenburgi kapu Berlin

A Brandenburgi kapu Berlin legfontosabb nevezetessége, mivel ez a vasfüggöny szimbóluma és egykor megosztotta Berlinet. A kaput kezdetben II. Frigyes Vilmos porosz király építette, a 18. században. És így, az ikon mögött rejlő történelem megismerésének legjobb módja, röviden és más utazókkal való találkozás közben, vezetett gyalogos túra útján történik.

Délután és hétvégén, a Pariser Platz számos helyi művész és zenész színpadává válik. Tanúja lehet annak is, ahogy a helyiek bicikliznek és csak ülnek, csevegni, várva, hogy a napsugarak lássanak a kapun.

Hogyan jutok el a Brandenburgi kapuhoz?

A Brandenburgi kapuhoz az S-Bahn vonalakkal lehet a legkényelmesebb módon közlekedni, a metrórendszer. Válasszon bármelyik vonalat, amely a Brandenburger Tor állomásra vezet.

Következtetni, a hely, történelmi jelentőségű, építészet, és ezeknek a nevezetességeknek a nagysága évente turistákat milliókat vonz. Ahogy minden egyes mérföldkő előtt állsz, Európában, Oroszország, vagy Kínában, egyszerűen csodálkozni fog minden egyes oldal szépségén és létrehozásán.

Frankfurt és Berlin között egy vonattal

Lipcse vonattal Berlinbe

Hannover Berlinbe Vonattal

Hamburg és Berlin között egy vonattal

 

Brandenburg Gate Berlin on a cloudy day

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk ezek egyikének megtervezésében 10 a világ leghíresebb tereptárgyai vasúton.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére a „10 leghíresebb tereptárgyat, amelyeket vasúton lehet meglátogatni” blogunk? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Fmost-famous-landmarks-visit-rail%2F – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)