Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 16/12/2022)

Sok európai város van egy gyönyörű palotát (vagy két) felhívni a turisták. Ezért nehéz megegyezni arról, hogy mi az öt legszebb paloták Európában. Vessünk egy pillantást a kínálatunk legszebb paloták Európában:

 

1. Gyönyörű Paloták Európában és Franciaországban Chateau de Versailles

Versailles talán az egyik legismertebb várak a világban, és ez minden bizonnyal megérdemli a hírnevét. Ez egy gyöngyszeme 18. századi francia Művészet, gazdag és gazdag műalkotások és szépségápolás.

Bővült, a híres francia uralkodó Lajos XIV, aki indokolja mind a bíróság és a kormány Versailles-ban 1682. A kastély volt a központi helyet a hatalom Franciaország amíg a forradalom 1789. Most ez az egyik leghíresebb turisztikai hely van a világon.

Dijon Párizs vonatok

Reims Párizs vonatok

Lille Párizsba vonatok

Utak Párizs vonatok

 

 

2. Windsori kastély, Egyesült Királyság

Windsor egy működő királyi palota és az egyik legszebb paloták Európában, A legrégebbi és legnagyobb vára a világon, amely még lakosok. A brit királynő tölti privát hétvégék Windsor.

A történelem windsori kastély szinte 1000 évig tartó. Az évszázadok, ez volt az otthona sok híres tagjának brit uralkodók. A vár tartalmaz utca. György-kápolna, temetkezési helyén tíz uralkodók, és az állami lakások vannak berendezve Royal Collection kincsek.

Amszterdam London vonatok

Rotterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Brüsszel London vonatok

 

 

3. Nagyhercegi palota Luxemburg

Grand Ducal Palace of Luxembourg

 

A nagyhercegi palota Luxemburg Luxemburg City a hivatalos rezidenciája nagyherceg. Ő ezt használja a legtöbb a hivatalos feladatok, együtt a főhercegnő. A palota is tartalmaz az irodában, valamint kabinok.

Az épületet használta először a városháza után épült 1572. Ban ben 1817, ez lett a hivatalos rezidenciája a kormányzó. A nagyhercegi palota flamand reneszánsz stílusban pompázik, és ez az egyik oka annak, hogy Európa legszebb palotái között szerepel.. Ez az egyik legszebb homlokzatok a városban, valamint egy gyönyörű belső.

Antwerpen Luxemburg vonatok

Brüsszel és Luxembourg vonatok

Metz Luxemburg vonatok

Paris Luxemburg vonatok

 

4. Neuschwanstein kastély, Németország

Neuschwanstein megérdemli helyét között a legszebb paloták Európa adódóan idilli környezetben és lélegzetelállító építészet. Ez a kastély néz ki jött egyenesen egy mesebeli. Valójában, azt használják inspirációt a várat Disney Csipkerózsika.

Ez egy 19. századi palotában neoromán. A művészettörténészek a világ úgy ez a szimbólum a romantika. Lajos király II Bavaria épült Neuschwanstein, mint a visszavonulás 1837. Miután a király halála 1886, vált a nyilvánosság.

Ulm Fuessen vonatok

München Fuessen vonatok

Stuttgart Fuessen vonatok

Nuremberg Fuessen vonatok

 

 

5. Gyönyörű Paloták Európa és Ausztria – Schloss Schönbrunn

Beautiful Palaces in Europe - Schloss Schonbrunn, Austria

 

Az egyik leglátogatottabb nevezetessége és legszebb paloták Európában Bécsben, Ausztria, Schönbrunn is világörökség. A palota indult vadászház I. Lipót császár. Épült a 17. században. Schönbrunn az egyik legjobb alkotások az építész Bernhard Fischer von Erlach.

Azóta, Schönbrunn is látta alkalmazása a bíróság Mária Terézia, ezt követően vált a középpont és a fogadó az ügyek az állam. Barokk, A palota többnyire megőrizte eredeti állapotát. Az egyedülálló építészeti teszi az egyik legelbűvölőbb kirándulóhelyek Európában.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

 

Ha készen áll a terv az út körül az öt legszebb paloták Európában, ezek a helyek, nem lehet kihagyni. Ezek mindegyike könnyen megközelíthető vonattal, így foglalni a jegyeket és kezdenünk a tervezést!

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-palaces-europe%2F/%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)