Olvasási idő: 7 percek
(Utoljára frissítve: 11/09/2021)

A legszebb természet veszi körül, nem érintette az idő, vannak 10 a legszebb ősi városok közül, amelyeket világszerte meg kell látogatni. Európától Kína izgalmas ősi városaiig, ez az út tele lesz mesékkel a középkortól napjainkig.

A vasúti közlekedés a leginkább környezetbarát módon utazási. Ezt a cikket írta, hogy tájékoztassuk a Train Travel és készítette Save A Train, A legolcsóbb vonatjegyek Európában.

 

1. Európa legszebb óvárosai: Civita Di Bagnoregio, Olaszország

1200 éves, eredettel, amelyek a hatodik századra nyúlnak vissza, A Civita di Bagnoregio a legrégebbi gyönyörű város Európában. Meg fogja találni ezt a kastélyt az égen 110 km-re Rómától, egy domboldalon pihen. Ha nyáron felkeresi ezt a gyönyörű kővárost, valószínűleg találkozni fog a 100 lakosok, akik visszatérnek, hogy élvezzék Viterbo tartomány epikus nézeteit.

Ráadásul, a legizgalmasabbnak látja, hogy a város megtartotta a sajátját középkori építészet után 2 világháborúk, és számos vulkáni zavart. És így, nagy erőfeszítéseket tesznek az olasz gyöngyszem megőrzésére, hogy ne haljon ki. Így, mielőtt eltűnik kellene vonattal induljon Viterboba, Róma Terminiből a következő olasz ünnepre.

Róma és Viterbo között egy vonattal

Siena Orvietoba vonattal

Arezzo Orvieto felé vonattal

Perugia és Orvieto vonattal

 

Civita Di Bagnoregio, Olaszország Európa egyik legszebb óvárosa

 

2. A világ legszebb óvárosai: Rothenburg óvárosa, Németország

Németországban tartózkodva a Romantikus úton kell haladnia, egy 40 percek’ között hajtani a legszebb falvak Németországban. Itt található az egyik 10 legszebb óvárosok, amelyeket világszerte meg kell látogatni, Rothenburg.

Rothenburg ob der Tauber egy varázslatos középkori város Bajorországban, Németország. Favázas pasztell színű házai az idő által érintetlenül maradnak a jól megőrzött városfalak mögött. A bájos ókori város nevét a Tauber folyó felett fekvésének köszönhette, a kelták stratégiai helyszíne, már az I. században. Rothenburgi Plonlein, Piactér, furcsa sikátorok, és a kastélykertek Európa egyik legbájosabb ősi városkájává teszik, és a világon.

Berlinből Rothenburg Ob Der Tauberbe vonattal

Stuttgartból Rothenburg Ob Der Tauberbe Vonattal

München és Rothenburg Ob Der Tauber vonattal

Frankfurt - Rothenburg Ob Der Tauber vonattal

 

A legszebb ókori városok, amelyeket világszerte meg kell látogatni: Rothenburg óvárosa, Németország

 

3. A legszebb ősi város, amelyet világszerte fel kell keresni: Fenghuang Kínában

Főnix ősi városa, Fenghuang Kína egyik legjobban megőrzött ősi városa. Amikor belépsz a gyönyörű városba, a hidak csodálatos látványa, templomok, és a vízen való élet feltárul előtted, a nehéz fák és a természet közepette.

Történelmével 400 évek, a Ming és Qing dinasztiákhoz tartozó, Fenghuang, az egyik legfeledhetetlenebb hely Kínában. Az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb dolog ebben az ősi kínai városban, hogy a város lakói, a Miao és Tujia etnikai kisebbségek, továbbra is őrzik a modernizáció előtti hagyományokat és az életet a régi faházakban.

 

Fenghuang Kínában egyedülálló ősi hely

 

4. Nanjing ősi város, Kína

A világ legnagyobb ősi városfala, Nanjing, a Jangce folyónál található. Nanjing az egyik 4 ősi fővárosok Kínában. Továbbá, Nanjing az egyik legszebb ősi város, amelyet világszerte meg kell látogatni. Ez annak a lenyűgöző városfalnak köszönhető, amely még mindig áll és körülveszi a várost, az idő és a történelem érintetlenül tartva.

azonban, a leg figyelemre méltóbb kilátás Nanjingra éjszaka van. Sötétedés után, az egész város világít, és a lenyűgöző Konfuciusz-templom még lenyűgözőbb. Továbbá, meglátogathatta a Ming-dinasztia többi nevezetességét, században. Például, Sun Yatsen mauzóleuma.

 

Nanjing ősi kínai csatornája

 

5. Európa legszebb óvárosa: Avignon, Franciaország

A provence-i Avignon csodálatos óvárosa a 14. században épült. Ez az elvarázsolt város adott otthont a pápáknak, és nem kell a keresztény hithez tartozni, csodálni a pápákat’ gótikus palota. Miután megcsodálta a palotát, körutazhatott a gyönyörű Rhone folyón, mivel Avignon bal partján nyugszik, vagy vessen egy pillantást a híres Saint-Benezet hídra, századtól.

A régi városközpont jól el van rejtve a jól megőrzött sáncok és 39 őrtornyok. Továbbá, ha véletlenül egy hétvégén ellátogat Avignonba, élvezni fogja a Vasárnapi bolhapiac, vagy a nyár folyamán, akkor szerencsés lesz részt venni a híres avignoni színházi fesztiválon “ban ben” és “ki” júliusban.

Lyon és Nizza vonattal

Párizs és Avignon között egy vonattal

Örülök Avignonnak egy vonattal

Marseille és Avignon vonattal

 

Avignon, Franciaország ősi város

 

6. Európa legszebb óvárosa: használt

Romantikus, bájos, századi építészettel, Bruges Európa egyik legszebb ősi városa. Belgium leghíresebb óvárosa, használt csokoládé üzletek, piactér, hidak, és a középkori történelmi központ vonzza 8 millió látogató évente.

Ebből adódóan, jobban fogod élvezni ha szezonon kívül utazik, és elvegyül a helyi 120,000 lakosok. Így, egy hosszú hétvége ideális lesz felfedezni ezt a kedves ősi várost Belgiumban, és valóban megcsodálni a jól megőrzött mesebarát.

Amszterdam és Bruges között egy vonattal

Brüsszelből Brugesbe vonattal

Antwerpen vonattal Bruges-be

Gentből Brugesbe vonattal

 

Belgium's Bruges Ancient buildings

 

7. A legszebb óvárosok, amelyeket Kínában érdemes meglátogatni: Luoyang, Kína

Longmen Grottos és Shaolin templom, csak 2 azon helyszínek közül, amelyek Luoyang ősi városává teszik a világ egyik legjelentősebb ősi városát. Megtalálja a kínai univerzum Luoyang ősi városának központját, Peking és Hszian között, golyósvonattal.

A Luoyang ősi város állva maradt, nem érintette a történelem és az idő lefolyása, mivel 1600 időszámításunk előtt. Ebből adódóan, lenyűgözni fogja, ha látja, hogy a nagyszerű városkapu körülveszi a városi életet. Továbbá, végigsétál azon a helyen, ahol az első Selyemút kereskedők elhaladtak.

 

https://youtu.be/cEtMZrLiJbga

 

8. A legszebb óváros, amelyet világszerte meg kell látogatni: Prága

Óváros, ahogy a helyiek ismerték, Prága óvárosa, a 9. század óta vonzza a látogatókat. Magával ragad majd ez a lélegzetelállítóan gyönyörű ősi város. Ebből adódóan, ha esélyt kap, látogasson el Prágába legalább a hétvégére. Így felfedezheti a világ számos legszebb ősi városának számos okát.

A régi történelmi központ továbbra is a városközpont, a mai napig, minden kulturális élet helye. Látni fogja, hogy minden turista óránként összegyűlik a csillagászati ​​órában a központban.

Nürnberg Prágába vonattal

München és Prága között egy vonattal

Berlin és Prága között egy vonattal

Bécs és Prága között egy vonattal

 

A cseh prágának ősi hídjai és kultúrája van

 

9. A legszebb óváros, amelyet világszerte meg kell látogatni: Amszterdam

Amszterdam az egyik leginkább népszerű városok Európában, és az egyik legkisebb. Ez azt jelenti, hogy két nap alatt bejárhatja az egész várost. azonban, amit a turisták többsége nem tud, az az, hogy ez a gyönyörű holland város a világ egyik ősi városa.

Ebből adódóan, mérete ellenére, Amszterdam ősi városában számos különleges hely található, amelyek felfedezéséhez egy hétre van szükség. A 13. századi város számos rejtett udvarral rendelkezik, a nyugalom szigetei, vagy az Oude Kerk, a legrégebbi épület Amszterdamban, a vörös kerületben. Összefoglalva, sokkal többet láthat Amszterdamban, mint a hagyományos csatorna körutazáson, ha annak eldugott történeteit kívánja felfedezni.

Brüsszelből Amszterdamba vonattal

London és Amszterdam között egy vonattal

Berlin és Amszterdam között egy vonattal

Párizs és Amszterdam között egy vonattal

 

Amszterdam egyedi épületszerkezete

 

10. Ping Yao ősi városa Kínában

Az ősi Ping Yao városban ez a leginkább magával ragadó az építészeti stílusok ötvözete. Ahogy a régi utcákon jársz, a házak, templomok, és a városfalak mesélnek 5 századokban. Ez annak köszönhető, hogy Ping Yao óvárosa a 14. században épült.

Ha szereted a történelmet, és lenyűgöz a kínai kultúra, akkor egy séta a város főutcáján epikus élmény lesz. Időutazás lesz egy olyan korszakba, amikor Pingyao volt Kína gazdasági központja, és látom, hogy szinte semmi sem változott.

Ez az ősi drágakő könnyen megközelíthető vonattal, csak utazzon a Pingyao Gucheng pályaudvarra, és onnan busszal arrébb a város kapujáig.

 

Ping Yao ősi városa Kínában

 

Itt nál nél Save A Train, örömmel segítünk egy felejthetetlen és hosszabb utazás megtervezésében a „10 legszebb ókori városban, amelyet világszerte meg kell látogatni”.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére a „10 legszebb ókori város, amelyet világszerte meg kell látogatni” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fancient-towns-visit-worldwide%2F%3Flang%3Dhu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)