Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 28/01/2022)

Omgitt av den vakreste naturen, urørt av tid, er 10 av de vakreste eldgamle byene å besøke over hele verden. Fra Europa til Kinas spennende gamle byer, denne turen vil være full av historier fra middelalderen til vår tid.

Jernbanetransport er den mest miljøvennlige måten å reise på. Denne artikkelen ble skrevet for å opplyse om togreiser og ble gjort av Redd A Train, De billigste togbilletter i Europa.

 

1. De vakreste gamle byene å besøke i Europa: Civita Di Bagnoregio, Italia

1200 år gammel, med opprinnelse som dateres tilbake til det sjette århundre, Civita di Bagnoregio er den eldste mest vakker by i Europa. Du finner dette slottet på himmelen 110 km fra Roma, hviler på en åsside. Hvis du besøker denne vakre steinbyen om sommeren, vil du sannsynligvis møte 100 innbyggere som kommer tilbake for å nyte den episke utsikten over Viterbo-provinsen.

Dessuten, du vil finne det mest fascinerende å se at byen har beholdt sitt middelalderarkitektur etter 2 verdenskrig, og en rekke vulkanske forstyrrelser. Dermed, det gjøres store anstrengelser for å bevare denne italienske perlen, hindrer at den dør ut. Så, før det forsvinner bør du ta toget til Viterbo, fra Roma Termini på din neste italienske ferie.

Roma til Viterbo med tog

Siena til Orvieto med tog

Arezzo til Orvieto med tog

Perugia til Orvieto med tog

 

Civita Di Bagnoregio, Italy is one of the Most Beautiful Old Towns In Europe

 

2. De vakreste gamle byene å besøke over hele verden: Rothenburg gamleby, Tyskland

Når du er i Tyskland, bør du reise langs den romantiske veien, en 40 minutter’ kjør blant de mest pittoreske landsbyene i Tyskland. Det er også der du finner en av 10 vakreste gamle byene å besøke over hele verden, Rothenburg.

Rothenburg ob der Tauber er en magisk middelalderby i Bayern, Tyskland. Dens bindingsverks pastellfargede hus forblir uberørt av tiden bak de godt bevarte bymurene. Den sjarmerende gamlebyen fikk navnet sitt takket være beliggenheten over elven Tauber, en strategisk beliggenhet for kelter, allerede på 1000-tallet e.Kr.. Rothenburgs Plonlein, Torget, sjarmerende smug, og Castle Gardens gjør det til en av de mest sjarmerende gamle byene å besøke i Europa, og i verden.

Berlin til Rothenburg Ob Der Tauber med tog

Stuttgart til Rothenburg Ob Der Tauber med tog

München til Rothenburg Ob Der Tauber med tog

Frankfurt til Rothenburg Ob Der Tauber med tog

 

Most Beautiful Ancient Towns To Visit Worldwide: Rothenburg Old Town, Germany

 

3. Vakreste eldgamle byen å besøke over hele verden: Fenghuang I Kina

Ancient Town i Phoenix, Fenghuang er en av de mest bevarte gamle byene i Kina. Når du går inn i den vakre byen, et fantastisk syn på broer, templer, og livet på vannet vil åpenbare seg for deg, midt i de tunge trærne og naturen i omgivelsene.

Med en historie om 400 år, tilhører Ming- og Qing-dynastiene, Fenghuang, er en av de mest uforglemmelige steder i Kina. En av de mest spennende og fascinerende tingene med denne gamle byen i Kina er at byens innbyggere, de etniske minoritetene Miao og Tujia, fremdeles bevare de før-moderniserte tradisjonene og livet i de gamle trehusene.

 

Fenghuang In China is a unique ancient place

 

4. Gamlebyen i Nanjing, Kina

Den største eldgamle bymuren i verden, Nanjing, ligger ved elven Yangtze. Nanjing er en av de 4 eldgamle hovedsteder i Kina. I tillegg, Nanjing er en av de vakreste gamle byene å besøke over hele verden. Dette skyldes den imponerende bymuren som fortsatt står og omgir byen, holde det urørt av tid og historie.

derimot, den mest bemerkelsesverdige utsikten over Nanjing er om natten. Etter mørkets frembrudd, hele byen er tent, og det fantastiske Confucius-tempelet er enda mer imponerende. I tillegg, du kan besøke andre landemerker fra Ming-dynastiet, på 1300-tallet. For eksempel, Sun Yatsens mausoleum.

 

Nanjing Ancient Town China Canal

 

5. Vakreste gamlebyen å besøke i Europa: Avignon, Frankrike

Den fantastiske gamlebyen i Avignon i Provence ble bygget på 1300-tallet. Denne fortryllede byen var hjemmet til pavene, og du trenger ikke å tilhøre den kristne troen, å beundre pavene’ gotisk palass. Etter å ha beundret palasset, kan du ta et cruise i den vakre Rhône-elven siden Avignon hviler på venstre bredd, eller ta en titt på den berømte Saint-Benezet-broen, fra 1100-tallet.

Det gamle sentrum er godt gjemt bak de velbevarte vollene og 39 vakttårn. I tillegg, Hvis du tilfeldigvis besøker Avignon på en helg, du vil glede deg over Søndag loppemarked, eller om sommeren, så vil du være heldig å delta på den berømte Avignon teaterfestivalen “i” og “av” i juli.

Lyon til Nice med tog

Paris til Avignon med tog

Hyggelig å Avignon med tog

Marseilles til Avignon med tog

 

Avignon, France Ancient town

 

6. Vakreste gamlebyen å besøke i Europa: Brukt

Romantisk, sjarmerende, og med arkitektur fra 1300-tallet, Brugge er en av de vakreste eldgamle byene i Europa. Belgias mest berømte gamleby, Brukt sjokoladebutikker, torget, broer, og middelalderske historiske sentrum tiltrekker seg 8 millioner besøkende hvert år.

Derfor, du vil glede deg mer hvis du reiser utenfor sesongen, og blande seg med det lokale 120,000 innbyggere. Så, en lang helg vil være ideell for å oppdage denne nydelige gamlebyen i Belgia og virkelig beundre den godt bevarte eventyrsjarmen.

Amsterdam til Brugge med tog

Brussel til Brugge med tog

Antwerpen til Brugge med tog

Gent til Brugge med tog

 

Belgium's Bruges Ancient buildings

 

7. De vakreste gamle byene å besøke i Kina: Luoyang, Kina

Longmen grotter og Shaolin tempel, er bare 2 av stedene som gjør Luoyang gamle by til en av de mest bemerkelsesverdige gamle byene over hele verden. Du finner sentrum av det kinesiske universet Luoyang gamle by, mellom Beijing og Xi’an, med kuletog.

Den gamle byen Luoyang har stått stille, uberørt av historie og tidens gang, siden 1600 f.Kr. Derfor, du vil bli imponert over å se den flotte byporten som omslutter bylivet. I tillegg, du går gjennom stedet der de første Silk Road-kjøpmennene passerte.

 

https://youtu.be/cEtMZrLiJbga

 

8. Vakreste gamlebyen å besøke over hele verden: Praha

Gamleby, som kjent av lokalbefolkningen, Gamlebyen i Praha, tiltrekker besøkende siden det 9. århundre. Du vil bli betatt av denne fantastisk vakre gamlebyen. Derfor, hvis du får en sjanse, besøk Praha i det minste i helgen. På denne måten vil du oppdage de mange grunnene til at det er en av de vakreste eldgamle byene over hele verden.

Det gamle historiske sentrum er fortsatt sentrum, opp til i dag, stedet for alt kulturliv. Du vil se at alle turister samles døgnet rundt den astronomiske klokken hver time i sentrum.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Prague In Czech has an Ancient Bridges and Culture

 

9. Vakreste gamlebyen å besøke over hele verden: Amsterdam

Amsterdam er en av de mest populære byer i Europa, og en av de minste. Dette betyr at du kan gå gjennom hele byen på to dager. derimot, det de fleste turister ikke vet er at denne vakre nederlandske byen er en av de gamle byene i verden.

Derfor, til tross for størrelsen, Amsterdams antikke by har mange spesielle steder du trenger en uke for å oppdage. Byen fra 1200-tallet har mange skjulte gårdsplasser, øyer med ro, eller Oude Kerk, den eldste bygningen i Amsterdam, i det røde distriktet. Å oppsummere, du kunne se mye mer i Amsterdam enn på det tradisjonelle kanalcruiset hvis du tar sikte på å oppdage de gjemte historiene.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

Amsterdam Unique Building Structure

 

10. Ping Yao gamle by i Kina

Det mest fengslende om den gamle byen Ping Yao er sammensmeltingen av arkitektoniske stiler. Mens du vandrer rundt i de gamle gatene, husene, templer, og bymurene vil fortelle historier om 5 århundrer. Dette skyldes at den gamle byen Ping Yao ble bygget på 1300-tallet.

Hvis du elsker historie og er fascinert av kinesisk kultur, så vil en spasertur nedover byens hovedgate være en episk opplevelse. Du vil reise på tid til en tid da Pingyao var det økonomiske sentrum av Kina, og se at nesten ingenting endret seg.

Denne gamle perlen er lett tilgjengelig med tog, bare reise til Pingyao Gucheng jernbanestasjon, og derfra en busstur bort til byportene.

 

Ping Yao Ancient Town In China

 

Her Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en uforglemmelig og utvidet tur til de "10 vakreste eldgamle byene å besøke over hele verden".

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 vakreste eldgamle byer å besøke over hele verden" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fancient-towns-visit-worldwide%2F%3Flang%3Dno Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)