Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 21/05/2021)

De fleste ølelskende reisende har München høyt på huskelisten. Det er en selvfølge at Oktoberfest ville være der også, men Nockherberg Starkbierfest – München Strong Beer Festival bringer noe ekstra. Nei, ikke publikum. du vil erfaring halvparten så mange. Men øl er dobbel styrke! Høres ut som den perfekte måten å kick off mars og Vår, til oss!

 

utforske München:

München skyline

 

München, Bayern kapital, er hjem til flere hundre år gamle bygninger og mange museer. Byen er kjent for sin årlige Oktoberfest feiring og dens ølhaller, inkludert den berømte Hofbrauhaus, grunnlagt i 1589. I Altstadt (Gamleby), sentral Marienplatz inneholder landemerker som neo-gotisk Neues Rathaus (rådhus), med en populær klokkespill show som klokkespill og reenacts historier fra det 16. århundre.

Er det første gang du besøker München? Du vil bli glad for å vite at det er en svært besøkende-vennlig by, i nesten alle aspekter. Den har et svært funksjonelt infrastruktur, det tilbyr et bredt utvalg av både innendørs og utendørs attraksjoner, klimaet er mildere enn de nordlige delene av Tyskland og det er super lett å komme seg rundt og komme til Nockherberg Starkbierfest – Den sterke ølfestival i München.

Berlin til München Trains

Frankfurt til München Trains

Wien til München Trains

Stuttgart til München Trains

 

HVA språkbarrieren?

Ikke snakk tysk eller bayersk? Ikke noe problem! De fleste av den yngre generasjonen snakker engelsk, men å være i stand til å utnytte en bit av tysk (eller bayerske, hvis du tør) er høyt verdsatt av lokalbefolkningen. Landet har rykte for å være uvennlig, men det er langt fra sannheten. München innfødte er vennlige og hjelpsomme når du begynner å bli kjent med dem. En av de mulige elementene “kultur sjokk” kan være hvordan selv i de travleste sentrumsområder, det kan fortsatt bli veldig stille på en ukedag vinternatt eller søndag; München kan tilby mange fordeler av byliv (gode restauranter, vakre bygninger, masse av Ting å gjøre) minus mye kjas, mas, og stress. Denne byen har den beste av mange verdener: en urban miljø, naturskjønne omgivelser, mangfoldige og internasjonale kulturer blandet med mange tradisjonelle Bayerske leve. Og det sier seg selv at øl er verdenskjent for en grunn!

Hamburg til München Trains

Leipzig til München Trains

Dresden til München Trains

Gent til München Trains

 

https://www.youtube.com/watch?v = GwBfUzPCiaw

 

En lokal hemmelighet

folk drikker i løpet München Strong Beer Festival

 

For rundt tre uker i tidlig på våren, bryggerier over hele München sette opp sine ølhaller.

Den sterke ølfestival tilhører München som uteserveringer og Oktoberfest. Faktisk, denne ølfestivalen kan være byens best bevarte hemmeligheten. Det er faktisk enda eldre enn Oktoberfest, startet på midten av 1600-tallet, av Münchens Paulaner munker og Paulaner Nockherberg er den opprinnelige arenaen for Münchens sterkøl festival!

Crafty munker kokt sammen en øl drikke for å opprettholde dem gjennom fastetiden fort, og kalte deres pick-me-up ‘velsignet fars øl’ eller ‘den hellige olje av St. Francis’. Endelig, de slo seg ned på ‘Salvator’ - latin for en frelser.

Salzburg til München Trains

Düsseldorf til München Trains

Köln til München Trains

Bremen til München Trains

 

Og hvor ble det av München Strong Beer Festival kommer fra?

starkbier

Den mest fortalte opprinnelseshistorien til starkbier er en enkel fortelling om sultne munker. Tvunget til å raskt i fastetiden, munker begynte å brygge starkbier som et smutthull måte å få sine fyll kalorier. En gang til, Takket være den høyere oppløste faststoffinnhold (kjent som vørter), starkbier ble anerkjent som flytende mat.

Men utover det, Starkbier gjør, selvfølgelig, har et høyere alkoholinnhold (som strekker seg fra 7.5%-9%). I form av smaken, det er malt og overraskende (kanskje jeg burde si deceivingly) glatt og dens effekter vil sikkert 1000% krype på deg. Som, “Vær så snill frue, slutte å danse på bordet - du skremmer barna”krype på deg. Du har blitt advart.

For å summere opp ting: starkbier er en sterkøl, Det er sterkere i alkoholinnhold, men også på oppløste faste stoffer, det vil fylle deg opp og rotet deg opp. Du har blitt advart!

 

Raske tips for München Strong Beer Festival

bære kontanter!

Mens store dagligvarekjedene og shopping utsalgssteder er sannsynlig å godta kredittkort, de fleste restauranter og butikker i München godtar kun kontanter eller EC-kort (som er som debetkort). Kontroller at du har nok euro med deg for daglig bruk.

 

sterkøl tapping

München sterkøl Festival ølglass

Den Starkbieranstich refererer til tapping av sterkøl (d.v.s.. trykke på tønne) - det er litt av en stor avtale i München og markerer starten på Starkbierfest. På Paulaner am Nockherberg, de feirer tapping av deres Salvator sterkøl med et musikalsk politisk steke.

Folk bokstavelig talt fylle sin ølhall med lokale politikere og gjøre narr av dem gjennom sang og dramatikk. Hvis du har lyst å sjekke ut hva hendelsen er som, her er en YouTube-klipp fra i fjor.

Nürnberg til München Trains

Zürich til München Trains

Mainz til München Trains

Augsburg til München Trains

 

Ønsker du å bestille en togbillett til München? Deretter hodet på over til SaveATrain hvor du får din billett i minutter uten peaky, ekstra og skjulte gebyrer!

 

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnockherberg-starkbierfest-munich-beer-festival%2F%3Flang%3Dno - (Rull ned litt for å se inn kode)