Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 07/08/2021)

Underjordiske innsjøer, skjulte fossefall, utenfor allfarvei sjarmerende byer, og vakker utsikt, verden er full av fantastiske hemmelige steder. Disse topper 10 hemmelige steder i verden er alle tilgjengelige for reisende, men blir ofte savnet. Så, forbered deg på en tankefull reise til de mest skjulte og fantastiske stedene i verden.

 

1. Topphemmelige stedet i Tyskland: Berchtesgaden

250 km turstier, uberørt turkis vann i sjøen, og nydelige topper, Berchtesgaden nasjonalpark er en av de topphemmelige destinasjonene i Tyskland.

Denne nasjonalparken ligger like ved Tysklands grense til Østerrike og er hjemmet til de vakreste landskapene i Bayern. Mens de fleste turister reiser til Svart skog, sveitsiske alper, eller sentrum av Europa, denne fantastiske nasjonalparken er oversett. Så, du kan være en av de få reisende, å ta en piknik forbi Lake Konigssee, prøv å ta et toppmøte for Watzmann - kl 2,713 meter for fantastisk utsikt av dalene, og urørt vill natur.

Salzburg til Berchtesgaden med tog

München til Berchtesgaden med tog

Linz til Berchtesgaden med tog

Innsbruck til Berchtesgaden med tog

 

A lake in Berchtesgaden

 

2. Det mest hemmelige stedet i Italia: Klosteret Santa Maria Dell Isola In Tropea

De fleste turistene som soler seg på Tropeas gyldne strender vet ikke om dette hemmelige stedet. derimot, rett over hodet på dem, sitter på toppen av en steinete bakke, omgitt av Tyrrenhavet, er helligdommen til Santa Maria dell Isola.

Det er ikke klart om klosteret ble bygget av benediktinerne eller basilianerne en gang i middelalderen. Så, du kan oppdage historien og skjønnheten bak klostrets renoverte fasade. Utvilsomt, et kloster som overlevde 2 jordskjelv, holder sikkert på noen av de beste og mest interessante hemmelighetene i Calabria.

Vibo Marina til Tropea med tog

Catanzaro til Tropea med tog

Cosenza til Tropea med tog

Lamezia Terme til Tropea med tog

Secret Place In Italy: The Monastery of Santa Maria Dell Isola

 

3. Det mest hemmelige stedet i Sveits: Trummelbach Falls

I dalen av 72 fossefall, du tror det ikke er noe som ikke er oppdaget foss i Sveits, men det er. Et av de mest hemmelige stedene i Europa er Trummelbach-fossene. Dette spekteret av 10 brefôrede fossefall i Sveits, mates ved å smelte vann fra Eiger og Jungfrau.

Derfor, når du besøker og går gjennom fjellet, beundrer disse hemmelige fossene, være kledd i klær som vil beskytte deg mot nedfrysing av fossefall.

Lucerne til Lauterbrunnen med tog

Geneve til Lauterbrunnen med tog

Lucerne til Interlaken med tog

Zürich til Interlaken med tog

 

The Secret Trummelbach Falls

 

4. Seegrotte I Hinterbruhl, Østerrike

EN båttur til den største underjordiske innsjøen i Østerrike er en uforglemmelig opplevelse. Denne enorme se Grotte i Hinterbruhl by, er et system med huler, opprinnelig menneskeskapt for gruvedrift, i andre verdenskrig.

derimot, den underjordiske innsjøen ble forlatt da. I dag, Seegrotte i Hinterbruhl, forvandlet til en av de beste 10 hemmelige steder å besøke i verden.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

A Secret underground lake in Hinterbruhl Austria

 

5. Topphemmelig sted i Kina: Sanqing-fjellet

3 fantastiske toppmøter oppe i skyene, Mount Sanqing er en av de mest hellige i kinesisk kultur. Utsikten over Sanqing-fjellet er ikke bare en av de mest fantastiske utsikten i det kinesiske landskapet, men også med en hellig betydning i den taoistiske troen; de 3 toppmøter representerer 3 Rene, de høyeste gudene.

Området rundt Sanqing har også fantastiske utsiktspunkter, stier, og magiske punkter å oppdage fra 10 mest naturskjønne stedene i området. Derfor, bestill deg selv en 2-dagers tur til Sanqing-fjellet, slik at du kan nyte og utforske alle de skjulte stedene.

 

Sky High Mount Sanqing

 

6. Topphemmelige steder i Italia: Trentino

Skjønnheten til de italienske Alpene er ikke den verdens best bevarte hemmeligheten. Alle vet om fjellkjeden, landskap, alpine innsjøer, og naturskjønne enger. derimot, Trentino i det nordøstlige Italia, mellom Gardasjøen og Dolomittene, blir ofte savnet på ruten til naturlige underverker nevnt her. Her finner du et enestående antall 297 innsjøer å oppdage.

I tillegg, bare her kan du beundre den spesielle lyseffekten "alpenglow" på Dolomittens topper, ved solnedgang.

Firenze til Milano med tog

Firenze til Venezia med tog

Milano til Firenze med tog

Venezia til Milano med tog

 

Secret Places In Italy: Mountain Trentino

 

7. Topphemmelige stedet i Polen: Den skjeve skogen i Szczecin

Plantet i 30-årene, Szczecin-skogen er et av verdens mest hemmelige steder. Dette skyldes grunnen til at skogen er gjemt bort i Polen, i nærheten av Gryfino by. Fra 400 furutrær plantet tilbake på 30-tallet, i dag vil du oppdage at bare noen få er igjen, fortsatt gjør dette stedet helt verdt et besøk.

Årsaken til den unike formen er et mysterium den dag i dag; mange har prøvd å finne ut om det er menneskeskapt eller et under av naturen. Så, hvis du bestemmer deg for å besøke, du kan utforske hemmeligheten til furutrærne’ furu unik form, og utforske en av de vakreste skogene i Europa.

 

 

8. Topphemmelige stedet i Ungarn: Tapolca

Tapolca er en sjarmerende liten by i Ungarn, ligger i nærheten av Baltan Uplands Natur reservat. De fleste turister reiser til Ungarn for en ferie i Budapest, men Tapolca by er Ungarns best bevarte hemmelighet. I tillegg til nærheten til en enorm nasjonalpark, byen har en innsjø i sentrum, med en nydelig firkant og kafeer rundt.

Dermed, hvis du vil smake på ungarsk mat, beundre og oppdag Ungarns fantastiske natur, og en innsjøhule, bestill deretter billetten din til Tapolca.

Wien til Budapest med tog

Praha til Budapest med tog

München til Budapest med tog

Graz til Budapest med tog

 

Tapolca is a charming little town in Hungary

 

9. Topphemmelig sted i England: Hunstanton, Norfolk

Når du besøker feriebyen Hunstanton i Norfolk, det vil se ut som en rolig ferieby ved sjøen. derimot, etter at du går ned til kysten og rullesteinstranden, vil du finne de mest spektakulære klippene. Gamle Hunstanton-klipper er lag med fargerik sandstein; rusten ingefærsandstein, rød kalkstein toppet med kritt, omgitt av grønt tang og blått hav.

Derfor, den nydelige stranden i Hunstanton er helt fantastisk, spesielt ved solnedgang. På denne tiden av dagen, klippene skifter farger, i kontrast mellom havet og klippene er enda mer karakteristisk. Til tross for sin naturlige skjønnhet, ikke mange vet om dette hemmelige stedet i Øst-England. Så, skynd deg å bestille togbilletten til strendene i Hunstanton, før resten av verden finner ut av det.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

Secret beachline and Cliffs in Hunstanton, Norfolk

 

10. Applecross-halvøya i Skottland

Dette skotske underverket ble gjort tilgjengelig kun på vei i 1975, med den svingete og bratte veien som krysser halvøya langs kysten. Så, hvis du ønsket å besøke denne avsidesliggende perlen, du måtte stole på båtturer alene, som resten av innbyggerne på øya.

Applecross er en vakker liten landsby ved halvøya i Skottland. Små små hytter og hus spredt på de overdådige grønne åsene, med utsikt over havet, vil ta pusten fra deg.

Med bare 544 innbyggere, det er veldig få grunner til å reise til Applecross, men den livlige og pittoreske utsikten, tjen det helt på plass som en av toppene 10 hemmelige steder i verden. I tillegg, Camusterrach og Ard-dhubh er to andre bosetninger du ikke må gå glipp av på leting, da de også knapt blir berørt av modernisering.

 

The Green Applecross Peninsula In Scotland

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en uforglemmelig tur til toppen 10 mest hemmelige steder i verden med tog.

 

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget “Top 10 Secret Places In The World ”på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fsecret-places-world%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)