Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 26/05/2021)

Maanalaiset järvet, piilotetut vesiputoukset, syrjässä viehättäviä kaupunkeja, ja kauniit näkymät, maailma on täynnä upeita salaisia ​​paikkoja. Nämä alkuun 10 salaiset paikat maailmassa ovat kaikki matkailijoiden ulottuvilla, mutta ne jäävät usein huomiotta. Niin, valmistaudu mielettömään matkaan maailman piilotetuimpiin ja henkeäsalpaavimpiin paikkoihin.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, Sen Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Salainen salaisuus Saksassa: Berchtesgaden

250 km vaellusreittejä, turmeltumaton turkoosi järvivesi, ja upeat huiput, Berchtesgaden kansallispuisto on yksi Saksan salaisimmista kohteista.

Tämä kansallispuisto on aivan Saksan Itävallan rajan vieressä, ja siellä on Baijerin kauneimpia maisemia. Vaikka suurin osa turisteista matkustaa Musta metsä, Sveitsin Alpit, tai Euroopan keskusta, tämä upea kansallispuisto jätetään huomiotta. Niin, voisit olla yksi harvoista matkustajista, pitää piknikillä Konigssee-järvi, yritä huipentua Watzmanniin - klo 2,713 metriä henkeäsalpaavat näkymät laaksoista, ja koskematon villi luonto.

Salzburgista Berchtesgadeniin junalla

Münchenistä Berchtesgadeniin junalla

Linz - Berchtesgaden junalla

Innsbruck Berchtesgadeniin junalla

 

Järvi Berchtesgadenissa

 

2. Salaisin paikka Italiassa: Santa Maria Dell Isolan luostari Tropeassa

Suurin osa turisteista, jotka ottavat aurinkoa Tropean kultaisilla rannoilla, eivät tiedä tätä salaa. kuitenkin, aivan heidän päänsä yläpuolella, istuu kallioisen kukkulan huipulla, Tyrrhenanmeren ympäröimä, on Santa Maria dell Isolan pyhäkkö.

Ei ole selvää, rakensivatko luostarin benediktiiniläiset vai basililaiset joskus keskiajalla. Niin, luostarin kunnostetun julkisivun takana voit tutustua historiaan ja kauneuteen. Epäilemättä, luostari, joka säilyi 2 maanjäristykset, pitää varmasti joitain Calabrian parhaimmista ja mielenkiintoisimmista salaisuuksista.

Vibo Marina Tropea junalla

Catanzaro - Tropea junalla

Cosenza - Tropea junalla

Lamezia Terme - Tropea junalla

Salainen paikka Italiassa: Santa Maria Dell Isolan luostari

 

3. Salaisin paikka Sveitsissä: Trummelbachin putoukset

Laaksossa 72 vesiputouksia, luulisi, ettei ole löytämätöntä vesiputous Sveitsissä, mutta siellä on. Yksi Euroopan salaisimmista paikoista on Trummelbachin putoukset. Tämä alue 10 jäätiköiden syöttämät vesiputoukset Sveitsissä, syötetään sulavalla vedellä Eigeristä ja Jungfrausta.

Siksi, kun vierailet vuorella ja kävelet sen läpi, ihaillen näitä salaisia ​​vesiputouksia, olla pukeutunut vaatteisiin, jotka suojaavat sinua jäätyviltä vesiputouksilta.

Luzern - Lauterbrunnen junalla

Geneve Lauterbrunneniin junalla

Luzern - Interlaken junalla

Zürich - Interlaken junalla

 

Salaiset Trummelbachin putoukset

 

4. Seegrotte Hinterbruhlissa, Itävalta

A laivaretki Itävallan suurimmalle maanalaiselle järvelle on unohtumaton kokemus. Tämä valtava nähdä Grotte Hinterbruhlin kaupungissa, on luolajärjestelmä, alun perin ihmisen kaivostoimintaa varten, toisen maailmansodan aikana.

kuitenkin, maanalainen järvi hylättiin tuolloin. Tänään, Seegrotte Hinterbruhlissa, muutettu yhdeksi alkuun 10 salaisia ​​vierailukohteita maailmassa.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

Salainen maanalainen järvi Hinterbruhlissa Itävallassa

 

5. Huippusalainen paikka Kiinassa: Sanqing-vuori

3 henkeäsalpaavat huippukokoukset pilvissä, Sanqing-vuori on yksi pyhimmistä kiinalaisessa kulttuurissa. Näkymä Sanqing-vuorelle ei ole vain yksi henkeäsalpaavimmista näkymistä Kiinan maisemassa, mutta myös pyhällä merkityksellä taolaisessa uskossa; sen 3 huippukokoukset edustavat 3 Puhtaat, korkeimmat jumalat.

Sanqingin ympäristö tarjoaa myös upeita näkökulmia, polkuja, ja maagisia pisteitä löydettävissä 10 alueen kauneimmista paikoista. Siksi, varaa itsellesi 2 päivän matka Sanqing-vuorelle, joten voit nauttia kaikista piilotetuista paikoista ja tutustua niihin.

 

Taivas High Mount Sanqing

 

6. Salaisimmat paikat Italiassa: Trentino

Italian Alppien kauneus ei ole maailman parhaiten varjeltu salaisuus. Kaikki tietävät vuorijonon, maisema, alppijärvet, ja luonnonkauniita niittyjä. kuitenkin, Trentino Koillis-Italiassa, Gardajärven ja Dolomiittien välillä, on usein jäänyt väliin reitillä luonnonihmeet mainittu tässä. Täältä löydät huomattavan määrän 297 järviä löytää.

Lisäksi, vain täällä voit ihailla erityistä valotehostetta "alpenglow" Dolomiittien huipuilla, auringonlaskun aikaan.

Firenzestä Milanoon junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Milano Firenzeen junalla

Venetsia - Milano junalla

 

Salaiset paikat Italiassa: Trentino-vuori

 

7. Salainen salaisuus Puolassa: Vino metsä Szczecinissä

Istutettiin 30-luvulla, Szczecinin metsä on yksi maailman salaisimmista paikoista. Tämä johtuu siitä, että metsä on piilossa Puolassa, lähellä Gryfinon kaupunkia. Vuodesta 400 mäntyjä istutettiin takaisin 30-luvulle, tänään huomaat, että vain harvat ovat jäljellä, silti tekee tästä paikasta vierailun arvoisen.

Syy ainutlaatuiseen muotoon on mysteeri tähän päivään asti; monet ovat yrittäneet selvittää, onko kyseessä ihmisen tekemä vai luonnon ihme. Niin, jos päätät käydä, voit tutkia mäntyjen salaisuutta’ ainutlaatuinen mänty, ja tutkia yhtä Euroopan kauneimmista metsistä.

 

 

8. Salainen salaisuus Unkarissa: Tapolca

Tapolca on viehättävä pieni kaupunki Unkarissa, sijaitsee lähellä Baltan Uplandsia luonnonsuojelualue. Useimmat turistit matkustavat Unkariin lomalle Budapestiin, mutta Tapolcan kaupunki on Unkarin parhaiten varjeltu salaisuus. Sen lisäksi, että se on lähellä valtavaa kansallispuistoa, kaupungin keskustassa on järvi, ihastuttavan aukion ja kahviloiden ympärillä.

Täten, jos haluat maistella unkarilaista ruokaa, ihailla ja tutustua Unkarin upeaan luontoon, ja järveluola, varaa sitten lippusi Tapolcaan.

Wienistä Budapestiin junalla

Prahasta Budapestiin junalla

Münchenistä Budapestiin junalla

Graz Budapestiin junalla

 

Tapolca on viehättävä pieni kaupunki Unkarissa

 

9. Huippusalainen paikka Englannissa: Hunstanton, Norfolk

Kun vierailet Hunstantonin lomakohteessa Norfolkissa, se näyttää rauhalliselta lomakaupungilta meren rannalla. kuitenkin, kun kävelet alas rannikolle ja pikkukivirannalle, löydät upeimmat kalliot. Vanhat Hunstantonin kalliot ovat kerroksia värikkäitä hiekkakiviä; ruosteinen inkivääri hiekkakivi, punainen kalkkikivi päällä liidulla, ympäröi vihreä merilevä ja sininen meri.

Siksi, upea Hunstantonin ranta on aivan henkeäsalpaava, varsinkin auringonlaskun aikaan. Tähän aikaan päivästä, kallioita muuttaa väriä, meren ja kallioiden välisessä kontrastissa on vielä selvempi. Luonnollisesta kauneudestaan ​​huolimatta, monet eivät tiedä tästä salaisesta paikasta Itä-Englannissa. Niin, kiirehdi varaamaan junalippusi Hunstantonin rannoille, ennen kuin muu maailma saa selville.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

Salaiset rantaviivat ja kalliot Hunstantonissa, Norfolk

 

10. Applecrossin niemimaa Skotlannissa

Tähän skotlantilaiseen ihmeeseen pääsi maanteitse vain vuonna 1975, mutkainen ja jyrkkä tie, joka ylittää niemimaan rannikkoa pitkin. Niin, jos haluat käydä tässä kauko-helmessä, joudut luottamaan yksin veneretkiin, kuten muutkin saaren asukkaat.

Applecross on kaunis pieni kylä Skotlannin niemimaalla. Pienet pienet mökit ja talot leviävät ylenpalttisille vihreille kukkuloille, näkymät merelle, vie hengityksesi pois.

Vain 544 asukkaat, on hyvin vähän syitä matkustaa Applecrossiin, mutta elävät ja viehättävät näkymät, ansaita sille täydellisesti yksi parhaista 10 salaisia ​​paikkoja maailmassa. Lisäksi, Camusterrach ja Ard-dhubh ovat kaksi muuta asutusta, joita ei kannata hukata etsinnästäsi, koska modernisointi ei myöskään tuskin kosketa niitä.

 

Vihreä Applecross-niemimaa Skotlannissa

 

täällä Save A Train, autamme mielellämme suunnittelemaan unohtumattoman matkan huipulle 10 maailman salaisimmista paikoista junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "Yläosa 10 Salaiset paikat maailmassa ”sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fsecret-places-world%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)