Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 03/03/2023)

Henkeäsalpaavat vuorenhuiput, kukkivat laaksot, vesiputouksia, järvet, ja monipuolinen villieläin, Euroopan koti maailman unohtumattomimmille luonnonsuojelualueille. Vietetään valtavien vihreiden maiden yli, jotka kukkivat keväällä, 5 Euroopan kauneimmista luonnonsuojelualueista ovat suojattuja kansallispuistoja, jotka toivottavat tervetulleiksi matkailijoita kaikkialta maailmasta. Jos haluat innostaa patikointia, vaellus, tai nauttia luonnon pyhäkköstä, sitten rakastat meidän 5 unohtumattomia luonnonsuojelualueita Euroopassa.

 

1. Belluno Dolomiitin luonnonsuojelualue Italiassa

Bellunon luonnonsuojelualue perustettiin vuonna 1990 suojelemaan Dolomiittien kaunista villiä luontoa. Sijaitsee Dolomiittien laitamilla pohjois-Italiassa, Bellunon luonnonpuisto on henkeäsalpaava keväällä. The vihreät kukkulat ja upea vuori huiput peitetään kukkamatoilla. Kuntotasostasi riippumatta, sinulla on hauskaa tutustua tähän luonnonsuojelualueeseen, koska polkuja on erilaisia. Bellunon luonnonsuojelualue Euroopassa on täydellinen sekä aloittelijoille että kokeneille retkeilijöille.

32000 hehtaaria harvinaisia ​​kasvisto- ja kalkkikivipiikkejä, Bellunon luonnonsuojelualue ulottuu Cismonin laaksosta Piaven laaksoon. Rikas monimuotoisuus on sekä eläimistöä että kulttuuria Piaven laakson monien kylien ansiosta. Kun vierailet Bellunon luonnonsuojelualueella Euroopassa, saat mahdollisuuden tutustua luonnonihmeisiin ja kulttuurihelmiin.

Kuinka päästä Bellunon luonnonsuojelualueelle?

Bellunon luonnonsuojelualue on alle 3 tunnin junamatkan päässä Venetsiasta.

Missä voin yöpyä Belluno Parkin ympäristössä?

On monia vuoristomajoja, B&B, ja hotellit.

Kuinka monta päivää vietän Bellunon luonnonsuojelualueella?

Belluno Dolomiittien varanto on yksi suurimmista ja 5 Euroopan unohtumattomimmat luonnonsuojelualueet. Myös, Belluno on kaunis luonnonpuisto, joten sinun pitäisi käyttää ainakin 3 päivää laguunien tutkimiseen ja nauttimiseen, vuoret, ja luonnon loisto.

Firenzestä Milanoon junan hinnat

Firenzestä Venetsiaan junahinnat

Milano - Firenze Juna hinnat

Venetsia - Milano junien hinnat

 

A trip to an Unforgettable Nature Reserves Europe

 

2. Hohe Tauernin luonnonsuojelualue Itävallassa

Euroopan Alppien suurin luonnonsuojelualue sijaitsee Itävallassa. Hohe Tauernin suojelualue on koti 10,000 eläinlajeja, 1,800 kasveja, ja Grossglockner, Itävallan korkein huippu, klo 4,798 metriä merenpinnan yläpuolella. Tämä erinomainen huippu asuu keskuudessa 200 muut huiput, vihreä eläimistö, vuoristojärvet, ja vesiputouksia.

Hohe Tauernin luonnonsuojelualueen laaksot ovat täynnä upeita jäätiköitä, muinainen ja luonnonkaunis kylä näkymät, kukkamatot, ja metsät. Tämä eurooppalainen luonnonpuisto on pyhäkkö vierailijoille ja onnekkaille asukkaille ympäröivillä alueilla. Erityisesti, vesiputousten ja jokien Umbalfallen luontopolku, missä näet joitain upeimmat vesiputoukset Euroopassa.

Kuinka päästä Hohe Tauernin luonnonsuojelualueelle?

Hohe Tauernin luonnonsuojelualue on hyvin lähellä Mallnitzin kaupunkia. Wienistä Hohe Tauerniin junalla on noin 5 tuntia.

Missä voin yöpyä Hohe Tauern -puiston ympäristössä?

Mallnitz on kuuluisa kaupunki Hohe Tauernissa, jossa on monia majoitusvaihtoehtoja.

Kuinka monta päivää minun pitäisi viettää Hohe Tauernissa?

Alueella on monia erilaisia ​​vaellusreittejä Korkea Tauern luonnonsuojelualue, joten suunnittelu a 4-5 päivän matka on paras. Näin voit tutustua puistoon ja lähikaupunkeihin.

München - Salzburg Juna hinnat

Wien - Salzburg Junien hinnat

Graz - Salzburg junien hinnat

Linz - Salzburg junien hinnat

 

Hohe Tauern Nature Reserve In Austria

3. Ecrinsin luonnonsuojelualue Ranskassa

Kun vaeltaa tämän upean luonnonsuojelualueen läpi Ranskan Alpeilla, varo kotkia, pätkät, riekko, ja monia muita villieläimiä jotka kutsuvat sitä kotiin. Tämä Euroopan Alpeilla sijaitseva upea luonnonsuojelualue on yksi kauneimmista kansallispuistot sinulla on mahdollisuus löytää.

Jäätiköiden kanssa, korkeat vuoret, alppien vihreät maat, ja raitista ilmaa, Ecrinsin maisemat ja maisemat vangitsevat sielusi.

Kuinka päästä Ecrinsin luonnonsuojelualueelle?

Pääset Ecrinsin kansallispuistoon mistä tahansa Ranskasta. Luonnonsuojelualue sijaitsee lähellä Ranskan ja Italian rajaa. Se on lähellä Lyonia, Marseillessa, ja Genevessä Sveitsissä, joten junamatka Ranskan yli Ecrinsiin on loistava vaihtoehto.

Missä voin yöpyä Ecrins-puiston ympäristössä?

Perheystävällisistä hotelleista loma-asunnoille, Ecrinsin luonnonsuojelualueen ympärillä on erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja.

Kuinka monta päivää minun pitäisi viettää Ecrinsissä?

Se on sinusta kiinni. Päätätkö vihkiä 7 päivää tai mene viikonloppumatkalle, sinulla on ehdottomasti unenomainen matka.

Marseille - Lyon Junahinnat

Pariisi - Lyon junahinnat

Lyon - Pariisi junien hinnat

Lyon - Avignon junien hinnat

 

Ecrins Nature Reserve In France

4. Saksin Saksin ja Böömin Sveitsin luonnonsuojelualue Tšekin tasavallassa

Upea Saksin Sveitsin luonnonsuojelualue ulottuu Saksasta Tšekkiin. Elben kalkkikivivuoret ja maailmankuulu Pravcicka Brana -kalliomuodostus ovat jo esittäneet ”Lionia, noita, ja vaatekaappi ”-elokuva. Tämä henkeäsalpaava luonnonsuojelualue on yksi unohtumattomimmista luonnonsuojelualueista Euroopassa, jossa on monia Instagram-ystävällisiä näkökulmia kanjonin huipulla.

Kesä tai talvi, vihreät polut, ja polut on merkitty hyvin ja ne on helppo erottaa vihreässä kasvillisuudessa kanjonin ja joen molemmin puolin. Saksin Saksa, tai Böömin Sveitsi, riippuu alkuperäisestä matkastasi tai lopullisesta määränpäästäsi, joka on upea keidas ja patikointiparatiisi matkailijoille ympäri maailmaa.

Kuinka päästä Saksin Saksan tai Böömin Sveitsin luonnonsuojelualueille?

Voit päästä tähän hämmästyttävään luonnonsuojelualueeseen vuonna Eurooppa päiväretkellä Prahasta tai Dresdenistä.

Missä voin yöpyä kansallispuiston ympäristössä?

Koska luonnonsuojelualue sijaitsee sekä Saksan että Tšekin tasavallan rajalla, majoitusvaihtoehdot ovat rajattomat.

Kuinka monta päivää vietän Böömin Sveitsissä?

Päiväretki on ehdoton pakko, ja jos voit viettää muutaman päivän, niin se on erittäin suositeltavaa.

Nürnberg - Praha junahinnat

München - Praha Juna hinnat

Berliinistä Prahaan junan hinnat

Wien - Praha-junan hinnat

 

 

5. Ordesan ja Monte Perdidon luonnonsuojelualue Ranskassa

Sijaitsee aivan keskellä Espanjan ja Ranskan välillä, Ordesa ja Mount Perdido ovat eräitä upeimmista luonnonsuojelualueista Euroopassa. Vaikka se sijaitsee Ranskan puolella huippukokouksella 3,355 m. nimi Monte Perdidon vuorijono sai nimensä, koska se ei ollut näkyvissä rajan Ranskan puolelta.

Spectacular Ordesa on sekä a Unescon maailmanperintökohde Euroopassa ja villieläinten ja eläimistön biosfäärialue. Se on Ordesan laakson koti, vesiputouksia, monipuolinen villieläimet, mukaan lukien kultakotka, ja 32 nisäkäslajit. Kun vaeltaa ja ihailla näkymiä Pyreneiden vuorijonolle, Muista etsiä Marmotteja, Hawks, ja pöllöt, yhtä hyvin. Siksi, Ordesan ja Monte Perdidon luonnonsuojelualue on hämmästyttävä pyhäkkö ja kohde Euroopassa kaikenlaisille matkailijoille.

From 3 tuntia” asti 2 päivän vaellusmatka, Ordesa tarjoaa monipuolisia vaellusreittejä, eri kuntotasoille.

Kuinka päästä Ordesan luonnonsuojelualueelle?

Ordesan ja Monte Perdidon varantoihin pääsee sekä Ranskasta että Espanjasta. Zaragosasta Torla-Ordesaan on kyse 5 tuntia tai 3 tunnin päässä Barcelonasta. Jos matkustat Ranskaan, sitten Toulouse on 7 tunnin päässä.

Missä voin yöpyä Ordesa-puiston ympäristössä?

Löydät mahtavia majoitusvaihtoehtoja Torlassa, majataloista ja hotelleista.

Kuinka monta päivää vietän Ordesan luonnonsuojelualueella?

Ordesa ja Perdido-vuori tunnetaan myös nimellä Yosemite-puisto Euroopassa. Siksi, sinun pitäisi pysyä ainakin 3 päivää, mukaan lukien vaellus ja rentoutumisaika.

5 Euroopan unohtumattomimmista luonnonsuojelualueista tarjoaa eeppisiä näkymiä ja vaellusreittejä maailman upeille vesiputouksille. Siksi, vaellus vihreiden laaksojen yli, ihaillen kukkapeltoja ja vuorenhuippuja on suurin lahja, jonka voit antaa itsellesi. Ei ole mitään rentouttavampaa ja inspiroivampaa kuin villi luonto Euroopan upeimmissa maissa.

Pariisin ja Rouenin junahinnat

Pariisista Lille-junaan hinnat

Rouen - Brest-junan hinnat

Rouen - Le Havre -junien hinnat

 

Ordesa And Monte Perdido

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme suunnittelemaan lomaa valitsemillesi luonnonsuojelualueille junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "5 Euroopan unohtumattominta luonnonsuojelualuetta" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/unforgettable-nature-reserves-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)