Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 03/03/2023)

Vârfuri de munte uluitoare, văi înflorite, cascade, lacuri, și animale sălbatice diverse, Acasă în Europa, cele mai de neuitat rezervații naturale din lume. Cheltuind pe terenuri verzi imense care înfloresc primăvara, 5 dintre cele mai frumoase rezervații naturale din Europa sunt parcuri naționale protejate care primesc călătorii din întreaga lume. Dacă sunteți dornici de drumeții, drumetii montane, sau bucurându-se de sanctuarul naturii, atunci o vei iubi pe a noastră 5 cele mai importante rezervații naturale de neuitat din Europa.

 

1. Rezervația Naturală Dolomită Belluno din Italia

Rezervația naturală Belluno a fost fondată în 1990 pentru a proteja frumoasa natură sălbatică a Dolomiților. Situat la marginea Dolomiților în nordul Italiei, Parcul natural Belluno este uluitor în primăvară. The dealuri verzi și munte spectaculos vârfurile sunt acoperite de covoare de flori. Indiferent de nivelul tău de fitness, vă veți distra minunat explorând această rezervație naturală, deoarece există o varietate de trasee. Rezervația naturală Belluno din Europa este perfectă atât pentru începători, cât și pentru excursioniști cu experiență.

32000 hectare de floră rară și vârfuri de calcar, rezervația naturală din Belluno se întinde de la valea Cismon până la valea Piave. Diversitatea bogată este atât în ​​faună, cât și în cultură, datorită numeroaselor sate din zona văii Piave. Astfel, atunci când vizitați rezervația naturală Belluno din Europa, veți avea șansa de a avea o călătorie minunată de explorare a minunilor naturale și a pietrelor culturale.

Cum se ajunge la rezervația naturală Belluno?

Rezervația naturală Belluno este mai mică de 3 ore de călătorie cu trenul din Veneția.

Unde pot sta în jurul Parcului Belluno?

Există multe colibe de munte, B&B, și hoteluri.

Câte zile ar trebui să petrec în rezervația naturală Belluno?

Rezervația Dolomitelor Belluno este una dintre cele mai mari și 5 cele mai de neuitat rezervații naturale din Europa. De asemenea, Belluno este un frumos parc natural, deci ar trebui să cheltuiți cel puțin 3 zile explorând și savurând lagunele, munţi, și splendoare naturală.

Prețurile trenurilor din Florența către Milano

Prețuri trenuri Florența către Veneția

Prețuri trenuri Milano către Florența

Prețuri trenuri Veneția - Milano

 

A trip to an Unforgettable Nature Reserves Europe

 

2. Rezervația Naturală Hohe Tauern din Austria

Cea mai mare rezervație naturală din Alpii europeni se află în Austria. Rezervația Hohe Tauern găzduiește 10,000 specii de animale, 1,800 plante, și Grossglockner, Cel mai înalt vârf al Austriei, la 4,798 metri deasupra nivelului mării. Acest vârf remarcabil se află printre 200 alte culmi, faună verde, lacuri de munte, și cascade.

Văile rezervației naturale Hohe Tauern sunt pline de ghețari magnifici, sat antic și pitoresc vizualizari, covoare de flori, și păduri. Acest parc natural european este un sanctuar pentru vizitatorii și rezidenții norocoși din regiunile înconjurătoare. În special, traseul natural Umbalfalle al cascadelor și râurilor, unde veți vedea câteva dintre cele mai uimitoare cascade in Europa.

Cum să ajungeți la rezervația naturală Hohe Tauern?

Rezervația naturală Hohe Tauern este foarte aproape de orașul Mallnitz. Viena la Hohe Tauern cu trenul este aproximativ 5 ore.

Unde pot sta în jurul parcului Hohe Tauern?

Mallnitz este un oraș renumit în Hohe Tauern, cu multe opțiuni de cazare.

Câte zile ar trebui să petrec în Hohe Tauern?

Există multe trasee de drumeții diverse Înaltul Tauern rezervație naturală, deci planificarea a 4-5 Călătoria de zile este cea mai bună. În acest fel puteți explora parcul și orașele din apropiere.

Prețuri trenuri München - Salzburg

Prețuri trenuri Viena - Salzburg

Prețuri trenuri Graz - Salzburg

Prețuri trenuri Linz - Salzburg

 

Hohe Tauern Nature Reserve In Austria

3. Rezervația naturală Ecrins din Franța

În timp ce faceți drumeții prin această uimitoare rezervație naturală din Alpii francezi, asigurați-vă că aveți grijă de vulturi, stoele, tânărul de salcie, și multe alte animale sălbatice care o numesc acasă. Această rezervație uimitoare din Alpii europeni este una dintre cele mai frumoase Parcuri nationale vei avea șansa să descoperi.

Cu ghețari, munti inalti, terenuri verzi alpine, și aer proaspăt, Peisajul și peisajul Ecrins vă vor captura sufletul.

Cum se ajunge la rezervația naturală Ecrins?

Puteți ajunge la parcul național Ecrins de oriunde din Franța. Rezervația naturală este situată lângă granița franceză cu Italia. Este aproape de Lyon, Marsilia, și Geneva în Elveția, deci călătoria cu trenul în Franța către Ecrins este o opțiune excelentă.

Unde pot sta în jurul Parcului Ecrins?

De la hoteluri de familie până la închirieri de vacanță, există o diversitate de opțiuni de cazare în jurul rezervației naturale Ecrins.

Câte zile ar trebui să petrec în Ecrins?

Depinde de tine. Fie că decideți să vă dedicați 7 zile sau mergi la o pauză de weekend, vei avea o călătorie absolut visătoare.

Prețuri trenuri Marsilia-Lyon

Prețurile trenurilor de la Paris la Lyon

Prețurile trenurilor Lyon - Paris

Prețuri trenuri Lyon către Avignon

 

Ecrins Nature Reserve In France

4. Rezervația Naturală Germania Saxonă și Elveția Boemă din Republica Cehă

Minunata rezervație naturală Elveția saxonă se întinde din Germania până în Republica Cehă. Munții de calcar din Elba și renumita formațiune rock Pravcicka Brana au prezentat deja „Leul, Vrajitoarea, și garderoba ”film. Această rezervație naturală uluitoare este una dintre cele mai de neuitat rezervații naturale din Europa, cu multe puncte de vedere prietenoase Instagram pe vârful canionului.

Vara sau iarna, cărările verzi, iar traseele sunt marcate bine și ușor de distins în vegetația verde de-a lungul ambelor părți ale canionului și ale râului. Germania săsească, sau Elveția boemă, depinde de călătoria inițială sau de destinația finală, care este o oază minunată și un paradis pentru drumeții pentru călătorii din întreaga lume.

Cum se ajunge în Germania Saxonă sau în Elveția Boemă Rezervații Naturale?

Puteți ajunge la această rezervație naturală uimitoare în Europa cu excursie de o zi din Praga sau Dresda.

Unde pot sta în jurul Parcului Național?

Deoarece rezervația naturală este situată la granița atât a Germaniei, cât și a Republicii Cehe, opțiunile de cazare sunt nelimitate.

Câte zile ar trebui să petrec în Elveția Boemă?

O excursie de o zi este o necesitate absolută, iar dacă poți petrece câteva zile, atunci este foarte recomandat.

Prețuri trenuri Nürnberg - Praga

Prețuri trenuri München - Praga

Prețurile trenurilor de la Berlin la Praga

Prețurile trenurilor Viena - Praga

 

 

5. Rezervația naturală Ordesa și Monte Perdido din Franța

Situat chiar în mijlocul dintre Spania și Franța, Ordesa și Muntele Perdido sunt unele dintre cele mai uimitoare rezervații naturale din Europa. Deși situat pe partea franceză cu un vârf de 3,355 m. denumirea lanțului muntos Monte Perdido și-a primit numele deoarece nu era vizibilă din partea franceză a frontierei.

Spectaculosul Ordesa este atât un Situl Patrimoniului Mondial UNESCO în Europa și o rezervație a faunei sălbatice și faunei din biosferă. Găzduiește valea Ordesa, cascade, animale sălbatice diverse, inclusiv vulturul auriu, și 32 specii de mamifere. În timp ce faceți drumeții și admirați priveliștile munților Pirinei, asigurați-vă că aveți grijă de marmote, Soimii, și bufnițe, de asemenea. Prin urmare, Rezervația naturală Ordesa și Monte Perdido este un sanctuar uimitor și o destinație în Europa pentru orice tip de călător.

Din 3 ore până la 2 excursie de trekking de zile, Ordesa oferă diverse trasee de drumeții, pentru diferite niveluri de fitness.

Cum se ajunge la rezervația naturală Ordesa?

Rezervația Ordesa și Monte Perdido sunt accesibile atât din Franța, cât și din Spania. De la Zaragosa la Torla-Ordesa este vorba 5 ore sau 3 ore de la Barcelona. Dacă călătoriți în Franța, atunci Toulouse este 7 la câteva ore distanță.

Unde pot sta în jurul Parcului Ordesa?

Puteți găsi opțiuni excelente de cazare în Torla, de la pensiuni și hoteluri.

Câte zile ar trebui să petrec în rezervația naturală Ordesa?

Ordesa și Muntele Perdido sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de parcul Yosemite din Europa. Prin urmare, ar trebui să rămâi măcar 3 zile, inclusiv drumeții și timp de relaxare.

5 dintre cele mai de neuitat rezervații naturale din Europa oferă vederi epice și trasee de drumeții către cascadele uimitoare ale lumii. Prin urmare, drumeții pe văile verzi, admirarea câmpurilor de flori și a vârfurilor de munte este cel mai mare cadou pe care ți-l poți oferi. Nu există nimic mai relaxant și mai inspirator decât natura sălbatică din cele mai uimitoare țări din Europa.

Prețurile trenurilor de la Paris la Rouen

Prețurile trenurilor de la Paris la Lille

Prețuri trenuri Rouen - Brest

Prețuri trenuri Rouen - Le Havre

 

Ordesa And Monte Perdido

 

Aici la Salvați un tren, vă vom ajuta cu plăcere să vă planificați vacanța în rezervațiile naturale la alegere cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blogul „5 cele mai de neuitat rezerve naturale din Europa”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/unforgettable-nature-reserves-europe/?lang=ro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

  • Dacă doriți să fie un fel pentru utilizatori, le puteți ghida direct în paginile noastre de căutare. În acest link, veți găsi cele mai populare rute ale noastre cu trenul - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • În interior aveți link-urile noastre pentru paginile de destinație English, dar avem, de asemenea, https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml, și aveți posibilitatea să modificați limbile / ja la / sau fr / de și mai mult.