Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 28/01/2022)

Călătoria în Europa călătorește în timp într-un ținut fermecat de palate, păduri, și cea mai frumoasă natură și cascade. Fie că călătoriți în Italia sau Elveția, planificarea a 2 lună călătorie în euro, sau având doar o săptămână pentru o țară europeană, trebuie să-ți faci timp să explorezi 1 a cascadelor frumoase din Europa, enumerate în site-ul nostru 7 cele mai frumoase cascade din Europa.

 

1. Cele mai frumoase cascade din Europa: Cascade Marmore, Italia

Cascada Marmore ajunge 165 m cu cel mai înalt din 3 la înălțimea de 85 m. Prin urmare, cea mai înaltă cascadă creată de om din Europa este cascada Marmore. Această cascadă uluitoare este situată în inima regiunii Umbria și a fost creată de romanii antici.

Stâncile de culoare albă și cascadele cu mai multe niveluri sunt ușor accesibile cu trenul din Roma Termini până în orașul Terni. Trenurile către Terni sunt foarte frecvente și un tren pleacă în fiecare oră. Când ajungeți la gara Terni, există autobuze care vă pot duce la cascada. Există o taxă de intrare la cascade.

in orice caz, cu biletul de tren Trenitalia, primești o reducere și acesta este un alt avantaj pentru a călători cu trenul la cascadele Marmore:)

Un sfat mic din interior de la noi către tine, Sunt restaurante excelente la poalele cascadelor Marmore, dar recomandăm cu mare drag să apucați un panini pentru a merge la Da Panzerotto. Având un picnic într-un loc liniștit de cascadă este mult mai bine decât experiența turistică.

Bilete de la Roma la Terni

Bilete de la Florența la Roma

Bilete de la Pisa la Roma

Bilete de la Napoli la Roma

 

Marmore, Italy

 

2. Cascade geotermale, Italia

Cea mai cunoscută și fotografiată cascadă din Italia este cascada geotermală din satul Di Saturnia. Situat în Toscana, Izvoarele termale Saturnia sunt una dintre cele mai frumoase izvoarele termale naturale din Europa. Acest mic oraș găzduiește faimoasele izvoare termale încă din epoca romană. Vacanța în Toscana nu va fi completă fără o zi în cascadele calde ale Saturniei. Izvoarele sunt minunate pentru relaxare după vizitarea celorlalte frumoase cascade din apropiere, Moară, și căderile Gorello.

Uimitoarele cascade Saturnia sunt o călătorie cu trenul departe de Roma. Primul, iei trenul spre Orbetello-Monte Arg. iar de acolo puteți ajunge la cascadele frumoase cu mașina sau cu taxiul, toate în mai puțin de 3 la câteva ore de Roma.

Bilete de la Roma la Orbetello Monte Argentario

Genoa la trenuri Florența

Sestri Levante la trenuri Roma

Parma la trenuri Florența

 

Most beautiful waterfalls in Italy

 

3. Cele mai frumoase cascade din Europa: Cascade Rin, Elveţia

Cu vedere la castelul Worth și la palatul Schloss Laufen, Cascadele Rin sunt una dintre cele mai largi cascade din Europa. La prima vedere, Cascadele din Rin par a fi foarte scurte, dar sunt foarte largi. Veți putea descoperi aceste cascade frumoase în toată gloria lor de la o plimbare cu barca în râu.

Cel mai bine este să vizitați cascadele Rinului vara, după ce gheața s-a topit și tot ce este în jur este un verde luxuriant. Cascadele Rinului sunt a 50 la câteva minute de mers cu trenul de Zürich și există de fapt două gări de ambele părți ale cascadelor. Prin urmare, este foarte ușor să călătorești la cascadele uimitoare atât pentru familii cât și pentru familii călători singuri.

Bilete de la München la Zurich

Bilete de tren Berlin la Zurich

Bilete de tren Basel la Zurich

Bilete de tren Viena la Zurich

 

Rhine, Switzerland one of the most beautiful waterfalls in Europe

 

4. Cascada Staubbach, Elveţia

Cu vedere la un sat alpin drăguț, Cascada Staubbach din valea Lauterbrunnen din Elveția este magnifică. Peisajul din jurul acestei cascade înalte seamănă cu un tablou romantic. Există de fapt 72 cascade în valea Lauterbrunnen, dar fără îndoială, Cascada Staubbach este cea mai pitorească și mai romantică dintre toate. Primăvara, valea prinde viață în culori superbe, iar temperatura confortabilă permite drumeția și explorarea zonei.

Unii spun că această vale elvețiană a inspirat romanul Rivendell al lui J.R.R Tolkein, care poate a rămas în satul mic și a admirat priveliștile cascadei de la o cafenea de la picioarele ei.

Cascadele Staubbach se află în imediata apropiere a orașului Berna și puteți ajunge în mai puțin de la Valea Lauterbrunnen 3 ore cu trenul de la Lucerna sau în mai puțin de 4 la ore de la Geneva. De la gară, cascadele sunt la o plimbare și trebuie doar să traversați centrul orașului.

Bilete Lucerna - Lauterbrunnen

Bilete de la Geneve la Lauterbrunnen

Bilete de la Lucerna la Interlaken

Bilete de la Zurich la Interlaken

 

Staubbach Falls, Switzerland

 

5. Cele mai frumoase cascade din Europa: Stuibenfall, Tirol, Austria

Dacă vă place extrem și căutați vederi deosebit de frumoase, veți iubi absolut cascada Stuibenfall din Tirol. Podurile suspendate și turnurile în spirală fac ca drumul către această cascadă uimitoare să fie palpitant și interesant. Cea mai mare și cea mai mare cascadă din Tirol este de 2,4 km, astfel încât să-l puteți explora într-o excursie de o zi dus-întors. The carare începe și se termină la parcarea din orașul Umhausen.

Puteți întâlni mulți drumeți și turiști pe parcurs, deci nu vă faceți griji pentru a vă simți singur sau a vă pierde.

Munchen este numai 3 la câteva ore distanță cu trenul de Stuibenfall. Asa de, asta înseamnă că puteți scăpa cu ușurință pentru weekend-ul din orașul aglomerat într-una dintre cele mai frumoase cascade din Europa. Asa de, vă veți bucura atât de țară, cât și de Munchen în vacanța de primăvară în Europa.

Bilete Salzburg la Viena

Bilete de la München la Viena

Bilete de la Graz la Viena

Bilete de la Praga la Viena

 

Most Beautiful Waterfalls In Europe

 

6. Cascada Krimml, Austria

Situat în Austria cel mai mare parc național, Parcul National High Tauern, cascada Krimml este o cascadă cu trei niveluri, ajungând 1490 m în altitudine și 380 m inaltime. Păduri antice, faună, caprioara rosie, iar vulturii aurii sunt doar câțiva dintre locuitorii parcului care s-ar putea intersecta cu dvs. în drumul către o altă cascadă uimitoare din Europa. Dacă sunteți un pasionat de camping și excursionist cu experiență, acest parc și cascadele Krimml vor fi destul de bune o aventură de neuitat în munţii austrieci.

Peisajul din jurul cascadelor este deosebit de remarcabil primăvara, după ce zăpada s-a topit atunci când cascadele Krimml se toarnă, cântând păsările și trezirea faunei magnifice după iarna lungă.

Puteți conduce sau ia trenul & autobuzul până la cascade Krimml. Călătoria este mai mică decât 3 la câteva ore de Salzburg și nu va fi o dată că veți merge pe jos în paradisul Austriei.

Bilete de la Munich la Innsbruck

Bilete Salzburg - Innsbruck

Bilete de la Oberstdorf la Innsbruck

Bilete de la Graz la Innsbruck

 

 

7. Cascade din Gavarnie, Franţa

Situat într-o vale verde luxuriantă, cascadele înalte Gavarnie din Franța sunt 422 metri înălțime și foarte popular printre turiști. Cu vederea Pirinei Pirinei, Cascada Gavarnie este atât romantică cât și perfectă pentru drumeții serioși care doresc să exploreze și să cucerească Pirineii francezi. Cascada Gavarnie este numai 40 minute cu mașina de satul Gavarnie.

Cascadele frumoase sunt la granița dintre Franța și Spania, în spectaculosul Pirineu 4 la câteva ore de Toulouse cu trenul.

Europa este o destinație de vis pentru călătorii solo și familii. Este foarte ușor să călătorești prin Europa și toate cascadele frumoase de pe lista noastră sunt foarte accesibile cu trenul sau autobuzul, pentru excursii de o zi sau de camping, pentru călătorii cu experiență sau începători care se simt aventuroși și visează să exploreze cele mai bune din natura Europei.

Bilete de la Amsterdam la Paris

Bilete de la Londra la Paris

Bilete de avion Rotterdam la Paris

Bilete de la Bruxelles la Paris

 

Gavarnie, France waterfall

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți cele mai ieftine bilete de tren și rute de călătorie către oricare dintre cascadele frumoase de pe lista noastră.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “7 Cele mai frumoase cascade din Europa” pe site-ul dvs.? Puteți lua fie fotografii și textul nostru și să ne dea credit cu o link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-waterfalls-europe/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)