Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 15/01/2022)

Europa este continentul lider în ceea ce privește vibrantul, locuibil, și orașe moderne pline de distracție. Există o abundență de minuni arhitecturale, muzee, și restaurante din fiecare țară europeană la care te-ai gândi. Viața de noapte și scenele de mâncare de pe continent se plasează pe primul loc. Viața sălbatică și atracțiile naturale de pe continent sunt atât uluitoare, cât și ușor de accesat. Și din cauza factorului UE și a rețelelor rutiere de înaltă calitate de pe continent, este ușor pentru excursioniștii de drum să exploreze întregul continent într-o singură trecere. Pentru a experimenta visul european, puteți folosi o mașină de închiriat sau un transport public.

 

Aveți nevoie de un IDP (Permis de conducere internațional) Pentru a conduce în Europa?

Bine, unele țări, cum ar fi Italia, solicită șoferilor străini să aibă un permis de conducere internațional ca dovadă a competenței de conducere. Este bine să aduceți licența chiar și în țările care nu o cer, deoarece este posibil să aveți nevoie de ea pentru a convinge agențiile locale de închiriere de mașini și poliția rutieră că sunteți un șofer decent. De asemenea, înainte de a călători, verificați cu CDC pentru a vă asigura că destinațiile pe care le discutăm aici nu sunt grav afectate de pandemie. Avand in vedere, aici este o listă de 5 trebuie să viziteze țări din Europa.

 

1. Santorini, Grecia

Oamenii care au fost în Santorini cred că orașul este cel mai romantic loc nu numai în Europa, ci și în întreaga lume. Este perfect pentru tinerii căsătoriți care caută o destinație pentru luna de miere. Veți fi fascinat de priveliștile uimitoare ale apei și caldeirelor. Puteți face drumeții, du-te în excursii cu barca, sau aveți o după-amiază relaxată pe plajele vulcanice negre ale orașului. Dacă iubești sticla, vă va plăcea prelevarea de probe vinuri locale de-a lungul Mediterana. Santorini este aldeci acasă la unele dintre cele mai luxoase hoteluri din Grecia.

 

blue rooftops on Santorini, Greece

2. Experiența visului european: Lacul Como, Italia

Lacul Como este popular pentru varietatea sa nesfârșită de vile și sate frumoase, alimente delicioase (ești tu, Pizza italiana?), și zone de fotografie uimitoare, toate acestea fiind interconectate prin servicii de feribot zilnic. Dacă aveți timp și dolari în plus, puteți închiria o barcă cu motor și mergeți în micul oraș Bellagio. În alte moduri, puteți face și o plimbare sau folosește o bicicletă alimentată cu gaz și bucurați-vă singur de priveliștile frumoase. Clima de aici este uimitoare pe tot parcursul anului și datorită culturii relaxate a regiunii (nu sunt mulți turiști), ai ocazia perfectă de a te rupe de trudele și moilurile vieții tale normale. Lacul Como are, de asemenea, o atmosferă destul de romantică pentru luna de miere.

Florența către Como cu un tren

Milano către Como cu un tren

Torino către Como cu un tren

Genova la Como cu un tren

The European Dream: Lake Como, Italy

 

3. Reykjavik, Islanda

Capitala Islandei, Reykjavik, este printre cele mai bune orașe europene pentru călători, din mai multe motive. Dacă sunteți fascinat de istorie, veți iubi Reykjavik pentru muzeele sale frumoase și bogate, printre care Muzeul Maritim Viking, Muzeul Einar Jonsson, și Muzeul de Artă. Capitala este, de asemenea, înconjurată de o serie uimitoare de atracții, făcându-l cel mai bun port de intrare pentru vizitatorii internaționali. Veți vedea și veți experimenta tone de minuni geologice, inclusiv puncte de lavă, cascade, și Laguna Albastră. Stânci, ghețarilor, plaje nisipoase, iar vulcanii definesc, de asemenea, cartierele Reykjavik.

Pentru pietre prețioase, vă va plăcea să gustați gama largă de mâncăruri tradiționale islandeze în locuri precum Sushi Samba și Baejarins Beztu Pylsur. Dacă iubești viața sălbatică marină, puteți viziona balenele în vechiul port din Reykjavik, acasă peste 20 diferite specii de balene. De asemenea, puteți vedea delfini, puffini, și porpozi, printre alte animale sălbatice marine.

 

 

4. Experimentarea visului european: Praga, Republica Cehă

Mulți turiști adoră Praga pentru evenimentele sale uimitoare, de la defilări de sărbători la defilări zilnice de la an la an. Unele dintre evenimentele pline de distracție la care ar trebui să vă răsfățați când sunteți la Praga includ Bohemian Carnevale atunci când vizitați orașul în februarie., sau Festivalul berii cehe când vizitați în mai. Viața de noapte de aici este, de asemenea, un motiv major pentru care oamenii vizitează, cu cluburi de jazz și altele muzica live dominând scena divertismentului. Festivalul internațional de muzică de primăvară din Praga este unul dintre punctele culminante de divertisment din Praga. Puteți petrece toată noaptea din cauza securității strânse din oraș. Dacă iubești arta și istoria, un tur la Muzeul Mucha sau Muzeul Kafka vă va face trucul.

Nürnberg la Praga cu un tren

München la Praga cu un tren

Berlinul către Praga cu un tren

Viena la Praga cu un tren

 

Bridges and birds in Prague

 

5. Experiența viselor europene: Paris, Franţa

Tone de repere celebre, oportunități de cumpărături nesfârșite, o gamă largă de mâncăruri delicioase, istorie bogată, și colecții de artă, precum și parcuri și grădini de clasă mondială fac Parisul să iasă din mulțime. Unele dintre reperele pe care trebuie să le vezi cel puțin o dată în viață includ Turnul Eiffel, Bazilica Sacred Heart, Arcul De Triumf, Muzeul Luvru, și Palais Garnier. Dacă sunteți un pasionat de cumpărături, îți va plăcea să freci umerii cu fashioniste pariziene de ultimă generație la Rue Du Commerce, Bulevardul Saint Germain, și alt lux străzi comerciale. Și dacă iubești arta, există o varietate de colecții de artă în jurul Parisului de probat, inclusiv Muzeul d’Orsay, Muzeul Național Picasso, și Musee du Quai Branly.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

European Dream: The Eiffel tower in Paris

 

Concluzie

Europa nu este niciodată lipsită de orașele și orașele turistice cu „listă de găleată”. Totul depinde de bugetul dvs., timp, și scopul vizitei. Această listă vă va deschide porțile doar pentru a explora cele mai uluitoare locuri de pe continent.

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificăm o călătorie la 5 Țările visătoare din Europa. O călătorie cu trenul în Europa este ideală pentru a călători cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați postarea de pe blogul nostru „Visul european: 5 Trebuie să vizitați țările din Europa ”pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexperiencing-european-dream-must-visit-countries%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)