Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 15/01/2022)

Eurooppa on johtava maanosa elinvoimaisella tasolla, asuttava, ja hauskoja moderneja kaupunkeja. Arkkitehtonisia ihmeitä on paljon, museot, ja ravintoloita jokaisessa ajateltavassa Euroopan maassa. Yöelämä ja ruokakohtaukset koko mantereella ovat vertaansa vailla. Maanosan villieläimet ja luonnon nähtävyydet ovat henkeäsalpaavia ja helposti saavutettavissa. Ja johtuen EU: n tekijästä ja laadukkaista tieverkoista ympäri mannerta, tienkäyttäjien on helppo tutustua koko mantereeseen yhdellä pyyhkäisyllä. Voit kokea eurooppalaisen unelman käyttämällä vuokra-autoa tai julkista liikennettä.

 

Tarvitsetko sisäisen pakolaisen (Kansainvälinen ajokortti) Ajo Euroopassa?

Hyvin, joissakin maissa, kuten Italiassa, vaaditaan ulkomaalaisilta kuljettajilta kansainvälinen ajokortti todisteena ajotaidosta. On hyvä tuoda ajokortti myös maissa, joissa sitä ei vaadita, koska saatat tarvita sitä vakuuttaaksesi paikalliset autovuokraamot ja liikennepoliisit, että olet kunnollinen kuljettaja. Myös, ennen matkaa, tarkista CDC: ltä varmistaaksesi, että pandemia ei vaikuta vakavasti tässä käsittelemiemme kohteisiin. Se mielessä, tässä on luettelo 5 täytyy käydä Euroopan maissa.

 

1. santorini, Kreikka

Santorinilla käyneet ihmiset uskovat, että kaupunki on romanttisin paikka paitsi Euroopassa, myös koko maailmassa. Se sopii erinomaisesti nuorille, jotka etsivät a kuherruskuukauden määränpää. Sinua kiehtoo upeat kalderanäkymät ja auringonlaskut. Voit patikoida, mennä veneretkille, tai pidä rento iltapäivä kaupungin mustilla tulivuorirannoilla. Jos rakastat pulloa, rakastat näytteenottoa paikallisia viinejä varrella Välimeren. Santorini on aljoten koti Kreikan ylellisimmille hotelleille.

 

blue rooftops on Santorini, Greece

2. Eurooppalaisen unelman kokemus: Como, Italia

Comojärvi on suosittu loputtomasta valikoimastaan ​​kauniita huviloita ja kyliä, herkullisia ruokia (Oletko se sinä, Italialainen pizza?), ja upeita valokuvausalueita, jotka kaikki ovat yhteydessä toisiinsa päivittäin lauttaliikenteellä. Jos sinulla on aikaa ja ylimääräisiä dollareita säästää, voit vuokrata moottoriveneen ja ajaa pikkukaupunkiin Bellagioon. Muilla tavoin, voit myös kävellä tai Käytä kaasukäyttöinen polkupyörä ja nauti kauniista näkymistä itse. Ilmasto on täällä hämmästyttävä ympäri vuoden ja alueen rento kulttuuri (turisteja ei ole paljon), saat täydellisen mahdollisuuden irtautua normaalin elämän vaivoista. Comojärvellä on myös melko romanttinen tunnelma häämatkalla.

Firenzestä Comoon junalla

Milano - Como junalla

Torinosta Comoon junalla

Genovasta Comoon junalla

The European Dream: Lake Como, Italy

 

3. Reykjavik, Islanti

Islannin pääkaupunki Reykjavik on yksi parhaista Euroopan kaupungeista, monista syistä. Jos historia kiehtoo sinua, tulet rakastamaan Reykjavikia sen kauniista ja rikkaista museoista Viking Maritime Museum, Einar Jonsson -museo, ja taidemuseo. Pääkaupunkia ympäröi myös hämmästyttävä valikoima nähtävyyksiä, mikä tekee siitä parhaan pääsysataman kansainvälisille vierailijoille. Näet ja koet tonnia geologisia ihmeitä, mukaan lukien laavapisteet, vesiputouksia, ja Sininen laguuni. Kalliot, jäätiköt, hiekkarannat, ja tulivuoret määrittelevät myös Reykjavikin kaupunginosat.

Foodie-helmille, rakastat maistella laajaa valikoimaa perinteisiä islantilaisia ​​ruokia esimerkiksi Sushi Sambassa ja Baejarins Beztu Pylsurissa. Jos rakastat meren villieläimiä, voit mennä valaidenkatseluun Reykjavikin vanhassa satamassa, koti yli 20 eri valalajit. Voit myös nähdä delfiinejä, lunnit, ja pyöriäiset, muun meren villieläinten joukossa.

 

 

4. Eurooppalaisen unelman kokeminen: Praha, Tšekin tasavalta

Monet turistit rakastavat Prahaa hämmästyttävistä tapahtumistaan, lomaparaateista päivittäisiin vuosittaisiin paraateihin. Joihinkin hauskoihin tapahtumiin, joihin sinun tulisi hemmotella Prahassa, kuuluu Bohemian Carnevale, kun vierailet kaupungissa helmikuussa, tai Tšekin olutfestivaali kun vierailet toukokuussa. Yöelämä täällä on myös merkittävä syy, miksi ihmiset käyvät, Jazzklubien ja muiden kanssa elävää musiikkia hallitsevat viihdemaailmaa. Vuosittainen Prahan kevään kansainvälinen musiikkifestivaali on yksi Prahan viihdekohteista. Voit juhlia koko yön tiukan turvallisuuden takia ympäri kaupunkia. Jos rakastat taidetta ja historiaa, kiertue Mucha-museoon tai Kafka-museoon tekee temppun puolestasi.

Nürnbergistä Prahaan junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

Bridges and birds in Prague

 

5. Eurooppalainen unelmakokemus: Pariisi, Ranska

Tonnia kuuluisia maamerkkejä, loputtomia ostosmahdollisuuksia, laaja valikoima herkullisia ruokia, rikas historia, ja taidekokoelmat, sekä maailmanluokan puistot ja puutarhat tekevät Pariisista erottuvan joukosta. Jotkut maamerkeistä, jotka sinun täytyy nähdä ainakin kerran elämässäsi sisältää Eiffel-tornin, Pyhän sydämen basilika, Riemukaari, Louvren museo, ja Palais Garnier. Jos olet shoppailun harrastaja, tulet rakastamaan hankaa hartioita pariisilaisten huippumuotien kanssa Rue Du Commercessa, Boulevard Saint-Germain, ja muuta ylellisyyttä ostoskadut. Ja jos rakastat taidetta, Pariisin ympäristössä on erilaisia ​​taidekokoelmia, mukaan lukien Musee d'Orsay, Musee National Picasso, ja Musee du Quai Branly.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

European Dream: The Eiffel tower in Paris

 

johtopäätös

Euroopasta ei koskaan puutu ”ämpäriin listattuja” kaupunkeja ja turistikohteita. Kaikki riippuu budjetistasi, aika, vierailun tarkoitus ja tarkoitus. Tämä luettelo avaa vain portit, jotta voit tutustua mantereen henkeäsalpaavimpiin paikkoihin.

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme matkan suunnittelussa 5 Unelmalliset maat Euroopassa. Junamatka ympäri Eurooppaa on ihanteellinen matkustaa junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme ”Eurooppalainen unelma: 5 Täytyy käydä Euroopan maissa ”sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexperiencing-european-dream-must-visit-countries%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)