Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 20/08/2021)

Pienelle maalle, Belgia on osansa hieno junamatkat monia ihana näky. Belgian rannikolla on hyvä tapa rentoutua ja nauttia auringonpaisteesta ja 65 kilometriä rantaviivaa, monia jännittäviä merenranta toimintaa langeta. Pidä tauko kokonaan ja ehtiä junaan määränpäähän valinta. Tässä muutamia parhaita Rantaloma junalla Belgiassa.

 

Oostende

Jos etsit täydellistä päivää mennä rannalle, tämä on paikka vierailla. Tunnetaan myös nimellä ”City Sea”, Oostende on yli 9 kilometriä kauniita hiekkarantoja valmis aurinkoa. On myös suuri kävelykatu ja erilaisia museot, kaupat, ja ravintolat kaupungissa. From 28 kesäkuusta 31 Kunakin vuonna elokuun Ostend toimii isäntänä Sand Sculpture Festivaali mikä on hauskaa! vain lyhyen junamatkan Brysselistä, Ostend on täydellinen ranta-city kokemus.

Bryssel Ostend Junat

Antwerpenin Ostend Junat

Amsterdam Ostend Junat

Bruggen Ostend Junat

 

Rantalomat junalla Belgiassa, ranta edestä

Knokke-Heist

Jos hypätä junaan Brysselissä löydät itsesi Knokke-Heist ympärillä 50 minuuttia myöhemmin. Täällä ei ole olemassa vain yhtä, mutta 5 ihanat rannat odottavat sinua. Tämä alue on jokaiselle jotakin, mukaan lukien a Golf-kurssi, taide galleriat, kasino, kulttuurikeskus, ja an uskomaton luonnonsuojelualue nimeltään Zwin. Niin monia asioita tämä on rantaloma kannattaa ottaa.

Bryssel Knokke-Heist Junat

Antwerpen Knokke-Heist Junat

Amsterdam Knokke-Heist Junat

Bruggen Knokke Junat

Rantalomat junalla Belgiassa, ranta hiekka

de Haan

Niille, jotka ovat Jännitystä, De Hann keinona on erinomainen vaihtoehto. Vain lyhyen junamatkan päässä Bryssel, Tämä merenrantakaupunki tarjoaa upeat rannalla, jossa on aurinkotuolit ja yksityiset osat rannalla vuokrattavissa, yhtä hyvin kuin viehättävä Anglonormannilaisessa tyyliin mökkejä ja huviloita. Onko mahdollista vuokrata polkupyöriä ja sykli tiellä tai rannikon polkua ja nauttia maisemista ja suolaista ilmaa. Jotta ulkoilmakokemuksestasi, Tämä on täydellinen paikka.

Gent Ostend Junat

Charleroi Ostend Junat

Lille Ostend Junat

Liege Ostend Junat

 

 

 

Nieuwpoort

Tämä on olla lopullinen rantakohde Belgiassa joissakin perhe hauskaa. Tunnettu sen monenlaisia vesiurheilu kuten melonta ja uima-, veneretket, purjehdus, kalastaa, aaltokärry, ja surffausta, samoin kuin monet virkistysmahdollisuudet pitkin rantaa ja autoton rantakatu, Nieuwpoort tarjoaa jokaiselle jotakin. Tämä kaupunki on helppo pääsy Brysselistä ja lyhyen junamatka sinut sinne.

Belgia on upea rantaviiva ja helppo pääsy juniin tekee sinne sitäkin nautittavaa ja stressitön! On rantakohde jokaiseen makuun ja aina jotain uutta kokeilla. Mikä voisi olla mukavampaa kuin yksi näistä rantalomia junalla Belgiassa?

Gent De Pannen Junat

Charleroi De Pannen Junat

Bryssel De Pannen Junat

Liege De Panne Junat

 

 

Beach Holidays junalla Belgiassa Yhteenveto

Siirry osoitteeseen Saveatrain.com tarkistaa kaikki ainutlaatuista junat hinnat ja alkaa suunnitella seuraavaa seikkailua!

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeach-holidays-by-train-in-belgium%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)