Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 14/01/2022)

Sinun ei tarvitse olla Bollywood näyttelijä itse nähdä sisälle näistä upea, ylellinen junat, mutta sinun täytyy asettaa mojova kimpale rahaa syrjään nauttia niistä. Jos sinulla noin £ 3, 000+ säästää, määränpään valintaa, pakkaa tavarasi, ja anna tämän elämänkokemuksen alkaa! Kaiken tästä yhdistelmän ylellisyyttä, mukavuus, ja paljon luonnonkaunis sightseeing Euroopassa tekee unohtumattoman kokemuksen.

 

Tässä on opas Euroopan kolme suosituinta, ylellinen junat.

Venice Simplon Orient Express

Juna, joka esitteli matkustajat maailmaan junan ylellisyys takaisin 1982 on sama juna, joka on edelleen monien eurooppalaisten matkailijoiden ja ylellisten junien fanien ykkösvalinta. Niin, kaikille, jotka haluavat nauttia ylellisyydestä vertaansa vailla, Venice Simplon Orient Express on tapa tehdä se. Eniten kuuluisa matka Tämän ylellinen paeta on Lontoon ja Venetsian. kuitenkin, monet eivät voi vastustaa menemästä pidemmälle Istanbuliin ja Berliinissä, kanssa Berliini on viimeinen käynnisti pysäkki veturi. Kun ajat tällä junalla, sinulla on joitakin maailman parhaista kokit työskentelevät ateriat ja yhden ja jaettu sviittiä, jotka ovat 5-tähden materiaali.

Yhdessä ravintolavaunu ja lounge, on hyvin varustettu baari vieraille ... KHM, matkustajat. Kun ajattelet crème de la crème ylellisiä junia, Venice Simplon Orient Express on missä mielesi siirtyy heti!

Venetsiaan Lontoo lippu maksaa noin £ 2700. Matka kestää joitakin 16 tuntia.

Bolzano Venetsiaan Junat

Wien Venetsiaan Junat

Trieste Venetsia Junat

Udine Venetsiaan Junat

 

 

Belmond Royal Scotsman Ylellinen Junat

Juna, joka todella elää jopa kuninkaan perinteitä, Belmond Royal Scotsman on a unelma. Koska joukossa 3 ylellinen junat, Belmond on teemalla reittejä ihastut. Nämä sisältävät Scotch viskitie, Länsi Scenic Wonders, Skotlannin Classic splendours, Dales Lakes & Puutarhat, ja paljon muuta. Belmond kehut kylpyläpalvelut, yhtä hyvin! 4 päivän Highland Classicmost on suosituin kiertue. Juna kulkee huhtikuu lokakuuhun, ja se kattaa monia aivan upea upeiden maisemien, kuten Isle of Skye. Rentoutua valtava lasi-ikkunat, siemailla joitakin parhaita viinejä ja vouhottaa yli kauneutta, joka on Skotlannissa.

Lippujen hinnat alkavat £ 2350 per henkilö.

Amsterdam Lontoo Junat

Köln Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Luxemburg Lontoo Junat

 

Ylellinen Junat Budapestissa

Golden Eagle Tonavan Express Ylellinen Junat

Et koskaan kokea Euroopan tavalla voisitte matkustaa maakotkan Tonavan Express. Juna ylpeä siitä yllättävän ylellistä sviittiä, deluxe ja kulttuuriperinnön hytit. Ne myös ylpeillä asuntojen paras ravintola ja baari lounge pyörillä. Ylivoimaisesti yksi ylellinen junat sinun koskaan ajaa Golden Eagle Tonavan Expressin 5 kohtaan 12 päivän matkat. Se kattaa useisiin kohteisiin, mukaan lukien Budapest, Praha, Zurich, Wien, Venetsia, Istanbul, Innsbruck, sofia, ja paljon muuta. On myös paljon muita kohteita (matkat) mistä valita. Kaikki Golden Eagle Tonavan Express matkoilla kuuluu off-juna matkat ja kokemuksia.

Liput tämä yksi alkavat £ 22260 Superior Deluxe Class.

Zurich Innsbruck Junat

Salzburg Innsbruck Junat

Wien Innsbruck Junat

Köln Innsbruck Junat

 

 

Matka Eurooppaan sisältää ylelliset junat ja on jo itsessään ilo, mutta matka Eurooppaan millä tahansa näistä junista on KAIKKI. Osta lippu mihin tahansa junamatkaan jopa pisteestä toiseen Tallenna juna ja alkaa nauttia Euroopassa.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, Tai voit täällä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-luxurious-trains%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)