Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 03/03/2023)

Matkalla Euroopassa huhtikuussa tarkoittaa Matkalla Euroopassa keväällä aika! Koska suurimmassa osassa Eurooppaa on niin kaukana päiväntasaajalta, suurin osa kuuluisa kaupungit ovat vielä hieman viileämpää huhtikuussa (pakkaa vastaavasti). Edelleen, Matkalla Euroopassa huhtikuussa voi olla yksi parhaista kuukauden aikana vierailla vilkkain ja Suosituimmat kaupungit tässä. lämpötilat ovat tarpeeksi lämmintä nautittavaa kiertoajelu, vielä yleisö koot ovat paljon pienempiä kuin näet alkaa touko-kesäkuussa. Tässä on luettelo vierailukohteista Euroopassa matkalla keväällä!

 

Italian Lakes

Europe Travel During Spring Time

 

Tämä kuva on otettu Matkalla Euroopassa keväällä, kuva rauhallinen Lakeside kyliä ja syvän sininen vesi asettuvat juurella Alpit, jossa lumihuippuiset huiput muodostavat dramaattisen taustan lumoava Borromeon saaret; hauskan Como, jossa vuoret sukeltaa syviin vesiin ja viehättävä kyliä kiinni rinteillä. Tämänkaltaisissa kohtaukset ovat sellaisia ​​innostaa sinua kirjoittamaan runoja tai spontaanisti taita alaspäin hampaiden asennon. Se on vain niin uskomattoman rauhallinen!

Vierailla alueella huhtikuussa, Kevät osana Insight oppaat Lumoava Italian Lakes matka to stay ahead of the crowds.

Milanosta Como Junat

Turin Como Junat

Padovan Como Junat

Venetsia Como Junat

 

Matkalla Euroopassa keväällä Barcelonassa / Espanja

Barcelona

 

Juhli alkukeväällä ja junalla Barcelonaan. Se ei vie paljon rakastua tässä espanjalainen kaupunki Espanjan kansaa, joka aina muistaa rentoutua ja ottaa päivittäin siesta – nopea torkut lounasaikaan, rentoutuen valkoinen rantoja, syöminen herkullista paellaa, ja juominen tuore Sangria.

Makaa Katalonian alueella, suoraan Espanjan Koillis -Välimeren rannikolla, Barcelona on toiseksi suurin kaupunki Espanja, ja yksi kuuluisimmista kohteet matkailijoille Matkalla Euroopassa keväällä. Barcelona on mielenkiintoinen crossover uskomattoman vanhoja arkkitehtuurin helmiä ja moderni muotoilu. Jos olet suuri fani Gaudin, tänne tarkastella houkutteleva Sagrada Família, Casa Batlló, ja Güell Park. Barcelona on yleensä lämmin ympäri vuoden, ja voit vierailla tämän turisti ystävällinen city ​​milloin tahansa vuoden.

 

Bruggessa / Belgia

"In Bruges"

Saatat tietää, että Brugge, Belgia, lausutaan “broozh,” mutta monet, ja sankarit “Bruggessa” elokuva, eivät varmasti. He ovat Dublinin iskuja, lähetetään sinne pomonsa kahden viikon kuluttua osuman menee pieleen. Yksi on nuori kuumakalle joka ei näe mitään syytä olla muualla kuin Dublin; toinen, vanhemmat, hellävaraisempi, ja uteliaampi, ostaa opaskirja ja ilmoittaa,: “Brugge on parhaiten säilynyt keskiaikainen kaupunki Belgiassa!”

Niin se varmasti näyttää. Jos elokuva aikaan mitään muuta, se innosti monia kiireellisiä haluja vierailla Bruggessa.

käytetty on kaksi-yksi-erikoisuus ympäri vuoden! Välissä Ranskan ja Espanjan, pieni kaupunki tunnetaan hyvin suuri vaikutus kaksi kaupunkia tuovat, huipentui surullisen olut ja suklaa. Kera Pariisi, Praha, ja Budapest, tämä on yksi kaikkein romanttinen Euroopan kaupunkeihin täynnä kanavia ja vanhoja keskiaikaisia ​​taloja.

Bryssel Brugge Junat

Antwerpen Brugge Junat

Halle kaksi Brugge Junat

Gent Brugge Junat

 

Matkalla Euroopassa keväällä Kölnissä / Saksa

Cologne - Europe Travel During Spring Time

 

Tämä 2,000 vuotiaan kaupunki sijaitsee Länsi Saksa ja on alueen suurin kulttuurin keskus. Keskiaikainen katedraalit ja henkeäsalpaavat näkymät joelle, Köln on himo-arvoinen kohde. Varsinkin niille, jotka haluavat hypätä uuteen kulttuuriin ja kokea uusi elämäntapa taas matkustaminen Euroopassa. Älä unohda kameraa! Köln on avoin kaupunki. Aluksi se ei ehkä ole niin kaunis kuin muissa kaupungeissa, mutta kun kävelee ympäri, näette, että se on yksi mukavimmista kaupungeista Saksassa ja varmasti listallamme Euroopassa Matkailu kevään aikana.

The Altstadt (vanha kaupunki) has some very nice buildings, jotka sijaitsevat aivan Reinin. Just next to it is the Kölnin tuomiokirkko, Unescon maailmanperintökohteeksi. On syytä kiivetä johonkin kaksi tornia.

Köln on noin ilmapiiri and its people. Ihmiset Kölnin rakastavat kaupunkia. They have their own dialect and quite a few musiikki bändejä jotka laulavat kaupunkia ympäri peräpohjalaismurteiden. Aika verestää uuden kielen!

Frankfurt Köln Junat

Bryssel Köln Junat

Wien Köln Junat

Hannover Köln Junat

 

Mitä odotat? On paljon pyhäpäivinä että voit hyödyntää ja mennä Eurooppaan Travel kevään aikana. Tallenna juna tekee myös erittäin helppo varata junalipun tahansa näistä kohteista, nopeasti ja vaivattomasti!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-travel-during-spring%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)