Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 27/08/2021)

Europa Travel în aprilie înseamnă Europa Travel În timpul de primăvară! Din moment ce majoritatea Europei este atât de departe de ecuator, Cele mai multe dintre celebru orașele sunt încă un pic rece în aprilie (Pack în consecință). Încă, Europa Travel în aprilie poate fi una dintre cele mai bune luni ale anului pentru a vizita mai vizitat și Cele mai populare orașe aici. temperaturile sunt suficient de cald pentru placuta turistic, dar dimensiunile mulțimea sunt mult mai mici decât veți vedea începând din mai și iunie. Iată lista noastră de locuri de vizitat în călătoria dvs. în Europa în primăvară!

 

Lacurile Italiene

Europe Travel During Spring Time

 

Această imagine a fost luată în Europa Travel în timpul primăverii, imagine pașnică pe malul lacului sate și ape albastre adânci stabilite împotriva poalele Alpi, în cazul în care vârfuri acoperite de zăpadă formează un fundal dramatic feeric Insulele Borromeo; seducător Como, în cazul în care munții plonjează în apele adânci și pitoresc sate se agață de pante. Aceste tipuri de scene sunt genul care să vă inspire să scrie poezie sau spontan ori într-o poziție de câine în jos. Este atât de uimitor de liniștită!

Vizitați regiunea în aprilie, Primăvara ca parte a excursie Insight Guides Enchanting Italiene Lacurile să stați în fața mulțimilor.

Milano la Trenurile Lacul Como

Torino la trenuri Lacul Como

Padova la trenuri Lacul Como

Veneția la trenuri Lacul Como

 

Europa Travel în timpul Primăverii de la Barcelona / Spania

Barcelona

 

Sărbătoriți începutul primăverii și a prinde un tren spre Barcelona. Nu va dura mult pentru a cădea în dragoste în acest oraș spaniol cu ​​poporul spaniol, care amintesc mereu să se relaxeze și să ia o siesta de zi cu zi – un pui de somn rapid după prânz, în timp ce vă relaxați pe alb plaje, mâncare paella delicioase, și bea sangria proaspete.

Situate în zona Catalonia, direct pe coasta nord-estică a Mediteranei a Spaniei, Barcelona este al doilea oraș ca mărime din Spania, și unul dintre cele mai renumite destinații pentru călătorii în Europa Travel în timpul primăverii. Barcelona este un crossover interesant de pietre arhitecturale incredibil de vechi și un design modern. Daca esti un mare fan al arhitecturii lui Gaudi, vin aici pentru a vedea ademenitoare Sagrada Familia, Casa Batllo, și Guell Park. Barcelona este cald, de obicei, pe tot parcursul anului, și puteți vizita acest lucru turistic prietenos oraș, în orice moment al anului.

 

În bruges / Belgia

"In Bruges"

Ați putea ști că Bruges, Belgia, se pronunță “broozh,” dar multe, și eroii “În bruges” filmul, Cu siguranță nu. Sunt asasini din Dublin, trimis acolo de șeful lor timp de două săptămâni după un rezultat pozitiv merge foarte greșit. Una dintre ele este un om furios tânăr care vede nici un motiv pentru a fi oriunde, dar Dublin; celălalt, mai batran, mai blande, mai curios, cumpără un ghid și anunță: “Bruges este cel mai bine conservat oras medieval din-Belgia!”

Deci, se pare cu siguranță. Dacă filmul realizat nimic altceva, a inspirat multora dorința urgentă de a vizita Bruges.

folosit este o ofertă specială de două ori pe tot parcursul anului! Situată între Franța și Spania, micul oraș este bine cunoscut pentru influență puternică cele două orașe aduc, culminând cu infam bere și ciocolată. Impreuna cu Paris, Praga, și Budapesta, aceasta este una dintre cele mai romantic orașe din Europa pline de canale și case medievale vechi.

Bruxelles la trenuri Bruges

Antwerp Trenurile Bruges

Halle două trenuri Bruges

Gent la trenuri Bruges

 

Europa Travel în timpul Primăverii de la Köln / Germania

Cologne - Europe Travel During Spring Time

 

Acest 2,000 an oras vechi este situat în vestul Germania și este principalul centru cultural al regiunii. Cu catedrale medievale și vederi impresionante râu, Koln este o destinație pofta demnă. Mai ales pentru cei care doresc să sară într-o nouă cultură și experienţă un nou mod de viață în timp ce călătoresc în Europa. Nu uitați camera! Koln este un oraș deschis la minte. Poate că nu este la fel de frumos la prima vedere ca alte orașe, dar atunci când te plimbi în jurul valorii de, veți vedea că acesta este unul dintre cele mai frumoase orașe din Germania și cu siguranță pe lista noastră pentru Europa Travel în timpul primăverii.

The Altstadt (oras vechi) are unele clădiri foarte frumos, care se află chiar la râul Rin. Chiar lângă acesta este Catedrala din Koln, un sit de patrimoniu mondial UNESCO. Este demn de a urca în sus într-una din cele două turnuri.

Koln este vorba despre atmosfera și oamenii săi. Oamenii din Köln iubesc orașul lor. Ei au propriile lor dialect și destul de puține muzică trupe care cântă despre oraș în aceste dialecte. E timpul să perie pe învățarea unei noi limbi!

Frankfurt la Koln Trenuri

Bruxelles la trenuri Koln

Viena Trenurile Koln

Hanovra Trenurile Koln

 

Ce mai astepti? Exista o multime de vacanțe bancare că puteți profita de și du-te la Europa Travel în timpul primăverii. Salvați un tren De asemenea, face foarte ușor pentru a rezerva un bilet de tren la oricare dintre aceste destinații, rapid și fără efort!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-travel-during-spring%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)