Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 05/03/2021)

Călătorind oriunde este întotdeauna uimitor și o facem pentru a descoperi orașe frumoase, istoria unei țări sau culturi foarte diferite de ale noastre. in orice caz, nu trebuie să meargă departe de casă pentru a a descoperi locuri frumoase. Există câteva tururi de tren din Europa, cu un farmec unic, care merită, fără îndoială, un loc pe lista de dorințe Traveller nostru. Din fermecător orașele europene în capitalele cu istorii bogate și influente culturale, să ia timp pentru a descoperi ce orașe pentru a vizita.

 

Iată câteva tururi europene de tren nu trebuie să lipsească:

Sfântul Sebastian

Mergem la un pic mai cald teren, specific, la frumoasa regiune a Țării Bascilor. Aici vom găsi ceea ce a doua capitala europeană a culturii a fost în 2016: Sfântul Sebastian. Acest oraș frumos situat pe coasta de nord topuri întotdeauna topurile mondiale pentru ei oferta gastronomică si este viața de noapte animată. Pe de altă parte, surfing, partidele și atmosfera relaxată sunt ceva ce va cădea în dragoste cu. Aceasta este comun pentru a găsiți evenimente despre arta, muzică, și dans în toate colțurile orașului. Prin urmare, este una dintre cele mai mari din Spania și o parte din tururile noastre de tren din Europa pentru a vizita și petrece ziua a descoperi cele mai bune locuri sale si termina seara cu o cină delicioasă și cocktail-uri de la mare.

Puteți obține cu trenul european Tours la san sebastian

Leipzig

În inima Germania, aproximativ o oră de la Berlin, există un alt oras nu trebuie sa ratati. Leipzig este din ce în ce în curs de dezvoltare ca alternativa cea mai modernă și viabilă la capitalul. Poate că este din cauza ei istorie ilustru, legate de nume precum Bach și Wagner; sau, poate, pentru spatiile sale mari verzi, nu a fost încă cucerit de mâinile speculative. Ar putea fi, de asemenea, pentru sufletul său liniștit, unde arta si muzica sunt extraordinare. În ceea ce privește splendid tururi europene de tren merge, aceasta este cu siguranță în valoare de ea.

Bremen Trenuri Leipzig

Berlin Trenurile Leipzig

Hanovra către trenuri Leipzig

Hamburg la trenuri Leipzig

 

De Vest Rin Railway Tours europene de tren, Germania

Pentru toți cei care iubește luxuriant, frumusete knock-out, castele, și apus de soare scăldat viță de vie, această porțiune pitoresc de-a lungul râului Rin este locul unde ar trebui să meargă. Călătoria cu trenul între orașe germane Koln si Mainz este unul care vă veți aminti pentru totdeauna. Peisajele din imagine perfecta va lasa fara suflare! romanticii Adevărat care cred în finaluri fericite și magie de basm vor adora castelele fermecătoare trage cu ochiul prin podgorii verzi. Calea ferată de Vest Rin este cunoscut în întreaga lume, ca parte a „romantic Rin“ călătorie, așa că, dacă ai pe cineva te iubesc pentru a aduce de-a lungul, face acest lucru. Vei avea un timp de neuitat, la fel ca mulți alții care au făcut din calea ferată Rinul de Vest o parte a tururilor lor cu trenul european.

Koln la trenuri Mainz

Frankfurt Trenurile Mainz

Berlin Trenurile Mainz

Bruxelles la trenuri Mainz

 

Lyon, Francezii de tren European Tours

Frumosul Lyon este al treilea oraș ca mărime din Franţa și adevăratul centru dinamic al țării. Este cu siguranta un mai locuibil și destinație relaxat decât capitalul, oferind divertisment la fiecare colț. Lyon are toate: muzee, restaurante, buticuri, și magazine originale, precum și un număr mare de baruri și cluburi. Este, de asemenea, o universitate vibrante oraș, merită o vizită tururile de tren europene. clădiri frumoase cu vedere la râul Rhone, mare parcuri, și un mediu oferind diferite influențe culturale franceze - ceea ce nu este de a iubi?

Bruxelles la trenuri Lyon

Paris Trenurile Lyon

Trenul de la Marsilia la Lyon Highspeed

Trenul de la Amsterdam la Lyon Highspeed

 

[https://www.youtube.comwatch?= MozmhlEKk0E

 

Toscana

Nu există tururi europene de tren sunt complet fără de echitatie prin peisajele pitorești din Toscana. Această regiune în ofertele centrale Italia obiective turistice minunate și oferă destul de multe puncte de interes trebuie neapărat să vizitați. Din arta Renasterii cel mai cunoscut dintre Michelangelo și Botticelli la cele mai importante opere Mama Natura în Apenini, Toscana este magnific. Un tur de tren bine planificate ai putea lua de-a lungul coastei Mării Tireniene, sau lasa sa vezi podgoriile faimoasa Chianti.

Milano la Trenurile Chianti Castellina

Florența Trenurile Chianti Castellina

Napoli la trenuri Chianti Castellina

Roma Trenurile Chianti Castellina

 

Salvați un tren vă ajută să rezervați un tren la destinație în 3 minute, la cele mai ieftine tarife și scutite de taxe de rezervare suportabil!

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-european-train-tours%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)