Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 05/03/2021)

Rejser overalt er altid fantastisk, og vi gør det for at opdage smukkeste byer, historien om et land eller kulturer meget forskellig fra vores. Imidlertid, du behøver ikke at gå langt fra hjemmet til opdage smukke steder. Der er et par europæiske tog ture med en unik charme, der uden tvivl fortjener en plads på vores rejsendes ønskeseddel. Fra charmerende Europæiske byer til hovedstæder med rige historie og kulturelle påvirkninger, tage tid at opdage, hvilke byer til at besøge.

 

Her er nogle europæiske tog ture, du ikke bør gå glip:

Sankt Sebastian

Vi går til lidt varmere jord, specifikt, til den smukke region Baskerlandet. Her finder vi, hvad den anden europæiske kulturhovedstad var i 2016: Sankt Sebastian. Denne smukke by beliggende på nordkysten altid toppe verden diagrammer for dens gastronomiske tilbud og dens livlige natteliv. På den anden side, surfing, partier og den afslappede atmosfære er noget, du vil falde i kærlighed med. Det er almindeligt at finder begivenheder om kunst, musik, og danse i alle hjørner af byen. Derfor, det er en af ​​de største i Spanien og en del af vores europæiske tog ture til at besøge og tilbringe dagen opdage dets bedste steder og afslutte aftenen med en lækker middag og cocktails ved havet.

Du kan få med de europæiske Train Tours til San Sebastian

Leipzig

I hjertet af Tyskland, omkring en time fra Berlin, der er en anden by, du ikke bør gå glip af. Leipzig er i stigende grad fremstår som den mest moderne og bæredygtigt alternativ til hovedstaden. Måske er det på grund af dets hæderkronede historie, knyttet til navne som Bach og Wagner; eller, måske, for sine store grønne områder, endnu ikke erobret af spekulative hænder. Det kunne også være for sin rolige sjæl, hvor kunst og musik er ekstraordinære. Så vidt pragtfulde europæiske tog ture gå, denne her er helt sikkert det værd.

Bremen til Leipzig Tog

Berlin til Leipzig Tog

Hannover til Leipzig Tog

Hamburg til Leipzig Tog

 

Vesten Rhinen Railway europæiske Train Tours, Tyskland

Til alle, der elsker frodig, knockout skønhed, slotte, og solnedgang badet vinmarker, dette naturskønne strækning langs Rhinen er, hvor du skal gå. Togturen mellem tyske byer Köln og Mainz er en du vil huske for evigt og altid. Dens perfekte billeder landskaber vil efterlade dig forpustet! sande romantikere der tror på lykkelige slutninger og eventyrlige magi vil elske de charmerende slotte kigger gennem grønne vinmarker. Vesten Rhinen jernbanen er kendt verden over som en del af den ”Romantiske Rhinen” rejse, så hvis du har fået en, du elsker at medbringe, gør det. Du har en uforglemmelig tid, det samme som mange andre, der har gjort Vestrhein-jernbanen til en del af deres europæiske togture.

Köln til Mainz Tog

Frankfurt til Mainz Tog

Berlin til Mainz Tog

Bruxelles til Mainz Tog

 

Lyon, De franske europæisk Train Tours

Den smukke Lyon er den tredjestørste by i Frankrig og den sande dynamiske centrum af landet. Det er helt sikkert en bedre at leve og afslappet destination end hovedstaden, tilbyde underholdning på hvert hjørne. Lyon har det hele: museer, restauranter, butikker, og originale butikker, samt en stort antal barer og klubber. Det er også en levende universitetsby by, et besøg på dine europæiske tog ture værd. Smukke bygninger med udsigt over Rhône-floden, stor parker, og et miljø prale forskellige franske kulturelle påvirkninger - hvad er ikke at elske?

Bruxelles til Lyon Tog

Paris til Lyon Tog

Marseille til Lyon Highspeed Train

Amsterdam til Lyon Highspeed Train

 

[https://www.youtube.comwatch?= Den mozmhlEKk0E

 

Toscana

Ingen europæiske tog ture er komplet uden at ride gennem de maleriske landskaber i Toscana. Denne region i det centrale Italien tilbud betagende seværdigheder og giver en hel del punkter af interesse du absolut skal besøge. Fra den mest ikoniske renæssance kunst Michelangelo og Botticelli til Moder Natur fineste værker i Appenninerne, Toscana er storslået. En velplanlagt tog tour kunne tage dig langs Tyrrhenske Hav kyst, eller lade dig se de berømte vinmarker i Chianti.

Milano til Chianti Castellina Tog

Firenze til Chianti Castellina Tog

Napoli til Chianti Castellina Tog

Rom til Chianti Castellina Tog

 

Gem et tog hjælper du bestiller et tog til din destination i 3 minutter, på de billigste priser og lettet af ubehagelige reservationsgebyr!

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-european-train-tours%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)