Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 28/03/2021)

Rejsende at se seværdighederne er et godt valg - men hvad hvis du kun ønsker at have det sjovt? I det tilfælde, Der er byer med den bedste natteliv, og få der med tog er nemt og billigt.

For parti dyr, der er ikke noget som oplever nattelivet i en ny by. Det bedste ved at gøre det i Europa er, at hver by har en anden vibe. Tag et kig på toppen 5 byer med den bedste natteliv og se hvilken en du nyde den mest:

 

1. Berlins natteliv, Tyskland

Du finder Berlin i toppen 5 Byer med det bedste natteliv for en grund. Byen har en levende og intens clubbing scene, der er uden sidestykke i Europa. Berlin tiltrækker en masse ligesindede festdyr. Det er derfor, det er næsten en garanti for at have en god tid i en af ​​sine mange klubber. Berghain er helt sikkert byens mest berømte natklub, såvel som den mest eksklusive og nogle, ville sige det bedste i Europa. Når et kraftværk, nu er det epicentret for Berlins clubbing scene. Du kan ikke glip besøger det, hvis du er på udkig efter en stor tid! Heldigvis, nå Berlin med tog er nemt - du kan komme dertil fra Amsterdam, London, og Frankfurt, blandt andre byer.

Berlin til Potsdam Tog

Berlin til Hamburg Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Berlin til München Tog

2. Amsterdams Natteliv, det Holland

Amsterdam canal at night

 

Amsterdam er en af ​​de byer, der fortjener sit ry som en af ​​de bedste til at feste. Det er en populær bestemmelsessted, især for elskere af trance, techno, hip hop, dybt hus, og EDM. Nogle af de vigtigste steder at besøge er det Pakhus Elementenstraat og Sugar Factory. Begge er store klubber til at feste på, afhængigt af hvad du kan lide. En ting er sikkert - parterne er vilde. Klubberne lukker ikke før 3 eller 4 er., så der er masser af tid til at nyde. Nå Amsterdam med tog fra enhver større Europæiske byer som Berlin, Paris, London, og Bruxelles.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

3. Stockholm, Sverige

I den kolde Skandinavien, både de lokale og turister vide, hvordan man fester. Stockholm er blandt de byer med den bedste natteliv på grund af mange forskellige klubber og store skarer i dem. Hells Kitchen er et sted, du ikke kan gå glip af i Stockholm, så sørg for at tjekke det ud. Denne by er let nås med tog fra andre Europæiske jernbane hubs.

Stockholm is among Top 5 Cities With The Best Nightlife In Europe

 

4. Rom, Italien

Roms unik historisk atmosfære øger kvaliteten af ​​clubbing i byen. Quintessentially italiensk, oplevelsen af ​​clubbing i Rom har en vis levetid-elskende, afslappet charme til det. Big dansegulve, venlige bartendere, og en sjov atmosfære gør Roms natteliv en unik oplevelse. En af de bedste dele om at besøge Italien er, at der er masser af togture. De kan få dig overalt du ønsker at gå. Nogle af dem vil forkæle dig med smukke seværdigheder undervejs.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Pisa til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

 

5. London, England

London is among Top 5 Cities With The Best Nightlife In Europe

 

London har en anden clubbing scene, der sætter det blandt de fem bedste byer med den bedste natteliv i Europa. Du kan besøge glamourøse natklubber, burleske shows, retro klubber, og alt derimellem. Det er et fantastisk sted at feste, og komme til London med Toget er tilgængelig fra de fleste større europæiske byer. Gå ikke glip af London clubbing oplevelse!

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Klar til din næste fest-søger tur? Vores top 5 Byer med de bedste natteliv i Europa vil ikke skuffe dig, selv hvis du besøgte dem før. Bestil dine togbilletter og nyde det sjove og musik!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-cities-best-nightlife%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)