Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 05/03/2021)

Der er så meget at elske om Paris. Hvor skal du selv begynder, højre? Det første, der kommer til at tænke store sites som Eiffeltårnet og Louvre. Men hvorfor ikke også opdage skjulte perler i byen? Lad os starte med 5 Mest berømte gader i Paris for at se!

 

1. Mest berømte gader i Paris for at se: Avenue Victor-Hugo

Avenue Victor Hugo er en allé i det 16. arrondissement i Paris. Begyndende ved Charles de Gaulle (også kendt som Etoile) og slutter ved Tattegrain (blive avenue Henri Martin). Det er en af ​​de tolv veje begynder ved Etoile, og den næstlængste af de tolv, efter avenue des Champs Elysees.

Opkaldt efter den berømte Victor Hugo, der tilbragte sine sidste dage på Hotel Particulier. En statue af Hugo kan findes i skæringspunktet med avenue Henri Martin. Avenue Victor Hugo er berømt for sin utroligt smukke arkitektur som er perfekt til en afslappet spadseretur og en stor Instagram billede! Gør det til gram!

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

Avenue Victor Hugo Most Famous streets in Paris

 

2. Montaigne avenue

Fan af operaen? Så denne berømte gade i Paris er for dig! Denne gade er hjemsted for teater des Champs Elysees. Operaen er hjemsted for to prægtige orkestre. Hvis du har lidt ekstra tid, Vi anbefaler bestemt at besøge denne historiske mødested. Derudover, denne vej er respekteret for sin betydning for modebranchen. Mange kendte mærker kan findes her herunder Vuitton, Loewe, Celine, og mere.

Paris til Marseille Tog

Marseille til Paris Tog

Rart at Marseille Tog

Marseille til Clermont Ferrand Tog

 

 

3. Mest berømte gader i Paris for at se: Rivoli gade

Klar til at komme ind i hjertet af Paris? Så denne gade skal være på din liste over 5 Mest berømte gader i Paris! Denne meget befolkede, energisk gade løber gennem midten af ​​Paris, parallelt med floden Seinen. Opkaldt efter Napoleons tidlige sejre i slaget ved Rivoli, denne smukke boulevard er hjemsted for Louvre og Tuilerierne. Kongeslottet, lige ved siden af ​​Louvre, er perfekt sted for at nyde en dag ude i solbeskinnede haver. Dette er den perfekte gaden, hvis du ønsker at fange et glimt af den gamle aristokratiske side af Paris. Gå ikke glip af det!

Paris til Rouen Tog

Rouen til Paris Tog

Paris til Calais Tog

Rouen til Calais Tog

Rue De Rivoli Most Famous streets in Paris

 

4. dækkede passager

Under en kort afvigelse fra de massive boulevarder, der dominerer de fleste af Paris vigtigste gennem messer, Passagerne Couverts er en mere hyggelig løsning. Disse omfattede shopping stræder gør for fantastisk genveje gennem byen. Du kan finde hyggelige caféer, pubber, og overkommelige shopping. Ikke kun det, men arkitekturen i disse overdækkede gyder er helt fantastisk, så gå ikke glip af dem!

Marseille til Lyon Tog

Paris til Lyon Tog

Lyon til Paris Tog

Lyon Lufthavn til Avignon tog

Passages Couverts Paris

 

5. Mest berømte gader i Paris for at se: Boulevard de Clichy

Montmartre blev på et tidspunkt anses for at være en oase for Paris 'kunstneriske menneskemængde. desværre, højere priser som følge af turismen har kørt de fleste af kunstnerne i forskellige kvarterer. Der kan du finde Boulevard de Clichy, der er hjemsted for Moulin Rouge og Paris red-light district. Du vil finde natteliv og en god tid ingen mAtter hvad tid på dagen du vælger at besøge. Overveje at besøge Moulin Rouge ser en kabaret ydeevne!

La Rochelle til Nantes Tog

Toulouse til La Rochelle Tog

Bordeaux til La Rochelle Tog

Paris til La Rochelle Tog

Boulevard de Clichy Paris

 

Sæt på din favorit par travesko, og komme til Paris for at se den 5 Mest berømte gader i Paris! Har brug for et lift? Troede du ville aldrig bede! Snup en billet fra Gem et tog, nu. Du kan bestille på få sekunder uden ekstra eller skjulte gebyrer.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Mest berømte gader i Paris for at se” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-streets-paris/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)