Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 27/08/2021)

For alle de ivrige rejsende derude, som er på udkig efter steder i Europa nås med tog, fordi du hellere vil omfavne glæderne ved en rejse jernbane gys end et fly, her er et stykke af stor nyhed, du vil elske. Europæiske tog ture rider dagligt ind i hjerterne på de store byer, så du kan opleve Europas vidundere uden at sprænge banken, mens du nyder den unikke oplevelse af en togtur.

 

Her er nogle store steder i Europa nås med tog:

Strasbourg (Frankrig)

Denne togtur vil vare i omkring 5 time og koster ca. £ 168 for en returbillet. Hvis du har andet tanker om at besøge Frankrig, her er hvorfor du bør droppe at negativ holdning. Få din togbillet sorteres og hovedet mod dette fantastiske land. Først off, Franske kvinder er dejlige. Anden, maden er fremragende, og vin er alt, hvad de siger, det er - dyrt men det værd. Det land, der med succes gifter gallisk og tyske påvirkninger er langt en af ​​de mest spektakulære erfaringer du kommer til at se i et helt liv. Ud af alle de steder i Europa nås med tog, Strasbourg vil få dig dåne, og du vil tage selfies foran den super dramatiske Strasbourg Katedral.

Paris til Strasbourg Tog

Luxembourg til Strasbourg Tog

Antwerpen til Strasbourg Tog

Basel til Strasbourg Tog

 

 

Köln (Tyskland)

Snup en bog, du ønsker at læse for omkring 5.30 timer, fordi det er, hvor lang tid det vil tage dig at komme til Köln. For at besvare dit spørgsmål med det samme: Ja, du skal ændre tog i Bruxelles. Den returbillet koster £ 177, men det er det værd. Hvorfor? Fordi det er, uden tvivl, den mest attraktive by i Tyskland; regally sidder på bredden af ​​Rhinen, Köln ser fantastisk hele året. Er du en foodie? Du vil elske de spisesteder langs vandet træk af Am Frankenturm! Også, tjek den Museum Ludwig til et blik på fantastisk moderne kunst.

Frankfurt til Köln Tog

Bruxelles til Köln Tog

Wien til Køln Tog

Stuttgart til Cologne Tog

 

Köln er blandt vores 4 Undervurderede steder i Europa nås med tog

Rotterdam (Holland)

Rotterdam er en af ​​de bedste steder i Europa kan nås med tog. Du vil ride ca. fire timer, og vil have en ændring af tog i Bruxelles. Du bør ikke bruge mere end £ 185 på din returbillet. Rotterdam har længe haft en form for negativ ry på grund af sin grynet port med lutter kraner og containere. For nylig, det ryster det omdømme og få turister til at se det i et helt nyt lys. Denne gang omkring, du vil elske byen for dens kunstneriske guldgrube, museet Boijmans Van Beuningen, der kører spektret fra Brueghel den ældre til Salvador Dali. Der er så meget at se og opleve her, og det faktum, at Rotterdam er tilgængelig med jernbane er blot en anden plus.

Desuden, på vej der vil du se den berømte tulipanmarker, dette vil helt sikkert få dig til byen med en fantastisk stemning.

Bruxelles til Rotterdam Tog

Antwerpen til Rotterdam Tog

Berlin til Rotterdam Tog

Hannover til Rotterdam Tog

 

 

Vores sidste pick på “Steder i Europa nås med tog” er – Antwerpen (Belgien)

Den hurtigste måde at komme til Antwerpen er ved at rejse ca. fire timer med tog og ændre tog i Bruxelles. Du betaler ikke over £ 87 for en utrolig returbillet. På trods af sin mærkelige position (byen er på grænsen mellem Belgien og Holland), Antwerpen er, underligt nok, super tilgængelig med tog. Du kan endda købe en ”Enhver belgisk Station” billet gennem Eurostar og få steder i landet, Antwerpen inkluderet - til samme pris som en tur til Bruxelles. Antwerpen vil være meget interessant for alle diamant-elskende: Antwerpen, Belgien bryster på sit Diamond District, som kan prale af at være den by, hvor nogle af de mest exceptionelle skæring, polering, og handel med diamanter / perler finde sted.

Bruxelles til Antwerpen Tog

Breda til Antwerpen Tog

Lille til Antwerpen Tog

Køln ​​til Antwerpen Tog

 

Kontakt Gem A Train at bestille dit tog turen til steder i Europa nås med tog, og vi vil aflaste dig om eventuelle dyre reservationsgebyr, komplicerede booking procedurer, og umulige satser. Vi har fået du dækket hvert skridt på vejen. Og, når alt er ordnet – Sørg for du nyde dine togture og destination, tage en masse fotos, og lad os vide, hvordan alt gik!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-underrated-places-in-europe-reachable-by-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)