Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 16/09/2022)

2018 er næsten afsluttet, hvilket kun kan betyde, at julen er nær! Folk er stadig ikke at blive klar til det, men for rejsende, Det er på høje tid at planlægge en tur. Hvis du leder efter den rigtige by at tilbringe julen i, vi har dig dækket.

Denne artikel vil give dig en detaljeret liste over de bedste byer at tilbringe julen i. Hvad mere, vi fortæller dig om alle de spændende ting, du kan gøre der, men endnu vigtigere, hvordan man kommer til disse byer med tog.

 

Amsterdam, Holland

Amsterdam har en særlig plads på denne liste, da festlighederne der starter langt tidligere. Begyndende i november, folk fra Amsterdam begynder at fejre Jul og alle de andre vinter begivenheder.

Det Museum Square i centrum af byen forvandles til en eventyrlig jul landsby. Her kan du nyde en af ​​de bedste julemarkeder i Europa. Det mere end kvalificerer Amsterdam som en af ​​de bedste byer at tilbringe julen.

Amsterdam er kendt for sine smukke bygninger og mange kanaler, men byen byder på meget mere. Du kan nyde skøjteløb, Pariserhjul rides, fantastisk mad og et udvalg af drikkevarer, og meget mere.

Du kan også nyde julen selv efter dagen slutter. Den næste dag efter jul, befolkningen i Amsterdam fejrer juledag.

Du kan besøge Amsterdam med tog fra næsten overalt i Europa. Den centrale station forbinder til Paris, Frankfurt, Bruxelles, London, Zürich, Berlin, Prag, og mange flere. Der er regelmæssige linjer til de fleste af dem og mange andre til byer i Holland. Så hvis du vil med europæiske tog, kan du nyde flere af de bedste byer at holde jul på 1 rejse.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Amsterdam er en af ​​bedste byer at tilbringe julen

 

Bedste byer at tilbringe julen, koldeste pick – Stockholm, Sverige

Det kunne være frysning, men du vil stadig elsker at du valgte at være i Stockholm til jul. Sverige er det land at være i løbet af vinterferien fordi svenskerne overgå sig selv.

Selve byen er smukt dekoreret i løbet af ferien, og det giver noget både moderne og traditionel. Det er en top valg som en af ​​de bedste byer at nyde julen.

Der er lys overalt og julemarkeder på gaderne med varm mad og drikke. Du vil være vanvittigt ikke at prøve de lækre friskbagte kanel boller eller honningkager i en af ​​byens mange bagerier! Sverige tilbyder ikke meget i vejen for forskellige valg af fødevarer, men du vil få lyst intet andet, når du prøver en kanel bolle med en varm kop kaffe.

desuden, du får mulighed for at besøge en af ​​de smukkeste gamle byer i Europa. Derefter kan du stå i undren ser på de forskellige og indviklede kanaler, flod kanaler, og mere.

Du kan komme til Stockholm med tog fra flere steder i Europa som Sverige er forbundet via København. Derudover, du ønsker at tage en træne med nogle af de nordlige dele af landet. Det er, hvor nordlyset er den klareste og smukkeste.

 

Stockholm er en af ​​bedste byer at tilbringe julen

 

Budapest, Ungarn

Budapest, Ungarns hovedstad og dens smukkeste by, er et af de bedste steder at tilbringe julen i for adskillige grunde. Byen ligger ved Donau-floden og tilbyder nogle spektakulære bådture. Du kan se næsten alle de historiske bygninger fra floden.

desuden, du bliver nødt til at se den fantastiske Buda Slot og Parlamentsbygningen. Med hensyn til de ting, du kan gøre i vinteren, Der er flere. Fra ridning sporvogne til skøjteløb på Budapest Park skøjtebane, her er altid masser af ting at gøre. Også, glem ikke at besøge julemarkedet på Vorosmarty Firkant og julemessen i Basilikaen.

Den centrale jernbanestation, der ligner det kom lige fra en Harry Potter-bog er i centrum. Det forbinder Budapest til de fleste af de større byer i Europa og mere. To ekstra stationer har også en masse toglinjer, fremstilling rejser til og fra Budapest en leg.

 

budapest skyline

 

Bedste byer at tilbringe julen, unikke pick – Strasbourg, Frankrig

Strasbourg er ikke kun det bedste valg til at tilbringe julen, men det er også den jul kapital. Du kan ikke gå glip af at besøge denne smukke by ved juletid.

Strasbourg prale 400 år gamle julemarkeder, der tydeligt forklarer betydningen af ​​jul i denne by.

desuden, der er en masse andre ting at se og gøre. Du kan besøge den majestætiske Strasbourg-katedral eller det imponerende Palais Rohan fra det 18. århundrede. Du kan også se i undren det store juletræ nær Deling Village, eller strejfe rundt i byens centrum. Det eneste, der er sikkert, er, at du aldrig vil kede dig i denne magiske by.

Strasbourg er beliggende i centrum af Vesteuropa, på grænsen til Tyskland. Dens placering gør det muligt at oprette forbindelse til de fleste af de byer i Europa. Det betyder også, at finde et tog til byen vil være meget let.

Paris til Strasbourg Tog

Luxembourg til Strasbourg Tog

Nancy til Strasbourg Tog

Basel til Strasbourg Tog

 

Strasbourg er en af ​​bedste byer at tilbringe julen

 

Bedste byer at tilbringe jul og bedste sted at bo på – Geneve, Schweiz

En af de bedste steder i Europa, hvis ikke verden, i løbet af vinteren, er Schweiz. Det er derfor, Genève, en af ​​de smukkeste byer i Schweiz, er absolut blandt de bedste byer at nyde julen.

Byen ligger på bredden af ​​Lake Geneva, og når vinteren kommer, hele er glødende. Tusindvis af lys skinne fra de nærliggende butikker, boder, offentlige bygninger, og julepynt.

En af grundene til, at vi valgte genève til de bedste byer til at tilbringe julebloggen, var, at madelskere også skulle glæde sig over byens præ-julemarked tilbyder mad fra hele verden. Hvad mere, du kan shoppe Gåture på Street, og derefter besøge nogle af de mest betydningsfulde vartegn. Disse omfatter paladset De Forenede Nationers, St Pierre-katedralen, Water Jet, og mere.

Der er regelmæssige tog fra andre byer i Schweiz ligesom Bern og Zürich, der kan tage dig til Geneve. Imidlertid, der er også en masse af tog til og fra Italien, Frankrig, Tyskland, og mere. Sporene går fra byer som Lausanne, Paris, Venedig, Milano, Pæn, Verona, og mange flere. Derudover, den centrale jernbane station er i centrum af byen.

Lyon til Genève med tog

Zürich til Geneve Tog

Paris til Geneve Tog

Bern til Genève Tog

 

geneva in the winter

 

Så der har du det, en komplet liste over de allerbedste byer at tilbringe julen. Hvis du ønsker mere information om Tog rejse til og fra disse byer, du er velkommen til Kontakt Gem A Train når som helst.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-christmas%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)