Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 16/09/2022)

Holland er et fantastisk feriemål, tilbyder en afslappet atmosfære, rig kultur, og smuk arkitektur. 10 dage af Hollands rejseplan er mere end nok til at udforske de berømte steder og den off-the-slagne vej. Så, pak behagelige sko, og vær forberedt på at cykle en masse, vandrer, og udforske i det grønneste land i Europa.

Dag 1 Af din Holland-rejse – Amsterdam

Hvis du ankommer til Holland med fly, du vil højst sandsynligt ankomme til Amsterdam. Denne ikoniske europæiske by er udgangspunktet for hver tur til Holland. Mens 2 dage i Amsterdam er langt fra nok tid til at udforske markederne, kanaler, og charmerende kvarterer, det er den perfekte begyndelse for en 10 dages rejseplan i Holland.

Så, en fantastisk måde at nyde Amsterdams kølige stemning på er at starte din første dag i Jordaan og kanalerne, det ældste distrikt i Amsterdam. Med søde små cafeer, lokale butikker, og smuk hollandsk arkitektur, dette område er så charmerende, at du gerne vil bo hele dagen. Imidlertid, du kan stadig klemme et besøg i Anne Franks hus, tulipan- og ostemuseet, og besøg smag den berømte apfelstrudel på Winkle 43.

Selvom det måske lyder lidt for meget, alle disse fantastiske steder er inden for gåafstand fra hinanden, så du vil spare en masse tid og stadig nyde noget af det bedste højdepunkter i Amsterdam.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Viennese Coffee With Tiny Dessert

Dag 2: Amsterdam

Den anden dag i Amsterdam bør starte med at besøge museerne’ distrikt. Van Gogh-museet, Rijksmuseum, og Moco museum ligger omkring den samme plads, som også kaldes museets plads stop på Amsterdams sporvogn. Moco er perfekt til moderne kunstentusiaster, Van Gogh for kunstelskere, og Rijksmuseum for dem, der ønsker at lære mere om hollandsk historie, kultur, og kunst.

Efter at have gennemført den kunstneriske del af dagen, du kan tage ud til Albert Cuyp-markedet for mad og shopping. Dette gademarked tilbyder et stort udvalg af frisk frugt, lokale retter, souvenir, og enhver form for shopping. Albert Cuyp-markedet er et af Amsterdams højdepunkter, så afsæt tid til et besøg under din 10 dages tur til Holland.

Bremen til Amsterdam Tog

Hannover til Amsterdam Tog

Bielefeld til Amsterdam Tog

Hamburg til Amsterdam Tog

 

Tulips Farmer's Market In Amsterdam

Dag 3: En dagstur til Volendam, Edam og Zaanse Schans

Disse 3 charmerende landsbyer er normalt en del af en halvdagstur fra Amsterdam. At opleve den hollandske livsstil på landet, en tur til disse landsbyer er en fantastisk måde at tilbringe 3rd dag af en 10-dages rejseplan i Holland. Du kan bestille en tur uden at bekymre dig om at komme til og fra nogen af ​​disse 3 landsbyer, og bare læn dig tilbage og beundre udsigten over grønne marker, køer, og små hollandske sommerhuse på vej.

Edam er berømt for sine ostemarkeder, Volendam for sine kanaler og gamle huse, og Zaanse Schans for vindmøllerne. Så, på få timer, du vil lære mere om hollandsk kultur, liv, og historie, end hvis du skulle udforske disse landsbyer på egen hånd på cykel eller lejet bil.

Bruxelles til Tilburg Tog

Antwerpen til Tilburg Tog

Berlin til Tilburg Tog

Paris til Tilburg Tog

 

 

Dag 4: Utrecht

Universitetsbyen Utrecht er en fantastisk destination for en dagstur fra Amsterdam. Ligesom sin nabo, Utrecht byder på en dejlig udsigt over kanalen og har endda to-etagers kanaler. Desuden, Utrecht er berømt for sin madscene, så du kan få fat i et måltid at gå fra enhver af restauranterne, find et sted i en af ​​de charmerende kanaler, og få en mindeværdig tid til at læne dig tilbage og beundre atmosfæren.

Gen Z rejsende vil elske denne off-the-slagne-sti by og dens unge vibes. Mest vigtigt, Utrecht er let at nå fra Amsterdam med tog og endda direkte fra Schiphol lufthavn.

Bruxelles til Utrecht Tog

Antwerpen til Utrecht Tog

Berlin til Utrecht Tog

Paris til Utrecht Tog

 

Holland Windmills

Holland Rejseplan: Dage 5-6 Rotterdam

Den mest moderne by i Holland er kun 40 minutter væk fra Haag. Tager 2 dage til at udforske Rotterdam vil give dig en chance for at lære om den mere moderne side af hollandsk liv og fantastisk arkitektur. På din første dag i Rotterdam, du kan tage en cykeltur rundt i byen.

På den anden dag, du kunne tage ud til den historiske side af Rotterdam, vindmøllerne ved Kinderdijk. Hvis du er historieelsker, så vil du finde Kinderdijk-møllerne fascinerende. Så kan du fortsætte til det maritime museum for flere historiske fakta om ubåde.

Bruxelles til Rotterdam Tog

Antwerpen til Rotterdam Tog

Berlin til Rotterdam Tog

Paris til Rotterdam Tog

 

10 Days Travel Itinerary Netherlands

Dag 7: Tulipanmarkerne (Kun april-maj)

De smukke tulipanmarker er den eneste grund til, at nogen rejser til Holland i tulipansæsonen. Tulipanmarkerne er smukkest om foråret i den største blomsterhave i verden, Keukenhof-haven. Billetter til Keukenhof plejer at blive udsolgt måneder i forvejen, men du kan beundre de dejlige tulipanmarker tæt ved Lisse eller Leiden.

Udover at besøge haverne, du kan cykle, køre, og gør et par stop for de ikoniske billeder af tulipaner med vindmøllerne i baggrunden. Så, hvis blomster er din passion, du bør tage mindst 2 dage til at nyde det vidunderlige tulipanmarker i Holland.

Bruxelles til Haag Tog

Antwerpen til Haag Tog

Berlin til Haag Tog

Paris til Haag Tog

 

Tulip Tours In Holland

Dag 8: Delft

Delftware er en af ​​de smukkeste souvenirs at tage med hjem fra Holland. Delft er hvor den smukke keramik bliver lavet, så en tur til delft vil inkludere et besøg på De Porceleyne Fles – den sidste tilbageværende producent af Royal Dutch Delftware.

Desuden, delft har store kirker, historiske museer, og fantastiske botaniske haver. Så du kan vælge mellem at lære om kulturen og historien til at beundre det friluftsliv, Delft har at byde på.

 

Delft Houses Architecture

Dag 9: Forlystelsesparken Efteling

Forlystelsesparken Efteling er en af ​​Europas 10 bedste forlystelsesparker i Europa. Let at nå med tog fra Amsterdam, en tur til Efteling er en forrygende oplevelse for rejsende i alle aldre. Det, der adskiller denne forlystelsespark fra alle de andre forlystelsesparker i Europa, er dens eventyrtema. Brødrene Grimm og Anderson, sultan tæpper, og magiske skove er nogle af de fascinerende ting, du vil opleve i Efteling.

Bruxelles til Maastricht Tog

Antwerpen til Maastricht Tog

Köln til Maastricht Tog

Berlin til Maastricht Tog

 

10 Days The Netherlands Travel Itinerary

Dag 10: Tilbage i Amsterdam

De fleste besøgende til Amsterdam dedikerer normalt deres sidste dag til shopping i sidste øjeblik på Dam-pladsen. Imidlertid, hvis du har et nattog eller fly, så kan du klemme et besøg til Amsterdam Noord ind. Nord for Amsterdam er mere stille, med en stor park, hvor du kan cykle, en storslået kirke forvandlet til restaurant, og lokale cafeer. Amsterdam Noord er undervurderet, og hvis du vil lære det autentiske Amsterdam at kende, planlægger at tilbringe mindst din sidste morgen i dette område.

Dortmund til Amsterdam Tog

Essen til Amsterdam Tog

Düsseldorf til Amsterdam Tog

Köln til Amsterdam Tog

 

Cycling In Amsterdam

 

Bundlinjen, rejser i Holland er en uforglemmelig oplevelse. I 10 dage, du kan besøge de smukkeste byer og lære alt om hollandsk kultur, arkitektur, og ost i det fantastiske Holland.

 

Her på Gem et tog, vi vil med glæde hjælpe dig med at planlægge denne 10-dages hollandske rejseplan med tog.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg “10 Dage Holland Rejseplan”På dit websted? Du kan tage vores billeder og tekst og give os kredit med et link til dette blogindlæg. Eller klik her:

https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/da/10-days-netherlands-itinerary/ – (Rul lidt ned for at se Koden)