Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 16/09/2022)

Nederland er et fantastisk feriemål, tilbyr en avslappet atmosfære, rik kultur, og vakker arkitektur. 10 dager med Nederland-reiseruten er mer enn nok til å utforske de berømte stedene og den allfarvei. Så, pakke komfortable sko, og vær forberedt på å sykle mye, vandrende, og utforske i det grønneste landet i Europa.

Dag 1 Om din reise til Nederland – Amsterdam

Hvis du ankommer Nederland med fly, du vil mest sannsynlig ankomme Amsterdam. Denne ikoniske europeiske byen er utgangspunktet for hver tur til Nederland. Samtidig som 2 dager i Amsterdam er langt fra nok tid til å utforske markedene, kanalene, og sjarmerende nabolag, det er den perfekte begynnelsen for en 10 dagers reiserute i Nederland.

Så, en flott måte å nyte de kule stemningene i Amsterdam er å starte din første dag i Jordaan og kanalene, det eldste distriktet i Amsterdam. Med søte små kafeer, lokale butikker, og vakker nederlandsk arkitektur, dette området er så sjarmerende at du ønsker å bo hele dagen. derimot, du kan fortsatt klemme inn et besøk til Anne Franks hus, tulipan- og ostemuseet, og besøk smak den berømte eplestrudelen på Winkle 43.

Selv om det kanskje høres litt for mye ut, alle disse flotte stedene er innen gangavstand fra hverandre, så du vil spare mye tid og fortsatt nyte noe av det beste høydepunktene i Amsterdam.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Viennese Coffee With Tiny Dessert

Dag 2: Amsterdam

Den andre dagen i Amsterdam bør starte med å besøke museene’ distrikt. Van Gogh-museet, Rijksmuseum, og Moco museum ligger rundt samme torg, som også kalles museets torgstopp på trikken i Amsterdam. Moco er perfekt for moderne kunstentusiaster, Van Gogh for kunstelskere, og Rijksmuseum for de som ønsker å lære mer om nederlandsk historie, kultur, og kunst.

Etter å ha fullført den kunstneriske delen av dagen, du kan dra ut til Albert Cuyp-markedet for mat og shopping. Dette gatemarkedet tilbyr et stort utvalg av frisk frukt, lokale retter, suvenir, og alle typer shopping. Albert Cuyp-markedet er et av Amsterdams høydepunkter, så ta deg tid til et besøk under din 10 dagers tur til Nederland.

Bremen til Amsterdam Tog

Hannover til Amsterdam Tog

Bielefeld til Amsterdam Tog

Hamburg til Amsterdam Tog

 

Tulips Farmer's Market In Amsterdam

Dag 3: En dagstur til Volendam, Edam og Zaanse Schans

Disse 3 sjarmerende landsbyer er vanligvis en del av en halvdagstur fra Amsterdam. Å oppleve den nederlandske livsstilen på landsbygda, en tur til disse landsbyene er en fantastisk måte å tilbringe 3rd dag for en 10-dagers reiserute i Nederland. Du kan bestille en tur uten å bekymre deg for å komme deg til og fra noen av disse 3 landsbyer, og bare lene deg tilbake og beundre utsikten over grønne felt, kyr, og små nederlandske hytter på vei.

Edam er kjent for sine ostemarkeder, Volendam for sine kanaler og gamle hus, og Zaanse Schans for vindmøllene. Så, på bare noen få timer, du vil lære mer om nederlandsk kultur, liv, og historie enn om du skulle utforske disse landsbyene på egen hånd på sykkel eller leid bil.

Brussel til Tilburg Togene

Antwerpen Tilburg Togene

Berlin til Tilburg Togene

Paris til Tilburg Togene

 

 

Dag 4: Utrecht

Universitetsbyen Utrecht er et fantastisk reisemål for en dagstur fra Amsterdam. Som sin nabo, Utrecht tilbyr nydelig utsikt over kanalen og har til og med to-etasjers kanaler. I tillegg, Utrecht er kjent for sin matscene, slik at du kan ta et måltid å gå fra hvilken som helst av restaurantene, finn et sted i en av de sjarmerende kanalene og ha en minneverdig tid med å lene deg tilbake og beundre atmosfæren.

Gen Z reisende vil elske denne utenfor allfarvei byen og dens unge stemninger. Viktigst, Utrecht er lett tilgjengelig fra Amsterdam med tog og til og med direkte fra Schiphol flyplass.

Brussel til Utrecht Togene

Antwerpen til Utrecht Togene

Berlin til Utrecht Togene

Paris til Utrecht Togene

 

Holland Windmills

Nederland reiseplan: Dager 5-6 Rotterdam

Den mest moderne byen i Nederland er bare 40 minutter unna Haag. Tar 2 dager for å utforske Rotterdam vil gi deg en sjanse til å lære om den mer moderne siden av nederlandsk liv og fantastisk arkitektur. På din første dag i Rotterdam, du kan ta en sykkeltur rundt i byen.

På den andre dagen, du kan dra ut til den historiske siden av Rotterdam, vindmøllene ved Kinderdijk. Hvis du er en historieelsker, da vil du finne Kinderdijk-møllene fascinerende. Deretter kan du fortsette til det maritime museet for flere historiske fakta om ubåter.

Brussel til Rotterdam Togene

Antwerpen til Rotterdam Togene

Berlin til Rotterdam Togene

Paris til Rotterdam Togene

 

10 Days Travel Itinerary Netherlands

Dag 7: Tulipanmarkene (Kun april-mai)

De nydelige tulipanmarkene er den eneste grunnen til at noen reiser til Nederland i tulipansesongen. Tulipanmarkene er vakrest om våren i den største blomsterhagen i verden, Keukenhof-hagene. Billetter til Keukenhof har en tendens til å bli utsolgt måneder i forveien, men du kan beundre de vakre tulipanmarkene like ved Lisse eller Leiden.

I tillegg til å besøke hagene, du kan sykle, kjøre, og gjør noen stopp for de ikoniske bildene av tulipaner med vindmøllene i bakgrunnen. Så, hvis blomster er din lidenskap, du bør ta minst 2 dager for å nyte det fantastiske tulipanmarker i Nederland.

Brussel til Haag Togene

Antwerpen til Haag Togene

Berlin til Haag Togene

Paris til Haag Togene

 

Tulip Tours In Holland

Dag 8: Delft

Delftware er en av de vakreste suvenirene å ta med tilbake fra Nederland. Delft er der den vakre keramikken lages, så en tur til delft vil inkludere et besøk til De Porceleyne Fles – den siste gjenværende produsenten av Royal Dutch Delftware.

I tillegg, delft har flotte kirker, historiske museer, og fantastiske botaniske hager. Så du kan velge mellom å lære om kulturen og historien til å beundre den flotte naturen Delft har å tilby.

 

Delft Houses Architecture

Dag 9: Efteling temapark

Fornøyelsesparken Efteling er en av Europas 10 beste temaparker i Europa. Lett tilgjengelig med tog fra Amsterdam, en tur til Efteling er en fantastisk opplevelse for reisende i alle aldre. Det som skiller denne fornøyelsesparken fra alle de andre fornøyelsesparkene i Europa er dens eventyrtema. Brødrene Grimm og Anderson, sultan tepper, og magiske skoger er noen av de fascinerende tingene du vil oppleve i Efteling.

Brussel til Maastricht Togene

Antwerpen til Maastricht Togene

Köln til Maastricht Togene

Berlin til Maastricht Togene

 

10 Days The Netherlands Travel Itinerary

Dag 10: Tilbake i Amsterdam

De fleste besøkende til Amsterdam dedikerer vanligvis sin siste dag til siste liten shopping på Dam-plassen. derimot, hvis du har nattog eller fly, så kan du klemme inn et besøk til Amsterdam Noord. Nord for Amsterdam er det roligere, med en flott park hvor du kan sykle, en praktfull kirke forvandlet til restaurant, og lokale kafeer. Amsterdam Noord er undervurdert, og hvis du ønsker å bli kjent med autentiske Amsterdam, planlegger å tilbringe minst din siste morgen i dette området.

Dortmund til Amsterdam Tog

Essen til Amsterdam Tog

Düsseldorf til Amsterdam Tog

Köln til Amsterdam Tog

 

Cycling In Amsterdam

 

Bunnlinjen, reiser i Nederland er en uforglemmelig opplevelse. I 10 dager, du kan besøke de vakreste byene og lære alt om nederlandsk kultur, arkitektur, og ost i det fantastiske Nederland.

 

her på Lagre et tog, vi hjelper deg gjerne med å planlegge denne 10-dagers Nederland-reiseruten med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “10 Dager Nederland Reiserute”Inn på nettstedet ditt? Du kan ta bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her:

https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/no/10-days-netherlands-itinerary/ – (Rull ned litt for å se inn kode)