Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 21/04/2023)

Enten du reiser for en helg eller en lang ferie i Europa, du bør alltid få tid til å slappe av. En piknik er en fantastisk måte å slappe av og beundre noen av de ikoniske stedene og utsikten. Så, for å hjelpe deg med å komme i gang på din europeiske ferie, vi har håndplukket og pakket en piknikkurv av det beste piknikstedet i Europa. Bare lene deg tilbake, og nyt utsikten!

 

1. Piknik I Petrin Hill, Praha

Utsikten og atmosfæren i Petrin Hill park sørger for en av 5 beste piknikplasser i Europa. ironisk, ligger i Lesser Town, Petrin Hill er en grønn og sjarmerende park med utsikt over Praha slott. Petrin tilbyr den vakreste utsikten over hovedstaden, og du kan klatre opp til observatorietårnet for virkelig naturskjønn utsikt av byen, slott, og broer.

Petrin Hill er perfekt for en piknik i Europa om våren, høst eller sommer. Bladet vil se ut fantastisk om høsten og om våren og sommeren blomstrer alle trær og land i grønt. Bare ta deg noen scones med bær fra Artic Bakehouse og du er klar for en fantastisk piknik i Praha.

Hvordan komme seg til Petrin Hill?

Petrin Hill ligger rett over gamlebyen og sentrum. Du kan reise med kabelbane, trikk eller buss, som alle turister. Men, Du kan komme til Petrin Hill til fots, kryss Karlsbroen til Mala Strana og Lennon-veggen. Det vil ta deg omtrent en time hvis været er bra og en piknik for solnedgang vil være en flott avslutning på denne drømmende dagen i byen.

Nuremberg til Praha med Tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

What Ingredients are needed for the Best Picnic Spot In Europe

 

2. Piknik ved elven i Saksiske Sveits, Tyskland

Grand elver, snødekte topper fremover, og grønne enger rundt deg, Saksiske Sveits nasjonalpark er et spektakulært paradis. På en lat morgen eller på slutten av en lang tur, Bastei-broen er det ideelle stedet for en herlig piknik.

Hvis du er i opplevelser og en turentusiast, du vil sikkert sette pris på å ta en pause for en piknik. På den andre siden, hvis du foretrekker vakker leve og hvile, en piknik ved elven i det saksiske Sveits vil toppe alle europeiske helligdager.

Hvordan komme seg til Saksisk Sveits?

Saksiske Sveits er bare 30 minutters togreise fra Dresden. Så, pakke en Eierschecke, kaffe, bær, og frukt fra det lokale markedet, og du er klar for en flott tid på et av de mest naturskjønne rasteplassene i Europa.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

Binocular watching The River In Saxon Switzerland, Germany

 

3. Piknik ved sjøen i Lago Di Braies, Italia

Blått uberørt vann og fjelltopper reflekterende i innsjøen, utsikten over innsjøen di Braies i Sør-Tirol i Italia vil farge pikniken din med vakre minner. Italia er kulinarisk himmel, kombinert med spektakulære innsjøer og fjell, det er virkelig unødvendig å utdype de mange grunnene til at innsjøen er på toppen 5 beste pikniksted i Europa.

Hvis du er opptatt av å vandre i Dolomittene, kretsen lago di Braie dagstur er ganske enkel. Så, du avslutter en fantastisk dag i naturen, ta deg en bit av din Panini eller pizza og beundre utsikten over Dolomittenes største naturlige innsjø.

 

 

Hvordan kommer jeg til Lago Di Braie?

Lago di Braies er en togreise unna Bolzano, den nærmeste byen. Det tar omtrent en time med tog, eller du kan finne fantastiske innkvartering i nærheten.

Milano til Venezia med tog

Padua til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Roma til Venezia med tog

 

Picnic Spot in Lago Di Braies Lake, Italy

 

4. Piknik på en øy i Margret Island, Budapest

Ligger ved Donau, mellom Buda og Pest, Margaret Island er perfekt for en vårpiknik i Budapest. Øya er 2.5 km, en favoritt blant lokalbefolkningen for utendørs moro i solen. I tillegg, det er et lokalt marked i nærheten, så det er ikke nødvendig å ta med deg piknik-godbiter fra byen med offentlig transport. Du tar bare alle favorittene dine og noen få lokale delikatesser på markedet og drar til øya.

Det er også en japansk hage på Margaret Island som er absolutt verdt et besøk før eller etter din fantastiske piknik.

Hvordan kommer jeg til Margaret Island?

Med trikk eller buss, Margaret Island er lett tilgjengelig med offentlig transport. Inners tips: Budapest Card gir deg spesielle ekstrautstyr for offentlig transport og attraksjoner.

Wien til Budapest med tog

Praha til Budapest med tog

München til Budapest med tog

Graz til Budapest med tog

 

Best picnic spot in Europe are inside the city

 

5. Piknik I Champs De Mars Paris

Paris har utallige vakre hager og pikniksteder langs Seinen. Det beste piknikstedet i Paris ligger rett over den ikoniske Champs de Mars-plassen.

Det er et storslått grønt område mellom det syvende arrondissementet og Eiffeltårnet. Den er perfekt for en piknik i Paris og tilbyr de beste setene for solnedgang. I tillegg til landskapet, det er også en av 10 beste utsiktspunktene på Eiffeltårnet i Paris.

Hver sommer ankommer parisiske familier for å suge solen eller nyte høstens natur i hagene. Det er veldig rolig og gir en fantastisk setting for å se nattlysene i Eiffeltårnet.

Så, sørg for å pakke en fersk baguette, camembert, fersk frukt, vin, og ta turen til et av de beste rasteplassene i Europa.

Jubel!

Hvordan komme seg til Champs De Mars Gardens?

Du kan ta metro- eller RER-tog. Bare gå av på Champ de Mars-Tour Eiffel stasjon.

Å reise kan være overveldende og utmattende fordi vi alltid vil se og oppleve absolutt alt. Europa har så mange bemerkelsesverdige og uforglemmelige aktiviteter og synspunkter å tilby. Mens du alltid bør strebe etter å se så mye som mulig, noen ganger trenger du bare ta det med ro. Å ha en piknik med lokale delikatesser er en fantastisk måte å utforske landet og kjøkkenet på, uten å ta et skritt.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Picnic In Champs De Mars Paris

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å finne de billigste togbillettene til et av de vakre rasteplassene på listen vår.

 

 

Ønsker du å legge inn vårt blogginnlegg “5 beste pikniksted i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta bilder og tekst eller gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-picnic-spots-europe/?lang=no Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)