Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 21/04/2023)

Akár hétvégére, akár hosszú nyaralásra utazik Európában, mindig időt kell fordítania a kikapcsolódásra. A piknik egy csodálatos módszer a kikapcsolódásra és a ikonikus helyek és nézetek csodálatára. Így, hogy segítsen Önnek elindulni európai ünnepén, kézzel válogatottunk és csomagoltunk egy piknikkosarat Európa legjobb piknikhelyéről. Csak üljön hátra, és élvezze a kilátást!

 

1. Piknik a Petrin dombon, Prága

A kilátás és a légkör a Petrin Hill parkban teszi az egyiket 5 a legjobb piknikhelyek Európában. Ironikusan, található Kisvárosban, A Petrin Hill egy zöld és bájos park, ahonnan kilátás nyílik a prágai várra. Petrin a legszebb kilátást nyújtja a fővárosra, és felmászhatottál az obszervatóriumi toronyra igazán festői kilátások A város, várak, és hidak.

A Petrin Hill kiválóan alkalmas egy tavaszi piknikre Európában, ősszel vagy nyáron. A levelek kinéznek lenyűgöző ősszel tavasszal és nyáron az összes fa és a föld virágzik és zöld színű lesz. Fogd meg magadnak néhány pogácsát bogyókkal Artic Bakehouse és mind készen áll egy csodálatos piknikre Prágában.

Hogyan lehet eljutni Petrin-hegyre?

A Petrin Hill közvetlenül az óváros és a város központja mentén található. A siklóval utazhat, villamos vagy busz, mint minden turista. De, gyalog is eljuthat a Petrin Hillbe, keresztezzék a Károly-hídot a Mala Strana és a Lennon fal felé. Körülbelül egy óra eltelése elõzi, ha jó az idõ, és a naplemente piknikje nagyszerű véget ér ezzel a álmodozó napnak a városban.

Nürnberg és Prága között vonattal

Munich és Prága között vonattal

Berlin és Prága között

Bécs és Prága között

 

What Ingredients are needed for the Best Picnic Spot In Europe

 

2. Piknik a folyó mellett, Szász-Svájc, Németország

Grand folyók, havas csúcsok előtt, és zöld rétek körül, Szász-Svájc A nemzeti park látványos paradicsom. Lusta reggelen vagy a nap végén hosszú túra, a Bastei híd ideális hely egy csodálatos piknikhez.

Ha kalandokba érkezik és egy túrázás rajongója, akkor biztosan értékelni fogja a szünetet egy piknikre. Másrészről, ha jobban szereti a gyönyörű életet és a pihenést, egy piknik a folyóparton Szász-Svájcban minden európai nyaralást megtesz.

Hogyan lehet eljutni a szász Svájcba?

Szász-Svájc csak az 30 perc vonatút Drezdából. Így, csomagolj egy Eierschecke-t, kávé, bogyók, és gyümölcsöt a helyi piacon, és mindannyian nagyszerű időtöltést tartanak Európa egyik legfestőibb piknikhelyén.

Dusseldorf és Munich között

Drezda és Munich között

Nürnberg és Munich között

Bonn és Munich között

 

Binocular watching The River In Saxon Switzerland, Germany

 

3. Piknik a tó mellett, Lago Di Braies, Olaszország

Kék tiszta víz és a hegy tetejét tükrözi a tóban, az olaszországi dél-tiroli di Braies-tóra néző kilátás színesíti majd piknikjét szép emlékek. Olaszország kulináris mennyország, társítva valamivel látványos tavak és a hegyek, valóban szükségtelen részletezni annak a sok oknak a részleteit, amely miatt ez a tó a mi tetején van 5 a legjobb piknikhely Európában.

Ha szívesen túráz a Dolomitokban, a Circuit lago di Braie egynapos túra meglehetősen egyszerű. Így, befejez egy csodálatos napot a természetben, harapást vesz a Panini-tól vagy pizzáját, és megcsodálhatja a Dolomitok legnagyobb természetes tójának kilátásait.

 

 

Hogyan jutok el Lago Di Braie-hez?

A Lago di Braies egy vonatútra található Bolzanótól, a legközelebbi város. Kb. Egy óra vonattal tart, vagy a közelben csodálatos szállást találhat.

Milánó és Velence között

Padova és Velence között

Bologna és Velence között

Róma és Velence között

 

Picnic Spot in Lago Di Braies Lake, Italy

 

4. Piknik Egy Margret-szigeten, Budapest

A Duna partján található, Buda és Pest között, A Margitsziget tökéletes egy tavaszi piknikre Budapesten. A sziget 2.5 km, a helyiek kedvence a szabadtéri napsütésben. Továbbá, van egy helyi piac a közelben, tehát nem kell a piknikét a városból vinni tömegközlekedéssel. Csak megragad minden kedvencét és néhány helyi finomságot a piacon, és elindulsz a szigetre.

A Margitszigeten van egy japán kert is, amelyet érdemes meglátogatni a csodálatos piknik előtt vagy után.

Hogyan jutok el a Margitszigetre?

Villamossal vagy busszal, A Margitsziget tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A bennfentes tipp: A Budapest Card speciális extrákat biztosít tömegközlekedéshez és látnivalók.

Bécs és Budapest között vonattal

Prága és Budapest között vonattal

Munich és Budapest között vonattal

Graz és Budapest között vonattal

 

Best picnic spot in Europe are inside the city

 

5. Piknik a Champs De Mars Párizsban

Párizsnak számtalan gyönyörű kertek és piknikhelyek a Szajna mentén. A legjobb piknik hely Párizsban a ikonikus Champs de Mars tér túloldalán található.

Nagyszerű zöld terület a hetedik kerület és az Eiffel-torony között. Kiválóan alkalmas Párizsban folytatott piknikre, és a legjobb helyek a naplemente idején. A táj mellett, ez is az egyik 10 a párizsi Eiffel-torony legjobb nézőpontjai.

Minden nyáron párizsi családok érkeznek, hogy napozzanak vagy élvezzék a kertek őszi látványát. Nagyon nyugodt és csodálatos környezetet biztosít az Eiffel-torony éjszakai fényeinek megtekintéséhez.

Így, feltétlenül csomagoljon friss bagettet, camembert sajt, friss gyümölcs, bor, és menjen el az egyik legjobb piknikhelyre Európában.

Jó étvágyat kívánok!

Hogyan lehet eljutni a Champs De Mars kertjébe?

Metróval vagy RER vonattal eljuthat. Egyszerűen szálljon le a Champ de Mars-Tour Eiffel állomáson.

Az utazás lenyűgöző és fárasztó lehet, mert mindig mindent meg akarunk látni és megtapasztalni. Európának annyi figyelemre méltó és felejthetetlen tevékenysége és nézete van, amelyeket kínálhat. Bár mindig törekedjen arra, hogy a lehető legtöbbet megismerje, néha egyszerűen csak el kell engednie. Piknik tartása helyi finomságokkal fantasztikus módon fedezheti fel az országot és a konyhát, lépés nélkül.

Amszterdam és Párizs között vonattal

London és Párizs között vonattal

Rotterdam és Párizs között vonattal

Brüsszel és Párizs között vonattal

 

Picnic In Champs De Mars Paris

 

Itt a Ments meg egy vonatot, szívesen segítünk megtalálni a legolcsóbb vonatjegyeket a listánk bármelyik gyönyörű piknik helyére.

 

 

Be szeretné ágyazni webhelyére az „5 legjobb piknik helyszín Európában” című blogbejegyzésünket? Elkészítheti fotóinkat és szöveget, vagy megadhat nekünk egy linket erre a blogbejegyzésre. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-picnic-spots-europe/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)