Olvasási idő: 7 percek
(Utoljára frissítve: 10/09/2021)

Az összes kalandos drogos és kereső felhívása! Szeretné tudni, hogy melyek a legjobb túrázási kiindulópontok, és hogyan lehet oda eljutni vonattal? Akkor te vagy a megfelelő helyen!

 

A legjobb túrázás startpontok: ÖT TERRE PARTI TRAIL - OLASZORSZÁG

 

CINQUE TERRE Hiking Start Points

 

Túrázás a Cinque Terre egyik legjobb dolog, hogy Olaszországban, és az egyik legjobb túrázás kezdőpont. A túraútvonal közül a legszebb Európában, és ha egy szabadtéri szeretője, vagy csak valaki, aki azt akarja, néhány gyakorlat között dekadens olasz ételek, ez az egyik legjövedelmezőbb módja az olasz élvezetnek látványos tengerpart.

De ha túrázni Cinque Terre kell, hogy jöjjön előkészített. Megértését nyomvonal nehézségek csomagolás a megfelelő dolgokat, és megy a helyes évszakban, ha jól tájékozott lesz, hogy a különbség egy életet megváltoztató túra és wearying püföl.

Hogyan juthatunk el oda vonattal:

Egyszer Olaszországban, segítségével Save A Train, A vonat még mindig a legjobb módja annak, hogy elérje a Cinque Terre. Van egy helyi vonat, az Cinque Terre Express vonat, amely végigfut a parton között állomások Centrale La Spezia Levanto. Ez megáll mind az öt városban (Monterosso, Corniglia, Vernazza, Manarola, Riomaggiore), és akkor kell venni, hogy váltani köztük egyszer te vagy a környéken (ha úgy dönt, hogy túrázni a sokszor kihívást pályák). Mivel a nyár 2016, a költségek a Cinque Terre Express 4 € utanként. A holtszezon, általában novembertől márciusig, a költség esik 1,80 €. Ez a vonat nem kínál fenntartott ülőhelyek.

• Érkező Firenze vagy Róma: Van néhány közvetlen vonatok naponta a firenzei Santa Maria Novella pályaudvar La Spezia Centrale; mások megkövetelik, hogy módosítsa a vonatok Pisa. Az árak 13,50 eurótól kezdődnek. A La Spezia, változik a Cinque Terre Express.

Florence Levanto vonatok

Florence La Spezia vonatok

Róma La Spezia vonatok

Róma Levanto vonatok

 

A legjobb túrázás startpontok: EAGLES séta - AUSZTRIA

Az Eagle Walk alkotja 23 kapcsolt szakaszok, amelyek követik a lélegzetelállító útvonal a Tirol. A legjobb túrázás startpontok a régióban, sok szakaszok könnyen megközelíthető felvonóval és befejezett egy teljes- vagy fél nap túra. Szeretnénk bemutatni, hogy mi a kedvenc részén ebben a blogban.

Akár tervez napi túra, vagy több hetes kaland a hegyek, meg fogja találni a Eagle Walk, hogy egy nagy outdoor élmény. Kínál páratlan lehetőséget, hogy vizsgálja, tapasztalat, és csatlakoztassa a természettel.

A Top Pick: Zireiner-tó Lásd

Félnapos séta alkalmi túrázóknak. Tól Kramsach az Alsó-Inn-völgyben, hogy a libegő a Sonnwendjoch ház. Egy rövid séta vezet az idilli Zireiner tó, amely egy völgyben közel 1800 méteres tengerszint feletti magasságban - egy remek hely, hogy lehűtse magát a forró nyári hónap. A séta továbbra Zireiner Alm legelő (1,698m) mielőtt visszatért volna a tetején a libegő, amely lehetővé teszi, hogy lovagolni visszaesnek az Inn-völgyben.

Hogyan juthatunk el oda vonattal:

Ez könnyen utazás Az Egyesült Királyságból Ausztria vonattal. Akkor megy London Bécsbe, Salzburg vagy Innsbruck egyetlen nap alatt gyorsvonat. Vagy hogy egy ebédidőben Eurostar London Brüsszel, a Thalys nagysebességű vonat nak nek kölni, és a kiváló Nightjet alvó vonat Innsbruckba, Linz, vagy bécsi éjszakán. Egyszer ott, egyre Tirol könnyű átfogó hálózat nyilvános szállítás. Ez könnyen járja a régió a vasút. Túrázók számára, hogy a részben vagy egészben a Eagle Walk elérheti a rajt és a cél pont minden egyes szakaszában a helyi tömegközlekedés.

London Brüsszel vonatok

Brüsszel Köln vonatok

Cologne Bécs vonatok

Köln Innsbruck vonatok

 

A legjobb túrázás startpontok: Camino de Santiago - SPANYOLORSZÁG

CAMINO DE SANTIAGO – SPAIN Trail

 

A Camino ismert angol a Way of St James. Minden Camino zarándokút vezet Santiago de Compostela, mivel ez az, ahol a maradványait St James, (Santiago), fedezték fel a kilencedik században. A zarándoklat népszerű volt a 10., 11th, században, majd lassan csökkent a népszerűsége.

A 20. században, szinte senki sem járt bármely úton. Majd a késő 1970-es és a korai 1980-as útvonal lett az érdeklődés a néhány. Úgy kezdett írni, és Térkép az útvonalakat újra.

A 21. században, az ötlet egy zarándoklat talán furcsa. azonban, az egy hónapos gyaloglás és a modern eszközöktől való leválasztás rendkívüli módon felszabadító.

Camino útvonalak:

 

Camino Spain possible Routes

 

Sarria a város által preferált zarándokok, mint a pont, ahol kezdeni a Camino de Santiago. A több mint 300,000 zarándokok, hogy elutazott Santiago de Compostela 2017, néhány 60% úgy döntött, hogy kövesse a Camino Frances. És több mint 80,000 közülük választotta Sarria kiindulópontként. A Sarria választásának fő oka az, hogy a zarándokok számára a Compostela elnyeréséhez szükséges minimális távolságot kínálja (A zarándok tanúsítvány). A távolság a Santiago lefedhető mindössze öt szakaszban, és büszkélkedhet számos szállás lehetőséget szolgáltatások és zarándokok. Sarria könnyű eljutni a tömegközlekedési különböző részei Spanyolország.

Hogyan lehet eljutni vonattal Sarria:

A vonat egyik kényelmes lehetőség, ha utazik Madridból Sarria. Van egy közvetlen kapcsolat hogy elhagyja Madrid Chamartin vasútállomás naponta kétszer, val,-vel utazás ideje körülbelül hat órát. Ráadásul, vannak különböző vonatok, hogy csatlakozni Madrid Santiago de Compostela és Lugo, Galíciai városok, ahonnan nagyon könnyű eljutni Sarria, több közvetlen kapcsolat minden nap. Akkor forduljon mindenkor és frekvenciák kapcsolatba Renfe, Spanyolország nemzeti vasúttársaság.

A vonat is a legjobb megoldás, ha utazik a Barcelona. Vannak napi közvetlen kapcsolat a Barcelona (vagy meg lehet változtatni a Monforte de Lemos), a vonatok a nap folyamán (ha kombinálják a AVE vagy nagy sebességű vonat Távolsági opciók) és egy éjszakán át a vonatok. Az átlagos utazási idő Barcelona 12 órák. A vonat a Barcelona Sarria is csatlakozik a többi nagyobb városokban, beleértve Tarragona, Lleida, Zaragoza, Pamplona, Vitoria, Burgos, Palencia, és Leon.

Santiago de Compostela, Renfe kínál napi két vonatok Sarria: egyet 5 délután (Két óra menetidő); és at 6.07 délután (A menetidő közel négy órán át).

Lugo, az vonat egyben a legkényelmesebb lehetőség. Renfe számtalan napi kapcsolatot, ami neked Sarria származó Lugo 30 percek.

 

A legjobb túrázás startpontok: WESTWEG TRAIL - NÉMETORSZÁG

WESTWEG TRAIL – GERMANY View

 

Azt lehet mondani, hogy a Westweg nyomvonal az eredete az összes német távolsági túraútvonal. Ez volt az első kijelölt úton, a maga nemében vissza 1900. Azóta, A nyomvonal nőtt fedezésére a távolság 177 mérföldre (285 kilométerre) - kiindulási Pforzheim északi és végződő Basel déli.

Ezzel szemben a Mittelweg és Ostweg, A Westweg viszi többnyire az irányban a hegyek. És ahogy megy, akkor tanúi a természeti sokszínűség a legnagyobb német alacsony hegység. A sűrű fenyő és lucfenyő erdők. Ez az, ami a hegység nevét, fátlan kiterjedésű északi Fekete erdő. Csendes hegyi tavak, körképszerű kő címerek, glaciális völgyek, és a hegyek.

Közte, akkor mászni a legmagasabb csúcsok újra és újra. Gyalogolt felett fennsík a Hornisgrinde és látogasson el a Belchen és Hochblauen. Élvezze a kilátást a Schliffkopf és járják a nagy láp körül Hohloh. Egy igazi csúcspontja a túra, természetesen, lesz az emelkedés a Feldberg. A legmagasabb hegy a Fekete-erdőben.

Hogyan lehet eljutni vonattal Westweg:

A legtöbb túraszakasz kezelhető távolságokra osztható fel. Ennek oka, hogy a legtöbb menti falvak túraútvonal jól megközelíthető vonattal. Nagy segítség tervezi a túra az általános térkép ingyenesen a Schwarzwald Tourismus GmbH (Ludwigstrase 23, 79104 Freiburg, www.blackforest-tourism.com). Megmutatja a KONUS összes vonat- és buszjáratát a régióban és azon túl.

Továbbá, sok közösség különleges tippeket túrázni és kirándulások azok KONUS vendég. Ha azt tervezi, hosszabb tartózkodás hasznos lehet, hogy kap egy SchwarzwaldCard is. Ez a kártya egy jó befektetés, ha használja a kedvezményeket a kártyához csatlakozó intenzíven.

Offenburg Freiburg vonatok

Stuttgart Freiburg vonatok

Leipzig Freiburg vonatok

Nürnberg Freiburg vonatok

 

 

Készen arra, hogy a túracipőt és élvezze a természet gyalogos? Foglalja le vonat perceken belül, és nem extra díjakat Ments meg egy vonatot!

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-hiking-start-points%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)