Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 10/09/2021)

Ismerkedés a helyiekkel anélkül, hogy turisták tömegei a válla fölött néznének, és megrohamoznák az aranyos kis kávézót, ezek a szezonon kívüli utazási helyek világszerte a legjobbak egy felejthetetlen nyaraláshoz.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

1. Szezonon kívüli utazási helyszínek: Írország Októberben

Arannyal díszítve, ropogós levegő, a Wicklow -hegység ír természeti szépsége, csak egy rövid autóútra Dublintól, és egy gyönyörű szentélyhez érkezik. Itt, bármilyen túraútvonal csodálatos vízesésekhez vezet, epikus nézetek, és a kék ég vagy a Glendalough-völgy és a 6. századi középkori szerzetesi település.

Az írországi szezonon kívüli látogatás további előnye, hogy a helyi pubban elfogyaszthat egy korsó Guinness-t, közvetlenül nyílt tűz előtt.

 

Ireland's Nature in off-season,

 

2. Olaszország Áprilisban

Mártás a Földközi -tengeren, szarvasgomba szedése, és gyönyörű őszi lombozat, Olaszország a legjobb szezonon kívüli utazási helyszín áprilisban. A tavasz a legjobb idő Olaszországba látogatni a hőmérséklet miatt, páratartalom, árak, és a tömegek csökkennek.

Mindenki nyaralni szeretne az Amalfi -parton, vagy a toszkánai szőlőültetvények közepette. azonban, drága és nyáron zsúfolt, a főszezon. Így, áprilisban a szezonon kívüli utazás Olaszországba a legjobb idő.

Milánó és Velence között egy vonattal

Firenze és Velence között egy vonattal

Bologna és Velence között egy vonattal

Treviso Velencébe Vonattal

 

Off-Season coastline promenade location in Italy

 

3. Szezonon kívüli utazási helyszínek: Loire-völgy Franciaország Szeptember közepén

Őszi dáliavirág, friss hegyi levegő, őszi lombozat, és enyhe szél a meleg napokon, a szezon Loire -völgyét abszolút álomnak találja. A bájos francia vidék fehérborokról ismert, és a betakarítási idő általában szeptember közepén kezdődik.

Így, a Loire -ba való utazás legjobb ideje szeptemberben, a főszezon vége. Eljut a Chateau de Chaumont Garden fesztiválra, a Chateau de la Bourdaisiere -i paradicsomfesztivál, és a Festivini a Fontevraudi apátságban rendezett ünnepségével. Gomba szedés a hűvös barlangokban, vagy túrázni, amikor a hőmérséklet csökken, de a napok még mindig hosszúak, sok napfénnyel – A Loire-völgy csodálatos szezonon kívüli úti cél szeptemberben.

Dijon Provence-ba egy vonattal

Párizsból Provence-ba egy vonattal

Lyon Provence-ba egy vonattal

Marseille-be Provence-ba egy vonattal

 

Off Season at Loire Valley France In Mid-September

 

4. A legjobb szezonon kívüli utazási helyszín Németországban: München Szeptember-októberben

A félrevezető név ellenére, szeptemberben kezdődik a nagy sörfesztivál. Az Oktoberfest csodálatos ok Németországba utazni, és származási városába, München. Ez idő alatt, zűrzavarban találja a várost, és Münchenben remek hangulat uralkodik.

Bár ez azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel turisták veszik körül, annak ellenére, hogy nincs főszezon. Még mindig érdemes szeptemberben Münchenbe utazni a szezonon kívül, egyszerűen az Oktoberfest varázslatának megtapasztalására.

Dusseldorf Münchenbe Vonattal

Drezda Münchenbe Vonattal

Nürnberg Münchenbe Vonattal

Bonn Münchenbe Vonattal

 

 

5. Szezonon kívüli utazás helye Kínában: Sanghaj novemberben

Lélekkel 26 millió ember, mindig a tömegben találja magát Sanghajban. azonban, A szezonon kívüli utazás Sanghajba azt jelenti, hogy a turisták hazatértek Nyaralás, szóval összekevered a helyiekkel.

Ráadásul, Sanghajban az időjárás általában meleg, és a páratartalom az egekbe szökik, így inkább ok arra, hogy utazzon szezonon kívül, és csodálja meg Sanghaj felhőkarcolóit novemberben. Október-november az évszak Sanghajban, amikor a páratartalom, szállás, és tömegek csökkennek. Így sokkal többet profitálhat az izgalmas és lenyűgöző városból.

 

Skyscrapers skyline in Shanghai

 

6. Szezonon kívüli utazási helyek világszerte: Andalúzia Spanyolország Szeptemberben

Szinte minden nap fesztivállal és fesztivállal, a gyönyörű és elbűvölő andalúziai régió álom szeptemberben. A bortermelő fesztiváltól kezdve a tenger gyümölcseiig és a tengerparti cserzésig - szeptember vége a legjobb alkalom Andalúzia látogatására.

Míg augusztus és szeptember eleje között még mindig nagyon meleg van, Szeptember végén eső eshet, vagy napsütéses tengerparti napok, de nem olyan mértékben, amennyire nem tud lélegezni és sétálni a gyönyörű andalúziai városokban. dohányzó forró napokon. Ebből adódóan, Andalúzia a szezonon kívüli úti cél Spanyolországban szeptember végén.

 

Andalucia View in Mid-September

 

7. Algarve Portugália Szeptember közepén

Algarve egész évben lenyűgöző, így nincs rossz idő a látogatásra. Úszni és pihenni Portugália gyönyörű strandjain, és az Atlanti -óceán partja, és mindent magában foglal, szeptember közepe ideális alkalom Algarve meglátogatására.

Míg a nyár a legmelegebb, ez a legzsúfoltabb is, és télen, rengeteg szörfössel fog találkozni a világ egyik legjobb szörfös helye körül. Ebből adódóan, Algarve ideális szezonon kívüli célpont szeptember közepén. Ritka alkalom nyílik arra, hogy élvezze a látványos öblöket, sziklák, és halászfalvak a part mentén.

 

Algarve Stones Portugal In Mid-September

 

8. Szezonon kívüli utazás Bécsbe szeptemberben

Utcai bécsi étel, bor, gin, vagy bármilyen választott koktél elképesztő ok arra, hogy szeptemberben Bécsbe utazzon. Míg a nyár majdnem elmúlt, és vele a turisták tömegei, de a bécsiek visszatértek a városba és a nagy fesztiválok is.

Ebből adódóan, Bécs az egyik csúcs 10 szezonon kívüli utazási helyszínek Európában. Választhatott, hogy gyalogtúrát tesz a szőlőültetvényeken, vagy a sok vásár egyikén ünnepel bécsi fesztiválokon csak szeptemberben és csak a helyieknek. Nincs jobb módja annak, hogy élvezze az osztrák konyhát, kultúra, és Bécs szépsége, mint a helyiekkel való elvegyülés.

Salzburg és Bécs között egy vonattal

München és Bécs között egy vonattal

Grazba Bécsbe vonattal

Prága és Bécs között egy vonattal

 

A fountain in Vienna at fall

 

9. svájci Alpok

Mielőtt a táj őszi színekre vált, és a csúcsok felöltik hófehér öltözéküket, az svájci Alpok varázslatos szezonon kívül van. Közvetlenül azután, hogy a legtöbb turista hazatér, a svájci Alpok helyreállítják békés varázslatukat, teret engedve annak szabadtéri tevékenységek és piknikek.

Ebből adódóan, a Svájci Alpok csodálatos szezonon kívüli utazási helyszín szeptemberben. Meleg az idő, tiszta kék ég, és élvezheti a túrázást, kerékpározás, pihenjen és fedezze fel a gyönyörű kilátást. Így, akár fel is mászhat valamelyikre Európa legszebb hegyei Jungfrau.

Zürich vonattal Wengenbe

Genfből Wengenbe Vonattal

Bern vonattal Wengenbe

Bázeltől Wengenig vonattal

 

A Hiking Trail On Swiss Alps

10. Szezonon kívüli utazási helyek világszerte: Párizs Decemberben

Séta a Champs-Alyeese mentén, vagy a Tuileries -kerten keresztül a Louvre -ba turisták tömege nélkül rendkívüli élmény Párizsban. Párizs holtszezonja még romantikusabb, ha sétálhat a világ leg turisztikai városában, turisták nélkül minden sarkon. Míg a nyár kínálja a legjobb időt és a napsütéses napokat, A december minden bizonnyal a legjobb párizsi nyaraláshoz.

A decemberi szezonon kívüli utazás Párizsba csodálatos kilátások ígérete. Továbbá, robbanhatna a sok Karácsonyi piacok.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

Off Season Paris cold streets in December

 

Itt a Ments meg egy vonatot, szívesen segítünk megtervezni szezonon kívüli utazását ezekre az álmodozó helyekre világszerte.

 

 

Szeretné beágyazni a „10 szezonon kívüli utazási helyszín világszerte” blogbejegyzésünket a webhelyére? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Foff-season-travel-locations%2F– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)