Čas branja: 6 minut
(Zadnja posodobitev: 10/09/2021)

Spoznavanje domačinov brez množice turistov, ki vam gledajo čez ramo in vdrejo v srčkano majhno kavarno, te izvensezonske popotniške lokacije po vsem svetu so najboljše za nepozabne počitnice.

 

1. Lokacije potovanja zunaj sezone: Irska Oktobra

Okrašena z zlatom, svež zrak, irska naravna lepota gora Wicklow, le nekaj minut vožnje od Dublina in prispete do čudovitega svetišča. tukaj, vsaka pohodniška pot vas pripelje do neverjetnih slapov, epski pogledi, in modro nebo ali dolino Glendalough ter srednjeveško samostansko naselje iz 6. stoletja.

Dodatna prednost ob obisku Irske izven sezone je priložnost, da v lokalnem pubu uživate v kozarcu Guinnessa, tik pred odprtim ognjem.

 

Ireland's Nature in off-season,

 

2. Italija aprila

Potapljanje v Sredozemlju, obiranje tartufov, in čudovito jesensko listje, Italija je najboljša aprilska destinacija za izven sezone. Pomlad je najboljši čas za obisk Italije zaradi temperatur, vlažnost, cene, in množice se zmanjšujejo.

Vsi si želijo počitnic na amalfijski obali, ali sredi vinske trte v Toskani. Vendar, poleti je drago in gneča, vrhunec sezone. Torej, april je najboljši čas za potovanje v Italijo izven sezone.

Milano do Benetk z vlakom

Firence do Benetk z vlakom

Bologna do Benetk z vlakom

Treviso do Benetk z vlakom

 

Off-Season coastline promenade location in Italy

 

3. Lokacije potovanja zunaj sezone: Dolina Loire Francija Sredi septembra

Jesenska dalija cveti, svež gorski zrak, jesensko listje, in v vročih dneh rahel veter, Dolina Loire te sezone se vam bo zdela popolna sanje. Očarljivo francosko podeželje je znano po belih vinih, in čas žetve se ponavadi začne sredi septembra.

Torej, najboljši čas za potovanje v Loaro je september, konec visoke sezone. Prišli boste na festival Chateau de Chaumont Garden, festival paradižnika v Chateau de la Bourdaisiere, in Festivini z velikim praznovanjem v opatiji Fontevraud. Nabiranje gob v hladnih jamah, ali pohodništvo, ko se temperature spustijo, a dnevi so še vedno dolgi z veliko dnevne svetlobe – Dolina Loire je septembra neverjetna destinacija izven sezone.

Dijon v Provanso z vlakom

Pariz v Provanso z vlakom

Lyon v Provanso z vlakom

Marseille v Provanso z vlakom

 

Off Season at Loire Valley France In Mid-September

 

4. Najboljša izletniška turistična lokacija v Nemčiji: München septembra-oktobra

Kljub zavajajočemu imenu, septembra se začne veliki festival piva. Oktoberfest je neverjeten razlog za potovanje v Nemčijo, in v izvorno mesto, München. Med tem časom, mesto boste našli v nemiru in München ima odlične vibracije.

Čeprav to pomeni, da boste najverjetneje obkroženi s turisti, čeprav ni visoka sezona. Še vedno je vredno septembra popotovati v München izven sezone, preprosto za doživetje čarovnije Oktoberfesta.

Dusseldorf do Münchna z vlakom

Dresden do Münchna z vlakom

Nürnberg do Münchna z vlakom

Bonn do Münchna z vlakom

 

 

5. Lokacija zunaj sezone potovanja na Kitajskem: Novembra v Šanghaju

S številom prebivalcev 26 milijonov ljudi, v Šanghaju se boste vedno znašli v množici. Vendar, potovanje izven sezone v Šanghaj pomeni, da so se turisti vrnili domov Poletne počitnice, tako se boste družili z domačini.

Poleg tega, vreme v Šanghaju je običajno toplo in vlaga narašča, zato je več razloga, da novembra potujete izven sezone in občudujete šanghajske linije. Oktober-november je sezona v Šanghaju, ko vlažnost, namestitev, in množice padajo. Tako boste imeli od razburljivega in osupljivega mesta še veliko več koristi.

 

Skyscrapers skyline in Shanghai

 

6. Potovalne lokacije izven sezone po vsem svetu: Andaluzija Španija septembra

S praznovanjem in festivalom skoraj vsak dan, lepa in očarljiva regija Andaluzije je septembra sanje. Od festivala trgatev vina do morskih sadežev in porjavitve na plaži - konec septembra je najboljši čas za obisk Andaluzije.

Medtem ko je od avgusta do začetka septembra še zelo toplo, konec septembra boste morda imeli možnost dežja, ali sončni plaži-popolni dnevi, vendar ne v obsegu, v katerem ne morete dihati in se sprehajati po čudovitih andaluzijskih mestih. kajenje vročih dni. zato, Andaluzija je konec septembra odlična španska destinacija zunaj sezone.

 

Andalucia View in Mid-September

 

7. Algarve Portugalska Sredi septembra

Algarve je osupljivo skozi vse leto, tako da ni slabega časa za obisk. Za kopanje in sprostitev na čudovitih portugalskih plažah, in imejte atlantsko obalo in zalive zase, sredina septembra je idealen čas za obisk Algarveja.

Medtem ko je poletje najtoplejše, je tudi najbolj gneča, in pozimi, srečali boste veliko deskarjev okoli enega najboljših krajev za deskarje na svetu. zato, Algarve je idealna destinacija sredi septembra izven sezone. Dobili boste redko priložnost, da uživate v spektakularnih zalivih, pečine, in ribiške vasice ob obali.

 

Algarve Stones Portugal In Mid-September

 

8. Izvensezonsko potovanje septembra na Dunaj

Ulična dunajska hrana, vino, gin, ali kateri koli koktajl po vaši izbiri so neverjetni razlogi, da septembra potujete na Dunaj. Medtem ko poletja skoraj ni več, s tem pa tudi množice turistov, toda Dunajčani so spet v mestu in tudi veliki festivali.

zato, Dunaj je eden najboljših 10 izven sezone sezonskih potovanj v Evropi. Izbirate lahko med sprehodom po vinogradih do praznovanja na enem od številnih sejmov in festivali na Dunaju šele septembra in samo za domačine. Ni boljšega načina za uživanje v avstrijski kuhinji, kultura, in dunajsko lepoto kot pri druženju z domačini.

Salzburg na Dunaj z vlakom

München na Dunaj z vlakom

Gradec na Dunaj z vlakom

Praga na Dunaj z vlakom

 

A fountain in Vienna at fall

 

9. švicarske Alpe

Tik preden se pokrajina spremeni v jesenske barve in vrhovi oblečejo njihovo snežno belo obleko, the švicarske Alpe je čarobna izven sezone. Takoj po tem, ko se večina turistov vrne domov, švicarske Alpe obnovijo njihovo mirno čarovnijo, naredi prostor za aktivnosti na prostem in piknike.

zato, Švicarske Alpe so septembra neverjetna izletniška lokacija. Vreme je toplo, čisto modro nebo in uživali boste v pohodništvu, kolesarjenje, sprostitev in raziskovanje čudovitih razgledov. Torej, lahko celo splezate na eno najbolj slikovite gore v Evropi Jungfrau.

Zürich do Wengena z vlakom

Ženeva do Wengna z vlakom

Bern v Wengen z vlakom

Basel do Wengena z vlakom

 

A Hiking Trail On Swiss Alps

10. Potovalne lokacije izven sezone po vsem svetu: Decembra decembra v Parizu

Sprehod po Champs-Alyeeseju, ali skozi vrt Tuileries v Louvre brez množice turistov je izjemno doživetje v Parizu. Izven sezone v Parizu je še bolj romantično, ko se lahko sprehodite po najbolj turističnem mestu na svetu, brez turistov na vsakem vogalu. Medtem ko poletje ponuja najboljše vreme in sončne dni, December je vsekakor najboljši za počitnice v Parizu.

Decembrsko potovanje v Pariz izven sezone obljublja neverjetne razglede. Poleg tega, lahko bi navdušili mnoge Božične tržnice.

Amsterdam do Pariza z vlakom

London do Pariza z vlakom

Rotterdam do Pariza z vlakom

Bruselj v Pariz z vlakom

 

Off Season Paris cold streets in December

 

tukaj na Shrani vlak, z veseljem vam bomo pomagali pri načrtovanju izvensezonskega potovanja na te sanjske lokacije po vsem svetu.

 

 

Ali želite na svojo spletno stran vdelati našo objavo v spletnem dnevniku "10 popotniških lokacij zunaj sezone" po vsem svetu? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsl%2Foff-season-travel-locations%2F– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)