Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 10/09/2021)

Ngerteni warga lokal tanpa akeh turis sing ndeleng pundhak sampeyan lan nyerang kafe cilik sing lucu, Lokasi Plancongan Off-Season Worldwide iki sing paling apik kanggo plancongan sing ora iso dilalekake.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Lokasi Plancongan Off-Season: Irlandia Ing wulan Oktober

Dihiasi emas, hawa asri, kaendahan alam Irlandia ing Pegunungan Wicklow, mung perjalanan singkat saka Dublin lan sampeyan tekan papan suci sing apik. kene, jejak hiking nuntun sampeyan menyang air terjun sing apik tenan, tampilan epik, lan langit biru utawa lembah Glendalough lan pemukiman monastik abad pertengahan.

Keuntungan tambahan kanggo ngunjungi Irlandia ing luar musim yaiku kesempatan kanggo nikmati pint Guinness ing pub lokal, neng ngarepe geni sing mbukak.

 

Ireland's Nature in off-season,

 

2. Italia Ing wulan April

Dipping ing Mediterania, njupuk truffle, lan godhong-godhongan enom sing apik, Italia minangka lokasi plancongan utama musim ing wulan April. Musim semi minangka wektu paling apik kanggo ngunjungi Italia nalika suhu, asor, prices, lan akeh wong suda.

Kabeh pengin plancongan ing Pesisir Amalfi, utawa ing tengah anggur ing Tuscany. Nanging, iku larang lan rame ing mangsa panas, mangsa puncak. dadi, ing wulan April lelungan menyang Italia ing musim iku wektu paling pas.

Milan menyang Venesia Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Bologna menyang Venesia Kanthi Sepur

Treviso menyang Venesia Kanthi Sepur

 

Lokasi promen pesisir luar musim ing Italia

 

3. Lokasi Plancongan Off-Season: Lembah Loire Prancis Ing pertengahan September

Autumn dahlia mekar, hawa gunung seger, godhong musim gugur, lan angin sepoi ing dina sing anget, sampeyan bakal nemokake Lembah Loire ing musim iki minangka impen sing mutlak. Padesan Prancis sing apik banget dikenal karo anggur putih, lan panen cenderung diwiwiti ing pertengahan September.

dadi, wektu sing paling apik kanggo lelungan menyang Loire yaiku ing wulan September, pungkasane musim dhuwur. Sampeyan bakal teka ing festival Chateau de Chaumont Garden, festival tomat ing Chateau de la Bourdaisiere, lan Festivini kanthi perayaan gedhe ing Biara Fontevraud. Jamur njupuk ing guwa sing adhem, utawa hiking nalika suhu mudhun, nanging dina isih dawa kanthi awan – Lembah Loire minangka tujuan musim luar biasa sing apik ing wulan September.

Dijon to Provence With A Train

Paris Kanggo Provence Kanthi Sepur

Lyon menyang Provence Kanthi Sepur

Marseille kanggo Provence Kanthi Sepur

 

Off Season ing Lembah Loire Prancis Ing pertengahan September

 

4. Lokasi Plancongan Paling Anyar ing Jerman: Munich Ing wulan September-Oktober

Sanajan jeneng sing mblusukake, festival bir gedhe diwiwiti wulan September. Oktoberfest minangka alasan apik tenan kanggo lelungan menyang Jerman, lan menyang kutha asale, Munich. Sak iki wektu, sampeyan bakal nemokake kutha kanthi rame lan Munich seneng banget.

Nalika iki tegese sampeyan paling bisa dikepung karo turis, sanadyan ora mangsane dhuwur. Sampeyan isih bisa lelungan menyang Munich ing musim musim September, mung kanggo ngrasakake keajaiban Oktoberfest.

Dusseldorf menyang Munich Kanthi Sepur

Dresden menyang Munich Kanthi Sepur

Nuremberg tumuju Munich Kanthi Sepur

Bonn menyang Munich Kanthi Sepur

 

 

5. Lokasi Plancongan Off-Season ing Tiongkok: Shanghai Ing wulan November

Kanthi pedunung 26 yuta wong, sampeyan bakal bisa ngerteni akeh wong ing Shanghai. Nanging, lelungan ing musim menyang Shanghai tegese para turis wis mulih saka preinan panas, dadi sampeyan bakal gabung karo warga lokal.

Menapa malih, cuaca ing Shanghai cenderung anget lan asor mundhak, dadi luwih akeh sebab lelungan ing musim lan ngujo skyline Shanghai ing wulan November. Oktober-November minangka musim ing Shanghai nalika asor, accommodation, lan akeh wong nyelehake. Kanthi cara iki sampeyan bakal entuk bathi luwih saka kutha sing apik lan apik tenan.

 

Langit cakrawala ing Shanghai

 

6. Lokasi Plancongan Off-Season Worldwide: Andalusia Spanyol Ing wulan September

Kanthi festival lan festival meh saben dina, wilayah Andalusia sing apik lan apik banget yaiku impen ing wulan September. Saka festival panen anggur nganti panganan laut lan samak ing pantai - pungkasan wulan September minangka wektu paling apik kanggo ngunjungi Andalusia.

Nalika Agustus nganti Awal September isih anget banget, ing pungkasan September sampeyan bisa uga entuk kasempatan udan, utawa dina sing sampurna ing pantai, nanging sampeyan ora bisa ambegan utawa ngubengi kutha-kutha Andalusia sing apik. udud panas dina. Mulane, Andalusia minangka tujuan musim sing sampurna ing Spanyol ing pungkasan September.

 

Tampilan Andalusia ing pertengahan September

 

7. Algarve Portugal Ing pertengahan September

Algarve nggumunake kabeh taun, dadi ora ana wektu sing ala kanggo dolan. Kanggo nglangi lan santai ing pesisir sing apik ing Portugal, lan pasisir Atlantik lan nyoba dhewe, pertengahan September minangka wektu sing cocog kanggo ngunjungi Algarve.

Nalika musim panas paling anget, uga paling rame, lan ing mangsa adhem, sampeyan bakal ketemu akeh peselancar ing sekitar salah sawijining papan paling apik kanggo para peselancar ing saindenging jagad. Mulane, Algarve minangka tujuan musim panas pertengahan musim sing ideal. Sampeyan bakal entuk kesempatan sing langka kanggo nikmati jagoan sing spektakuler, jurang, lan desa nelayan ing pesisir.

 

Algarve Stones Portugal Ing pertengahan September

 

8. Plancongan Off-Season Menuju Wina Ing wulan September

Panganan Wina jalanan, anggur, gin, utawa koktail sing dipilih minangka alasan apik tenan kanggo lelungan menyang Wina ing wulan September. Nalika musim panas meh ilang, lan akeh turis, nanging Wina wis bali ing kutha lan uga festival sing apik.

Mulane, Wina minangka salah sawijining ndhuwur 10 lokasi lelungan musim ing Eropa. Sampeyan bisa milih milih tur mlaku-mlaku ing kebon anggur kanggo ngrayakake ing salah sawijining pameran lan festival ing Wina mung ing wulan September lan mung kanggo warga lokal. Ora ana cara sing luwih apik kanggo nikmati masakan Austria, budaya, lan kaendahan Wina tinimbang karo wong lokal.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Fountain ing Wina nalika tiba

 

9. Swiss Alps

Sadurunge pemandangan katon warna musim gugur lan pucuk nganggo sandhangan putih salju, ing Swiss Alps iku gaib-musim gaib. Pas sawise turis umume mulih, Pegunungan Alpen Swiss mulihake sihir sing tentrem, nggawe kamar kanggo kegiatan ruangan lan piknik.

Mulane, Swiss Alps minangka lokasi plancongan luar biasa ing wulan September. Hawane anget, langit biru sing bening lan sampeyan bisa seneng mlaku-mlaku, cycling, santai lan njelajah pemandangan sing apik. dadi, sampeyan malah bisa munggah ing gunung sing paling apik ing Eropa Jungfrau.

Zurich menyang Wengen Kanthi Sepur

Jenewa menyang Wengen Kanthi Sepur

Bern menyang Wengen Karo Sepur

Basel to Wengen Karo Sepur

 

Jalur Hiking ing Pegunungan Alpen Swiss

10. Lokasi Plancongan Off-Season Worldwide: Paris Ing wulan Desember

Mlaku ing sadawane Champ-Alyeese, utawa liwat Tuileries Garden menyang Louvre tanpa akeh turis minangka pengalaman luar biasa ing Paris. Paris ing musim iki luwih romantis nalika sampeyan bisa mlaku-mlaku ing kutha paling turis ing saindenging jagad, tanpa turis ing saben pojok. Nalika musim panas nyedhiyakake cuaca lan awan sing paling apik, Desember pancen paling apik kanggo preinan ing Paris.

Plancongan menyang Paris ing musim Desember yaiku janji sing apik banget. Saliyane, sampeyan bisa nggawe jeblugan akeh Pasar Natal.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Off Season Paris dalan adhem ing Desember

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang plancongan ing musim iki menyang lokasi sing apik banget ing saindenging jagad.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Lokasi Plancongan Off-Season Worldwide" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Foff-season-travel-locations%2F- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)